Söndag..and i likte it?!:D


Lekt med dessa 2 i helgen :)
Det är söndag igen men det känns great! Det ärju lov nu :D Älskart verkligen, behövde komma ifrån skolan ett tag nu:)
I fredags var det en fin fin dag. Började med ett prov som gick fingemang. Lite svenska, mat och diskutioner i religion....gick ju bra..noot^^, blev bara massa tjöt och skit om annat:P Mötte det vanliga folket efter skolan och vi tog bussen till mariestad det blev lite laga tacos och film med jessica och marcus.Mys :)Skulle va lite annat folk ocks¨å men de backa ut :P

Jag och amrcus körde ner jessica till bussen och sen " coolade " vi runt i mariestad..det var hela kvällen :P
I går: Lördag...hände inte så hemskt mycket den dagen men på kvällen byggde vi modell plan :P hahaha a faktikt kul^^ Min blev jäääätte fiiin;D

Vi tog bussen från mariestad i dag dä även jessica satt och vi for till skövde. Gick av vid maxi därvi yrade runt öite överallt. Glatt överaskna blev vi då vi bjöds på glass vid ingången. Vi hittade även bullar och yougurt de bjöd på. Där fick vi vår lunch gratis.

Lovet kommer för övrigt bli toppen. Sova massa, flöta, festa, efterlängat drickande ( låter så fjortis med supande:P) marcus och umgås med kompisar!:D

Jag 'r onytig och grejjer. På maxi köpte jag en ny chips smak av Lays, Mexican Peppers & Cream, väldigt gott..lite starkt. Men det är bra för då äter ja inte så mycket^^

Ingen hejjar dag precis

Det går visst inte,att bry sig mer?

Allmänt tråkig dag. Första lektionen badis då det var ett lite prov i vård, typ nått. Iallfall fick några spela typ astma annfall, drukning osv och så fick vi 2 och 2 "rädda" dem. Ja lyckades få en av dem att bli medvetlös...inte så lyckat:P Sen var det lite similisim. Maaat as hungrig ju och det var köttbullar och potatis. Detta brukar inte va gott i skolan men nu va det hemskt gott när hungern va så stor. Multimeda...sug på den. På utveckling samtalet hade hon skrivit att jag va duktig och jobbade på bra...:P ehhm det är den enda ämnet jag inte är motiverad i lxm^^
Idrott tråkigt =Tråkig dag helt enkelt och inte blir den roligare

Prov i morgon, ärligt så bröt jag ihop förut för det ...lite på grund av det ialfall. Klarar inte den pressen jag jämt ställer mig för, varför kan jag inte vara ovanligt smart eller...inte ställa sånna krav jämt? ja orkar inte med dem mer.

Vilken klagomål inlägg det var idag:P men jag är helt enkelt inte på humör helt enkelt, känns ingen vidare idag.

sparka löv!:D


Ojoj det var mig ett tag sedan jag skrev här sist. Men jag har inte något att skriva egentligen, det är bara en vana det här med att skriva blogg. Som sagt det är onsdag kväll och större delen av dagen har gått åt att plugga. Vi kan börja med att kl 11 så var det utveckling samtal för mig. Det gick väldigt bra för mig i skolan. Det enda jag egentligen borde ändra på är min attityd till badverksamheten, jag har för dåligt självförtroende ibland och jag kunde ge så mycket mer.Jag ska försöka intala mig själv att jag kan.=) och inte tänka på dem som är så mkt bättre än mig.

Pappa och jag åkte vidare för att småhandla och sen kom madde hem till mig för att gemensamt rätta enkäterna som årskurs 6 på fjärilskolan har svarat på, om mobbning. Det gick ganska snabbt och det gick bra:)

Historia, historia och åter historia...det är det enda som har hänt i dag typ. Lite ilskna ord och dåligt humör har jag gett mig ut  till boken. Prov på fredag och jag ställer ju alltid sånna krav på mig och blir så besvliken när jag inte får den betyg som jag vill ha och kämpar så för.

