.....
Jag vet inte....


har inget att göra, jag behöver prata med någon......


Jag tänker på er...ossSjälv nu hemma, gött endå. Spelar Linkin Park med en ljud nivå som passar bra och som jag skulle behöva nu.

Tänker på allt och ingeting. Tiden innan. Den tiden då det var vi. När vi hälsade på varandra i korridorena, träffades efter skolan, tog våra fik på Norma,  och "i vårt kök" och våra julklapp utdelningar som iofs kom senare i åren. Men fan vad kul vi hade, det var tider det=). Vi visste ju att gymnasiet skulle skilja oss åt lite, men det blev nog mer än vad vi trodde. Några av oss kom mer ifrån den ena på grund av olika saker.  Och jag träffade någon annan, vi var alla upptagna med skolan, nya vänner... våra nya liv.

Tyvärr tror jag att det är svårt att gå tillbaka till de tiderna. Varför? Jo var har växt upp, nya tankar, ny tid och nytt liv.
Vi kan alltid försöka, men det är mycket att ta igen, för många minnen, för många hårda ord och misstag mellan oss och några. Detta var så länge sedan.
Jag känner mig verligen vuxen nu när jag tänker till baka på våran tid, vi var så unga, omedvetna om saker....vi tänkte inte på framtiden...det var bara "nu" som gälld, och vi var lyckliga.

Jag älskar er
Takes me back way back when we were young and we were friendsLördag= gött


Idag är det lördag! Så skönt att man får sova nu också, varit så jätte trött de senaste dagarna.
Inte hänt mycket alls idag( som om e brukar göra det ;P) men slöa i sängen och marcus gjorde orning god frukost=)
Fullkorns bröd med salami och paprika och juice...muuums=)
MAmma o pappa åkte till karlstad för att köpa ett nytt bartteri till min dumma Mac-dator( f¨år ju inte tag på sånt skit till mac här i sköve eller i närheten), det gick nämlingen inte att starta den. Men mamma ringe tidigare och sa att de hade fått igång den enå ?!:S så irriternde. Men aah nu verkr den funka ialflall.

Är i mariestad nu och marcus spelar sitt ny Nhl -spel ( himlar me ögonen ;p) ne men han hade nog sett frmemot tt äntligen spela sitt nya spel. Skulle egentligen ut på krogen i kväll med ne och hennes kompisar. Men det blir inte sä längre :(.

JAg har ju sådana enroma problem: jag måste ut och festa snart! Har inte gjort det på as länge....syn om mig vah ;)
Ne men jag får komm ut snart eller så får vi fixa en fest snart, s¨jävl svårt är det ju inte :P

Uch nee nu är jg hungrig så sk gnälla llite p¨å fjantus nu=)


Ondag:D

Idag är det onsdag..and we like it ;) Det är ju "ledigt" för Lp3:D. Nej  men faktiskt så har jag och madde jobbat bra vidare på vårat projektarbete. Snackat med våran handledare och gjort klart enkäterna och tidsplaneringen.=)

Annars så har jag varit på maxi med pappa och sen har jag bara jobbat med mitt svenska arbete. Men har någr punkter kvar och dem måste jag fråga läraren om för att kunna göra dem, så förhoppningsvis i morgon.
Dagen gick onormalt fort och snart va kloclan så mycket så att jag skulle träffa marcus. Sågs nere på resecentum och tog busen till mariestad som var ganska så full.

Vi köpte lite kakor på Lidl för att mysa till våran 17 månaders dag=)

Imorgon blir det badverksamhet och det ska bli gött, bara det inte blir lika jobbigt som förra torsdagen:P
Ps: Jag är kär i några skor ja vill haaaa:D


Najs dag endå:)
Dagen har varit helt bra, typ naajs. Dock så var den segis! Det gillar vi inte.Nepp.

