30 juli
Det var ett tag sedan jag skrev här, för en vecka sedan va?
 

Livet fortsätter vidare i den vanliga raska takten och snart är jag 18 årar,  nämligen på fredag.

Det är tänkt att jag ska bjuda hem några vänner och käka gott o bara umgås :), och ta oss ut någonstans senare på kvällen. Vet inte ritkigt vad jag ska bjuda på, än så länge ligger det år kycklilignvingar, hembakade mini pizzor och småtugg liknade tacos:) och tårta på det!:D.
I dag så var det jobbet som vanligt då och det går framåt, grytm tråkit men dagarna går fort och jag jobbar bara till 2 så jag hinner med de soliga dagarna.  Iallfall så är det trevliga " arbetskamrater" om man ska säga det på det sättet :)

Den här veckan har ja inte tränat ett skit =/ förutom när ja har badat o städat, inte mkt att hurra för, inte alls.
Men istället så ahr jag utnjyttnad de fina dagarna med marcus med att bada och åka vattenskidor, och åka något gummibåtliknade grej bakom den ritkiga båten x). Dock så kom jag aldrig upp på skidorna, de tvar ju skiit svårt :O men jag
försökte ialf:)
Imorgon så är det jobb så klart, sen ska jag träffa marcus och vet inte mer vad som händer under dagen, men jag hoppas på fint väder så det blir bad. I dag var det dock inte lika bra som förgående dagar, lite mulet och lite blåsit.

Efter middagen: Det var god mat, vet dock inte var det var exakt men något vegatariskt och potatis med mumsig krydda och stor sallad! Och nu är de väöl färdigt diskuterat angående lördag. Ska träffa lite folk bla marcus så klart och några andra från hans skola, ska bli kul.Det var planerat att ha det här men det skulle inte gå kom vi fram till, så nu blir det hemma hos jessica också:) ? då ahr jag inga föräldrar som smyger runt i bakgrunden.

Snart ska jag gå en promemix med denna jessica, en kort hoppsas jag på för nu börjar jag bli trött efter dagens arbete
Det är mycket bättre nu, jag älskar dig och du älskar mig

23 juli
Jenny

Ny bild här överst föresten, vet dock inte om ja ska va ego o ha den ^^


Hmja,,dagen har varit som i måndags och dagen som igår, gå upp tidigt ( och jag somnar alledes för sent för att stiga upp kl 5:40) men ialafall så har jag som sagt städat under m så mina timmar på jobbet. Dagarna går ganska så fort i vilket fall som helst, det enda jag gör är att ha rast tycker jag:O! Iallfall så är det ett bra ställe med trevlig personal och jag kan sociala mig med folk i min egen ålder på rastena :)
Kl 2 slutar jag för dagen och går ca 7 min till arenan för att träna på nautilus. Har varit igång hela lovet typ och är nu inne på andra veckan då det är 5 dagar i rad, 2 timmar. Förut har det varit 3 gg i veckan typ. Känns bra dock så sker ingen förvändling men det kommer väl. Skulle va kul om jag såg annorlunda och smalare ut till skolan börjar :) eller ah ialf så jag är nöjd. Det måste jag va för en av mina nya kurser är badverksamhet då jag alltid ska jag simma runt i bikini och vill heslt inte skämmas varje lektion x)

ialfall så åkte vi , jag och jennie hem halv 6 och var hemma hos sig själva vid 6. Jag besökte bilddagboken lite snabbt och kollade på bilder...strax efter gjorde jag mat. ELler ah mamma ahde gjort vegetariska biffar och sallad, pappa gjorde pomefrites =/ ahja:) sen så ahr jag inte gjort så mkt, pappa o mamma köpte en n simpson dvd åt mig när de var o handla så kvällen har bestått av simpsons då. Borde sova snart.....

I morgon så ahr det gått 14 månader sedan det blev vi, älskar dig marcus <3

länge sedan?


Oj alltså det var längesedan jag var här inne och skrev, och under tiden så har jag funderat på vad jag kan skriva för att göra det intressant att läsa.. Dock så kom jag inte på något men det gjorde inget för någen läser endå och bloggen i sig är gjord för mig för att jag ska kunna skriva/ prata ut lite.

SOmmaren flöder alltså på  och jag har hunnit med en del. Inte fester , festivaler eller reser och sådant. Utan jag har umgåts med kompisar och har tränat en hel del faktskt på nautilus med jennie, vi är fan riktigt duktiga nu:)
Det skulle gå smort om jag inte blev sjuk för 2 vekor sedan..eller ah förkyld men jag fick inte träna, så den veckan blev det bara 2 gånger, sen så åkte jag till Bokenäst med familjen förra veckan. Men  ahja får ta igen den tiden nu istället!