Hängde på mamma och amigo på en skogspromenad tidigare idag, sanna mina ord, det var faktigskt skönt att få komma ut;)

Hur skönt blir det inte med lov sen :D de flesta av dagarna är planerade med kompisar, marcus, filmkväll med massa folk, krogen och fest härligt eller :D!
ooh vad vill jag med det här bilden på ett jävla löv xD? Jo jag älskart att sparka på lövhögar :D

men....en grej jag har fått för mig som barn...att jag kommer sparka sönder en igelkottes lilla hem när han ligger i ide^^

Sovaaa


Hade ganska så ont i magen i morse, så jag åkte inte till första
lektionen som var badverksamhet.

Jag vaknade vid 9 igen och det var lite bättre, men eftersom
jag skulle träffa marcus i dag så åkte jag till skolan för att vara med på en lektion,
ofta :P men ah jag visste inte om jag skulle få träffa honom i dag om jag inte var i skolan.

Multimedia det sög men jag blev klar med uppgiften.

Mötte upp marcus och några till på Mcdonalds då jag hade slutat, hungrig som en
,...bäver eller något :P Men jag onte ingen mc donalds mat.
Köpte nya strumpbyxor och sen tog vi 3.ans buss hem till mig.
Det har inte hänt mycket här i dag, har ötit och kollat på the 70's show...
thöhö kul^^men vi borde somnade och sov under en timma och lite mer.
 Resten av kvällen bestod av Lite av vänner, simpsons och nu family guy.

FRedag i morgon. Gött:D!

15/10 kl 12:35

                      
     Onsdag Förmiddad/ eftermiddag:
Ja men det är väl det..typ?  Kl är ju 12:24, så jag vet inte riktigt. Jaa någoting är det nu iallfall och jag har just satt  igång med mitt projekt arbete. Bäst att jag jobbar ordentligt med den idag, då slipper jag den här ångesten och pressen jag känner. Börjar kännas nu, jag och madde ska hålla en föreläsning om mobbning för hela vasaskolans 9.or, det är typ 150 pers:S. Läskit! Endå har jag hållt på med det här i 2.5 år nu. Massor inför klassen så klart men det är en hel annan sak. Men vi har ju också snackat inför andra elever. Men det jag är orolig för är vad de kommer att tycka, kommer vi komma med något bra och vettigt? vill de lyssna på oss? 15 åringar är så jobbiga:P Kommer själv ihåg hur skolans elever och andra 15 åring omkring en var. Omogna och jobbiga! Självklart var jag en ängel (a)^^

 Det blev ingen möte med vår handledad så det blev lite extra sovmorgon endå. Mötet fick  jag ta på telefon. Är hemma just nu efter har åkt i från mariestad och varit ute med Amigo. Ska äta något snart.

läskig cykelfärd och wierd väcka klocka


Bhu ingen rolig dag precis. Kl 06:05 vaknade jag och min förta tanke var, varför ligger jag på en här sidan av sängen? ( där marcus alltid sover) Och det fula är att jag tänkte föregående kväll när jag lastade ner mass prylar på den sidan på sängen var att " de kan ligga här, jag sover aldrig på den sidan" Men av någon anlening tog jag bort dem. Och nu  i morse vaknade jag där och slapp därför stt ligga på en lampa och massa annat skit=) Jag är en klok flicka. Det har jag alltid sagt * noot..

Okey kort sammanfttning av dagen.Klockan ringe på ytterst låg nivå så av en vaknade jg inte av. et var av en dröm och jag hörde då ett surrane ljud, efter att hjärnan hade satt sig igång. Och jag insåg att väckarklockan faktiskt ringe. Låg kvar ett tg. Beslut ångest på kläder men et blev ialfall min over-kne strumpor=)

Baverksamhet som första lektion så ingen platta håret eller sminkning för min del där. Det blev lite längre i sängen alltså.
Simma simm och tävla, helt okej lektion med teori. Lunch, helt oke. Projektrbete och religion till sist. Reovisning i det för min grupp om judedommen, det gick bra :)

Träffade marcus, frida och robin och vi tog bussen till Maxi för är skulle mrcus byta ut sittNHL-spel mot ett nytt för en funke inte längre på hans  x box 360 grejs mejs något sånt.:P Köpte glassis me :)
Bussen mot mariestd var händelselös och et gick åt att kladd lite på sätet framför mig, men det syntes inte så bra:(
Cykelturen hem till fjntus var inte riskfri när jg stt på cykelsaeln och mrcus trampade med wierd cykel som knppt hade lufrt i hjulen. Men vi kom fram iallafall^^ Vi åt lite och sen har hn spelat, jag kollat på tv, datorn lite frm och tillbaka. Ett lite besök hos robin och frida där hans nya x-box grejs hade varit um och nu funkde den inte alls.