Den första lektionen var badverksamhet och idag så var det inte alls lika jobbigt som sist,då jag led av tränigsverk under hela helgen. Fy på det ;D men lite götti endå:) Skänt att känna att men har gett sitt bästa! För idag var det dyknig sätt och sånt som gällde. Vi fick hämta docka fårn botten och ta upp den till ytan. Hade väldiga problem med det, vet inte varför. Det gick ju hur bra som helt att nå botten tan att ta upp en docka. Fick nån sorts panik helt enkelt. Men till sist gick det. Lite fys osv. Till sist lite teori och läxförhör på det.

Jag har den där lektionen i 3 timmar typ hinner och under den tiden så lovar jag attman bli gryymt hungrig tur var så var det okej mat i skolis. Skit bra att det finns massa sallad att välja på:) Nästa lektion var  projektarbete efter det. Jag och madde jobbade vidare  och gjorde klart en enkät och sista lektionen religion. De första 40 min gick bra...tröttsamma men vi jobbade..sen gick det bara utför:P


Efter skolan åkte jag ner till stan med 4.ans buss ( den skulle endå gå om 4 min (a) ) På torger träffade jag Marcus och så  hungriga som vi (igen :P) så åt vi lite på mcdonalds:( men gott ;D ) Äter aldrig där trots att "maten" är ju gotti gott endå :O =) men vem kan motstå cheesburgare ;D


Köpte två leggins, en par svarta och de andra är röd-rosa och en billig mascara som endå funkar helt okej, till skillnad fårn min förra så att säga:). Var ju också på jakt efter ny väska typ till skolan och stan och det men fann dock ingen. Vill ha en axelväska,


Vi kom hem och jag har pluggat å¨svenska och det börjar fina sig, Marcus spelar wow, läst aftonbladet och kollat surfat runt på sina små hemsidor:P


22 September....måndag = blähHur sör är inte den här eller :D oh vill krama!

Oj oj, en vecka sedan ser jag. Lite små dåliggt av mig faktiskt. Men mitt livsschema är ju fullt..noot! Men det beror väl på hur glömsk man kan vara, eller vad säger ni ;D?


Såå..är det inte 4 veckor i skolan i dag? Det måste väl ändå vara mer?! Det känns så, verkligen. Men det är en del skolarbete på gång nu iallfall coh det är endå skötn på något sätt att man känner att man gör något vettigt. Min dag skulle bli ännu mer att hurra för om jag ahde gått och tränat efter skolan Mendet gick ju inte. HAde glömt mitt lås till skåpet hemma så hade tänkt att åka hem för att hämta det. Men jag insåg att snart kommer mamma hem så jag stannar hemma en stund för att äta med henne. Sen insåg ännu en sak, jag måste plugga. Så det får bli i morgon. Förhopningsvis kan jag springa och cykla ordentligt. om inte mina ben ska krångla. Annars får det bli  till att simma, måste ändå öva på bad verksamheten.

Den var verkligen jobbig i torsdags. Hade träningsverk i armarna och magen hela helgen.

 Måste bara säga .:   Vad är det för sjukt system som låter männen gå före kvinnorna när det gäller  vissa program i högskolan? totalt jävla fel

Uch vilket väder det är:( Hösten ska ju vara myssigare än vad det är som nu? Nepp det ska vara lite små kyligt, fmen endå varma vindar. Fina löv på träden, små enstaka blommor som fortfarande är uppe och solen ska lysa. Hej hej hösten :D
 Vad är det för sjukt system som låter männen gå före kvinnorna när det gäller  vissa program i högskolan? totalt jävla fel


15 september


Jag vill ha dig hos mig, mer än vad du vill ha mig hos dig.

