Dagen med likadan strumpor

Idag blev det muffins till frukost. Det kändes väldigt besvärligt att göra i ordning frukost klockan 2 på eftermiddagen. Lunch var det försent för och middag var det alldeles för tidigt med. Lösning: Muffins så klart.
Det vore alldeles för tokigt om jag tog ett äpple. Det skulle kännas fel, konstigt, det är inte Jenny och alldeles för nyttigt! ( överanvändning av "alldeles" ser jag, får lägga av med det ordet nu! )

Jag ska inte berätta hur min dag har varit, vilka kläder jag har burit...eller jo! Jag hade två identiska strumpor på mig! Jag köpte dem i par. Ovanligt. Förutom att ha burit likdana strumpor så har jag gjort ris så de räckte åt flera av mina grannar. Eftersom jag inte lagade till dem utan att jag som bara hällde i lite i kastrullen så fick dem inte smaka heller. Snäll nog bjöd jag fjantus min så istället fick vi två trycka i oss ris och beanässås. Vad mer kommer jag inte säga för vem kommer anteckna? Om jag hade haft någon psykopatisk förföljare så kanske denne skulle ha gjort det. Men nu har jag inte det. Inte ens någon hemlig förälskare i mig. Skamligt. Så charmig som jag är borde killar stå i kö för mig. Hahah naat xD
Bio i dag med! Marcus samt vår gemensamma vän. Vad vi såg på behöver ni inte heller anteckna.

Frukost: Muffins!

Idag är det inte helt vanlig dag-det är en ovanligt tråkig dag. Som i går. Visserligen försöker jag inte komma på något kul. Men jag kan ju inte alltid va rolig och kan inte alltid ha kul. Då uppskattar man inte de roliga dagarna. Vilken klok och vis kvinna jag är. Detsamma gäller det mina visdoms ord till mig själv när jag har mina ful-dagar... "Jag kan ju inte alltid vara snygg"

Dam sov till klockan halv 2 idag. Vaknade vid 12 och tänkte bah kan sova en liiiten stund till. Si så där cirka en och en halvtimma senare vaknar man upp och vips så var den här dagen över. Varför jag berättar detta är för att jag ni ska veta min hälsosamma frukost. Muffins! Okej nu har jag knappt något mat hemma för jag orkar inte handla. Jag måste ju äta! Och muffinsen ( samt ett äpple som jag inte nämner ) låg i närheten så vad gör man. Ta muffinsnen ( och sneglar inte alls på äpplet som fanns bredvid) och nöjer sig med den mat som finns.
Till er,min och Des glädje är vår gemensamma blogg klar. Dock inte till 100% utan lite kvar utav designen. Men gå in och läs lite! HerrKrokodil

HerrKrokodil- vad är detta?


HerrKrokodil ( vad är nu detta? ) Spännande nyheter, rolig ide, fantastisk nöje...för er som bryr er. Det som är så fantastiskt ( för mig ) är en ny skapad blogg. En humor & flum blogg driven utav mig och Des ( också känd som: Therese-marcus lillasyster ) men här och på vår blogg blir det Des. Jag är Jenny. Kul. Mysigt namn har den med HerrKrokodil!

Läs den med nöje. Den kommer uppdateras ofta eftersom vi är två. Den kommer innehålla konstiga grejer eftersom vi båda är konstiga, det finns ingen annan lösning. Läs och njut!

Dock är den ännu inte riktig klar men det är på gång!

Att ha likadana strumpor...inte min grej

Hur ofta har ni två likadana strumpor på er? Ska jag säga hur ofta jag har det? Lite pinsamt att erkänna. Okej...Wait for it!.....max 2 gången i veckan! Ja max två gånger i veckan har jag ett par strumpor på mig som är identiska, som hör ihop, ett par jag köpte ihop. Men ofta man orkar leta efter det identiska paret mitt i garderob röran. Resten av veckan har jag olika strumpor på mig. Oftast råka det bli olika färger eller strumpor. Men ibland tänker jag mig för, vid vissa tillfällen letar jag ambitiös efter ett par strumpor i liknade färg.Ja det var min strumphistoria

Marsvin? - jag har inget att göra

Eftersom detta är en dag då jag inte har något liv så betyder det att jag inte heller har något vettigt för mig. Därför blir det en bild på ett marsvin.
Marsvin är kul. Det är lustiga varelser som låter kul också.

Nu blir ni glada!

Nu är det min uppgift att sprida glädje och kärlek till alla därute......wait for it....Pizza time!Den här pizzan har jag bakat. Det är jag som har tagit kortet också-
Jag är så kreativ så att jag ahr ställt tomater och vitlök i bakgrunden.
Det är inte alls så att jag har snott den gpå google.Inte alls.


Idag har jag inte något liv...

Har ni sett någon person som är så snygg så ni blir arga när ni ser denne? Blir mest arg på mig själv för jag inte är lika snygg. Patetiskt men så ärt. Detta får mi bara att tänka på hur mycket jag vill ha nya kläder. Varför ska tjejer drabbas av denna förbannelse " jag hela garderoben fylld men inget att ta på mig " Hatat.

