Dagens"Vill inte veta"

Jag brukar ju dela med mig av sådant på bloggen som folk helt enkelt inte bryr sig om att veta. Som om den gången jag med glädje berättade om att jag hade vaknat utav att jag sov med öppen mun eller som när det var massor av småflugor i mitt kök för att jag hade lämnat kvar mina sopor när jag var borta i en månads tid!

Nu är det dags igen! Jag drack äpplejuice helt sött och oskyldigt. Och ja, juicen smakade lite skumt men datumet hade inte gått ut. Så jag fortsätter att dricka. Det var dumt av mig för efter halva glaset upptäcker jag något litet och grönt, euuuuuuuh det var mögel! Jag har inte spytt av det ännu i alla fall :)
Kul kväll igår och i morgon drar det igång med nollorna också!
Samt att första dagen på terminen börjar i morgon med...äntligen religion ^^ Det ska bli kulit!
Ska snart laga mat, en sen middag men det gillar vi!

Jenny goes taggad xD

Snart drar det igång, på måndag börjar de två veckorna med nollning och det kommer bli ledgen...wait for it....dary! Det blir fest hela dagen idag för faddrarna  :D Dock är jag en jävla mes och tycker att jag ser tjock ut i mitt linne. Samtliga i laget har en vit t-shirt där vi målat efter ett kort ( Vanligt spelkort) Så måste köpa ett nytt ( vitt! ) och måla om på :P Har letat på laddare till kameran så nu ligger den och laddar för fulla muggar! Ur fånigt uttryck ! Men dessa veckor måste fastna på bild minsann. Att laga mat snart vore en bra grej med tanke på förfesten som börjar klockan 17...vidare till fadderhäng ( lekar ) och därefter Korvfest som pågår till i morgon bitti.
Hjärter 6. Dock har jag inte gjort den exakt som kort "hjärter sex" eftersom
jag gjorde fel och faila totalt xD
Godismössan ( Hattmakaren )
Lika smickrande som vanligt! Okej nu ska jag befinna mig med Alice
gänget om en timma ungefär och mitt kött har inte börjat tina ännu xD

Förståelse för andra kulturer/religioner

Kollar på Sex and the City 2. Bättre än vad jag hade väntat mig eftersom jag inte är ett fan till dem. Mjo serien har ju sin charm! Självklart sitter jag och funderar på landet de besöker ( någon stans i mellanöstern ) och dess kultur och religion. Den nörd som jag är i ämnet! Förstår att det inte finns en 100% förståelse i filmen, för vem fasen förstår sig på en hel kultur och religion även om man själv lever med den? Islam är ju som ja tycker invecklad, intressant är den men dock svår att förstå.
Eftersom man lever efter helt olika normer och syn!
Det skulle vara grymt att få läsa Koranen för att få en förståelse över det hela. Eller att besöka ett muslimskt land som jag har blivit grymt sugen på ^^ Men att få uppleva och skapa en förståelse om sådant som vi i Sverige och med annan kultur och religion inte riktigt förstår. Saker och ting som vi själva anser som självklarhet eller också sånt som vi blir förbluffade över när det gäller deras regler och normer (eftersom vi lever helt annorlunda ) Mjo men det finns dem kulturer och religioner som jag verkligen skulle vilja sätta fokus på. Den katolska är också ett exempel. Visst är det lik den protestanta tron men fallet är ju sådan att inte troende och inte heller har jag varit uppväxt i ett sådant hem. Så jag har ju inte den störst förståelsen när det kommer till den religion jag är döpt in till. Vilket är tråkigt. Men intresset har ju växt fram under mina gymnasie år.
Goshii fan va kul det ska bli att börja med mitt första ämne nu, religion.... på måndag! Kunna snacka med människor som har samma intresse :P Hahah fan vilken tönt jag är!

Flumlåt!

Svar på gårdagens frågor.......
  • Krabbor går i sidled bara för att de har längre ben eller något, kommer inte ihåg.
  • När det gäller likheten mellan korv och kaviar, det finns ingen. Inte vad jag har funnit efter min forskning
Har en flummig låt att bjuda på. Den låter kul och de ser roliga ut = Flumlåt!

Jag har inget mer än att säga att jag är vill ha röda stövlar så jag kan hoppa i vattenpölar. Vill någon joina ?

Jag undrar.....

Tjenis penis!
Det var då ett tag sedan vah? Men jag har lika mycket icke vettiga ting att komma med som vanligt. Vi kan ju under tiden fundera på följande frågor:

Den klassiska fundera looken!
  • Varför går krabbor i sidled ( den frågan har jag fått besvarat )
  • Vad är det för likhet mellan korv och kaviar?
Fundera ni så ska jag ¨åka iväg och träna! Jag lyssnade till slut på alla då jag aldrig blev frisk. Jag tog en paus från att träna och låta förkylningen bli bra. Nu är den borta! Dock har jag fortfarande ont i halsen men det får jag lida med. Tjeeeeniiiis!

Jag kommer alltid minnas mina vänner

Ni vet ananas? Den där frukten som ser så cool ut men när man "skalar" den så är den jätte äcklig. Många som jag träffar tycker om ananas och väldigt få tycker inte om den frukten. Jag gillar dem som tycker som mig.
Min undran är den, vilka av er läsare tycker om ananas och vilka gillar det inte?

Fiesta ikväll och nu lagar jag mat...awesome!