Dagen har i storhet varit bra,....fine,,najs...goood. Fast bara till grunden. Idag bjöd skolan på Svenska, där vi nu jobbar om språksociologi och jag har valt ämnet dielekter och det är inte lätt alls. Alltså inte mitt livs utmaning men den är knölig med att hitta fakta. Senså var det äcklig mat och svenska igen. Hmm...religion som var helt okej, brist på datorer nu igen men problemet löstes. Sen så var det historia. Vi såg klart på Martin Luther och diskuterade lite. Sen så var det slut för dagen!
Madde, som tog körkort idag, jag gratulerar skjutsade hem mig :)

Nu ska jag väl läsa aftonbladet lite och sen fortsätta med dialekt-grejjen i svenskan

Punk men dåliga armerikanska serierSkaffat mig ny look ;DIdag är det söndag och jag har inte gjort så mycket idag. Ätit frukost och kollat på armekanska serier, så jäkla låg humor det är på dem ibland alltså:P Nu sitter jag i den "nya sängen" mammas och pappas tidigare, de har köpt en ny. Så nu har jag en mycket större jämtemot den tidigare där det var enormt trångt för mig och marcus.

Iallfall just nu så lyssnar jag på musik samtidigt då jag surfar, punk så klart och just nu är det charta 77 men nu byttes det precis till ebba grön. Måste verkligen ha nya planchar på band, något som vet vart jag kan köpa det :O? i skövd fick  och gbg då.
När jag endå håller på att fråga på här så undrar jag om det finns några punkband som ni rekonomderar( stavning :P?)
I helgen så har det inte hänt så överdrivet mycket. I fredags mötte jag lite folk i stan, snabbt för sen skulle jag hem och hjälpa till och städa mitt rum som mamma o pappa hade gjort i ordning när de ställde in sängen, men när jag kom hem så var allt i sin ordning. Det var ju bra och fint men lurar hem mig på det där viset, det tycker jag inte om x) Ialflall jag plattade håret och la på lite mer smink ( suck på mig:P) sen drog vi ( gissa vem) till stan för att fika med Nea och david, mötte också jennie när vi var påväg:) så hon hängde på till america pizza medans hon väntade på sin buss. El taco! så grymt god men jag dum och blev mätt på 2 bitar! dock så tvingade jag i mig en bit till, så gott ju....och dessutom hade jag betalat för den och! Vi hade för trevligt tror jag för jag Marcus blömde bort bussen till tibro. Fy. Men vi hann med en annan buss så ingen fara x). I tibro skulle vi träffa lite människor från It, spela lite och sen åt de pizza medans vi kollade på. Trevlig dag!

Lördag. Inte ett skit typ

Söndag : Ännu mindre skit att göra :)!Äntligen fredag :D


Åhåå det är äntligen fredag och det är så jävkla underbart att veta att det är just den dagen. Det är bara att slappna av efter skoldagen och börja med helgens planer :).  Vara uppe hur länge som helst utan att tänka på att man måste upp tidigt dagen efter, kunna flöta och tänka, det är faktiskt helg, då får jag, veta om att imorgon får jag sova. Ett stort plus för fredagar!

Men varför tog jag den tidiga bussen från Mariestad ? Dumma Jenny :P För istälelt kunde jag ligga kvar i en varm säng och läsa en bra bok och ta en buss så jag kommer fram när jag börjar vilket är 10:20 och inte 8:55 som alla andra fredagar. Bha. Jo för jag är snäll *host mot marcus :P och tog den bussen med honom så han slapp åka själv. Och för att jag skulle göra klart min läxa som jag skulle ha gott om tid med nu på morgonen men tydligen var den inte alls en skriv uppgift. Nu gällde det bara att tänka och analysera kring ledarskapet och grupputveckling i filmen " Flugornas herre"Inte så svårt men jag ska endå skriva om den, för jag kom hit tidigt för uppgiftens skull och nu ska den göras också som jag hade tänkt:P annars är allt detta bara onördigt^^. 

Organisation och ledarskap nästa, sen lunch " Skinksteg med potatisgratäng"....låter helt okej och hoppas på att det är gott, annars blir det surt och efter lunchen ör det veckans sista lektion ledarskap.