Ahja nu ska vi va glada. Min låda med muffins är kvar, har faktiskt inte ätit en enda idag!  Förtjänar applåder! Apropå det så har jag inte ätit något idag, inte konstigt att jag är så hungrig:O För övrigt har jag inte haft något liv idag, sovit, pluggat och tv. Yay!

"Rädda Joppe död eller levande" Käft ungjävel...

Har ju tidigare kört med " Ditt favorit barnprogram"-fjolls grejs här på bloggen. Nu ska vi köra det igen, men tvärtom...? Det barnprogrammet ni ogillar! Det barnprogrammet jag ogillade, ja och idag hatar är "Rädda Joppe, död eller levande" Jag blir ju nästan arg när jag tänker på det:P!

Han slarvar bort sin dumma fula nalle, lägger honom i soptunnan, lägger honom i en hiss, puttar ner honom från en ruschkana...och nalle jäveln försvinner! Ja då får den dumma ungen med 80-tals glasögonen skylla sig själv. Och alltid ska han gnälla? Och när han säger de jobbiga orden " Rädda Joppe, död eller levande" så låter han till och med jobbig. Redan då vill man sluta titta.

Ne nu är jag sur och istället ska jag sprida glädje, jag har en låda med muffins! Si så där vad glada jag och ni blev :D

Tigermöffin!

Jag är ingen duktig tösa. Sitter hos Marcus och kollar på Du är vad du äter och väntar på mitt snacks, höhöh! Vi två kör alltid samma grej, jag diskar/städar och han köper godis och liknade åt oss. Jag slipper i alla fall snön och kylan! Nu får han skynda sig så jag hinner dricka sprite och fnissa åt Anna Skipper och hennes jobbiga råd! Visst ska man vara nyttig och motionera men hon är bara föör mycket, skulle aalldrig kunna leva som hon gör :P
Nu kom han hem! Möffins han han med sig med!
Idag: sooviit och pluggat. Arbetsuppgiften kommer nog fungera bra, bara att tänka och skriva lite ;D Och såklart, ordbajsa :P haha!

" Jag äter balle....*tugga*...rina...*tugg tugga*

När det gäller rubriken så är det bara jessica som hajar den som läser detta. Tänker inte gå längre fram om vad jag menar, men det är inte balle jag pratar om. Långt ifrån. Men kul ärt!

"När jag var ett vårtsvin baaarn!"- Hoppas ingen hörde mig när jag sjöng i duschen tidigare. Det är inte den tuffaste låten heller. Det hörs ganska väl igenom väggarna bland lägenheterna här. Undra hur ofta folk har hört mig skratta åt Family Guy & Scrubs och undrat vad det är för störd jävel som bor bakom den dörren. Ganska ofta tror jag.

Förutom att jag har ägnat mig åt magont och muttrat på vårdcentralen så har jag även pluggat och kommit en bra bit. Längre än Marcus. Bara man har börjat före någon annan så är man duktig. Så tycker jag. Nu är det lång helg för nu är det öönsdag och har seminariet nästa öönsdag. Dagarna däri mellan är det ledigt. Detta betyder dock massa plögg! 

Bara måste prova detta! Tycker det är kul att det
står "doppa" tänker så klart på annat sätt. Moaha!
Glömde min tandborste hemma hos marcus i går kväll/natt så hade kunde inte lägga mig med rena och fina tänder. Så jobbigt att gå tillbaka! Sköljde lite med cola så blev jag nöjd.

Bild på mig och Pattinson ihop....

.....eller nästan...
Jag ska härma Jessica med denna photofunia.com som hon visade på sin blogg.
Visserligen ser det alltför konstigt ut. Bilderna går inte alls ihop och dessutomjag har inga normala bilder på mig själv! Men det är ändå ett bevis på hur bra jag och Robert Pattinson skulle passa ihop =)

Kolla denna länk!

Ni måste verkligen kolla in den här bloggen. Intressant, skön humor och fruktansvärd söt tjej.

Bad girl

Jag känner att jag måste jävlas, det får bli Mc Donalds......
 • Beställa hamburgare på Mc Donalds med hallonsylt
 • Jag ska fråga vad de har för dippar och efter deras förklaring ska jag fråga att jag inte minns dem och be dem förklara återigen
 • När de packar ner varorna ska jag säga " Ne jag ångrar mig, jag ska äta här i stället "
MOhaha

Klubban kommer göra min dag....om några timmar

Arr! Nu ska jag ut och hälla massa varmt vatten på snön så den försvinner. Die snow dieee!
Varför är Jenny så upprörd på snön då? Den har inte gjort något ont, förutom att låta mig frysa ihjäl då. Den ställer inte heller in föreläsningar heller. Men är den grunden för att kanal 5 inte funkar för mig samt andra här? Ne nu när alla tåg från Göteborg är inställda kan inte piercing mannen komma ner till Karlstad. Har en tid den 10 mars och kommer få pga detta få rengöringsmedel för piercingen gratis. Fast det kvittar eftersom jag har en här hemma, men den kanske inte är till för den nya när den gäller för min läpp.
Nu får någon ge mig något nytt att se framemot. Har en klubba liggandes på fortlöjen. Om jag tvingar mig vänta några timma på att äta den så har jag något att se fram emot!

