Den tjocka grodan

Det blev många inlägg idag. 6 stycken med den hära och ingen av dem har något vettigt innehåll.
Men vem har sagt att det ska vara vettigt, seriöst? Jag vill hellre skriva ner tokiga tankar eller
inlägg som inte har någon betydelse än att berätta om mina nya kläder och sminktips. Men, jag vill
faktiskt visa upp min nya klänning. Jag såg smalare ut i den så jag är nöjd! Men då måste jag kompromissa
med att jag lägger ut något som är helt onödigt och löjligt, som min paint teckning här nedan.

Det är en tjock groda
Men vem vet? Någon kanske ser denna teckning och upptäcker mina
fantastiska kunskaper och talang! Helt plötsligt kommer detta inlägg
bli seriöst

Nalle Puh möter Tiger ( den riktiga Nalle Puh filmen!!)Hahahahah! Att man kan ha så roligt åt barnprogram:D ! Men jag gillart, har alledes för mcyket vuxen poäng sedan jag flyttade hemifrån och universitetet. Det fick helt enkelt vara nog :)

Tyvärr hittade jag inte varken den nya eller gamla versionen av Heffaklumpen. Men denna var ju rolig så det gör inget. Dessutom är detta den riktiga versionen! Inte de nta som visas i dag! Uch banren kommer inte bli friskâ i huvudet ^^Wiiih. De hade den "nya" Nalle Puh filmen och Heffaklumpen här hos dem. Nu ska det ses på barnfilmer för de hade mycket annat spännande i hyllan:D!!

Jag vill vara Heffaklumpen, vem vill du?

Om ni skulle får välja att vara ett djur, vad skulle du välja då?

Jag skulle ha valt Heffaklump...jao, appropå ingetingNär jag var barn, på den gamla goda tiden, ljuva 1990-talet, så var Heffaklumpen i Nalle Phu en stor elefant som de var rädda för. Om jag inte minns fel från mina år som knubbigt barn så dök den upp i mardrömmar. Jag har tyvärr inte sett Nalle phu sen dess så därför har jag inte stor koll på vem den lilla Heffaklumpen, som finns  i dagens samhälle, är för någon. Jag har hört rykten om att den är barn till den store.

Jag ska ta rede på't:)


Pygmebjörn

Nicole och Isabell ville att jag skulle måla en Pygmebjörn. De varelser som jag brukar göra små historier utav. OM det inte vore så att de flesta barn skulle hata mig så skulle ja passa perfekt på ett dagis.

Twilight actionfigurer!

Har ni sett? Vampyr hysteri överallt! Det var bra dockor, dock tycker jag att Bella ser väldig skum ut, liknar inte den riktiga över huvudtaget, Alice var också si sådär. Men charmerande!

195 kr Styck. Självklart skulle jag ha Edward:D

http://www.roligaprylar.se/Twilight-Actionfigurer.html

Plopp & Center...Pepsi & Coca Cola?!

Ibland dätter man sig och funderar, vilket jag ständigt gör. Men jag kan fundera stående eller samtidigt som jag gör något annat. Det tror jag något inte existerar hos killar. Många gågner har den tanken slagit mig, de kan inte tänka.

Men nu handlar det inte om det utan just funderande. Ni vet ju att det finns Plopp och Center. Choklad som smakar likadant, ser likadana ut ( dörutom ett "C" på center chokladen ) De är bara frågan om olika företag. Jag har hört om att Plopp har en svag smak av lakris. Denna lakris smak må va mycket liten. Jag har hört att det står på Centers eller Plopss hemsida ( kommer ej ihåg vilken ) vad skillnaden var mellan dem. Jag hade tänkt att ge det korrekta svaret redan nu men det vill jag inte.

Detsamma gäller Pepsi och Coca cola. Där hsr ja ingen aning om vad skillnaden är förutom att de är olika märken och det brukar vara en fotbollspelare som reklamerar på utsidan av flaskan Skumt det hära.

Vampyrer tar över modevärlden!...iiiih!

Jag är en sådan hopplös 19 årig tjej som råkar förälska sig i Twilight. Ett sådant beteende man hade som 15 åring . Det var bra tider för då var det okej att vara fantast över böcker,filmer och dess skådespelare. Det var Harry Potter som gällde då. I och för sig gör de det fortfande. I alla fall så är jag  kär i Edward Cullen och tokig i både böckerna och filmerna. Jag går så långt att jag ska köpa en New Moon plansch och sätta på min vägg hemma i Karlstad. Eller en bild på Patrick Pattinson och sedan skryta med att jag har en den hetaste väggen. Tror de flesta kommer hålla med, dock bara tjejer för killar har väldigt svårt för den killen. Till och med bögar har säkert det :O! Tokstollar.

I alla fall så ska jag lura iväg Marcus på bio den 20 november ( vart ligger biosalongen/er i Karlstad? ) Jag ska säga att vi ska gå på någon cool action film eller typ någon Andra Världskriget film. Egentligen ska detta vara en lögn för det är New Moon vi ska gå på:D! Men han ska inte klaga! 99% av biobesökarna kommer vara tjejer
Men nu till saken!!!
!
Dessa naajsiga t-shirtar finns på Gina Trico och jag vill ha en! Den röda tror jag..fnisseri. 99:- för styck: Läckert!


30 november

Igår blev det en lyckad dag och kväll:) Jag hittade så klart ingen korsett-linne och jag glömde köpa nätstrumpbyxor:(
Men jag hittade en jätte fin svart ( skräll ) kläning :) Eftersom jag behöver linnen så köpte ja ett vitt, som sagt så har ja inga vita kläder :P...förutom nu då. Mötte upp Marcus på stan lite senare, med Jesper och Robin. Jag och M skulle köpa present åt små tjejerna som fyller 5 år om några dagar. De gillar mina små påhitt om pygmebjörnar så de fick en varsin nalle som vi två sedan ska sätta strumpor på= Pygmebjörn:)...kanske ska skriva en liten kort Pygmebjörn saga åt dem med :D hihihi^^

Igår började vi kvällen på en lokal i närheneten. Det var kul och trevligt. Dock försvann min tröja där ( alltså en jag hade för värme, jag gick därifrån med alla kläder på mig:P) hoppas den hittas annars får ja väl köpa en ny. Tyvärr blev det lite ledsna personer men det ordnade sig =) Hoppas allting löser sig för dig <3 ( om du läser detta )
Vi andra fortsatte kvällen på Vatra men det var dåligt drag där. Gillar inte stälelt annars heller ändå. En äldre man flörtade med mig, äckligt, en kille glodde på mina bröst, äckligt men det var i stroa drag en bra kväll:)

Idag händer väl ingeting. 20 års kalas hos några som är vänner till Marcus familj blir väl senare :)

Högtalare kudden:D!