Sen är dagen inte planerad så mycket. Ska träffa marcus efter skolan, måste åka hem och städa mitt rum och badrum.. höhö ofta men så är läget. Men jag kan nog diskutera lite snällt med mamma och flytta fram det tills i morgon istälelt x).  Iallfall så kan vi vandra omkring i stan, skövde har dock inte mycket att erbjuda i stan med sina dumma affärer men det är alltid mysit endå. Vid 4 ska vi 2 träffa Nea och David för en fika för vid 6 ska de dissa oss för att gå på Arn...suck åt den filmen. Så jag vet inte vad vi 2 ska göra, någon som vill hitta på något med oss ikväll. Hahah det lät fel:P  Men ialflall någon som har lust att hitta på att göra något senare idag? (det lät bättre)

Igår åkte jag till mariestad ( marcus hela veckan :P) efter skolan där jag träffade honom med hans 3 åriga söta systrar Nicole och Isabell i mariestads " stan" :P Vi gick till ett fik för att aah fika:) Båda vi köpte en varsin skit god kladdkaka och varsin liten päron festis haha men de goda :) tvillingarna åt chokladboll och festis dem med:) sötbollar som kan bli så kladdiga av chokladboll, kletiga i hela fejset :P^^ sött. Men ialfall så blev vi kklara och gick när de började bli rastlösa, inte så kul att ha småungar spingande på fik , stör ju själv på det när det gäller andra barn. Oh det spelar system of a down på det stället :D Så vi gick ner och såg ut som väldigt unga föräldrar vilket jag tyckte va pinsamt för 2 st blängde lite också ...dumma människor. Bussen kom aldrig.  Kollade på Wallie, väldigt bra va den :) Hände inte så mycket mer den dagen. Kollade på " Vem kan slå Filip och Fredrik" de knasarna :D

Happ nu ska jag dra...tja då =)

svart hår, ny "kläning" men ingen hatt

Jag mådde ingen vidare för en timma sedan, trött i kroppen, trött och ont i huvudet och mina ben blir inte bättre precis, får ont när jag går tiil-och med:O
Nu ligger Marcus i soffan i vardagsrummet och ahr ont i huvudet, bara han inte blir sjuk igen =/.

Tidigare idag färgade jag håret svart, det skulle bli svart med blå nyans men jag evt inte hur det blev med den saken precis, nöjd endå:) Någon timma efter ringde marcus som redan hade slutat för deras idrottlektion var inställd och bad mig komma ner till stan. Fick skjuts ner av pappa som skulle  till jobbet . Det kan inte vara alls så kul. Väl på resecentrum stod han och några av hans kompisar vid busshållplatsen, människan fattade inte först att det va jag, vilken koll han har på sin flickvänn:P Iallfal så kom Nea gående och vi stannade för att prata lite, på fredag blir det fika med oss 3, och hennes nya pojkvän david. Sedan ska vi på bio, dock olika. Nea och David ska se Arn och jag och marcus, som inte är lika coola som dem ska se på Wallie ^^ men den verkar bra.

I commerce blev det letande efter leggins för min del med jag hittade inte dem som jag vill ha. I annat fall köpte jag en kläningliknade grej som var svart och vit och till min stora glädje så har jag minskat ännu en storlek :D! En blå mössa och en liten choklad och så klart metro som jag ännu inte har läst klart.

Shoppandet tog slut ganska snabbt och vi bestämmde oss för att åka hem, dock så hade jag inte mitt skolbusskort med mig  mig utan bara fritidskort så någon hemfärd 15:50 blev det inte, fick ta en buss efter 4...16;10. Vi satte oss på en parkbänk inne i commerce där marcus satt och snora och jag hade onte i benen och var trött, på bussen hem var det inte bättre. Väl hemma la i oss och vilade och diskuterade allt mellan himmel och jord. NU är jag hungrig och vill ha mat!