I torsdags var mitt första dag på jobbet, där jag städar. har inte mycket att säga om det förutom att det är ganska slappt :)

Hes och stanOnt ont i halsen och jag fick inte träna i dag, + att ja är hes. Nu har det bara blivit 2 gg den här veckan då jag har tränat. Bra det att jag har osraker till att inte ha gjort det, så jag slipper gå med dåligt samvete. Så istället för att träna upp den kropp jag avskyr och ta ett långt pass i den sköna vattnet, dock i basäng, endå gött så ska jag tralla runt på stan med hildur. Är  i stort behov av en ny bikini, leggins och kläder, dock så hittar jga inte kläder i skövde längre. Fy fan på det. Men alltid trevligt med stan och sällskap. Nu är det si s¨å där på den fronten med dem andra.Missförstånd, handlingar och svek som rör till det. Denna g¨ång så är inte jag inblandad utan står mest och ser på hur det svajjar mellan er /oss. Får prata med den ena och den andra och höra vad de har o säga.

Även i dag ska jag träffa dig.

Och föressten så vet ajg inte hur det pågår mellan alla

tränat och städatI dag så blev det verkligen sovmorgon, efte rjag ahde avrit ute med hunden vid 9 så somnade jag om efter jag hade varit på 10 min pormenaden, och sov till kl 2 ungefär.
Ägnade mig ett bra tag år att leta efter mitt fritidskortsom som jag aldrig tappat bort eller förlagt mig förut. Detta är inte likt mig tänkte jag. Fann den dock i en ficka på en tröja.

Åkte och tränade med hildur och i dag blev det bara 1 timams träning utan simmande, lite dumt av mig endå.
Har städat både badrummet och mitt rum så det tog ungefär resten av kvällen.
Jag har inga funderingar och inga mål, det är lite tråkit. Det enda jag har i huvudet är att träna ordentligt av sommaren och få en kropp jag är nöjd med, skaffa det där löshåret med 2 slingor och min piercing, sen kmr jag vara nöjd. Tack för mig

7 juli


NoneI love you

Det är natt och det regnar: Jag borde sova

Jag är arg och jag kan inte bara försåt hur människan fungerar. Läste förut på helgon där jag är medlem, någon berättade att hur de märkte att ett gäng försökte sätta eld på en igelkotte. De stoppades och det stackars djuret kom i skydd av de goda människorna som stoppade detta. Dock så god igelkotten sen, av inre skador av något slag. Men, alltså det här avr ett stackars litet djur och så jävla ( förlåt) oskyldig och blir uttsats för, ja djurplågeri. SÅnt gör mig så jävla förbannad och jag vet inte vad jag skulle ha gjort om jag hade upptäckt det här. Antadligen skulle mitt sinne, mitt förstånd inte fungera så antadligen varken sagt eller gjort något, för en sådan grej kräver straff med att de få ångra sin handling hela livet. Tack att det finns dina människor som stoppade och räddade igelkotten.

Man kan inte gå trygg någonstans, faror överalt och människor som skadar andra. Och i detta fall var det både fysiskt och psykiskt, det psykiska "skadan" kommer alltid sitta kvar. Jag hoppas att du åker fast för det här. Så jävla ( förlåt igen) kall, idiot och jag vet inte vad som kan beskriva dig.
Och jag vill tala om för dig att jag är glad att du klarade dig. Ta hand om dig<3

Grymma värld.

3 juliiii


None


Here witouth you babyI dag åkte jag och simmade med Jennie, det blev bara en halvtimma men det var ju alltid någoting. HAr inte insett det förut hur jäkla skönt det är och bara simma och flyta omkring i vattnet, så avslappnade, och eftertänksamt. Men i morgon blir det 1 timma simmande och kanske en stund till och om jag är tillräckligt motiverad så ska jag ta en spring runda i skogen här hemma. Men jag ska inte tro för mkt om mig själv,,,thihi.

Efter det så umgicks jag med min syster och vi lagade mat och sånt

I dag blev det bara bla bla tjat. Nu ska jag gå en promenad med jennie, kommer säkert och lägger till några rader här i kväll:)

RSS 2.0
Tjenis Penis! Jag heter FulAnka (nästan i alla fall )och är en rar punkar jävel. I den här bloggen skiter vi i mode och sådant trams. Istället handlar den om onödigt skit, underliga och roliga ting. Bloggen ska du helt enkelt inte ta på allvar! FulAnka är 20 jävla år och pluggar till lärare. Jag må låta mogen men så är inte fallet. Jag ägnar mina dagar åt godis och sprit. Och självklart åt min katt Herr Jansson