Min mamma säger att jag inte får somna med min Ipod, för då kan ja strypas av hörluresladden. Det tror jag med att ja skulle göra för jag flänger omkring i sängen när ja sover xD
Jag hittade nämlingen en mysig kudde förut som är högtalare! Koppla in Ipod/mp3 så kan de som gillar att somna till musik sova på ett säkert sätt:D Det är bara den som sover på kudden som hör med :)

http://www.roligaprylar.se/Sound-Asleep.html
Twilight..porno?xD

Hahahahah! Marcus skickade den här till mig i går kväll, bilden alltså^^
Spännande porrfilm:P? hhaha uch xDEn sådan hade alla barn...?

Nostalgi? Jaaaaa, för vem kommer inte ihåg den här leksaken? ( slutar säkert med att jag är den enda :()
Hade själv en sådanhär leksak, men det såg liiite annorlunda ut i "ansiktet" jämfört med den här bilden.
Hur korkad får man vara som barn, låtsas som om man ringer? Vad är nöjet licksom :P? Men minnas i allafall
att det var en uppskattande och rolig leksak. Säkert mina föräldrar som lurade i mig det.

http://www.roligaprylar.se/Fisher-Price-Telefonen.html


13:38 lunchen

Köttbullar och mackarooooneeeeer!

Jag lagar lunch:D! Fast klockan är 13:38, då är ju inte lunch misstänker jag:O Vi kallar det 13.38 lunch:)
Idaag blir det att besöka Skövdes affärer, ja inte så mycket att hurra för men det är ju i all fall bättre än
Mariestad. Där har de just har lagt ner JC och de enda klädaffärena de har är lindex och Kahpall + andra tant
affärer, jaa tokigt vah? Men jag är på jakt efter en korsett linne typ, nätstrumpbyxor, linnen, underkläder,
och gärna ngt nytt halsband. Det blir en dyr dag det här:( men det är nödvändigt. Färgade håret igår kväll igen.
De började bli bruna nyanser i mitt hår, och jag gillar som sagt inte min orginalfärg.

Ikväll är det parteeyy. Förfest här i närhetenoch sen ut på krikelin:) Halva priset i dag+ att jag och marcus har en voldka att dela på så blir det nog ingen dyr utekväll i alla fall:D

Sjukt tokigt spel:D

Sjuukt roligt spel! I alla fall om man lider av min humor. Knasigt roligt. Du ska nämligen skydda en grönsak ifrån toksötfula-kaniner som kommer sno den! Ohnej vad gör vi nu ( haha ) men då har vi en slangbella att slå ner de stackars kaninerna och de låååter typ "do'h" jätte sött :D

Ni måste testa detta:D
http://www.onemorelevel.com/game/bunny_bounty#at


Chokladshotar!

HIttade en väldigt spännade och rolighemsida nydligen, kommer säkert blogga mer om deras roliga prylar=)

Tyckte att den här prodikten verkade väldigt mysig^^


Hur kul är inte det här då? Att Shota något med chokladmsak
måste vara wiih:D Vill seriöst beställa det. 149 :-^^
http://www.roligaprylar.se/Shotglas-av-Choklad.html

Godis i skåpet!

Mamma och pappa är tokiga människor. Tydligen var det billigt på godis idag, Maxi? så de köpte hem en stor påse. Nu är det så att om man har en godispåse hemma så är din skyldighet att äta ur den, det är mänskligt, vår updrag här i livet. Men nej nej, den står inne i skåpet och samlar på sig damm ( stått där cirka 1 timma ) och jag skäms över så mig själv för att inte jag heller äta något. Så här kan det ju inte vara.

 

 


- och + för julen ( börjar tidigt i år ;D)

Ååh en julbild? Är hon helt tokig i huvudet-tänker ni

Japp det är jag men det är inte anledningen till vrf ja ahr en julbild.

Idag ska jag vara bitter över julen...tyvärr:( Men jag vill tala om de bitar med julen jag inte tycker om.Mjo jag kommer sitta och sura vid matbordet, sur att för att Kalle Anka inte är roligt längre och sura för att det inte snöar.
  • Maten: Jag tycker inte om julmat! Det är tråååkig och smaklös mat som är nästan identisk med påsken och midsommar. Vid jul äter jag bara köttbullar... För det är gott! Av någon anledning så tycker inte mina föräldrar att det passar bra med Pizza på julafton.
  • Kalle Anka: Jag känner mig bara vuxen för kalle anka är inte roligt längre!  Det kommer bli 19.e gången jag ser samma program  för visst måste jag ha sett de vid min första julafton som 4 månaders tjockis?
  • Snön: Det snöar aaaldriiig på julen nu förtiden. För visst så snöade det på 90-talet då man var liten och trodde på tomten:O? Men, de norrläningar ja har träffat i Karlstad säger att det snöar hos dem vid jul. Dumma västra götaland! Om det är snö vid julen i Karlstad i år så stannar jag kvar i värmland och firar med Herr Jansson...och äter pizza!