Uppdatering: Jag har ätit upp min klubba. Kan leta på mina strumpor jag tycker så mycket om

Luggen

Man känner sig så speciell när pojkvännen inte lägger märke till min lugg jag klippte. Visst blir man också glad när han bara ser förvånad ut när man påpekar detta. Sen inget mer med detta. Hah pucko han är:P
Ahja han är trots allt en man. De märker inte skillnader ^^

Det där med barn..de är läskiga och farliga

Vårdcentralen dissar mig och jag tycker inte om dem för det. Har ont i magen igen, väldigt lite just nu men inte så trevligt att ha det när jag vet att ja inte kommer få hjälp för det. Ååååh!

Kollar på familjen annorlunda. Min syn på att en gång i framtiden få en liten flicka som jag kan göra fin i håret och klä i söta klänningar, försvan dock nu=( Ville ju ha en om sisådär...20 år:P?. Programmet skrämmer mig men  den påminner mig i alla fall att jag ska ta mitt p-piller:P Och min nästa fråga, hur klarar man av att vara gravid 9 gånger?Stort grattis till dessa kvinnor. Om jag ska ha barn ska fadern i fråga vara gravid, annars vill jag inte vara med. Men en positiv grej. Jag kan äta hur mycket godis jag vill, det blir ingen skillnad. Är redan tjock med barn!
Ska snart laga mat. Har skjutit upp det ett bra tag trots att jag är hungrig. Orkar inte att ställa mig vid spisen och laga. Eller så gör jag kyckling och pommesfrites, in ugnen o bara vänta!

Smörgåsen som gjorde mig ledsen

Dagens i-landsproblem
 • Min macka va full med russin....eeeckiigt.
När man är hungrig vill man äta något. Jag köpte en ost och skinka macka i all hast för att hinna med bussen till stan. Oj så glad jag var över att få något och äta. Började tugga i mig den med glädje men efter ett tag kände jag att något inte stämde. Något smakade konstigt. Hum var de tio lager smör som de brukar lägga på? Va de någon skum och läskig grönsak? Va det banan i? bläääääh! Ne inte det heller men plötsligt såg jag det. Russin!!
Jag åt upp min macka. Pillade ut russinen och slängde dem på bussgolvet. Fniss fniss.
Dagens glädje
 • Fick mina t-shirt jag vann...ahwiiii
Dagens andra i-landproblem
 • Mina bröst gör t-shirterna att se konstiga ut. Brukar ha urringade linnen/tröjor för att undgå detta
Bra att veta:P
Det går inte att använda den inbyggda camen. Blir så ledsen.
Smart att missa första delen av föreläsningen. Läste fel på schemat och fick till det att ja skulle börja 10:15 idag. Egentligen var det 09:30. Hur kan man läsa så fel?
Ämnet handlade om barnmisshandel, hur vi som lärare kan upptäcka det och föra det vidare. Detta passade bra för tillfället eftersom det är just det ämne jag ska jobba om i skrivuppgiften vi har nu. Ska bli intressant =)

Ond mage,,,bara jävlas med stackars mig!

God kvällans! Är fortfarande mätt efter all tacos jag tryckte i mig för kanske två timmar sedan. Innan det hade jag inte ätit på över 24 timmar så jag var lite hungrig ;D Men nu är jag mätt och belåten. Herr Jansson med eftersom han tiggde mat.
Dagen har varit låg och jobbig. Åkte äntligen in till akuten för mina magsmärtor. Smärtor som får mig att gråta och kräkas ( ursäkta ordet, gillar det inte heller ) Så det var inte på grund av festandet i går. Bara min mage som blir sämre.  Så blev iväg skickad till akuten kl 14, jag och marcus blev kvar till 19. Utan någon hjälp därimellan. Klagar egentligen inte. De har ett stressigt och jobbigt arbete sköterskor och läkare. Om inte tala om läskigt...ta blodprov och sticka nålar...leeskiiigt ^^ men man kunde inte låta bli att sucka åt min läkare som aldrig dök upp. Eftersom jag mådde bättre så drog vi hem. Lite mat skulle få mig att må lite bättre också.
Man blir glad av goda bilder
I morgon efter föreläsningen ska jag till vårdcentralen, något jag har lovat mina föräldrar :P Uch orkar inte med denna mage längre. Varje gång jag har varit på vårdcentral och sjukhus så har det nästan alltid handlat om den.
Tror inte att det kommer att lösas, bara klämma på magen och säger " kom tillbaka om det blir sämre" eller tabeltter jag ska knarka ner mig med som inte funkar.
AH detta var ju inte kul o läsa men...ville bara har det nedskrivet. Det låter inte jobbigt men magen har varit ett problem i så många år och jag får aldrig någon riktig hjälp.
Man blir glad av goda bilder