Min Nea som ler så sött och jag som suger på en klubba!


En efter en lämnade vårt hem
Fast alla vi var bofasta i himmelen
Lämnade allt så barnsligt och kallt
Kvarglömda är vi med minnen överalltSkrattar på bussen

Tjenis penis ( jag skrattar varje gång jag skriver det ) Skratta var en överdrift men fnissar lömskt för mig själv i alla fall.

Igår var det ett sådant knepigt tillfälle på bussen. Jag hade ingen musk och lyssna på eller någon att bok att läsa ( ja ett sådant bokfreak är jag ) så istället sitter jag och funderar. När man väl har börjat går det inte att sluta. Ni vet du börjar tänka på kottar och det slutar med att du tänker på en jävla random person eller en klasskompis från lågstadet. Ofta liksom. Händer jämt. Nu låter som det om jag alltid sitter och funderar på massa människor, så är dock inte fallet. Känn er inte smickrade. I vilket fall som helst började jag fundera på ett Scrubs-avsnitt och vad gör jag inte då? Jag sitter där och små skrattar, ensam! Ja jag hade inget sällskap. Så normal är jag. Så om ni ser någon som sitter och skrattar ensam på bussen, människan är inte galen. Det är bara jag med mitt dåliga sinne för humor. Ja halvgalen är jag nog.

Detta har hänt er också..eller hur?


Ne ni idag ska jag hem till Karlstad igen ( pappa tjatade ju hem mig förra veckan ) Men på fredag kommer jag hit igen! Då är det matfestivalen och det är ju trots allt grejen att gå dit med sina vänner! Gjort det i alla år och då ska man minsann fortsätta med det också!

Godis gör dig lycklig

Jag rapar. Precis vad alla ville veta! Grejen är att jag häller i mig tonvis med vatten, min hosta är lika förjävlig som för en vecka sedan. Det suger. Speciellt när man vaknar klockan 4 på morgonen av skiten. Vet ni vad som vore deppigt? En värld utan godis. Jag vill ha godis.Enormt skön låt faktiskt! Filmen The Runways va ganska skön den med. Kristen Stewart var grym i den här filmen ( till skillnad från sin Bella Swan roll ) Och kolla kläderna Fanning har på scen...awesome :P!

Gurkan i Cheesburgaren

Förra söndagen kom jag hem till Karlstad efter några veckor hemma i Skövde. Tre dagar efter att jag hade lämnat min hemort ringde pappa och frågade när jag skulle kommer hem nästa gång. Så nu är jag här igen xD! Det var då ett förbaskande åkande fram och tillbaka tänker ni. Och ja det är det. Dagen har bestått utav att sitta så jävla as hungrig på en buss i cirka två timmar. Jag hann inte med frukost och Pressbyrån bestämde sig att inte sälja mackor under just den dagen. Korkade beslut kunde de inte ta. Så där satt jag och långsamt dog. Tur att jag hann hem innan det skedde.

Fråååååggaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jag ska ha en undersökning och ni mååååste svara! Även om ni inte vill svara så ska ni göra det ändå. Annars skickar jag inga kakor till er...ehm. Ja den stora frågan är: Gillar DU gurkan på cheesburgaren? Jag är medveten om att denna gurka finns på de övriga hamburgarna men nu är det just cheesburgaren som är intressant.
Jag gillar gurkan så därför ser jag till att äta på McDonalds med någon som inte gillar gurkan. För då får jag den. Om inte så ber jag någon annan okänd som äter där. Om jag inte får gurkan av denne så stjäl jag den. Jenny goes kriminell.

Jag är förövrigt så jävla hungriiig och inte stillar jag min hunger med att lägga upp en bild på en cheesburgare. Körkat!

Nattiio!

Vit/brun

Nu skulle man haft en kamera...eller så skulle det vara perfekt att camen i datorn skulle fungera. För en jämförsbild på mina ben och armar skulle vara riktigt intressant. Att se skillnaden mellan hudfärgen är otrolig. Armarna är bruna och men benen är ...mindre bruna...hahah ser sjukt ut xD Jag har gått med klänning hela sommaren och varit duktig med att sola! Med det menar jag att jag finner det mindre intressant att sola. Trots min kamp så är det skillnad xD

I och för sig, benen kanske är mina 50% av det svenska och armarna är det spanska....haha typ xDAlltså ja tyckte ni borde veta så skrev ner detta i era anteckningsblock!

Min brända pytt i panna är godare!

Vet ni vad som skulle va coolt? Att ha en råtta! Ville bara säga det. Typ, som en tankestälalre för er. Att det går upp ett ljus " Jaa en råtta vore inte vara helt fel att ha minsann!" Det är väl bara jag som tänker så.

Vet ni vad detta är? Jag hade också svårt att identifiera det men enligt texten avr det mat. Flygplansmat!
Till och med jag gör godare mat! Kanske ska bli mitt nästa sommarjobb, laga mat till flygresenärenn!

Bilden kommer i från Aftonbladet Men vi alla känner till Aftonbladet, deras grej är ju
att överdriva. Ingen överdrift -ingen Aftonbladet :P


Jeans är obekvämt, strumpbyxor är obekvämt-hur gör man då? Man går istället i ett långt linne ( eller som en kort klänning ) och skjorta utan strumpbyxor eller jeans. Såååå mycket bekvämare. Hur grannen tar det är en annan sak!