Det som ska bli kul är:
Köpa och få julklappar, äta godis, bära tomtemössa innomhus utan mammas tjat om att det inte är bra att ha mössa på sig jämt och dricka julmust hela dagarna:D Och nytt för iår, göra Herr Jansson jul fin med en liten tomtemössa:D

I år tror jag dock att mama ska åka upp till Dalarna * läs: "Daalaarnaa", med bred dialekt. För att fira med mormor och morfar, samt sin bror och hans sambo. Momo och mofa är lite för gamla för att åka så långt till oss. Pappa vägrar åka upp dit:P ( anledning, så tråkigt och jobbigt därppe ) låter ju värre än mig:P.  Jag kommer stanna kvar här för inte kommer ja lämna pappsen ensam trots att han inte är värsta whoho för jul. Det är jul och så ska ingen va ensam :D

 


Så tokigt det kan bli:D

Hahahahhaahahhaha xD http://www.aftonbladet.se/wendela/barn/article6015551.ab Det är det tokigaste jag har läst. Skulle tycka det skulle vara jätte flummigt att äta S***p-godis ( hoppas ni fatta, vet inte hur folk skulle reagera om de läste hela ordet:P..överdriva troende skulle väl gå i taket:P) Lite knepigt med att äta de andra sorterna men..hahaxD..men ofta man ska bli värsta upprörd som deras mammsi! Det är gooodis det föreställer noormala saker. Fattar att hon blir bitter på detta och inte tycker det är kul att de skulle äta sådant godis men! inte behöver de komma ut till tidningen som om det vore värsta skandaaal. Och barnen fattade ju inte ens vad de hade plockat åt sig:P det var ju hon som reagera. Om någon i Skövde eller Karlstad hade hitta sådan godis och gått ut med det i tidningen så skulle ja åka raka vägen till affären bara för att skratta åt godiset ...hahaahah!

Har just tvingat i mig en macka och druckit underbara juice ( typ beroende:D) försöka fixa mitt hår som måste färgas idag, sket slitet och fult x/. Jag åker nog snart ner till stan, delvis för att plugga och handla, ingen ide att vänta på om marcus ska med:P


Ge mig denna!!!


Ogillar nya FB-arr!

Jag tycker inte om Facebook numera! Det första jag gjorde innan de bytte design och liknade, var att logga in på just Facebook när jag satte mig framför datorn. Och nu, då orkar jag knappt logga in. Det har blivit så tokigt konstigt och fult och allmänt krångligt. Någon annan som håller med? Trots att jag är bitter över en hemsida...höhö, så är jag lycklig över att jag kan spela FarmVille! Haha, alltså jag ville absolut inte vara medlem där förut, för alla andra hade det och då ville jag inte. Men en dag då blev det bara så, tokigt såntdära vah:P?  Igår kväll/natt gjorde jag typ om hela skiten, då jag också spelade " denrosafluffigabollen-spelet " och " denknubbigalillaräven " Små tjejerna               ( M småsystrar) finner ett stort intresse att kolla på när jag håller på med dem spelen:P Tjatar på som bara dem gör de, mer än vanligt^^

Men oj så spännande det var på DH idag. När man fick reda på vem Julies föredetta gifta pojkvän var så blev det bara " men åååh! det klart!" Som det kan gå^^

 

Har börjat med ett nytt program föresten Skype..snacka över nätet på ngt tokigt sätt. Har än så länge bara Fjantus där men det är mycket socialare att prata med honom där än på msn, då har alltid spelar och ja aldrig får något svar:P Gillar det skarpt, Skype alltså, inte om att ja inte får svar^^

http://www.skype.com/download/skype/macosx/ (Länken är avsedd för mac datorer)- tror ja..fniss^^


Tv dags!

Nu blir det Desperate Housewives med en burk coca cola :DFörhoppningsvis kommer Marcus ner till Skövde i morgon för att hänga med
till stan, men man vet ju aldrig med honom..den tussebollen ;D

Tävling:)...och shopping:O?


Jag är med och tävlar hos Foki igen och denna gång är det en plattång som tydligen ska vara väldigt bra. Det tackar man ju inte nej till:) Skulle ju vara perfekt med en ny:D


Tävlingen:http://www.bloglovin.com/m/51519764/0


Ska Jenny shoppa? Japp, lite nödvändiga kläder måste jag tyvärr inhandla..men det gör inget^^Måste också köpa svarthårfärg :O

Ska nog köpa ett par nätstrumpbyxor men ytterst osäker med tanke på
att jag kommer se allmänt h*rig ut hahah^^ kanske kan ha svarta under?Gillar denna, men det är en typiskt klädersplagg
som förmodligen sitter kenpig på mig

Och jag måste hitta en korsett-linne grej. Så jäkla sugen på det!

Och svar till Jessicaaa:Jaaa visst är räven suuper sööt:D


Jag me doch tävlar hos Foki igen och denna gång är det en plattång som tydligen ska vara väldigt bra. Det tackar man ju inte nej till:) Skulle ju vara perfekt med en ny:D


Spel freak,,jag?

I går testade jag M spel Aion. Jag tyckte det var kul det jag gjorde, innan jag gav upp då jag bara dog hela tiden.
Under en stor del utav natten så spelad jag gratis online spel. Oj så kul jag hade med de barn enkla uppdragen ^^ Jag ska ge mitt erkännande att jag idag förstår efter att har varit på lan varför folk blev så upprörda när de dog eller något liknade, för i går så blev ritktigt sur när jag dog eller förlorade poäng när jag hade kommit långt..uchs så synd det var om mig :O^^
Idag är det plugg som gäller och det är inte kul och dessutom blir jag nog hemma hela veckan ( förhoppningsvis bortsett från helgen) eftersom ja inte orkar åka ner till Mariestad då jag och M vill ses. Dock lanar han nu så det blir nog inga skövde besök för hans del. Ahja. Tyvärr har jag inte kommit långt på min rapport eftersom det är så
pass svårt att hitta den information jag behöver, det är inte så roligt.
Oj i lördags var det 2 år och 6 månader med M. Känns inte alls länge sedan det var ett litet halvår för oss:PWhihi! Kollade just på mitt ungdomskonto och där ligger det mycket pengar + så betalade jag redan min hyra inför november för några veckor sedan:D + tror att min AllTele räkning är betald för flera månader frammåt:) Så det enda jag kan komma på som jag ska betala är mina kursböcker som ligger på cirka 526 kr =)

Tror vi beställde 6 kursböcker och de gick på över 1000 spänn och de ska endast vara för vår rapport! Tur att man har ngn att dela dem med. Okej de är bra o ha senare läraryrket och studier...men ändååå^^

Music!