Tatueringen

And if you go I wanna go with you
And if you die I wanna die with you

I dag har jag inte lekt vuxen med att låtsas dricka kaffe under en föreläsning när det egentligen är varm choklad. Istället var jag som ett litet barn eller också som en tonåring som har sovit en massa under dagen. Är så trött nu för tiden. Mamma skulle säga att jag är ute för lite, det kanske är sant. Aldrig får jag frisk luft och solsken, bara den korta vägen till och från Universitetet^^ 

Har börjat tänka på tatuering på allvar nu. Under ett par månader har jag haft en ide. En fin del utav en låt text av System Of A Down. En
text som jag rent ut sagt älskat från första början. Också den låt som fick mig att fasnta så starkt för bandet =)  När jag hör låten blir jag helt varm utav de känslor jag får av låten, men samtidigt ryser jag för den sorg som finns i den. Den har inget specifik betydelse för mig som många andra har för sina text-tatuering. För mig är det just känslan jag får utav den. Jag tänker inte på någon speciell men när de sjunger dessa ord tänker jag på alla dem jag älskar och tycker om. Ibland korta små minnen med dem.

Texten i någon form utav lätt skrivstil, bostäverna med svarta kanter och fyllningen i lila =) Mjölkfri choklad

Choklad är gott!..och nyttigt *host. Nyttigt på sätt och vis, typ.
Varför gör man inte choklad baserad på låglaktosfri mjölk eller de "mjölk"-sorter utan den skit man inte tål?
Jag blir så ledsen när jag får ont i magen efter en glass och choklad, det är ju nästan diskriminering^^
Allas rätt för choklad - nästa facebook grupp? Thihihi
Jag har inget mer viktigt att förmedla förutom att jag lekte vuxen igår igen med att låtsas dricka kaffe när det i själva verket var varmchoklad ( nami nam nam ) Dock tröttnade jag fort på vuxenlivet och snart erkände jag för mig själv att det var "barndryck" Kändes lite då.

Jag såg Avatar, till slut

vackra blev dem i alla fall
Jag är inte deprimerad ( som median påstått att folk har blivit )eller helt förtrollad över filmen. Väldigt bra sådan, otrolig bra gjord, bra historia och fint budskap, dock!, ja där kommer tyvärr ett dock, jag finner inte den lika fantastiskt som media, bloggare och andra folk/kompisar har sagt. Blev det en överdrift för er? En påverkan för alla andra? Jag gick dit med en positiv inställning för filmen och såg framemot, dock upptäckte jag inte den fantastiska känslan för filmen och det gjorde inte dem andra jag gick med. Vi alla gilla den mycket men....bästa filmer ever ever and for ever? Ne ;D

När....

I landsporblem
 • När man går ut tidigt på morgonen och solen och det är snö. Det blir så jobbigt för ögonen, så ljust! I några sekunder är det så här jobbigt samtidigt som man tänker " jag måste leta efter ett ställe som inte är så ljuust" men ett problem. Det är snö överalt!
Lycka är
 • När man hittat pengar i jackan. I och med detta tror man att man har blibit rikare. Trots att det är en 20.a

Piercings tid!

Whoho! "För jag är lycklig för jag är lycklig!" ( Tommys sång i en av Pippi Långstrump filmerna ^^)
På onsdag sker det, då ska jag pierca mig igen :)! Nu blir det vänster näsvinge, har redan en piercing höger på läppen och den älskar jag. Owh detta ser jag fram emot. Det blir en liiten ring =) Dock tycker inte mamma och pappa att det är lika kul och marcus är väl okej med det:P Bara Jessica som tycker att det är en fin fin ide ^^
Detta skulle var planerad att ske nu till helgen då Jessica ska komma upp hit, men det fanns inga tider då, synd för det skulle vara roligare ihop, ahja det blir nästa gång ;D
I kväll blir det bio, Avatar. Ja det är lite efter men bättre sent än aldrig. Ska försöka att inte vara lika whoho över den som aallllaaa andra. Ja alla älskar den så mycket och jag tycker det är konstigt att allaaaa kan älska en film så pass mycket :P Höhöhö. Positiva Jenny.

Den lilla dressing klicken....!

Ni har väl sett den där nyaste Max reklamen. En av de jobbiga Hollywood fruarna som snackar. Jag stör mig inte bara på hennes röst utan också på den lilla klicken dressing de lägger på hamburgaren. Den är as liten och ligger bara på ett ställa. Den borde ju va utsmetad så man känner smaken av den ordenligt. Inte bara när man äter ett hörn av hamburgaren. Hur gott är det då?  Förstår ni mig? En av de jobbiga I-landsproblem som jag får handskas med. Jag blir så förbannad ( Den sista meningen är inte menad, bara ett roligt ord, " Jag blir så förbannad"-speciellt kul när det gäller något litet^^ ) Ne ni förstod inte det sista, det är in't många som gör

Bunken i kväll!