I morn kommer ett kort på mitt nya hår:D

Ooh jag vill ha hatt har letat i alla affärer i stan, men ne de enda jag ahr hittat är bara i herrstorlekar,,,,ååh arg!

pluggat. slappat, träna? och stanWhoho! Idag är jag ledig!  Och det passar bra endå eftersom jag har halsont och ont i huvudet, inte kul med skolan då juh x)
Sov dock inte särkilt länge eftersom jag vakna när marcus skulle upp för att käka fruksot och sen bege sig till mariestads lilla sjukhus :P Och det gic fint för honom :D. Låg mest kvar och försökte somna om men gav upp efter mer 1 timma, men jag tror jag somnad där en kort stund endå.

Kl är bara 12:12  och jag gör ingeting förutom att sitta här och surfa runt , läser på aftonbladet och målat naglarna svarta och det blev helt fel ^^ Ska nog träna sen för det har ja inte gjort på länge, men det blir inte bra eftersom jag får så ont i benen :( får sätta igång ordentligt när jag ska till sjukhuset och kolla  lungorna, ska passapå och fråga om mina störda ben och armar.=).
*Mitt mål är att träna ordentligt och ta ner på gottigott saker ( det blir svårt)
Hur komemr jag lyckas med detta tro? Om jag ens gör det ^^Tips någon :)?

 Tror det blir lite stan sen, måste köpa lite nya kläder. Vet nån föresten vart man kan köpa leggins som är..glänsiga, ser ut som lack typ^^, ah hoppas ni fattar vad jag menar x).  Sen måste jag lägga ut pengar på mascara * suck, men jag får väl vara ytlig och onördig ibland, trots att jag ogillar det:P

Har pluggat historiaoch sen blir det lite Organisation och Ledarskap att läsa på.


Och jag tror det blir att färga håert i dag blåsvart typ,
Jag vett att jag skrev igår att jag skulle göra det då men, det blev inte av det----men jag köpte färg igår ialflall :PBara tisdag
Detta råder inte gott, om Hon ( namn/ vem behövs ju inte sägas) ännu en gång skulle förlora sitt arbete så vet jag inte hur Hon kommer att ta det =/. Det är ju redan svårt att få jobb som ung.
Ibland känns det halvft meninglöst att ens ha tankar och hopp om vad man vill jobba med och kämpa sig fram för att6 nå sitt mål, men det kalrt, vi ska aldrig ge upp :D!

http://www.aftonbladet.se/ekonomi/article3276600.ab


Iallfall så är det projketatebte just nu, lite segt men jag har letat fakta och grejjer så nu gäller det bara att läsa igenom mina papper och stryka under det som skulle passas för en föreläsnig:) Detta ska bli kul endå.
Jag tror ja ska färga håret svart idag, när jag ska köpa hårförlägning ligger längre fram i framtiden dock =/ några veckor.
KAn ialflall inte se ut som jag gör nu :P käms ju x)

Alla är värda ett bra liv =)

Detta inläggblev lite långt, hoppas ni orkar läsa :)Nu har jag suttit sen kl 6 fram till 9/10 med att leta fakta till mitt svenska arbete om dialekter och under de timmarna har jag inte lyckas skrapat fram mycket fakta allas, suck. Men jag har ju några lektioner på mig att jobba med den där + alla dagar efterskolan. Dagen har varit helt okej och den började när jag vaknade, kl 7:30 då det var dags att platta håret och klä på sig, uch vad jag käms för mitt morot-hår nu=/. Men jag hoppas det bli bra när jag färgar det svart imorn. Förhoppningsvis blir det svart hårfärlägning med lite rött hår som jag redan har, sedan ska jag nog färga luggen och mer av "över -håret" rött. Hoppas det blir så här nu också så jag inte får leva på bara svart axellångt hår.Bara lektioner bestående av 2 svenska lektioner, religion och historia. Men det var ingen religion idag, istället kom en snubbe härifrån skövde som pratade om Colombia. Där hade han varti ett flertal gånger och hjälpt fattiga människor och barn som boddepå gatan. Hemskt egentligen, och där hade jag under dagen klagat på mina "problem" som: Fan det är måndag (urk), Lång skoldag, Hoppas mamma lagar nån god mat i dag, och Vad fan ska jag göra med mitt hår?
Villka problem jag har va? Till skillnad mot barn som inte har något hem, prylar, kläder,mat och rent vatten.Och de som bodde på gatan hade ingting utav det + de hade ingen kärlek. INga som tyckte om dem. Fruktansvärt!
Så, ska vi skräpa oss och inte klaga? Jag vill faktiskt vad med och hjälpa dessa människor. Alla är värda ett bra liv!