Nyss var det heja rop i detta lilla rum hos Marcus. De kolald epå ishockey och mariestads lilla söta lag Bois spelade mot ..färjstad:P? Ahja något annat lag var det men det verkade gå bra för Bois, eller bajs som jag kallar dem:D Finns inget logikt i det, förutom att de tär kul xD

Blev sugen på Linkin Park nu, det var ett tag sedan jag lyssnade på dem. Så stört sköna är dem!
När kommer de till Sverige igen egentligen? De var ju är 07, men då gick jag inte för jag hängde inte alls med att de skulle komma hit:S! Men nästa gång då ska jag stå där och lyssna till dem  och de sköna rösterna

Linkin Park- CrawlinLinkin Park- Paper cutÄr inte alls mycket för hårdrock men det finns ändå många låtar som jag gillar som är i den musikgenen som Disturbed=) SKa lyssna vidare på dem och hitta fler låtar, här är i alla fall en av dem jag gillar:)

Disturbed-Down with the sickness

Jag gillar honom inte, men tokig är han

Jag brukar ha svårt för de svenska artisterna, vi utesluter de svenska punkbanden som jag gillar oehört mycket för de är för bra. Men en av de ja har svårt för Bjön Rosenström. Förr kunde jag inte se musikalsika och fantastiska med honom och hans låtar var bara ovärda ord. Jag tycker än i dag att han kanske inte är den mest fantastiska artisten jag har hört och jag känner inget med hans låtar men den finns två. De är inte bra och de har ingen budskap precis men de är roooliiigaaaaa! Det är Muffins och Egon. Så tokiga och dåliga men jag gillar dem :D

Någon har varit rolig och gjort en lika dålig video som låt :D

Klockan är bara 11 men jag vaknade vid 10, vrf vakna så tidigt :( Den här veckan är det lov så det är ingen praktik, men plugg blir det. Någon får gärna anmäla sig för att hitta på något. Kan dock ej i helgen.


Vill ha..

Har ju letat efter höga kängor. Gillar verkligen dem jag har men vill ha högre också. Finns så klart dem på Shock som jag vill ha men det har ja helt enkelt inte råd till, finns så mycket annat jag behöver och tyvärr behöver ja inte dem kängorna i den prisklassen, tyvärr!:P Men på skopunkten hittade jag några som jag gillar, är dock osäker på sömmen på sidan =/ Annars tycker jag att de var mycket läckra ..ska i alla fall kika på dem...399 kr :)

22 oktober

Uch vilken lång kväll! Började på min praktik i mariestad kl 7:45 idag..uhu. Tur nog sov jag hemma hos honom från ons-tor så det blev inte lika tidigt som det skulle bli med buss från Skövde. Dagen har varit fin fint och rolig + nya kunskaper. Fick även vara om en situation som kan vara svår att hantera ibland. Slutade redan kl 12 och under resten under dagen har jag bara tagit det lugnt för har varit väldigt trött. Blev gottigott med pizza och scrubs :D I morgon är det fredag vilket är sköönt. Var längesedan då jag tillbringade så många timmar i skolan och behövt, börja tidigt och ta mig dit med buss...är ju inte van längre^^ Om det går som tänkt så ska Marcus komma hit i morgon då blir det tacos och film:) På lördag tillbaka till mariestad för kalas hos en släkting till honom :)

Pratade ju om att jag ahde gjort en Dog tag halsband till mig tidigare men inte kunde kopiera den. Nu har ja lärt mig printa på min dator ( det är en mac då tkr det är knepigt :P)  även designat en åt marcus, få se om han vill ha den :)
Fixat åt mig själv och om marcus vill har jag fixat en till honom med :)

Designa en egen Dog Tags :D

Vill du göra ett najs halsband  som är personligt och eget designat ? Eller också en perfekt present...hihi:D Prova att göra en Dog tags. Du kan göra den som du vill helt enkelt, med färger, bilder/symboler osv :) Företaget är också riktigt bra och detsamma gäller dess priser. Det tar bara några dagar med frakten och det går att betala med fraktura och kort..skönt det :) Jag gjorde det för 1.5 års sedan, lagom till marcus 18 års dag. Ett varsint sådant halsband med våra namn och datum då vi blev tillsammans. Jag hade tänkt att göra ett nytt nu, delvis för att förnya och för att jag gillar dem halsbanden:) 
Har gjort en som jag hade tänkt beställa men tyvärr går det inte att kopiera, men den är tyff och kan
inte bli mer Jenny :D
http://fatstatement.com/customprinted_dogtags_sv-SE.html

Wii för tjejer ?:P

Jag är nog inte den enda flickvännen här som ibland tröttnar på när pojkvännen sitter framför sitt tv eller datorn och spelar i flera timmar. Det verkar som om Wii har skapat ett spel för kvinnor....man ska nog inte ta den allt för seriöst hahah, men lite kul är det allt^^


20 oktober redan? Så tokigt

Jag kommer att älska mitt framtida yrke! Det är verkligen jätte roligt på VFU.n .  Än så länge har vi ( jag och marcus hamnade i samma skola Och klass under praktiken) bara varit med på lektionerna för att följa med i undervisning. Vi betraktar både läraren och elever. Då gäller det att observera hur han/hennes läraroll är,  hur han talar till elever, undervisnings metoder och allt allt det där. När det gäller att spionera på eleverna så gäller det mest deras betende, när de lyssnar, hur de jobbar osv. Till veckan blir det att hålla lite kort i en lektion eller något liknade...wiih:D As härlig handledare också^^

Under den här perioden ska vi även skriva en rapport och en av delarna ska innehålla en fråga som jag ska diskutera. Frågan ska gälla skolan och lärande. Jag har bara kommit på 3 stycken som jag ska välja bland

  • Hur utvecklas och påverkas eleverna av skolan och lärarna?
  • Vilka olika typer av pedagogiska metoder fungerar mest positvit beroende på olika elever?
  • Hur när upptäcker lärarna om någon elev har läs och skrivsvårigheter, och hur ska de ta sig till väga för att motarbeta problemer?
Jag är mest sugen trooooor jag på det 3.e altenativet. Dessutom kan jag ta till hjälp av någon speciall lärare som jobbar med detta, intervjuva perosnen i fråga. Funderar också på om jag kan intervjuva någon som har dyslexi, känner trots allt två stycken som kanske skulle kunna vilja dela med sig av sitt perspektiv på "problemet"
Lite kul att ha olika arbetsmetoder:) Oh nu blir ja nästan säker på att ta den frågan :)