Imorgon blir det ingeting och jag ska plugga mer då:)

Måndag och this is england


Idag så var det möte typ med nån studievägsledare, eller ah hon höll på att utbilda sig till det. Ah något sånt. Så iställer för att börja 10:40 så var det kl 9 som gällde. Och där satt vi. Pratade om mig, mina sommarjobb, tänkande utbildningar, min framtid. Sen fick jag göra ett test på vilket yrke jag skulle passa som. Som jag trodde så var det lärare, psykolog, kurator, socionom och liknade. JObba med ungdomar och andra människor. Och så fick jage ett altenativ....Präst/pastor! Ja ba ...neee inte riktigt min grej vah ;P. Ne men jag har ju velat bli psykolog några år nu, vet inte riktigt, vill bli lärare också. Så psykologi lärare har jag funderat på ett tag, ett halvår.

Det var ingen lång tråkig svenska lektion idag då vi läser en bok ( ingen fel på boken, älskar ju att läsa ;D) men gillar inte sitta i skolan och att göra det. Inte vid borden ialflall på de hårda stolarna.Fel miljö helt enkelt för att kunna slappna av med den bok. Nepp istället blev det skolbio av någon dum anledning=) This is england. Sett den förut men det är grymt bra! Väldigt bra skådespelare och , budslapet , histioran är grymt bra.
Men ne, blev så j*vla förbanand när de höll på med sina nazitiska åsikter och kallade utländska för massa elaka saker. Sjukt ju att det finns folk till sånt. Skådespelarna var så bra och tråvärdiga så man såg  deras hat de hade. Hatet är fruktansvärt. Det är inte mänskligt egentligen att ha så entormt stort hat mot... ja mot vad som helst.
Blev inte bara förbannat på ..nazisterna i filmen utan också på misshandeln en av dem höll på med. Det är en grej jag ahr grymt svårt att se på film. Det ryser i hela kroppen och hemskt att det finns dem som har misshandlat någon.

Det handlar alltså om en fattig pojke i england på 80-talet. han pappa har dött i ett krig. Pojken , shaun är mobbad och väldigt ledsen över sin pappas död. Han träffar ett gäng lite äldre ungdomar, och de blir kompisar. Dock så kommer en gammal l´kompis tillbaka från fängelset till gänget. Han är typ....bråkig, problem med ilska och har även rasistiska åsikter.  Han är en ledare som få några av det leksamma gänget till hans och de lockas av makt och snart är även den här 12 åringen en medlem i gänget som en nazist.

as bra:)

Sötnos?


Ibland verkar det inte så, för jag säger elaka saker ibland när jag blir/är ledsen eller arg. Jag borde inte göra så. Men jag är  mänsklig och då är man elak ibland. Men jag borde tänka mig för. Det vet jag mycket väl om och ännu har jag inte lärt mig det helt, det sitter inte ritkigt fast ännu så jag måste tänka mig för. Jag håller på och jag försöker lära mig. För din skull.För oss.
Du är den perosnen jag känner mest och du är den som känner mig bäst. Hela vägen så kan vi varandra. En blick i dit söta ansikte eller i dina vänliga ögon och jag vet då vad du tänker på. Jag vet vad du blir glad och lycklig av, så jag borde göra allt jag kan för att lyckas med det. jag vet också vad du blir sårad för, de grejerna måste jag sluta med.

I din trygga famn känner jag mig så älskad, så vacker och hel. Jag glömmer det jobbiga och knepiga i livet. Med dig får jag lugn. Och känner en enrom trygghet.

Du är så fin sötnos, sådan underbar människa, den mest charmigaste och den jag ahr fastnat så hårt för. När jag såg dig för första gången där på 3.ans buss kände jag en enrom känsla. Du fångade mig på engång. Det var inte bara för att du var så söt, jag såg att du var någon speciell
 
Du är en av dem jag älskar mest. Och då menar jag verkligen att jag älskar dig. Du är en del av mig, mitt liv och en del av mitt hjärta.