Muse-New Born


Så enormt skön. Pianot där i början får mig nästan att rysa haha xD Och när han drag igång skiten med gitarren....dreggel ! :P  Jag har sagt det förut men jag säger det igen...hans förbaskade röst !Matthew Bellamy är otrolig när det kommer till det. Lyssna bara på Supermassive Black Hole...awesome!

Det var några veckor sedan jag lyssnade på Muse så här mycket, jag har mina perioder då ett enda band som gäller..verkar vara Muse den här gången ;) Dessutom är han förbaskad snygg också!


"Mau"


Jag har fortfarande inte blivit av med min hosta. Jag liksom vaknar på nätterna utav hostan och det faller mig ganska irriterande xD I och för sig har jag haft problem med hosta i ett år kanske. Humsi jag kanske borde kolla upp det dära ^^ Men de är så sega inom sjukvården. Man måste nästan vara döende då de tänker " Ja vi kanske ska kolla upp vad den här patienten lider utav" Tro mig för jag har fortfarande inte fått hjälp för min mage ^^
Nog om mina fysiska problem .....


Anyway så flinar jag över det här klippet för han säger mjau så jävla kul xD
"Mau" hahahah, stört skön katt :P

Jag hatar att jag känner det jag känner

Du är ung...

Genom att spela Asta Kask högt och om och om igen lugnar det ner mig, mina tankar och känslor. Kopplas bort. En slags koncentration på gitarren, lyssnar efter hur trummorna slår och försöka hänga med i texten. För en liten stund försvinner jag. Jag slipper tänka och känna. Bara höra den gälla och lite falska rösten, som gör hela punken. Basen är svår att höra men det är bra, genom att söka efter dess mörka toner så försvinner man en bit till.


Du är ung du men det kommer gå bra /Asta Kask


Mimikry-Vart sover du i natt

Nu blir det tätt med uppdateringarna men det skiter jag i...
mohahahhahahahah! Ne men innan jag drar iväg och tränar
( jag vet jag ska inte göra det när jag är förkyld, men nu är det bara hosta!)
Den här låten har jag lyssnat på hela dagen...den är liksom fast!
Och jappsen det är en cover på Amy McDonald-This is the life.
Mimikry har gjort om den lite. Och vad snygg hon är! Är det skotte
eller Irländare hon är?  Fin accent i alla fall ;D

LIamas with hats 2


Hahah älskar hans beklagande röst : " Kaaarl ! "

Flyger flugan?

Det är en geting här inne och det gillas inte, vad fasen ska dem in och göra när de kan
vara ute och flyga? Är det bara jag som tycker det är knepigt att säga " Flyger flugan " ?
Det låter knepigt, det kan jag icke förneka. Grejen är att när man väl har sagt flyga så
blir betoningen på "u. et" i fluga väldigt stark. Fast hur ofta ställer man den frågan?
 " Flyger flugan?" Varför skulle den inte liksom? Om den nu inte har brutir vingarna.....

I går var det en trevlig förfest samt utgång därefter. Trodde jag skullde spendera en
tråkigt kväll tillsammans med J.D. Dock bara av att se honom på Scrubs men det är
ju alltid något. Jaaa jag är kär i honom...hahah xD Sköjsa. Lite. Ne men det blev en
trelvig och kväll !

Fundera posen.....

.......Som många av mina vänner vet är jag en människa som ständigt tänker.
Lite för mycket. Nu är det inte kloka tankar som leder till att jag kommer fram
till något smarta svar. Utan mest som typ snarkar fiskar? eller varför hade
Jesus jämt sandaler eller är det egenligen värt att dricka 1 år gammal mjölk
för 1000 kr?


Nej ofta är det också sådandära funderingar som man blir lite knäpp på,
man blir lite ledsen av dem och så jävla förvirrad och tveksam. Ja dem
är alltför ofta. Ibland vore det bra att man bara kunde stänga av allt
sådant, vore gött att stänga av sina känslor också. I längden är dem
bra att ha, vilken människa skulle man vara om man inte hade kännt
på det knepiga i livet? Kort sagt: Jag kan inte tänka, bara känna.
Men jag känner inte vad jag känner. Det jag känner är
allmänt förvirrande och knepigt. Ah jag förstår då inte på
mig själv.
Någon som fatta vad jag menar :P?


Och du spinner igång
De är så här det ska va

När du vaknar nästa morgon
Är det inte lika bra

Var är du på väg
?

Mackägg!

Äggmacka! Macka med ägg! Mackägg?! Ja de har ett oändligt många namn ( kom fram till tre varav en inte existerar ) Men visst tycker man att det borde heta macka med ägg, och inte äggmacka? Låter som ett enormt ägg med en liten smörgås på :O Detsamma som korv emc bröd..och bröd med korv! Ja jag säger då det. Jag har så vitkiga ting att fundera över!


Vilket språk är döviska ?

Jenny tittade på Scrubs häromdagen ( skräll ) I alla fall så var det ett avsnitt då en döv pojke samt hans pappa var på sjukhuset. J.D kom på att han under pojken opperation kunde göra pojken hörande ( heter det så ?) Och hur han kunde fixa hörseln på en döv pojke vet jag dock inte. Fattade aldrig. Men i vilen fall som hels så blev jag fundersam....vilket språk tänker döva på?. De har ju aldrig hört någon prata och kan då inte formulera det svenska språket ( om de är en svenne banan vi talar om ) i hjärnan. Ne jag fattar inte :O

Har ni några svar mina kloka läsare?