Det är inte varje dag jag bloggar om underkläder,,höhöh^^ Nope men Jessica skcikade den här bilden över msn och jag tyckte detsamma att den är suuuper sööt:D Hihihi och de finns på Lindex för 129 kr. Men enligt hemsidan hade de A-B i storlek..och det är ju för litet:( Snyft, får ta och kika om det finns större i butiken. Så...tokigt med att " jag vill ha den här bh-inlägget" men idag fick det blir så! :D

Åsikter: Bra med vigsel för homosexuella:DSnart kommer rätten att homosexuella får vigas i kyrkan. Jag jublar nästan. Okej, jag bryr mig inte om
den svenska kyrkan men detta har varit en fråga som jag tycker är viktig. Många troende anser att i bibeln
står det att män ska gifta sig med kvinnor, kvinnor ska gifta sig med män. Det står inget om att kvinnor
och män får gifta sig med någon av samma kön. På grund av en bok så ska tydligen den lagen finnas att
homosexualitet inte är rätt och det leder i sin tur att de inte får gifta sig i kyrkan. Men f*ck off med bibeln,
skit i gud. Inte ska en bok eller en "högre makt" bestämma över de liv vi lever. Inte ska en tjej förbjudas från
att gifta i kyrkan sig med den kvinna hon älskar bara för att bibeln inte nämner något om att det är rätt.

Men seriöst. När den boken skrevs...hur vanligt var det då att man kom ut med att man var kär i någon av
samma kön? Det var ovanligt...tokigt..fel. Sådant existerade kanske inte, för ingen erkände det. Om något knappt
existerar, inte skriver vi ner det i en bok heller. För..det fanns inte. Ingen sa det. Jag tänker att vi lever i en
annan värld, ett modernt samhälle, en plats där man exempelvist inte blir stenad till döds på öppen gata
för att man är homosexuell, för att man sviker gud. Visst blir homosexuella misshandlade, men ofta tror ja
att det handlar om något helt annat. I alla fall i den svenska kulturen. Här bli en homosexuell misshandlad för några
idioter tycker att det är fel av andra principer, tyvärr finns det de asen som anser att det är skam.

Jag gillar dem. De sticker ut, de är kära i någon av samma kön. De är modiga som går ut med det.
Klart som fan att de ska ha samma rättigheter som de hetro har:)!

Fest och ny mobil

Det blev en lyckad kväll igår. Förfest hos en kompis till Marcus. Den token hade lämnat all sin
sprit hemma så han fick snylta av oss andra:P Varför lämnade han det hemma i Karlstad?...tokstolle!
Fick i mig 3 shottar varav en jag betalade 20 kr för, inte dåligt det. På bussen försökte jag få alla
på min sida om att ja ska skaffa en till piercing, alla sa nej..det räckte med en. Ska inte lyssna på dem
tror jag...fast det var en som skrämde mig om att det kommer synas att jag har haft dem i ansiktet när
jag tar ut dem om några år...haha det har ja inte tänkt på^^ 
Var på Krikelin, träffade dem som vi brukade umgås med när vi gick i gymnasiet, jätte kul att träffa dem igen :) ett besök på  mc donalds ( varför ?) Självklart diskuterade jag politik...denna gången med en moderat...hm blev så klart bitter. Sist var det om vi skulle ha kvar monarkin kvar i Sverige. Jag ville inte...personen i fråga ville. Men han var så jobbig ( flörta ?! )så ja stack och diskuterade aldrig klart. Tyvärr var det dålig musik i går, de som brukar ha så bra =/ önskade rock och punk flera gånger men det kom aldrig :( 
Föresten så fick jag en ny mobil igår. Helt bara sådär :O pappa kom in med den...blev ahwiiI:D

99% säker ;D

Tjoho!

Nu är jag 99% säker på att pierca mig igen. Den procenten som är problemet är om jag verkligen passar
i det..hm. Jo det ska vara en svart liten ring på vänster näsvinge ( ooh jobbigt ord) Marcus vet ju så klart
inte sådant, vad som skulle va snyggt osv...han är ju kille^^ Mamma är ju små anti sådant, pappa har ja
inte berättat för..hm ska nog vänta med det ;DMarcus syster är för det i alla fall:P
Ska höra av mig till stället på måndag och få hoppas på att jag snart får en tid. Har redan frågat Jennie om
hon skulle tänka sig att följa med, vågar inte gå själv. M är ingen ide, han är ju små anti min fina ide
och är känlig mot sådant ..haha fjant ^^

Ikväll blir det utgång på Krikelin med gamla vänner :) Eller ah dem ja träffade genom M då^^
ska bli as kul! Härlig gäng är det, kalasa och Krikelin som är så rooolig:D Ahwiiii!

Piercing dax igen ;D?

Är så häääääär sugen på ytterligare en piercing!

Denna gång en ring på näsvingen ( det heter väl så) på...
ja vad blir det...vänster sida! Den i läppen är på höger sida och dem vill ja alltså
inte ha på samma sida av ansiktet. Är liiite sugen att ha ett septum men...känns
som om det passar "tuffare" personer/ stiler:P hahah. Ne men har mejlat och
frågat en piercing&tatuering studio i Karlstad om kosnaderna...ofta det inte står
på hemsidan?!
Men tydligen finns det ett nytt ställe här i Skövde som håller på
med sådant:D Är ju jätte bra  eftersom jag ska vara här i 4 veckor och i så fall
inte pallar vänta 4 veckor ;D OOh ja vill så gärna :D

Vill jag ha septum? Ju mer ja tänker på det desto mer sugen blir jag :D Hahha detta skulle inte mina föräldrar gilla ;D Eller ska jag sattsa på en svart liten ring påvänster "näsvinge" jobbigt ord


Ne nu blev ja osäker, säg gärna era åsikter om septum i mitt face!^^

Tycker att denne var allmämnt läcker:D I tungan är det skit snyggt men tror inte att jag skulle
passa i det och vågar absolut inte detta^^12/10

Är ap-trött! Dagen har sett ut som den brukar. Föreläsnig kl halv 9 om vår Vfu..praktiken allstå.
Information om hur vi ska observera och hur vi ska skriva rapporten...gahs ja hatar att skriva rapport :(
Efter detta var det en kurs och slutade kl 13:00. Det har skett det vanliga idag efter hemkomst. Lite små
plock och diskning eftersom ja inte orkar diska efter mig på morgonen xD busa med herr jansson,
lite läsning + det vanliga surfat och tv. Sitter hemma hos fjantus nu. Han smaskar när han äter x/..
stör mig ju så på när folk smaskar:P I kväll blir det scrub och Roast på Berns ...ahwiii:D

Jag tycker faktiskt om chokladbollar..!