Sitter hos med Marcus och Per och har just avslutat min macka tillsammans med X-ider Mandarin Chili. Ska snart dra vidare till en annan och sen bunken =) Bara äta lite godis först!


Nu har jag äntligen mat i kyl och frys. Nu är det inte bara alkohol i kylskåpet längre som förrgår och igår :P
Inget mer än att säga att jag hoppas att jag kan plugga i morgon. Bakfylla får jag aldrig men man vet ju aldrig ;D
Saknar mina söta vänner i SKövde, vill ha er här nu =)

Hälsosamma Jenny: Mer alkohol än mat i kylskåpet ;D

Jag måste lära mig att äta på regelbundna och normala tider. Frukost klockan 13, lunch klockan 16 ( varav båda bestod av en macka ) Blev middag typ klockan 20:30. Bra!
Nämen oj oj nu sitter jag här och dricker sockerdricka! Åt jag inte godis häromdagen? Ääh vi lever bara en gång ;D
Är det okej när man har mer alkohol i kylen är mat? Borde ta kort på innehållet i mitt kylskåp;) Ska bara
leta på sladden till kameran som har varit borta i evigheter. Kvar i Skövde kanske?

Den lila påsen

Dagens glädje:
 • Cheesburgare och en lila påse från systembolaget
Jag har mycket att glädjas över;D Ge mig en muffin och jag är lycklig för en vecka
Nu ska jag göra en seeeen middag. Men inte håller jag mig mätt på cheesburhare för hela
dagen. Det blir kött och nudlar! Kan låta skumt? men efter flera dagar i streck med ris så
tröttnar man. Orsak: Jag har inte haft pasta. Pulvermos vill jag inte ha och jag orkar inte
göra riktig och god potatismos. Det är fan inte lätt detta :P
Egen kock ska jag ha i framtiden. Det är ett viktigt mål!

Den snälla klockan!

Ocshh vill ha! En söt roosa klocka som en gång i timmen rullar ut en choklad!
Man fyller klockan med choklad i rund form så är det bara att vänta
att timma efter timma ska gå :D
Denna hittar ni på roligaprylar.se

Den lila stolen

Varför har jag ständigt dessa bilder? Jo för de ser goda ut

Jag råkade sova efter en 1 1/5 timmas pluggande. Där låg jag i sängen i 2 timmar. Med Herr Jansson som kattsnarkade. Efter konstiga drömmar satte jag mig vid mitt lila skrivbord på min mjuka gröna groda kudde som ligger på min lila stol. Lite läckert tycker jag. Anledningen till att jag kan plugga, måste ju sitta vid mina lila möbler. Har målat dem själv föresten så var stolta över mig.

Plugg gör dig bitter. Bara godis kan rädda dig....

De följande dagarna kommer det vara bittert. Bittert på gurnd av hel del plugg inför tentan jag förhoppningsvis får göra på måndag om det finns plats. Jag, Marcus samt två kompisar var korkade nog att missa att anmäla oss till tentan. Dum och åter igen dumt av oss.

Jag behöver godis för att kunna klara av att läsa igenom de tre böckerna. Intressanta men samtidigt jobbiga, hur kan det gå till? Tokans! Jag har inget kul att berätta förutom att en apa skulle vara en perfekt husdjur.En knubbig sådan som inte äter bananer. Kan ju inte ha bananskal och den äckliga lukten i hela lägenheten :O

Att leka vuxen med "kaffe"

Kaffe eller varmchoklad? Ingen som vet ingen som vet! *sjunga
Idag var jag en lurig en. Jag skulle köpa varmchoklad innan föreläsningen skulle dra igång igen. Jag köpte min varma goda Oboy och upptäckte snabbt att det ser ut som om jag dricker kaffe! Jag lekte liten vuxen och låtsades att jag var en mogen och duktig flicka som drack kaffe under föreläsningen. Men detta var ju bluff och båg.
Alla andra dricker kaffe på det här stället, jag dricker bara saft och varm choklad och det är inte lika vuxet =(
Dock tröttnade jag på att leka kaffe och återgick till verkligheten med min varma choklad. Nami nam!
Jag vann tillbaka mina barnpoäng, de behövs.

Det där om att växa upp, det kommer aldrig att ske ;D

Jag ska äta pizza, men jag har inget godis. Därför ska jag låta mig sörja,
därav godisbjörnarna till bild
Jag blev nästan lite bitter på den människa som hade planerat min dag på universitetet i dag. Först en föreläsning från kolan halv 9 till 12, det bara skriker tokigheter.  Tur nog var det att det var mig en väldigt intressant föreläsning och jag lärde mig mycket, så det var ju hurra :D  Det visade sig att jag inte behövde fortsätta vara bitter på denna människa längre.