Ipoden nästan borttappadSöndagkväll= typ ångest. Men vem tycker om att gå upp tidigt och och få ännu mera att göra:O,,,
nee det tkr nog ingen om vah ;)? Men det gäller bara att ta emot den nya dagen och göra något bra utav den=)
 I dag har det inte hänt något dirrekt. Va som sagt med marcus igår och skulle hem till mig senare, men det blev inte så. Det blev bestämmt idag att vi skulle åka tidigare än vanligt från honom hem till mig, men...nej så blev inte så heller :P bara massa velande och skit så det blev halv 4 bussen till slut.

Ja in mot skövde och vi skulle hyra en film, det blev , nu minns jag inte vad den heter :P" bad ideers" var det nog :) men den var inte så bra. När vi var påväg till bussen tjöt jag till " helvettes faaan" min ipod var borta! Det va typ...herre gud fan, vart är den!Inte så klokt att tappa bort något som va lite dyrt endå, eller vad säger ni:P´? vi letade på maren där vi hade gått utan några resultat. Vi gick tillbaka till videobutiken och kollade men icke! Vi bestämde oss för att gå till rese för att kolla om den ahde blivit inlämnad, kunde ha tappat den på bussen. På vägen dit var det några tjejer som ropade på oss och frågade om vi hade tappat en ipod, Oh jaa:D de hade vi sett på bussen och tydligen ahde tijag tappat den där. De berättade för oss att en kille som sa att han kände marcus hade tagit hand om den så länge. Det var en klasskompis till marcus som hade sett oss och sett den. Får väll tillbaka på tisdag:O)


Kvällen bestod då av mat, den dåligt film , läste aftonbladet, datorn, och nu blir det " se upp för dårana" dock så upptäckte jag att jag hade missat Parlamentet nu=/

ahja ska väl dra mig då. Tja då:)

11 oktober
KLockan är 12:47 när jag skriver det  här och ahr gnska tråkit också.Nått kass tv-program på också.


Fredag: Hade övningkörning kl halv 8 och et gick ganksa så bra, men det går lite degt för mig och växlingen=/. Men sen var det skola som annars och det var histori, helt okej :) Efter det skulle det va gruppprov på ledarskp och vi edleds i grupper. Inte den seriösaste gruppen hamne jag med precis men det  var kul endå.:P lite flum och skoj under prov är alrig fel. Men det provet var att vi skulle analysera en bild.  Och utifrån det betrakta hans ledarskap. Lite konstigt men det var inte så svårt:) Pankakor!:D Massa gottigott och sista lektionen var typ, klassråd. Det har fixat sig med musiken till studenten, och ganska så billigt blev det också, eller till skillnad från en annan klass iallafall:) MVG på provet orgnisation och ledarskap :D

Tog bussen dirrekt till mariestad där marcus och jessicaa redan höll till. Vi gjorde inte så mycket under agen, lite tv och så. Marcus åkte vid 7 och kollade på ishockey och vi blev kvar med film och godis, kommer inte ihåg vad filmen heter men den har jag sett en förut, bra bra:) mysig och trevlig kväll =) Sean kom mrcus hem efter matchen och inget mer hände, skjutsae jessica till bussen och sen kollde vi på simpsons:)

Lördag: Inget
9/10. Bada, annanas och bowling:)


Torsdag kväll and we like :)! Idag så var det badverksamhet som alla andra tisdagar och torsdagar men idag var det också 3 timmar i vatten och plaska. Ganska jobbigt och det kändes i hela kroppen. Men kul var det :D!