Att väcka kisse katten är kul

Jag ahr blivit bitter. Skulle köpa tummvantar från Gina Trico idag, som är leopad mösnter, men de hade inte köpt in dem:( Jag glömde köpa pomesfrites:( Det var en jobbig blond pojke på bussen som gapa och inte satt still:( Jag hade mi mp3 för att stänga ute det hemska ljudet, den dog sen, jag var tvungen att störa mig ännu mera på det blonda barnet.
Nej livet är inte lätt..speciellt inte för mig..hahah xD Bitter är ett roligt ord.

Har lagat mat, ätit den, kollat på två gamla desepate housefiwes avsnitt. Herr Jansson har äntligen lunat ner sig från att leka med allt han ser..ligger här bredvid och sover så sött. Föresten så vaknar hanjätte lätt! Ibland petar jag lite försiktigt på honom så är han vaken! Ger mig en trött blick och försöker somna om igen. Detta är kul, speciellt när man gör om det några gånger...hihihi. Fjantus är sjuker..stackars lite mes:D

Imorgon är det föreläsning kl halv 9, sedan har jag och min grupp redovisning..moaha. Slutar kl 13 tror ja:)


Bortaaa!

Har fått ptaktiskplats i Mariestad nu. Sökte Skövde som förstaval men ja, fick det inte:(
Så nu ska jag förmodligen bo hemma hos fjantus i 2 veckor för att praktisera på någon
skola där. Sökte gymnasie som första val, eftersom det är det jag ska jobba med i framtiden.
Men va tvungen att även välja högstadie eftersom enligt univeristetet sa de att det skulle
bli svårt att vara på gymnasie och praktiser när man är så pass ung. De äldsta eleverna är
ju bara 1 år yngre än mig. Tycker dock att det är lika gärna bra att träna på att skaffa respekt
och "makt" över gymnasie elever, tror det kan bli nyttigt med tanke på att ja bara kommer
vara 1 år äldre:P me ahja^^ Är i alla fall  glad att jag slipper min gamla högstadie i alla fall.
Minns hur det var när jag praktisera där på gymnasiet, kommer inte bli lättare den här gången
med tanke på min "stil" som de sist har väldigt svårt för .hahah^^blir nog inte bättre med
den här gången eftersom jag nu har piercing:P

Jag hittar verkligen inte min laddare. har letat ööverallt hos mig..till och med i garderoben i
soffan där den omöjligt kunde slink sig igenom. Ändå letade jag där. Den kan ligga hos Fjantus
men ytterst lite chans eftersom han har storstädat hela stället. Hum...blir så bitter :P
Om jag inte hittar den idag så kommer jag köpa en ny i morgon, än så länge nås jag på
marcus mobil. det är väl bara jessica som har den, men sök på hitta.se + hans namn så klart+
triogatan 9= Töntboll. Eller så kan ni även nå mig på facebook och msn, kommer vara där i
inne hela dagen ;D Lanet är slut...phu. I dag händer ingeting...ska tralla upp till affären och
funderar nu på hur ja kan locka med mig fjantus..så tråkigt att gå själv  x/

Jag tycker att bilden är så charmig xD


..

Jag är typ bäst på att göra fel. För jag gör alltid fel

10/10

Gash vad jobbigt det är att bära hem matkassen, i och för sig så är det inte långt men ändååå.
Nu står pomfritsen i ugnen och jagköttet blev precis klart och såsen kokar. Dock har jag ingen sallad och
köpte ingen heller eftersom salladen i den affären är så dålig :O! Lite tragsikt ändå.
Har inte gjort så mcyket idag, städat, pluggat, varit på besök hos lanarna:P ja marcus och två
vänner sitter och spelar Aion. Inga problem att han håller på med det..men, skulle vara kul
med ett besök på stan med sällskap :P Höhö nepp men jag ska kila ner dit lite senare ikväll
för att kolla på gamla desperate houswifes avsnitt jag ahr hittat och äta lite chips...hihihi^^

Förut kollade jag på bumbibjörnarna..iiih.älskade dem när jag var liten. Dock är det inte lika
spännande och roligt längre =/ men det ska vi ändra på !


Family guy och bög in the box ;D

Hihihihihi...denna är så fruktansvärt rolig xD

Dom är så jävla sköna xD


Jag är bitter

Var jag inte sur nog? Nu är jag ännu argare! varför kan människan inte tänka med sin k*k hjärna? Alltså...åååhhhhh!

Vill ha pizza och fjäderörhänge

Det är lite förvirrat, fundersamt och änglsigt. Men skit i det nu jag är enormt sugen på pizza, blir ju inte så dyrt
om man delar på det ^^

Kikade på en hemsida som lilla Foki hade på sin blogg. Väldigt najsiga smycken och blev riktigt sugen på ett par fjäderörhängen :D Jäckligt läckra var dem. Vill haaa eeen:O:(!! Är dock osäker om det är värt att köpa
dem...men som dagt så vill jag haaa deeeen!:D http://candiedpoison.123ehandel.se/


En rosa för 69 kr                             En röd för 99 kr

Men vilken?...hum

Ville bara säga att jag....

På grund av en mycket tråkig och hemsk händelse som har drabbat min vän och en ung människars liv
så blir jag fundersam på detta om att tala om för sin familj och vänner att man älskar dem...innan
det är försent. Tyvärr är det något jag har lite svårt för att säga, trots det vet jag betydelsen av
dem alla. Jag funderar ofta på vad som gör dem så speciella....

Är det Jennies ögon som verkligen glittrar av glädje när hon har den känslan eller är det hennes sätt att tala om för oss när vi gör fel, som gör henne så speciell för mig? Jag gillar den delen av hennes personlighet, för det är få som har. Är det Jessicas nostalgier ( stavning ;P?) eller spridande glädje och söta leende som gör henne så speciell? Är det Linneas tokiga och barnsliga humor eller hennes styrka som gör att hon kan var den härliga och underbara människa som hon är? Kort sagt, ni är underbara, jag saknar er och var rädda om er.
Det är vid speciella tillfällen, då jag upplever något som påminner om någon av dem, eller då jag tänker att detta skulle exempelvis Jessica gilla, eller då jag funderar på att baka, tänker jag på jennie-då växer min saknad efter er .