Dock blev jag bitter på denne igen för efter föreläsningen hade jag en lektion på nästan tre timmar. Skam! Men även denna gång var det intressant och lärorikt så jag förlät honom eller henne som hade planerat mitt schema. Jag kunde lika gärna fortsätta med min ambitiösa dag med att plugga på biblioteket.  De är smarta därborta, datorerna distraherar mig inte med att surfa och de har ingen tv. Till och med omöjligt att kolla på ett program man inte vill se för att man inte vill plugga! Dock visste jag inte om jag fick äta mina mackor där inne så la halva min koncentration och ambition till att smyga i mig mina smörgåsar.

Te kakor är goda, speciellt när de uppskattas. Det gör det idag. Sicken tur att jag köpte mig lite mat idag, har inte haft tillgång till frukost/kvällsmat på en vecka på grund av min enorma lathet för att gå till affären. När ska man sluta vara så lat? Om inte tala om glömsk, snurriga och förvirrad. Ja, man må aldrig växa upp.

Det där med banan?

Folk brukar tycka att jag är tokig som inte tycker om banan. Men, banan är inte gott och när man äter
det...så smaskas det! Hatar smasker! Vill göra en omröstnig nu,,,hur många tycker inte om banan och
vilka gör det? Det är en ganska fin ändå...alltså att den är gul. Tokig färg.
För övrigt så börjar jag bli mega sugen på godis nu, eller något sött i alla fall. Tycker allt att
någon vänlig själ kan köpa kakor eller godis åt mig, ja, nu på en gång faktiskt! :D

Med i en tävling..igen!xD

Ännu en gång har jag lurat mig själv till att vara med och i en tävling, suck på mig ;D
Den här gången är det en tävling hos Foki där man kan vinna viiiilken produkt man vill.
Hittade den här tröjan som verkligen är i min smak,,lång leopard mönstrad tröja :D Wiiiiii
Melba : http://www.melba.se/
Är väl en affär där alla hittar något :)

Barnprogram!

Förra inlägget var seriöst så nu gäller det att ha något åt det barnsligare hållet ;D
Det är något med björnar. Både Björnes Magasin och Bumbibjörnarna var mina
favorit barnprogram när jag var barn. Tyckte om Snigeln också, Björnes,,husdjur?
Ja det var bra program och roliga också^^ Det verkar som om Björnes Magasin dessutom
ska komma tillbaka? Det borde det så de blir riktig för barnen nu för tiden, bara skräp
program för små barn nu för tiden!:P Eller vad tycker ni, visst var det bättre med det förr?
Vilka var era favorit?

Åsikt&Tanka: Den kristna tron!

Ska ta mig en tupplur snart, är tröttis. Så går det när man går upp 7:10 för en föreläsningen:P visserligen var den intressant. Speciellt när föreläsaren skulle analysera citat ur bibeln.

Ibland undrar man hur troende tolkar citat ur Biblen ( nu talar jag inte om alla utan en viss del utav den kristna tron ) att hur de kan tolka ett citat med ett bra perspektiv som handlar om exempelvis låg syn på kvinnor. "Hon får inta tala utan mannens tillstånd" WTF? Under föreläsningen tog han ett sådant exempel ur bibeln. Min fråga blev, hur kan man vända detta citat till något gott? Det gäller ju att se igenom texterna i bibeln för att förstå dess texter. För den troende ser dem citatet ur ett perspektiv, sin egna, beroende vad de känner och tror. För mig som ateist måste lära mig att se bibeln från olika perspektiv som eftersom jag ska bli lärare i Religion. Det kommer bli svårt, men intressant ska det bli ;D

" Jag accepterar Hetrosexuella"-skön facebokk grupp ;D


Jag fick också en tanke när det gäller dem som på grund av sin tro inte kan acceptera exempelvist homosexualitet. Tydligen hart Gud sagt att det är fel, och vissa från den protestantiska tron tänker på samma sätt. Var detta kommer ifrån kan jag inte förstå för dessa "Guds ord" står i Gamla testamenten, den katolska tron (nu är det inte så att alla katoliker tänker på detta sätt ) Det har egentligen inget med denna kristna protestantiska tro eller del av bibeln att göra. Så, varför ha vissa på grund av sin protestantiska tro problem med homosexualitet. Ska inte Gud älska alla? Ska inte människan acceptera alla? Jag ogillar verkligen att tro och religion kan styra över en människas liv och sättet att tänka. Vi har chansen till frihet varför låta något som Gud styra över oss?
Snälla tyck till något här, intressant att läsa vad andra tycker och känner med detta. Detta är trots allt ett känsligt ämne, både synen på homosexualitet och Gud.

Skillnaden mellan yoghurt och filmjölk med jordgubbe smak?

Det finns yoghurt med frukt smak, typ jordgubbesmak. Sen finns det också filmjölk med samma frukt. Nu kommer min förundran, Vad är skillnaden mellan dessa? Yoghurt är ju sötare än filmjölk, men är det samma grej när det gäller smaken på jordgubbe?

Efter en liten fest....