Så sjukt, kollade på en armekansk film i söndags. I filmen var det en skönhetstävling för barn! Och jag vet att dessa finns på riktigt, sett dokumentär om det. Men det var barn...typ 5till 10 år typ som var med i dessa. Och de blev massa sminkade och kläningar som såg ut som balkläningar= de såg ut som barbie dockor! När ja såg den här dokumentär liknade grejjen så var det en flicka som såg ut som en levande barbiedocka och man såg verkligen att det där bländvita leendet inte betydde något.  Hon var ledsen, hon ville inte göra detta. Troligen var det hennes föräldrar som puchade henne till detta. OKej de flesta barn gjorde väl detta av egen vilja men tänk vilken press de har på sig. De känner det från föräldrar, jury och de andra små flickorna. Barn ska inte vara med om detta. Sorg, press och besvikelser får de nog av i framtden, låt dem vara barn nu! Dessutom är det ytligt  och lite sjukt med skönhetstälingar och när det gäller barn är det mer än sjukt. Alla är vackra...och defenitivt barn. För ett barn är den vackraste männskan, både på utsidan och insidan.

6 septemberKl är typ 9 nu på kvällen och sitter hemma hos Marcus som spelar GTA 4 ?! men nu ska han byta spel säger han...töntiii =p och nu är han mer tönt som beskådar sitt akvarium med sína nya fiskar ^^ sötnos, men nu klagar hn på att ja jämt skriver att han är tönt, men han är faktiskt cool och unererbar också =)

Själv sitter jag och bara surfar omkring och gör ingeting alls egentligen, samtiigt som vi har det grymt på en lörgskväll *noot :P lyssnar vi på punk och sjunger med i textern.... det nice x)

Det har inte hänt så mycket idag, vaknade flera gånger tidigt under morgonen och vid 9 gav jag upp och låg bara och funderade på allt och inget i en timmas tid. Sen gav jag upp och drack ett glas med jucie till frukost och läste aftonbladet, jävlar vad skit och skvaller det står i dem ibland, om massa kändisar. Igår  läste jag på deras hemsia och är fanns det en artikel om brittney spersom som handlae om när hon blev av me oskulden....vem fan bryr sig om det?:PTjo=)

Vad ska jag göra idag?

Vad ska jag göra i dag tro? Du är sjuk....och jag vet inte om ja ska hänga med familjen till IKEA, ingen lust men vill inte rötna bort här hemma hela dagen heller

. jag saknar mitt hår=(

Böcker =)

Boktips
None

Jag har inget att göra just nu så jag kan ju dela med mig av mitt läsfåneri till er andra som också gillar att läsa ;D

Godnatt Misete Tom Av Michelle Magorian
Under andra världskriget i England blir barn från London utplacerade på landsbygden. Åttaårige William får flytta in hos Tom, en gammal, sur och enstörig man. Till en början är allt Willie ser en sur gammal gubbe och allt Tom ser är en rädd liten pojke, men allt eftersom tiden går utvecklar de båda en underlig, men även stark vänskap.

Den här är en av mina favorit böcker och den rekonomerar jag verkligen!
I boken får William uppleva vänskap och kärlek som han aldrig har haft förut och Mister Tom vågar släppa sin känslor efter år av förträngt dem. Och som läsare får du se hur både William och Mister Tom utvecklas som människor.