Min funderarlookIca reklam...awesome!Hahahah så grymt rolig xD Eftersom det  finns så otroligt känsliga människor i vårt avlånga land som kommer det självklart komma klagomål på den här reklamen. Precis som i ost reklamen.
Eller kanske inte, eftersom det inte är en kvinna som står där...om det vore de,,,helvete vad det skulle komma in klagomål. Orsak: Känsliga kvinnor! Dom som ser allt sexistiskt och diskriminerande och känner sig kränkande. Nu skrev jaf det finns, inte att alla är det.

Sluta uppmärksamma allt och vara så känsliga. Jag tycker det det beteendet bidrar till denna " skillnaden mellan män och kvinnnor", eftersom ni ser er själva som drabbade och kränkta. Sluta mesa er :P

Jag sväljer

.....piercings smycken! Moahaha ni trodde något annat. Snuskisar.

Idag fick jag panik, fick inte igenom piercingsstaven i tungan! Efterom jag svalde kulan igår till frukost, det var en hård frukost! ( det kan man också missuppfatta om man är lika störd som mig ) Så kunde jag inte ha i själva piercingen. Reserv smycket var kvar i Skövde och de skulle komma idag så det var ingen ide att köpa en ny kula tänkte er Jenny. Hon är inte alltid så smart ( jag vet att det kommer som en chock ) för hon tänkte " Eftersom både näsa och läppen har klarat sig utan piercing en dag så gör tungan också det " Men icke då. För att gå in i detalj, bara för att: En tunn hinna hade hunnit växa igen i ( vad jag tror ) mitten av tungan. Staven gick inte att få igenom! Så under dagen har jag försökt pressa igenom den ( visst låter det mysit för dem lite känsligare ) Men nu, efter flera timmar av svett och tårar ( näst intill tårar för det gjorde ont ) så gick den igenom tungan! Lite blod sprutade ner badrumsväggen och jag kan inte prata. Okej där ljög jag. Jag läspar bara lite.

Gött som fan men helvetes ont! Nu slipper jag min nya tid den 24/8, vilket skulle vara väldigt dumt eftersom nollningen är 6 dagar senare. Antingen skulle jag vara tvungen att skippa alkohol ( jag vet så jävla hemskt! ) eller utmana ödet om risken att få en svullen tunga! Jag bestämde mig för att dricka alkohol trots allt. Nu slipper jag oroa mig för en svullen tunga och behöver inte heller läspa inför nya lärarstuderande.!

Jag ska fylla år igen i år-för tårtan skull!

Jag behöver en dusch! De ville ni inte veta men jag talar om sådant folk inte vill veta. Det blir helt enkelt roligare så. För mig i alla fall.

Fallet är dock inte sådan att jag behöver det på grund av att jag har legat i soffan hela dagen och kollat på serier och blivit svettigt för det är lagom varmt ute. Nehe ni som trodde det. Det är träningen som är boven i det hela! Trots att jag är förkyld och har en hosta som påminer om Kol har jag tränat under mina sjuka dagar. Får väl hoppas på att jag inte går och blir jätte sjuk eller få hjärtsvikt (  bara jag som tycker att det låter som om man är så grymt överviktigt så att hjärtat också blir det? ) Har för övrigt aldrit trott på det där där utan alltid trott att folk har sagt så för att slippa träna eller idrotten på skolan, något som även jag ahr kört med allt för mycket.. moahaha!

Eftersom jag trodde det var en myt de där så ställde jag mig frågan på Facebook. Folk som kan lite mer än mig ( ett få tal ..höhöh ) har lärt mig ett och annat. Men eftersom jag är den som inte lyssnar på andra ( det kan min mamma  och pappa intyga ) så har jag tränat ändå. Trots det vore dumt att bli sjukling nu eftersom jag har hela maten fylld med mat och cider ( till mitt försvar är de nyttig mat så det gör inget med all cider...ehm ehm *host ) Dessutom vore det dumt när nollningen drar igång snart...om alledes för lång tid.

Nu blir det att fixa mat, för om jag inte dör på grund av hård träning under förkylning *ofta* så är det hunger!

Jag ska inte äta tårta. Ska bara lägga upp dem för att terra mig själv. Ska nämligen käka kött och sallad. Vill hellre ha tårta. Jag ska fylla år en gång till iår :D!

LIamas with hats"Kaaarl, why did you do that Karl?"

" Smaken sitter i hålen"- hahahha


Läs här
"Smaken sitter i hålen" Jag trodde att jag var bara en av de få som missuppfattade den här reklamen. På ett snuskit sätt:P Jag tyckte den avr väldigt rolig. Precis som i "Oreo" reklamen så skrattade jag varje gång den kom på tv. Dessvärre finns det snuskisar där ute som inte tycker att det var roligt. En känslig kvinna säger till Aftonbladet
"– Jag blev förbannad. Man kan fråga sig vad det är för samhälle vi lever i egentligen
och hur kvinnosynen ser ut, säger hon till Aftonbladet"

Hahha man ba men gee dig! xD Hon får skylla sig själv att hon uppfattar reklamen som hon gör! Jag tycker att den är awesome! Vi svenskar är så förbaskad känsliga! :P

En eftermiddags tankar


Jag gillar inte att sakna. Eller jo ibland är det ju bra, riktigt bra.
Men, bara om man vet att man är saknad tillbaka.

