Vet du?Vet du...Hur glad jag blir av att prata med dig och hur varm jag blir när jag tänker eller pratar om dig?
Vet du...Hur mycket du förgyllar mina dagar när jag vet att jag kommer träffa dig senare?
Vet du...Att de varmaste och underbaraste kramarna kommer från dig?
vet du....Att du är den vackraste som finns?
Vet du...Hur mycket du betyder för mig?
Vet du...Att du är du är min bästa vän?
Vet du...Att du är fantastisk?
Vet du...Att jag bryr mig så mycket om dig?
Vet du...Att du är bästa pojkvännen?
Vet du...Att du är en stor del utav mitt liv?
Vet du...Att du är den som jag alltid vill hålla kvar och finnas för?
Vet du..Att jag älskar dig?

Simpsons eller läsa

 Det är lördag i dag och det blev inte så fasantfullt sent i går kväll som sist ( sa godnatt för 10.e gången kl 6 vid gryningen sist)  det är lanet hemma hos marcus jag pratar om, den är slut för helgen (det räckte gott tyckte jag) men senare ska vi till några på kräft-grejs  eller vad -det- nu -heter=) Det skabli trevligt endå.
Vaknade kl 7 utav min mobil som va inställd på väckning, lite irriterande men det va skönt endå att stänga av den o somna om. Det kan man ju inte annars när den ringer upp oss.
Dagen har bestått av att se klart " wrong turn 2" och denna va ju äckligare och groteskare än den första, tyckte inte alls om den men ville se klart endå. Massa blod och människor kött och delar:S Sen så har jag även tillbringat min förmiddag med att kolla på the 70 show.

Just nu sitter marcus och spelar sitt ...hade velat skriva jävla spel men det gör jag inte, jag säger istället....underliga :D! o se pch stoppar i siig chips. Visst vore det underbart att äta mkt skit men endå inte gå upp ( om man nu inte skulle vilja det då)

Jag ska nog snart läsa ut min bok eller så ska jag jag se på Simpsons, det är ju väldigt underhållande för min del!=)
<-- det blir nog simpsons snart:)


japp har inte alls mycket att skriva alls, ville mest fördriva min tid. hej då;:D

Fredag+ lana
Visst vore det kul om man hade en blogg där folk faktiskt läste och kommenterade. Det känns lite halvt meninglöst med att skriva blogg annars. Okej mitt "mål" är inte att massa ska läsa den och jag får fullt med komentarer, men det vore kul om någon ens läste vad jag känner, tänker och när jag berättar om min vardag. Det vore hur snällt som helst om ni endå kunde lägga en kommentar på vad jag ska skriva om, ändra på eller vad som helst för att den här ska bli bra. <br /><br />Jag tänkter dock inte göra som alla andra bloggskrivare, berätta vad vilka kläder de har på mig, och vad jag har köpt dem. Inte heller om mina produkter jag använder och vilket märke de har. Det tycks vara så att det lockar väldigt många människor att läsa om just det där, men varför? det förstår jag faktiskt inte men jag ska inte sitta här och spy ut klagomål på det. Det leder inte till något vettigt. Och dessutom så har vi olika intressen endå.

Men iallfall, skolan är igång och nya kurser pågår. I år så har jag faktiskt väldigt bra lektioner. Jag skulle egentligen läsa spanska också men, det skulle inte funka. Ena anledningen är att jag har 15 min på mig att t a mig från kavelbro till västerhöjdgymnasiet och dessutom under de minuterna så ska jag hinna till rätt klassrum till en skola jag inte kan. 

Och för det andra så missar jag en av två lektioner på religion och det är inte heller så bra. Så spanskan försvann tyvärr. Badverksamheten som jag var så orolig och hade ångest över gick otroligt bra. Det var väldigt roligt och det är endå en viktig och lärorik kurs :)

Idag är det fredag och de flesta har väl det som favorit dag?:) Att vakna på morgonen och veta att det är sista skoldagagern för veckan och att du har helgen på dig att umgås med kompisar, ha kul och få sova, och ingen skola!:D

I dag hade jag nya lektioner dagen igenom, plus sovmorgon. Först så var det historia och det kommer säkert bli intressant. Sedan orgtst ll si tianisation och ledarskap ledarskap.
Efter skolan ( och vi slutade typ en halvtimma tidgare) kl 2 så åkte jg och madde in till stan och tog en kaffedumle (oj kaffe x) ) och sen kom marcus dit. Vi 2 åkte till mariestad hem till honom där det snart skulle starta upp ett lan.
Jag är inte alls något för att spela, så för mig har eftermiddagen och kvällen bestått av simpsons, msn och bilddagboken och film.

Ganska så trött endå..lite små hungrig. Dock så flötar jag=/ men det gott endå x)
I morgon blir det väl samma sak.
20 augusti

Det är svårt att blunda och lika svårt att titta upp igen

Första dagen i skolan i dag och det var helt okej, det är som vanligt där. Kom dock 5 miuter sent på morgonen med det var helt lungt endå, mentorn eller vad de kallas gick igeneom lite nya saker inför året och scheman delades ut. Den är helt okej...lite låga dagar men jag trivs med de lektioner  ja kommer att ha, dock inte badverksahet. Men förhoppningsvis så lär jag mig att ha lektion med klasse och andra enbart i bikini.
Lektionerna startades samma dag och det var projektarbetet som stod på tur. Jag och madde kom äntligen på något så vi drog iväg till biblotektet för att hitta böcker och planera lite mer. Det gick bra och det var väldigt duktigt av oss att börja plugga första dagen :P Efter det träffade jag marcus lite snabbt på stan med några från It också...inte mkt mer med det. Har varit hemma hela dagen och inte gjort något alls typ.
 