Uch! Soppa då man är så jäkla hungrig?! och efter ett jobbigt pass.  Vad är detta:P? Nej jag tkr inte om det här så det blev sallad, nått vegge grejs o lite pasta:) men kökspersonalen är typ...besatta av den här jävla annanasen, alltid det i någon maträtt/ sallad. Hmpf förstår mig inte på dem.
Och lite multimedia som jag icke älskar så mycket så att säga. Kan ju bero på att jag är dålig med datorer men detta är inte kul:P Bara klistra o grejja med photoshop. Visst är det kul, om man gör något som är roligt att göra. Det gör inte vi på lektionerna ialf. Och varför ska vi ha det, ledarskap+multimedia=?. Kanske nyttigt att kunna....men endåååå xD!Idrott, badminton, helt okej! Efter det så var det att sticka ner till stan för att träffa marcus, frida och robin och jessica. Det skulle bowlas xDhaha. Men det blev ingen tid förren klockan halv 6 så det blev att hnga på mcdonals med några ätande ( mig inklusivt :/) och sen glass på Ritas för Robbin och Frida. Så där satt vi ett tag. Sen gick jessica till bussen för att åka hem och vi skulle bowla. Jag sög något så otroligt på det ;D ( det låter som jag är kass på allt:P...men det kanske är så:O? höhöh^^) och marcus vann *skräll:P Men det var kul och sen kildes vi åt. De mot mariestad och jag fjantus till mig.

Inget har vi gjort sen vi kom hem, jag kollade på vänner och han på kustbevakarna, sedan simpsons, lite famlly guy, marcus somna och jag drog hit istället. Kul o sitta där själv då.

Imorgon blir det inget speciellt, lite jessica ialf.  Inget kul som händer i helgen?, krogen...festa? Baah jag är
så sugen på det:P! Hahha låter värsta fjortis men lova,...det är jag inte!:P

dock så är hon i mitten inte i bilden nämd i texten och ahr inget med saken att göra egentligen, men hade ingen bild på bara Robin och frida^^ Och,...det var under en fest det där:Pså...fullt normala ser de inte ut^^

så otrolig söt bild på jessica, som tyvärr inte kunde vara med och bowla i dag^^

Som sagt, marcus var ju med också:)

Onsdag kväll..and me likte it!

Oh det är ju nästan lite ledigt på onsdagar men jag och madde jobbade på med vårat projektarbete. Har jag berättat vad vi gör? Jo vi ska jobba med mobbning och eftersom vi går ledarskap så ska det så klart ha något med den saken att göra, så det blir att föreläsa på skolor, det är ju kul:)! Men det börjar kännas nu när vi tydligen ska snacka inför typ 100 elever :S

Annars har dagen gått åt att plugga lite för olika ämnen, inte så kul iofs men som sagt, man måste ju. Appropå skolan så fick jag MVG på svenska rapporten. Hade gissat på ett Vg. Men glad blev jag :D!


Senare på dagen var jag med Nea och vi bakade kladdkaka och snackade om allt möjligt :D

Det var en omöjligt mycket kladdkaka vi gjorde, men hon envisnades med att göra 2 satser. En bit räckte låångt gott och väl.:)

Till helgen vill jag göra något kulit kuul.....hitta på något någon :)?

6 oktober


 

 


 

Måndag and i don't like! men det duger endå....bättre än söndagar=)¨


Oh vakna så klart med sötis men han hade ont i magen..haha ! Ne det va synd om honom. Hade massa ont=( så han stannade hemma och jag kunde ta en senare buss. Men faan på att de jämt ska va sena. 2 min är väl okej men inte 10 min:O Ojoj skämdes när jag skulle krångla med mitt rabbatkort och mitt skolbusskort. Då fick ju passagerana vänta ännu mer :O!   För övrigt så var det en ganska seg morgon,, när man kallar på nått nytt program jag upptäckte som va slut ...23:50 så blir det kanske så. Eller vad tror ni ^^? Men det gick bra endå


Dock så är det svårt att förstå hur Nicole och Isabelle kan va så super pigga på morgonen typ 6 halv 7. Fast  tänker efter nu så skulle jag också va ganska lycklig om jag fick mysa i soffan och kolla på bolipompa och sen gå till dagsi o leka :O!


Hmp! Tycker minsann att fritidskort ska funka dygnet runt, för då slipper ja köpa rabbatkort och åka med på morgona på vardagar från Mariestad, Men det hände rinte så ofta. Men endå^^Skolis skolis och ni ver själva hur det är med måndagar där så det behöver jag inte beklaga mig för.