Varför inte bara vara ärlig....?

De dör..mohahah

De förbaskade små flugorna är kvar..men de är mindre. De börjar förintas och långsamt gå mot en långsam död! Mohahahahhahah! Ne men det känns förjävla gött att de börjar försvinna. Ingen oyra i mitt hem inte!
Kyckling i ugnen. Inga riktiga små lurviga kycklingar vill jag upplysa er om. Om det missförståndet skulle uppstå skulle det vara ledsamt för denne som tror så. Nej det är dött! Inte lika gulligt men gott! Det ska bli en kycklingsallad till middag förstår ni.

Varit ute på en lite joggingrunda tidgare och höll på att dö som tur var gjorde jag ju inte det ( vill juuppleva min lägenhet fri från dessa små flugor ) Men med en skön dusch gjorde det hela så mycket bättre. Kom på att brannvarnaren är uppe, illa. Mja det är illa när jag gör mat i alla fall. När jag öppnar ugnen för att kika till kycklingen gör larmet både mig och Herr Jansson döva resten av dagen. That's bad.

Tjenis penis!

Sopor!

Att jag glömde mina sopor här hemma var inte lika kul längre när jag insåg problemet utav det. Innanför dörren såg jag massa små flugor. Jaha fuck detta liksom x) Men nu är det så jävla rent så att det nästan är äckligt ( fatta hur rent de är !) Till och med kylskåpet har fått sig en ordentlig omgång eftersom en tomat var så jävla möglig. Hahah skulle ha tagit kort på det. Väldigt intressant att se. Både frys och kyl är fulla med mat! Tack pappsi ^^

Att kylskåpet också är full med cider är lika viktigt det! Nu behöver jag varken svälta på grun av matbrist, eller alkoholbrist heller för den delen ;)


Nattsnack.....

...de är då man kommer igång.
Jag börjar fasiken bli trött på detta. Helvetes irriterande. Det är också ensamt och ledsamt x/


Ne ni i morgon blir det hem till Karlstad. Behöver vara ensam, tänka och ta hand om mig själv.
En stor jävla storstädning, fixa till det mysigt, laga god mat och bara läsa och läsa igenom mina böcker.
Jag är lite trött på att jag jämt ska visa mig så mycket starkare och aldrig våga vara svag. Fuck med allt.

Jag nös!

Jag äter, jag behövde nysa, jag glömde stänga munnen för nysningen.
Jag nös ut ett litet salladsblad. Hahahha.
Detta vill ni inte veta men jag ville dela med mig av äckel xD


80-talet ringde.....

Om mina strumpbyxkor inte vore svarta, utan istället typ turkosa eller rosa så skulle de vara så jävla 80 - tal!
" Men varför det Jenny ?" Jo för mina strumpbyxor har stroa prickar och dessa prickar ser så 80 ut. "Men hur ser 80-tals pricka ut då?" Enkelt, som på mina strumpbyxor...höhöhö! Luring buring! För övrigt är de från H&M och har redan gått sönder. Trots att jag drog på mig dem försiktigt! H&M.s prylar är inte av högsta kvalite :P


Har aboslut nadha att göra och de suger ganska rejält. Mamma tjatar om att jag ska ut i trädgården men vad faseiken ska jag göra där? Titta på när hon planterar och vattnar blommor, kolla på Herr Jansson när han gör sina ynkliga försök att fånga insekter? Nej då har jag hellre ingeting att göra här än där x)

"Luke this is...."Hahahahahaha!!!
Satt och googla ( nej jag googlade inte på mat den här gången ) så dök den här upp.
Så jävla mycket asgarv! Ändå är jag inget fan av de filmerna..men ändå " Luke, this is
your mother" haha

1283 kr fattigare...på böcker

  • Att förstå religion....
  • Livstolkning och värdegrund
  • Barns tankar om livet
  • Utbildningens dilemma....
  • Religion i Sverige
" Men Jenny, varför skriver du massa konstiga grejer din mes?" Johoni detta är mina första kursböcker till delkurs 1 ( vad det nu är, haha :P) Till hösten börjar jag med mitt första ämne ( Pluggar till högstadie och gymnasie lärare ) och det första ämnet är just religionvetenskap och det ska bli så jävla awesome!
Fy fan vilken nörd jag är. Kommer bli en sådandära med nördglasögon ( de är ju annars grymt snygga! Vill ha )
och kommer ta fram en av kursböckerna i ämnet för att " Ha något roligt att läsa " istället för Harry Potter.

Luung dag som bara fan men gött att bara vara ibland. I morgon är de grillfest som gäller och det ser jag sannerligen fram emot =) På söndag tillbaka till Karlstad! När jag lämnade mitt lilla hem för 3 veckor sedan glömde jag att slänga min soppåse, kommer lukta illlaaa!! Dessutom glömde jag att slänga den som stod utanför dörren.. haha xD Som tur va tog marcus den när han gick förbi:P  Neni de blir fan i mig en stor städning när jag kommer hem! Frågan är om jag vågar bjuda in mamma och pappa..humsi!


Jag är då alltid lika charmig!

( Jag är fullt medveten om att det inte är en snygg bild, tanken var de att de inte skulle vara det heller )


Tävlingen!