  Pojken som kallades Det. Av Dave Pelzer
Dave berättar om den barnmisshandel som han själv utsattesi flera år.  Hans mamma var psykiskt sjuk och alkoholserade och plågade sin son på ett oerhört grymt vis. Pelzers upplevelser betraktas som ett av de tre värsta fallen av barnmisshandel i kalifonias historia. Dave är nu vuxen och har lyckats skapa sig ett värdigt och meningsfullt liv. Det här är hans egna berättelse om ett barns hopp och styrka att överleva. Han vill förmedla att ingenting är omöjligt och att saker kan gå vägen mot alla odds.

Boken är fruktansvärt sorlig och hemsk, har väl gråtit varje gång jag ahr läst den. Att följa en verklig historia sim är så hemsk  är både intressant men sorligt tycker jag. Men boken är jätte bra och de flesta skulle nog fälla en tår

Harry Potter Av JK Rowling
Okej ni känner alla till Harry potter historena. Böckerna är grymt mycket bättre en filmena så jag tycker att nisom inte har läst ska försöka, de senaste böcker bli bättre och är inte lika "barnsliga" ( som de flesta tycker) som de första =)

FulAnka- Fredag 5/9

 

 Det är så kallt överallt
jag kan bara sitta o titta på när jag ser
att min verklighet trycks ner

 Detta inlägget råkar bli ett " jag-måste-prata ut/skriva ner" inlägg.
Jag antar att du är sur på mig. Just för att ,...det är som det är för mig just nu. Men det är dig jag skulle behöva nu och jag önska att du till lät mig att få träffa dig nu, idag. When i need you.

När andra snackar bakom ryggen istället för att ta upp det med en är då jävla fegt, jag blir både sårad och arg.

Och du ser ner på mig, för hur jag ser och hurdan jag är och vad jag vill, jag önska att människan kunde acceptera alla och låta alla drömma.


 

Helt okej dag i dag, sovmorgon så jag började inte förren klockan 9, eller ah 8:55 för att vara exakt. Och det med Historia och läxan hadejag gjort så det gick fint fint att svara på frågorna. Efter det skulle vi kolla på film om Luther men dvd spelaren är så jävla kass så det gick inte att se klart. Det hände ingeting alls på rasten tror jag innan det var organisation och ledarskap, lite tjöt och diskutioner osv :) helt okej. Mat! men jag var inte så hungrig som jag alltid är vid den här tiden på dagen efter en lång lektion, men maten smakade helt okej endå:) En timmars rast då jag och madde skrev på våra loggbok som alla måste göra nu när vi jobbar på vårat projektarbete. Den sista lektionen var då learskap och där kollade vi på film.

 


borttappade nycklar ...4/9Jag skrev inte här igen i går kväll som jag sa att jag skulle göra, jag glömde.

Du tittar ner i marken eller gömmer ditt ansikte när du möter någon . Du dölje din naturliga ansikte bakom smink. Och du bär  en hårfärg som inte är din naturliga. Du Blir ledsen eller ångestfull när du ser en vacler/ snygg eller söt människa.
Du ser inte, du vågar inte, du kan inte.....det går inte.

Idag var det badverksamhet som första lektion. Först lite teoretiska saker som läraren gick igenom, lite lungor, hjärta osv som är bra att veta om du ska livrädda någon. Därefter var det praktiskt, bara hoppa ner i poolen och simma alla dessa längder som uppvärmning. Sedan kördes lektionen igång. Det var inte så jobbigt denhär gången, förutom när vi körde staffet, jag var helt slut när det var över. Och fan att jag ska skrapa både armbågar och knät nä ska klättra  jag upp för kanten från poolen på ett klumpigt vis. Men det är jätte skänt efter dom här lektionerna och som tur va så är det lunch efteråt, Typ alla är bara så hungriga. Det bjöds på,,, jaa jag vet inte riktigt vad va det va men ris, brunsås med kött....sallad.