 

På fredag blir det föhoppningsvis nått kul med kompisar o så,,det var ett tag sedan :)


5 Okt...söndagSöndagsmorgon, lite ångest, lite skönt....en balndning. Så som det ska vara på dagen innan skolan.
Är vrål hungrig och bara tanken på frukost är lockande ( är inte så förtjust i frukost)

Idag händer det inte så mycket, tror inte ens att det är pluggning på schemat, ska kolla snart i mobilen, den som får mitt liv att fungera någonlunda bra. I så fall gäller det att ba ta det lungt idag!:)

Jessica bad om att jag skulle lägga upp en bild på mitt nyfärgade hår. Tyvärr lille gumman, jag har inga bilder tagna från i går och nu är jag ny vaken så för allas bästa,så lägger jag inte upp någon bild ännu!:) Men det kommer så smånigom.


Whoho! Så här ser dock inte min frukost ut  men den skulle inte vara helt fel ;) Men får försöka skapa något mumsigt utav det vi har här hemma. Brist på nyttigheter behöver vi inte ora oss för. Med 2 förldrar som är vegetarianer och en mamma som är super nyttigt så finns det inte så mycket onyttigt att välja på. Om det inte det är pappa som har handlat :P eller jag iofs också^^

Kanelbulle dagen? och nyfärgat hår :D!


Det var mig ett oändligt tjat om Kanelbulledagen!  Därför känner mig elak om jag inte lägger upp en bild på en kanbullis,=) för de är ju endå goda!Hejja.
Dock så har  det varit dåligt med kanelbullar för min del idag. Jag kanske är en dålig människa? Det är min plikt som....som en jag vet inte vad men jag borde veta sånna saker!. Jag får skylla på att jag är en velig människade, och det är därför. Men jag vet iallafall att både kanelbullar och våfflor är gott xD!

Det blir nog Beckis med familjen snart..

Kanelbullisar :D
                                               Byy the waaay så har jag köpt my new skor i dag och färgar mitt hår svart blått!
                                               Me gillart, dock tycker nog vissa inte om det.,..men me like =)


Lördag= mee happyLördag eftermiddag typ, det är väl det efter kl 12 på dagen? Som sagt är det lördag och det betyder sova!:D Men jag vaknade redan kl halv 10 typ...men låg så klart kvar.

Jag har hunnit med massor under de här timmarna. Städat lite, kollat på tv, scrubs. Dock så var det repris från i går men det är lika kul endå, så jävla flum^^ och datorn och ätit :)
Ska nog dra ner till stan sen och köpa skooor:D och hemma sk  jag färga håret:D!

så ser om ut ...typ,, men de va högre, smalare och blanka typ....men nästan=)

Pappa fyller år på måndag, men ska ha en liten middag hemma idag istället. Hr köpt en fin fin halsuk och sen ska jag hitta på något mer. Skulle egentligen ut på krogen med jessic i kväll, men det går nog inte nu:(


Är så jävla trött, det känns bara skit. Lägg av !

dålig morgon


Uch vilken morgon! Jag misstog mig totalt om vilken buss jag skulle ta till skolan och var inte alls i tid med någoting, och det kom jg på 20 min innn bussen skulle gå. Klä på mig, packa ner böcker, platta h¨ret och sminka mig på 15 min, nu kunde jag ganska lungt gå till bussen. Skulle bara kolla om jag hade allt me mig. Men vart är skolbusskortet? Let leta överllt, jag viste att jag hade tagit med mig den hem förgående dag. Åh bussen åkte förbi.  10 min senre hittde jag den i min väska! Åh hade ju letat. As hungrig sprang jg til bussen och då gick remmen på min väska?! Fan:P!

Kom bra 10 min försent till historian och sen flödde dagen på med prov i orgnistion och ledarskap. äcklig mat och den jobbiga läraren i ledarskap och där tog skoldagen slut.

Arch...sluta! Det är inte mitt fel, du missförstår och jag gör inget fel!


Gör inget alls nu, ensam och kollar på Just my luck :p


Onej! (himlar med ögonen) http://www.aftonbladet.se/nojesliv/klick/article3446784.ab    
Om det är något jag stör mig på så är det " senste modet du måste ha" "Klä dig rätt" jag är så trött på sånt! mode mode, utseende hit och dit.

Det är torsdag !Det är torsdag och det är naajs! "Godmorgon sönmtua, dags att gå upp nu" säger den jävla mobilen kl 6 på morognen. Palla eller, men mjaa kunde stiga upp 45 min senare så då var jag ganska pigg endå. Så segt med tidiga mornar.