I natt kommer min sååå seriösa tävling att avslutas om " Vilken är eran favorit maträtt ?" Priset är en valfri chokladish! Men seriöst det är en tävling alltså :P


Piggelinpigg

" Vart är Jenny? Ligger hon däckad någonstans eller är hon bakis och bara spyr i floder?"

Nehe då jag är lika pigg som en Piggelin....höhöhö. Jag slapp bakfylla som vanligt ( betyder det att jag inte dricker ordentligt? ) Om de vore så dumt att jag inte drack ordentligt så både säger och gör jag dumma/knäppa saker som nykter! Eller så har jag så mycket fett att alkoholen typ...omvandlas och blabla*sipper vätskebrist* blabla. Se där jag blir smart av alkohol också. Borde skriva mina tentor som fyll. Alltså man blir ju rätt så pigg och whoho, så jag ska testa metoden att plugga full!

Trevlans kväll i vilket fall som helst! Hade mian töser små hemma på en liten förfest och självklart spelade jag min nya partylåt. Den är lika awesome so mig så ganska självklart att jag tjatar på om den. I vilket fall som helst ska vi skippa det snacket och fortsätta med att det blev en trevlig och rolig kväll. Alltså efter all dans igår så ahr jag fan trämat för en vecka! Ge mig pizza !

Jag är ledsen by the waay ! Jag är så enoooormt sugen på pizza och fråga min mor så snällt och rart om vi inte kan käka pizza. Men nehe då..fiesk ska de bli! Okej fisk är gott men bara om de är en god fiskrätt och de är inte gott om man all i världen vill ha pizza..trösta mig dååh!

Tjaaaa


Jenny på systemet

Idag har jag varit dålig på att blogga men har haft ännu mindre värda grejer att berätta om än annars :D
Eller visserligen skedde det en grejen idag, det var legen...wait for it...dary! Handlade på systemet för första gången! Fick ta mig en kundkorg ( vem fasen är så fantasilös och köper in gråa?! ) och plockade åt mig flaska efter flaska. Tja det blev cider för idag och för på lördag. Så jätte mycket var det ju inte. Att jag hade besvär att bära korgen beror endast på att jag är svag. Ja hörrni, jag är pinsamt svag. Tycker att all fett jag får i mig kan ovandlas till muskler. Alltså så jag blir normal stark. Muskler ska killar ha..hehe* dreggel.

Neni nu ska det bli förfest här hemma och sedan utgång! Har lurat iväg mina föräldrar, om de är duktig mamma och pappa håller de sig borta under kvällen! Nu ska ni få helt jävla läckra bilder på mig. Eller ne..de är för snygga för att visas..host*  inte alls att ja ser sleten ut.

Oliver ( bäret, inte en pojke )

Jag är så jävla mätt så att jag dör! Förut var jag så hungrig att jag nästan dog. Inte illa med två " Nära döden-upplevelser" på en och samma dag! Alltså,ni måste tro att det enda jag gör är att äta och det enda jag tänker på är godis. Jag menar med tanke på vad mina inlägg ofta handlar om. Jag bara äter 50% av dagen och tänker på godis ungefär 70% av dagarna, så det är inte allt för mycket xD!

Jag är en mästare på att laga tacos! Där ljög jag, men jag är i alla fall en mästare på att äta det. De ni!
Appropå mat så ska jag göra en undersökning, även om ni inte vill delta så ska ni göra det. Säg bara "Ja" eller "Nej"
Gillar du Oliver? Det är frågan för er som inte förstod. Så svara är ni rara!

Själv älskar jag oliver. Det är jätte bra att äta med folk som inte gillar oliver för då får jag deras oliver om jag ber riktig snällt ( och inte alls bara snor det från deras tallrikar..*hos ..hihi) Sen finns det dem som säger att de inte gillar oliver trots att de aldrig har ätit det. Ja jag talar till dig, du vet vem du är! Jag är är arg som en get! Neh....glader men trött, min hals höll mig vaken...fuck den.Hej Svejs leverpastej!

Glass is thaa shiet!

Jag har ont i halsen. Det är fruktansvärt synd om mig så jag tycker att alla ska skicka mig halstabeltter och glass! Svalkar ju stackars halsen så skönt. Helvete nu blev jag sugen på glass! Har en hel låda med Piggelin hemma som var för min tunga när den var ny piercad. Åt typ två. Helt sjukt när man hade en hel jävla glasspaket att gotta sig på.

Men är inte sugen på Piggeling ( som jag i detta fall inte har närvarande, bara några mil bort ). Det jag vill ha är en Magnum! Owshi minns ni Magnub Double? Så jäävla god! Eller så vill jag har någon annan glass i chokladväg. Men nehe då, kan Jenny äta det? Nehe då för hon har en förbanelse över sig. Laktosintollerant! Fan vilken diss i från kroppen/gud whatever vad du tror som orsakar sådant. Damn this shit för nu blir de frukost.Bye bye.....fjompor! ( det är något positivt från min sida, eftersom det åter så kul....fjompa, höh)


Asta Kask vafasen!

Vet ni vad som är så förjävlans jävla sjukt bra? Asta Kask kommer till min lilla hemort. Favoriterna för fasiken.
Det kommer fler låtar, tro mig käre fölk, ja kommer tjata om detta i veckor!
Den här måste ni ha hört! Typ som Ebba Grön och deras
800 grader ^^

Jag är så konstig (TÄVLING! )

Jag har fått en dum ide att när jag blir så där sjuuuukt sugen på flötmat, ja då googlar jag det. WTF med det liksom?! Normala människor kikar på kläder då de är shoppningsugna, inte ja då. Kan jag få vara normal på något? De senaste gångerna då jag har gjort detta beysnerliga beteende har min middag bestått av grönsaker samt böner och sådana tokigheter. Då blir jag sådär ledsen sugen på att flöta. ( Jag är nämligen hemma hos mamma och pappa vegetarian, därutav tokigt mycket grönsaker och linser )

Ge mig!