Im orgon så börjar skolan första lektioner under hela dagen och först är det den är förbaskade badverksamheten, men jag har bestämt mig för att sluta oroa mig hela tiden. Det blir ju inte bättre för det. Mutlimedia (?!) och idrott står också på schemat och sen slutar dagen kl 3. Förhoppingsvis ska jag träffa marcus den här dagen med. Annars får det bli helgen och det ser ut som det blir lan för hans del, vet itne hur jag ska göra.


För övrigt sitter jag och läser en bok   och är skriven av samma författare som jag berättade om en anan gång...angpende en bok:P Michelle Magorian, testa :PxDThe way you make me feel.
Simpsons på tv

Rena ångest attackerna kryper sig på nu, ångest och ilskaöver mig själv. Börjar ju med nya kurser när skolan börjar. En utav dem är badverksamhet, nämligen simkunskaper och livräddnigs liknade-grej och det är lika med bikini eller baddräkt eller vad man ska ha på sig och där är problemet.
Jag vill absolut inte ha den här lektionen längre, vrf jag valde den.? jo det lät kul och nyttigt och bra för framtida jobb. Men nu när mitt självförtroende ligger lågt så är inte den här kursen det bästa för att höja den.


För övrigt så får ja äntligen träffa marcus imorgon efter typ en vecka, just för att han har börjat jobba när ja har slutat. Men det är sista dagen för oss båda och så blir det några dagars lov.

Som den harry potter nörd jag fortfarande är så läser jag den 7.e boken ännu en gång, dom är ju svåra att lägga i från sig när man väl har börjat :P <-- den nörden jag sannerligen är =)
Men nu blir det Simpsons x)


färgat håret

Okej nu har det gått ett tag sedan jag skrev här, var ju duktig ett tag o skrev ofta (?!) men det sker allt mer sällan nu.
Dock så ahr jag inget att berätta. Arbetet pågår som vanlifr och det är bara 2 dagar kvar, så otroligt skönt! Sen är det 4 dagar ledigt och den 20.e börjar skolan igen

Färgade håret i går, jenni gjorde det på mig eftersom jag inte kan själv:P Tyvärr så var jag tvungen och bleka..lite surt och dumt för håret men sånt får man ta. Köpte iallafall en röd hårfärg. ( På bilden ser den orange ut) Golden Flame från shock:) As nöjd är jag
dessutom klippte jag mif idag med. Inte så stor skillnad från förut men det ser bättre och vårdande ut nu:P

å så här set det nästan ut..förutom att håret är egentligen längre och luggen täcker för mycket....

i en annan nyans:)
2 dagar berättelse

Det är inte långt kvar innan skolan börjar och de tär "blandade kä'nslor" för det- vilket svamel men det stämmer verkligen. Orkar inte med tidiga morgorna eller alla dessa läxor och arbeten. Men det ska bli skönt att komma tillbaka till sina rutiner endå. Dessutom så är det 3.an som gäller nu.

I fredags så fyllde jag 18 år och det var en jätte bra dag. Vaknade upp hemma hos marcus som gratullerade mig, Jag hade redan fått min resent kvällen innan, jag ville öppna den i lugn o ro för på morgonen fanns det inte tid för det.
Iallfall så gav ham mig ett jätte fint halsbans formad som ett hjärta. Vi steg upp kl 5 dagen efter och det sas verkligen nej i mig, men bussen gick om 1 timma och både frukost, mackor till jobbet och lite prylar skulle ordnas och packas och sedan cyklade marcus iväg till sitt jobb och jag gick till busshållplatsen för att ta bussen till skövde för att börja dagen med mitt städande.

Jag insåg under dagen att detta var första gången på 18 år då jag inte var ledig på min födelsedag, lite konstig känska endå :P Men det var endå en bra dag på jobbet och det gick ganska snabbt.
Väl hemma så gjorde jag och marcu tårta medans mamma o pappa gjorde maten till kvällen.
Öppnade mina presenter och åt tårta med familjen och fick de jag faktiskt hade önskat mig, bla en mobil
Vid 6 tiden kom lite kompisar och vi åt mat och pratade:)
I lördags så var vi emd lite folk i mariestad:) Vi spelade buzz, singstar, kollade på film och åt pizza, en trevlig kväll:D


Idag så har jag nog inte gjort någotn alls förutom jobbet då. I morgon ska jag träffa sötis och mamma o pappa komemr hem från stockholm, skönt o ha lite folk i huset igen =)
RSS 2.0
Tjenis Penis! Jag heter FulAnka (nästan i alla fall )och är en rar punkar jävel. I den här bloggen skiter vi i mode och sådant trams. Istället handlar den om onödigt skit, underliga och roliga ting. Bloggen ska du helt enkelt inte ta på allvar! FulAnka är 20 jävla år och pluggar till lärare. Jag må låta mogen men så är inte fallet. Jag ägnar mina dagar åt godis och sprit. Och självklart åt min katt Herr Jansson