Min dag då;) om någon skulle bry sig :PUch 3 timmar i vatten på badverksamheten, ständigt igång med något. Simma,simma, tävla, situps och armhävningar. Det kanske inte va det jobbigaste lektionen av dem  men det tog på krafterna, jag fick också huvudvärk på köpettt i panna, tråkig multimedia och sen en lite små jobbig idrott lektion. Svettigär  som jag var så var en duch välmomnade för mig, men icke då, handduken var ju totalt blöt efter första lektionen! Så lite svett fick man bjuda på bussen och på Maxi, köpte hårfärg :D Tyvärr fick marcus mig att köpa godis med honom, Maloco Truly Juicy:D så gott och enligt reklamen lite bättre, men sen när ska man lyssna på dem?

Läste afronbladet..hur mycket skit att komma med egentligen. Och vem fasen bryr sig om alla kändisar och deras liv?! Åh!

Jo jag är lite på klaga humör i dag. men färgat håret och är söt söt i det =) Ska färga i kväll, om jag orkar ! :D

 Igår kväll var jag äntligen och tränade nere Nautilus, kande lite..mhuä när jag tig mig ner med bussen. Men när jag väl stod på rullbandet och började springa så var det härligt och fick en skön känsla.
 
I helgen händer det inte mkt. På lördag blir det lite kalas middag för pappa och sen kanske krogen emd jessica och marcus :D!


så mums:D!!

vill ha kläder ^^Jag sitter och läser på  Aftonbladets hemsida. Visst är det intressanta saker i bland..som det här http://www.aftonbladet.se/kropphalsa/article3431158.ab. Religösa som får för sig lite för mycket i bland.

oooh vill ha ju :)
Måste verkligen till Gbg snart och köpa kläder...och hårfärlägning ! Shock så klart och safari..ialf för att kolla på hår.

Ledig..typ:)

1 Oktober, Onsdag.

Det är onsdag och man är "ledig" som alla andra onsdagar :D . Men inte belv det någon sovmorgon för det inte...inte mycket ialfall . Jag hade tid hos körskolan halv 9 inne i stan så jag fick ta mig dit. Vi åkte iväg utanför stan, ett lung ställa där jag fick träna lite på koppling och grejjer:D och det gick fint fint. Innan jag började med övningkörning så trodde jag att det skulle vara tråkit och att jag skulle vara skiit dålig. Men det går bra och det är väldigt kul=)
Efter det så gick jag runt själv i stan för att gå till bussen, jätte kallt var det

När jag gick där så grymt sug n på godis, som tur var så var affärena fortfarande stängda så jag kunde inte köpa någor ^^.  Förra veckan åt jag väldigt mycket skräp och igår blev det pizza =/ Men nu får jag inte deppa ihop allt för mycket för det, ska iväg och träna snart. Har sagt det förut och jag säger det igen; Måste få igång mig ordenligt nu! Men det är mina dumma ben och armar som hindrar mig och som får mig att tappa motivationen för att träna, får så ont i dem ibland. Speciellt när ja springer och rör mycket på mig. Tur det att det att det inte blir så på badverksamheten. Skulle vara illa. x)

När jag kom hem så hittade jag min borttappade bibloteksbok på en gång, jag som hade letat jätte mycket i mitt rum och hos marcus, men så ligger den där i en korg! Men...det är ju bra endå,trodde ett tag att den var helt borttappad. Efter mitt lilla fynd av boken så tog jag ut Amigo på en väldig kort kort promenad och åt fruskost efter det. Mumsa.

Skulle ha plugga lite men det blev inte av ....för jag somna...dumt av mig ^^ Ne nu ska jag ta och äta något  och sen åka iväg och träna!

RSS 2.0
Tjenis Penis! Jag heter FulAnka (nästan i alla fall )och är en rar punkar jävel. I den här bloggen skiter vi i mode och sådant trams. Istället handlar den om onödigt skit, underliga och roliga ting. Bloggen ska du helt enkelt inte ta på allvar! FulAnka är 20 jävla år och pluggar till lärare. Jag må låta mogen men så är inte fallet. Jag ägnar mina dagar åt godis och sprit. Och självklart åt min katt Herr Jansson