 

Okej vi kör en tävling! Berätta om din favorit maträtt, den som har godast ( enligt mig så klart...dah ;D) vinner en valfri chokladish! ( Chokladsort eller hur man säger )Hahaha xD Ni kan tolka det seriöst om ni vill, skulle vara en ganska kul grej trots allt :P Men serisöt....jag kör det seriöst alltså :P....skriv bara eran favorit och att ni är med. Tävlingen asvsutas på fredag! HahahxDJenny...the queen on våfflor!

Jag  behöver ingen engelska lektion...rubriken ska stå sådär fel :D

FulAnka gör våfflor! En händelserik eftermiddag eftersom jag självklart skulle göra fel ovh bränna dem.Men goda var dem! Efter ett antal misslyckaden. När jag kommer hem till Karlstad ska jag har våffelkalas, och du är bjuden! Höhöh.....

Jag tänkte ta en bild på mig själv när jag åt en våffla bara för att ni ska få se hur gott det var. Dcck skulle jag tugga med öppen mun och all mat skulle synas i munnen. Bara för att jag tycker att det är kul så behöver inte ni tycka det, insåg jag efter 5 stycken " tugga maten med öppen mun -bilder " Eftersom det är mammas kamera så får dem ligga kvar där. I fall hon skulle sakna mig....för säkerhet skull liksom.

Bara för att det går att kommentera nu så tycker jag att ni samtila ska kommentera med " Jenny kan inte du göra våfflor åt mig? För dina ser så goda ut" Eller " Nästa gång vill jag se en " Tuggar maten med öppen mun-bild"

Tack för mig leverpastej!Man kan kommentera igen!!

Hell yaah! Jag är awesome när det kommer till att fixa grejer. Härmed borde ni samtliga kalla mi " Fixar Jenny" Jag ska inskaffa mig en superhjältedräkt, och med den kan jag med den rosa manteln flyga ut och rädda er när något behvös fixas...!

Ögonblicket då Gud bestämde sig för att skapa kvinnan
Höhöhöh!


" Ge henne en komplimang för färgen på hennes ögon!"
Bill Gates och hans hemliga raggnisknep

Den tyska hajen!

Idag  ( natt ) blir det två klipp som är kulans i från vår käre vän Youtube.

Så jävla party! Så jävla kul,hahaha ! Hel klart en ny festalåt ;D


Jag fann det ganska underhållande när det sabbars sig
för honom och när ostenbiten flyger iväg xD

"Ojoj oj"

Jag bör nu säga Vi skiljas min vän, vi synes igen men vi skiljs med ett leende *blink ( Linnea flinar nog om hon läser detta. För du läser väl min blogg Nea, vah vah vah! xD)

Skolfråga: Skolk i betyg?

Nu kommer jag med ytterligare en skolfråga. Om någon är intresserad av att läsa, det vet jag inte men själv finner jag intresse i detta och att det är viktigt. Om skolk ska ingå i betygen.
Läs artikeln här....
http://www.aftonbladet.se/nyheter/article7558149.ab

Det är mycket skolk i grundskoolan och gymnasiet. Därför vill regeringen göra något åt detta och deras lösning är att frånvaro ska synas med i betygen. Resultatet ska tydligen då bli att skolkandet dras ner. Skolk leder bland annat till sämre studieresultat, som utblidningsminnistern Jan Björklund säger (FP) Detta är fallet för elever med hög frånvaro.

Min första tanke var när jag läser detta var att om man skolkar mycket brukar det ligga något bakom skolkandet! Mer än att " orkar inte gå till lektionen " eller att " Jag har bättre för sig än att plugga " - Sådana tankar brukar resultera att man " bara" skiter i vissa lektioner. Men om man i detta fallet har så pass frånvaro att vissa politiker tycker att det ska synas i betygen så är det självklart något som ligger bakom själva skolkande. Att man har det jobbigt hemma, föräldrarna skiljer sig, man är mobbad, ensam i skolan, eller en grej som depretion. Ganska självklart att man inte pallar en grej som skolan. Vissa människor är starkare andra är svagare. Tyvärr. 

Att sätta frånvaron i betyg är en grej som jag tycker är så jävla typiskt alliansen, lösa problemen så enkelt och billigt som möjligt. Skit ner er. Som jag nämt, att det ofta ligger något bakom en elevs skolkande måste lärare istället prata med eleverna och ta reda på vad det är för fel. Vi måste satsa mer pengar på kurator/psykologer på skolorna och extra hjälp för elever som har det svårt. Vi ska inte straffa våra elever. Det kommerr förmodligen vara försent då deras frånvaro syns i betygen.  För vissa. Jag tror inte att de tar någon lärdom av detta.

Nej jag vill inte ha frånvaro i betyg pågrund av de orsaker jag nämt, vi måste tänka vad som ligger bakom och inte straffa! Men det är dock inte rättvist för dem som är närvarande och att dem som skolkar får samma typ av betyg. De är närvaro vare sig utan problem eller med så är dem där i skolan. Det är inte rättvist mot dem i så fall.