Många kramar /Jenny


Ful Chokladpudding och svammel.

Trallade iväg till Copp Konsum uppe Kronoparken tidigare i kväll. Och för er i Skövde så känner jag mig
som hemma där, för det stället är precis som Ryd..hahah:D I alla fall så skulle jag köpa frukt, har blivit väldigt dåligt med det här =/ så nu var det dags för lite vitaminer och minre socker :D Det fick bli apelsiner...gillar både smaken och utseendet. Runda och orange, är väl fint :D haha^^

Dock kom det med chokladpudding till kassan också, men det var just den som Marcus brukar äta och jag fick för mig att vara snäll mot honom..haha^^ Så det var jag. Vi laddade upp den nya säsongen med Scrubs med en varsin chokladpudding till hands. Tycker dock att det kunde har smakat lite mer chokad, vilka problem. Men mumxit var det ändå, för det var ju ändå sött. Och tyvärr såg den inte ut som på bilden, hade gärna lagt upp den ritkiga versionen av chokladpuddingen. Fallet är dock sådan att jag inte tog kort på vår chokladpudding,jag vet inte namnet på den så jag kan inte googla på den. I vilket fall som hellst så bryr jag mig inte om det ändå så det glr inget. Denna såg godare ut och är säkert också det....snyyyfft:(

Scrubs var i sitt fall uppskattande. Väldigt roligt och tokigt, som vanligt alltså :D J.D ser så mycket äldre och seriösare ut med skägg :( Men han fick bort det barnsliga utseendet, fast det passade ju så bra till hans barnsliga roll:D  Ja man kan inte låta bli att bli charmad av honom den token. Ne som vanligt var det mycket flum hemma hos Fjantus och det är ju bra :D Efteråt kollade vi på den senaste filmen av Robert Gustavsson, kommer inte ihåg var den heter heller :O mycket rolig och tokig var den, kan nog medela vad den heter i morgon och vart vi har "köpt " den :Dhaha


I morgon får jag sova, fjantus apan ska gå upp kl 7. Jag hoppas att jag vaknar runt den tiden så jag kan sms.a och säga att jag ska precis somna om och att han får ha en trevlig morgon :D MOhahahaahah. Ja så snäll är jag

Dumma jobbiga reklam :O

Helgen börjar redan idag, på en onsdag? Tokigt. Det roliga i det hela är att det förmodligen bara är min "klass" som har ledigt i morgon, dem övriga grupperna ska tralla iväg på kurs i morgon:)MOhahahahah. Idag började vi 10:15 där någon snubbe snackade ...slutade sedan klockan 1 då det var grupparbete. På måndag ska vi nämligen spela upp olika lärarroller..den demokratiske..auriktär och två jag inte vet namnet på men vet vad den handlar om^^ Min lärarroll ska innebära som lättsam och humor. Sedan ska vi analysera vilket typ eller typer av lärare som passar bäst:)

Det blev storstädning här hemma..damsuga i "alla rum", städa ur skåp och hyllor, skura golvet och nu är rökelser och gottdoftande ljus tända för att det ska lukta gott här=) Det är tyvärr den lilla och enda nackdelen med katt. Det är ju så pass litet här, katters avföring har en tedens att lukta illa så tyvärr blir det ofta städing i badrummet och ljus/rörelser för att det ska ta bort lukten ur badrummet.

Han bara busar!


Den där 3-reklamen.."telefonjack, nej tack"? Det finns en vertion då det sitter två tjejer på en bänk och den blonde frågar om den andres pin där det just står " telefonjack, nej tack" denne försöker förklara vad just telefonjack är men den blonde fattar inte. Till saken...dom gör ju henne öööverdriiivet dum. Det är som att säga.."banan, vad är det" nemen....de har överdiver väldigt mycket och det stör jag mig massor på det haha xD


Kika på kläder = inte braa

Nu när man sitter mitt i natten och inte har något vetitgt att göra-då besöker jag hemsidor för kläder och det
är ju bland det dummaste jag kan göra xD Är så yaay i dessa produkter! Ska till stan på fredag, marcus har
pengar från sommarjobbet...jag är hans lilla flicka= jag borde få vantarna eller mössan:D

Måste ha! Letar ju efter ett par tuffa vantar:D

Ehm..läcker! Kommer pigga upp mitt svarta hår :D


En läcker linne/korsett som jag helt enkelt bara vill ha men itne behöver...egentligen ^
Busiga katter har dålig humor xD

Mums mums,, tugg gugg..mums igen. Äter chokladbollar som jag själv har bakat :D Dock lite torra men det
ska vara så för annars räknars det inte som om man har gjrot dem själv ^^ Jag slapp också laga middag idag. Det gjorde marcus. Japp jag är med förvånad, dock så diskade jag så lagade han maten. Men jag slapp i alla fall stå vid spisen vilket börjar bli ytterst tröttsamt. Det var mums med mat med, men ingeting går emot sött!

Idag har det varit ledigt och mina böcker har inte kommit ännu så jag har inte kunnat läsa något. Detta gör inte så mycket eftersom jag har gott om tid på mig:) På grund av ledigheten så var det inte mer än rätt att sitta uppe länge i går kväll/ natt, annars är det ingen ide att vara ledig :O Detta ledde så klart till att det blev sovmorgon till klockan 12!
Dagen har sett ut som följande: Städning efter Herr jannson. Ja min katt har ytterst dålig sinne för humor. När matte inte är hemma så stjäl han en toalettrulle, leker med denna och river/biter sönder pappret. Sedan sprider han omrking pappret omkring på badrumsgolvet för att reta matte lite extra. Helst ska han också har pappers tussar i pälsen för att visa sin matte hur busig och vild han har varit. När matte kommer hem så måste hon städa upp efter sin busiga katt. Under tiden mjauar Herr Jansson, jag tror at than skrattar.
Busig päslboll:D
Efter detta fick jag äntligen äta en sen frukost och hade så klart tid att lägga ner tid och energi på det. Det blev varma mackort:) detta med skinka, ost oct tomat och självklart krydda. Blir ju så knaprit och mumsit när i ugn.
Kollade med mina macor på desperate housefives, gamla avsnitt jag hittade på nätet. Dock så dök det upp en skylt efter halva avsnittet om att jag måste betala eller något för att fortsätta kolla. Arr! Men det kommer ju ny säsong i kväll kl 21:D! och i morgon är det ny säsong av Scubs..ahwiii