Just hemma igen med Marcus. Han är tillbaka från sitt lan och jag ifrån en liten fest. Inte mycket folk
men det var trevligt och skoj=) SÅ kul att träffa folk, och nya! Ska nu blanda dippsås till chipse och kolla på The Big Bang Theory...owh Sheldon x)
Hade ju i förra inlägget en fin fin bild på donuts, såg nu på aftonbladet recept på jsut amerikanska donuts.
Måste prova! Mina kommer säkert bli bläha men kul och testa ;D
http://www.tasteline.com/Recept/Donuts___munkar

6 februari

Fredag:
Det blev inte som planerat igår kväll men det blev en mini fest hos marcus med lite folk. Trevlans :) Drog ner till bunken senare på kvällen, de har så god och billig mat där! Dit måste vi verkligen gå när vännerna från skövde dyker upp hit :) Blev en bra kväll igår och utan några skumma morgon känslor. Marcus är på lan, ingen skillnad egentligen eftersom han spelar en stor del av dagarna ändå=P

För mig blir det en händelselös dag och kväll, om inget roligare dyker upp med det är inte så troligt^^
Sitter hemma hos marcus och har tagit hit både Herr Jansson och mat samt snacks. Har inget internet hemma
(krågngel fan) och så kan jag ju inte ha det!:P Inget på tv heller så får underhålla mig med serier ;D

Uppdate: Det råder hopp om fest i kväll, tydligen korridor fest här någonstans x), men får se, kanske blir en ensam kväll :P

Giraff...och vildsvins barn?

Sett den reklamen? Air Wick som sprider en god doft i badrummet. Stör mig på reklamen...
 1. Hur använde giraffen toaletten?
 2. och...varför har en giraff vildsvin till barn? Helt ologiskt och....konstigt
Dagens tv är alltför konstigt och förvirrande nu för tiden. Det var andra bullar på 90-talet (eller ;D?)
Förutom att störa mig på reklam kollar jag på How i met you mother. Tokar! Och äter choklad..nam nam!

Reklamen som har pågått i flera år!

Godis! Gaash vad jag behöver godis nu!
Har ni tänkt på hur mycket man hinner när man går upp tidigt, och hur lång dagen egentligen är!
Detta har jag kommit fram till tack mina tidiga föreläsningar och lektioner, halv 9 har för tidigt när man början klockan 12 eller inte har något alls vissa dagar.
Har ni sett den där reklamen då man kan ringa in till Tarot linjen? Ringa in för spåkonst och få sin framtid avslöjad.
Min första fråga,hur länge har egentligen den här reklamen pågått? Flera år!
Och vem, vem vill veta sin framtid? Uchi!

Älskar godiis!Jag är godisnarkoman. Fast det visste ni flest redan. Så ofta som jag tjatar om godis ^^ Om det namnet finns på just sånt på dem som är beroende av godis lika mycket som jag är så har jag kommit på min sjukdom, Godisnarkoman eller..godisholik?
 • Nu lämnar vi det övergår till nästa grej. Har ni varit med om när ni pratat i er mobil..helt plötsligt får man panik och undrar var fasen är min mobil?! Oh sen ahaa,,jag pratar i den. har väl hänt alla?
 • Men den här grejen då. Du lyssnar på din mp3/ipod, helt plötsligt i din promenad så får du paniik.,,vart är min Ipod! Aah! Väldigt snabbt kommer man på att man lyssnar på den.

 


Piercing sugen!

Är så sugen på att pierca mig igen. Har en i läppen men vill ha mera! Var ju inne på näsan ett tag men är så knepig inför förkylningar...hihih :D Tungan är ju skiit snygg att ha piercad också, sexit och snyggt. Den dagen då jag har tränat till mig en mage och kropp som jag kommer vara nöjd och stolt över, så kommer en navelpiercing inträffa också, men det är ju om ett bra tag tyvärr :P
Någon som har erfarenheter med piercadtunga eller näsa :)?

Kul klipp får The Big Bang Theory!

Sitter och pluggar inför tentan som är om cirka två veckor, det är en del böcker som ska läsas. Just nu håller jag på med "lärarens värld", läroplanen och lite av skolan betydelse för barn(ungdomars utveckling. Intressant men det blir så jobbigt  i längden att läsa en kursbok. Varför är det så mycket lättare att läsa en vanlig bok, typ Harry potter. Man kan ju sitta flera timmar och aldrig tröttna, trots att kursboken för tillfället är intressant xD?
Ska i egentligen lägga upp ett klipp från youtube här men det gick inte, så får lägga upp länken. Det är värt att klicka på den för den är rolig att kika på, hihihi. The Big Bang Theory , Sheldon är rolig och knäpp xD
http://www.youtube.com/watch?v=siWh5qnpclk

Han är för övrigt min favorit i serien, så super knäpp och konstig...hah så söt xD

Anka-dusch huvud

Måste, jag bara måste skaffa mig den här.
Finns på Netto!

Jenny funderar....