Text i från Aftonbladet: Miljöpartiets skolpolitiska talesperson Mats Pertoft är däremot kritisk.
– Vad är det Björklund vill komma till? Betyg handlar om kunskap, då ska det handla om kunskap, inte närvaro, säger han till TT.

Om vi nu ska ha med frånvaro i betyg då tycker jag att vi lika gärna kan ha med i betygen hur pass aktiv och ambitös en elev är. Likt här så skiljer det sig ifrån vad betyg handlar om...kunskap.

Det är inte rättvist för dem som skolkar mycket ( om man tänker i de banor som mig, något ligger bakom ) men samtidigt, inte heller rättvist mot dem andra som är närvarande. Att de aldrig fan kan vara rättvist.

Janitor Evil Eye

Okej, här kommer förmodligen något som bara jag tycker är kul. Det vore ju fruktansvärt tråkigt om ni inte tyckte att detta är roligt, så fejkskratta lite när ni ser klippet så blir det roligare för er. Ännu bättre vore det om in alla inte vore så torra.

"Hey Ted you give them the sad eye"
" It's all i got!"
Hahaha stackars ensamma Ted :P


Du är jäkligt fin

Och du har ganska bra smak
Lite Clash och så nåt med Ebba Grön
Du har småcharmigt stökigt, gör helt okej crêpes
Men en gnutta för mycket av rökelse och te

Fuck allt + lite till

Fuck you Cho Chang :O!

Den sista tårta bilden blev inte misslyckad, nej inte alls. Det var tanken redan från början att bilden skulle bli suddig och sne!
Förutom att skylla ifrån mig så har jag även kollat på Harry Potter ( Intressegruppen: Anteckna att det är Fenixorden det handlar om ! ) Och självklart ska jag lipa igeeen. Ända sedan den fjärde boken har jag gråtit när någon har mist sitt liv. Jävla tönt man är. Och så sitter man och gråter på bion också, hur normalt? 

Något som slog mig idag, Cho Chang får ta del både av Daniel Radclife ( Han heter väl så, den där Potter ? ) Och! Robert Pattinson ( Cederic ) Man ba men geee dig..dela med dig för i helvete xD! Ohja jag är inte bara Harry Potter nörd utan också Twilight nörd. Men...mer Potter tönt :D

Fucking hungriiig

 

Jag måste också få vara ego. Jag klarade mig i år igen. Inget skjutande eller hängades.

Nu ska vi bege oss iväg för att käka och jag är så jävla fucking hungrig! Jag ska även lägga

ut bilder senare på min tårta, jag måste få skryta lite!

 

Nya fake converse till min lilla fakesamling, deet blev blåa må ni tro!


Blir mordhotad idag !

Okej allihopa, detta kanske är det sista blogginlägget för mig. Jag fyller nämligen 20  år idag! Som ni vet så brukar jag ( eftersom jag har missförstått födelsedagssången i alla år ) bli mordhodat på mina födelesedagar! Efter 20 år kansk de lyckas! Nu tänker ni " Men Jenny varför skulle du bli mordhotad? och vad i all sin dar har du missförstått i sången?"

Läs den första delen här och den andra biten här. De är korta och på den andra delen får ni en förklaring på vart i sången jag blev rädd och förvirrad. Mycket fördelaktigt att veta ! Det är faktiskt lite underhållande med tanke på hur man kan missförstå en sådan sång i 19 år och 11 månader ( kom underfund om detta i början av juli) Men, dom som känner mig är nog inte förvånade :P


Igår blev de fiesta men ingen husaren eftersom kön va tio mil lång. Vi sattes oss på Pimps ( antecknar ni? Ska jag säga vikla tider och vart vi satt också?)Dåså: Vid halv 1 tiden och vi satt till höger om ingången! Ska jag även nämna att jag läste tidningen? ( ofta ens det !!) och sjäääälvklart började snacka politik. Bli så trött på mig själv :P Sedan drog vi till Kebabhouse! Och de är inte som lureri stället i Karlstad minsann! Här hemma är det just kebab och liknade flötmat de säljer. När jag och Marcus gick förbi ett ställe i Karlstdad som just heter Kebabhouse så trodde vi att de var samma typ av " resturang" Men neehe då! Här åt man riktig mat och det fanns nyttig sådan! Ouch så besvikna och ledsna vi blev!


Nu ska jag iväg med pappsi min ( stackarn, hans lilla dotter är vuxen idag :P...är ju och kommer alltid vara pappas lilla flicka xD ) och fixa tårtagrejer. Sen ska de bakas ( okej jag gör alltså inte själva tårtbotten själv) Jag är så pass icke kreativ och känner mig duktig bara utav att jag kladdar på grädde och strössel !

Goood byeeee suckers! Otrevlig jag lät! Detta då: Hej då sötbollar!

RSS 2.0
Tjenis Penis! Jag heter FulAnka (nästan i alla fall )och är en rar punkar jävel. I den här bloggen skiter vi i mode och sådant trams. Istället handlar den om onödigt skit, underliga och roliga ting. Bloggen ska du helt enkelt inte ta på allvar! FulAnka är 20 jävla år och pluggar till lärare. Jag må låta mogen men så är inte fallet. Jag ägnar mina dagar åt godis och sprit. Och självklart åt min katt Herr Jansson