Ska äta detta i morgon med :D


Mitt så kallade bröllop:D

Om jag av någon tokig anledning kommer gifta mig i framtiden så ska det ske i en godisaffär! Tänk er hur vackert det skulle vara (a)..haha ne men det vore ju grymt tokigt och roligt :D Menar varför inte! Det skulle vara jätte roligt och alla skulle vara så glada när de står där på ett bröllop med massa godis omkring sig! Hihihihi^^

Men åt den seriösare tanken....
Jag har sedan låg tid tillbaka sagt till mig själv att jag förmodligen aldrig kommer att vilja gifta mig. På senare år kan jag faktiskt se den möjligheten, om det är ett måste. Det ska i alla fall inte ske i en kyrka! Då får det helt enkelt skita i giftemålet. Utan det ska ske borligt. Det passar sig inte för mig att låta en präst och "gud" viga mig, jag kommer inte tro på hans ord. Helt ovärt att jag som icke troende ska göra det då. Men visst vore det coolt om jag gifte mig i en godisbutik:D!! Nu blev det serisöt...återigen till det oseriösa:D


Alla mina vänner är bjudna! Ni ska klä er i fina kläder. Då menar jag inte att det ska vara "passande" utan alla få klä sig hur de vill...kort kläningar, nätstrumpbuxor och sånt najs :D Min man ska inte en sha sin skorta ordenligt knäppt och ha slipsen slarvigt knuten för det är så läckert^^ I mitt fall ska jag ha en kort vit kläning. Själva kjolen till kläningen ska avra puffig! Den övre delen av kläningen ska vara sydd som korsett. Sen ska jag ha vita sty-upps och vita converse skor. Och en liten tiara:D Shit vad läcker jag kommer bli..haha xD Det kommer bjudas på vanlig mat men efterätten kommer vara muffins. Muffins i stora lager! Jessica...det blir din uppgift att baka sådandär kolor som du bakade förr:D


Elaka ballonger...finns det?

Hahahahhahaha! Så jävkla rolig och tokig xD Ballongen är elak mot barnet...fnissar för fullt ^^Läcker?

Jag har en ganska läcker skrivbordsunderlägg. Ska ha den tills jag träffar Marcus igen, hahah^^Ärligt så tror ja han skulle ta sig illa vid tror jag:p. Men nu vet han ingeting. Gaahs ge mog läckerbiten så vi kan äta glass ihop:D!

Päron och äpple...inte kul:/

Jag är lite deppig, men jag vill inte vara deppig. Jag vänder på det hela .....nu känns det lite bättre.:D

Jag sitter hemma i Skövde. Hela familjen är hemma + en hund och en katt. Lite livat är det allt och det är jag inte van med längre, fan vad jag har blivit bortskämd mot ljud xD!! I morgon åker jag tillbaka till Karlstad och hoppas fan på att det blir fest eller utgång. Nee hemmafest är bättre. Dessutom verkar det som det jämt är 20 år för att komma in. I alla fall på Nöjes. Jävla 20 åringar:P Men marcus skulle med äldre vänner till systemet i morgon...ska strypa dem allihop om de glömmer köpa mina cider :P Och varför finns det bara äpple och päron när ja ska ha?! Börjar tröttna på dem, men de passar perekt till mig för att en lyckad kväll^^Med sprit har ja ingen koll på hur mkt jag får dricka..hahah xD


Idag har jag bakat föresten. Chokladbollar och Brownies. Vet inte om det blev gott.

Marcus ska också få...va de tänkt. Ska tänka på saken..haha xD
Det var ett skumt recept men det funkade ändå tror jag, kanske ska ge marcus kakorna ändå
för han kan ju trots allt vara försökskanin"Rädda joppe....!"

Igår var det stan med mamma som gällde, att hitta present åt pappa som fyller år. Visserligen nästa
vecka men vi ska fora det idag eftersom jag ändå är hemma. Får väl ringa och säga grattis på tisdag
också. 2 födelsedagar! Vi hittade i alla fall presenter fort. Av mamma blir det en vinterjacka, av mig
en as najs halsduk och av isabel så skulle de bli en tröja :D God mat blir det med..lax! Inte såndär
kall jävel som är jobbig att tugga på, ne den goda varianten. Eftersom jag har gått och skaffat
vuxen påäng sedan jag flyttade kan jag också medela att på Maxi  kan man köpa denna lax,
3 lagom stora bitar för 29 kronor. Självklart tog jag ett paket åt mig själv! Äntligen fisk säger jag bara!

Vid kl 6 cyklade jag hem till Jessica med pommesfrites, kyckling och självklart sallad. Det skulle lagas
mat, snacka och sånt denna kväll. Dock kom inte nea på den planerade tiden ^^Men det var en trevlig
afton. Mumsig mat och mycket skratt. Skratt då åt gamla minnen, tokiga ord samt röster och barnprogram.
Börjar fundera nu om 90-talets barnprogram verkigen var hälsosamt för oss stackars barn.
Ett barnprogram som vi alla störde oss på var "rädda joppe, död eller levande" dumma skit unge får ju
skylla sig själv när han lägger ner sin fula nalle i soporna eller stänger in honom i hissen. Ful var han med.
Hahahha xD Ne blir så trött.

Idag händer inte ett skiiiiit. Ska läsa min bok som ska vara klar på tisdag+ frågor på det. Orka.

Tycker den här bilden var lite lustig


RSS 2.0
Tjenis Penis! Jag heter FulAnka (nästan i alla fall )och är en rar punkar jävel. I den här bloggen skiter vi i mode och sådant trams. Istället handlar den om onödigt skit, underliga och roliga ting. Bloggen ska du helt enkelt inte ta på allvar! FulAnka är 20 jävla år och pluggar till lärare. Jag må låta mogen men så är inte fallet. Jag ägnar mina dagar åt godis och sprit. Och självklart åt min katt Herr Jansson