Och jag är så jobbig, jag ska så klart tappa bort mina
nycklar på badhuset...omkläningsrummet!
Jag är så klumpig och glömsk!
Förra veckan glömde jag min ipod och mina  fiina rosa scullcandy hörluralar mitt på bordet. Men de blev inte bestulna :D. Ringde så klart efter mina nyckalr med de hittade inga=/. Sen var det multimedia, det var helt okej fram till marcus ringde och sa att han va sjuk och drf kunde vi inte va idag. Behövde honom verkligen idag men...få se när vi ses nästa gång, han ligger hemma med feber o grejjer så helgen lär vi inte ses :(
Idrott var den sista lektionen och det var helt okej, sammanbete övningar. Återigen, efter lektionen, ringde njag badhuset och de hade funnit mina nycklar. Jippie :D! Nu är jag hemma och....det är okej, ska plugga historia.
Jenny: onsdagen förmdiddag

The way you make me feel


11: 24
Vad är det för ptoblem egentligen? ofta hör man hur folk kallar andra föe emos när de är i själva verket är punkare, och musiken är typ samma sak?! Ne nu får befolkningen ta och skärpa sig och se med klarare ögon och öron så upptäcker ni att de bårtd katerogierna är totalt olika varandra. Tack för mig!

Men nu ska jag istället vara trevlig mot er. Idag är det onsdag som jag hoppas att de flesta vet om och idag är jag "ledig".
Det är nämligen så att det är projektarbete-dag på onsdagar så snart ska ja dra mig iväg till bussen som tar mig till Madde så vi kan jobba på vårat projektarbete :) Ska bli helt okej endå, fast jag är trött ingen sova dag som det egentligen är för jag tog bussen från Marcus kl 7:27 i mariestad. jag har haft det jätte skön idag: kom hem läste lite i min bok, och så åt jag lite granna, och sovit rn liten stund. Ska snart ut med Amigo på en liten promenad innan jag åker iväg. Ska läsa Aftonbladet lite nu:P. Men ni hörs mer av mig ikväll:)

FulAnka

Måndagar är verkligen tråkiga, vem tycker inte det licksom?, förutom jennie så som är ledig på måndagar från skolan:p
Idag så var det sovmorgon till kl 10:45 men jag var i skolan innan 9 eftersom jag tog samma buss in till skövde som marcus som började 9.

Väl på kavelbro fick sitta där ett tag med det gjorde inget, kunde läsa min bok " Plats på scen" ocskå av denne Michelle Magorian, som ja har skrivit om när ja läste hennes 2 andra böcker...=)
en av de andra böckerna:)
Japp första lektionen började med svenska och jag hittade inte mitt arbete som jag skrev  på förra veckan, visst det var en kort grejs som skulle skrivas och jag blev klar, men inte kul att börja om. Ialflall letade som en idiot på mina sparade dokument men icke så jag fick påbörja det nya arbetsområdet som startades upp. Men efter lunchen då det var svenska igen så hittade jag det jag hade skrivit, på samma ställe där ja hade letat massa gånger, men nu satt jag vid en annan dator?! iallfall allting blev bra och jag skickade mitt arbete till läraren noch fortsatte med det nya.
Dagen flöt på med religion där det va lite diskutioner och skriva. Tycker inte om religion... Dagen slutade med historia och det ämnet tycker jag om endå=)

Åkte till apoteket och hem där jag började med att städa min garderob...rena rama röran där. Men fortsatte med att sätda mitt rum och avslutade med mitt badrum....hatar att städa x)
Annars så har jag pluggat i dag med så jag han aldrig emd gymmet men ska dit i morn efter skolan i stället innan jag drar till Marcus. KOllat på vänner och simpsons ikväll också...de är så roliga båda två:D

Men visst är det lite surt när vissa glider igenom livet och andra kämpar aset av sig

RSS 2.0
Tjenis Penis! Jag heter FulAnka (nästan i alla fall )och är en rar punkar jävel. I den här bloggen skiter vi i mode och sådant trams. Istället handlar den om onödigt skit, underliga och roliga ting. Bloggen ska du helt enkelt inte ta på allvar! FulAnka är 20 jävla år och pluggar till lärare. Jag må låta mogen men så är inte fallet. Jag ägnar mina dagar åt godis och sprit. Och självklart åt min katt Herr Jansson