Jag funderar....
Det kommer nya flaskor och utseenden på ketchup flaskan, senap flaskan har väll set ut likadant ett bra tag. Men, varför finns inte på ketchup på tub? Senap gör det. Jag några teorier...
 1. Vi äter så pass mycket mer ketchup än senap. Att ha ketchup i tub skulle vara oekonomiskt med tanke på hur lite ketchup man skulle få plats i tuben.
 2. Nästa anledning är,,varför? Varför skulle det finnas ketchup på tub

Vill ha och köpt!

Köpte armbanden igår :) Jag är inte den som bloggar om kläder och mode, det är inte min grej och jag har kanske inte den smaken och stilen som intresserar alla. Men ibland händer det ;D!Min smak är ofta svart, mönster, nitar, kängor osv. Börjat gilla spets väldigt mycket på sistonne också! Denna är från Nelly, 199 kr! Ska kolla vad frakten kostar, om den inte är för hög så är denna min!

Budade dessutom på tradera. Vann en kort, röd lackkjol. Så läcker! Hoppas den sitter bra på mig :)


Läckra Dr Martens-Symbol för arbetsklassen, inte överklassen

I flera år har jag nu velat ha Dr Martens. Har aldrig funnits i vanliga
skoaffärer, och varken Skövde eller Karlstad är dem som säljer sådant.
Nätet finns ju så klar, dock är jag inte den tjejen som lägget över tusen
spänn på skor, eller kläder för den delen. Skrivit det i ett annat inlägg
att det är så korkat att de skorna är så dyra idag. Skor som tillhör
bland annat punken och arbetsklassen
....det är helt ologiskt att det ska vara dyrt nu för tiden.
Från arbetsklassen och punkare till överklassen?
Man kan ju alltid drömma, eller lägga undan pengar för dem, ska
börja spara :) Anledningen varför jag skriver om dessa är för att
jag såg en tjej på stan med röda Dr Martens. Istället för att brotta
ner henne på golvet, dra av henne skorna och springa iväg, som
jag först hade tänkt, så berömde jag dem. Hon blev glad :)

Orkar inte gå till bussen...kallt!

Nu ska jag ge mig ut- I storm och slask, ut till kyla snö.! Det är varken storm eller slask ute. Men de sistnämnda stämmer och de räcker illa nog. Ska till bussen som ligger precis i närheten, det är en kortbit från busshållplatsen till Sats, men ändå har jag ångest för att ge mig ut. Hur kan man ha det egentligen? Uch måste till stan också, måste köpa något nytt för högen " Det som jag kommer att behålla " blev liten efter att jag hade rensat garderoben. Skönt ändå att bli av med det jag inte använder.
Nu ska jag klä mig lite varmt och ge mig ut, önska mig lycka till för jag orkar egentligen inte träna. Snyfterio

Dumma tomma godispåse!

I morgon ska jag flytta till ett varmt land, har inte riktigt bestämt mig vart men får väl se vart jag hamnar. Tänk, tänk om man kunde tänka så! Men nehepp då det enda jag får tänka är att " Nu ska jag sätta i gång att läsa mina böcker till tentan" och "Uäcsh, sen ska jag ut till bussen för att kunna ta mig till träningen" Dessa tankar är inte lika tilltalande. Men sånt är livet. Nu dök ännu en hemsk tanke upp i huvudet " Fan jag glömde mina Brownies hos Marcus, palla springa ner till honom" För det är kallt kallt och återigen kallt. Hade snöat hela natten upptäckte man sorgset i morse.

Nu ska jag sluta beklaga mig och berätta något roligt, åt god lasange förut. Jag slutade lektionen klockan 11 typ     ( dock började den 8:30, äckligt tidigt ) Jag har chips  och jag sitter i en varm och ren lägenhet. Ganska tragiska ting jag glädjer mig för höhöh :D Apropå inget så har min tomma, =(, godispåse legat på samma ställe på golvet i
över en vecklas tid. Blir ju bara sorgsen när jag ser den och vet att den är tom.
Jag gillar visst att plåga mig själv. I och för sig andra också.
Bara jag som tycket att den nya Max reklamen är sååå jobbig? Den där då en av
Hollywood fruarna pratar till reklamen? Visserligen ska man nog tycka
att hon pratar på ett jobbigt sätt, men måste de blanda in de idioterna
i reklamer också? Ne nu vill jag ha en Piggelin glass


Ne nu måste jag sprida min glädje vidare, därför kommer lägger
jag upp en charmig bild på mig själv =)!

RSS 2.0
Tjenis Penis! Jag heter FulAnka (nästan i alla fall )och är en rar punkar jävel. I den här bloggen skiter vi i mode och sådant trams. Istället handlar den om onödigt skit, underliga och roliga ting. Bloggen ska du helt enkelt inte ta på allvar! FulAnka är 20 jävla år och pluggar till lärare. Jag må låta mogen men så är inte fallet. Jag ägnar mina dagar åt godis och sprit. Och självklart åt min katt Herr Jansson