Hur kan jag?!

FulAnka funderar......


Okej nu blev de ett inlägg igen men jag har en undran! Jag kollade på ett liveklipp med Mimikry där sånagen i fråga har en t-shirt där det står " I fuck like a beast" Höhöhöhö, klar jag börjar skratta och tycker det skulle vara kul att bära en tröja med " groteska" texter. Men då skulle jag uppfattas som slampig eller något annat korkat. Medan en kille skulle kunna bära en t-shirt med "snuskig" text och ingen tar notis om det. Helt jävla sjukt!  Jag vill också ha tröjor med sjuka /knäppa texter men som tjej så...skulle det tydligen se fel ut. Daamn this shit!

Så därför skriver jag nu detta...."Fuckfuckfuckfuckfuckfuckfuckfuck....." Ohnej gör jag fel nu?, menar jag är ju en tjej!  Jävla slampa jag är när jag skriver sådär :O.....shit alltså ! Pffff xD

Sunes jul avsnitt 13

"Lucia är ganska trevligt tycker Sune"-Hahaha xD

Eftersom jag inte kan vara till en underhållning ikväll ( bad for you ) därför så kommer ni får Sunes Jul! Avsnitt
nummer 13.ooooooon!
Asgarv på Staffan stalledräng xD

20 ( i möra ) och är fjortis :D

 • Vaknat av Herr Jansson
 • Harry Potter och Halvblodsprinsen
 • Fika
 • Käk ( de var några timmar mellan fikat och middagen så ni inte tror att ja äter direkt efter att ja har tryckt i mig en möffin! Som var väldigt god dessutom !)
 • Se klar Pötter
 • Locka håret ( Lockarna försvan lika snabbt som de uppstod )
 • Snart.....förfest och Husaaaaren!
Här är min dag, ni kan som mig anteckan efter punkter över vad dagen har besått och kommer bestå utav. Mer spännande och intressant kan det inte bli!

Har ett nytt halsband också! Eller tjaa..det är en liiiten slags grön ask med en groda på och unuti är det en liten ful björn. Vad man ska ha denna till?-ingen aning. Är det ett halsband?-Nej. Varför använder du den som halsband?
- För jag är för cool för riktiga halsband. Den kostade en 10.a och finns in sådandära tuggumiautomat på Willys! Gratis reklam! Nu kommer de gå åt som smör! Dumt uttryck egenligen, mitt smörpaket finns kvar tills de börja mögla. Kan man inte köpa mindre smörpaket? Det är ju bara jag som äter mackor med smör. Herr Jansson gillar smör men inte mackor. Onödigt med ett helt smörpaket då.

Tja då nu ska jag smuggla med mig mina trasiga atrumpbyxor som
jag inte får använda för mamma o dra o sööpaa!
( Jag är fjortis när jag är
20 år!)...blir 20 i möööra


Ps: Mina ögonbryn var inte olika stora...phy! ( Läs om händelsen här )
Såg bara ut så men de är lika fula nu igen. Ärligt, de växer som på
en arab! Eller mer rätt rätt, mina spanska ögonbryn. Jag fick inte dessa typiska svenska
ljusa ögonbryn som bara behövs noppras varranan månad. Nehejd då! Pappa delar med sig
av ogräs till ögonbryn ( De var då ett oändligt tjat om ordet ögonbryn )och så mörka ögon
så att man knappt kan se mina pupiller. Vi ska inte tala om min näsa! ( som kom på tal
nu i vilket fall som helst ) Kunde jag inte fått mörkare hy och kunnat spanska utantill utan
några studier, typ infött ?

Skövde: Staden som gud glömde

Nu gott folk ska jag presentera den stad, som inte äger utan den stad som suger så jävla hårt...*trumvivrvel* Wait for it...Skövde! Staden som Gud glömde. Något som en vän alltid påpekar:P Typ i turistbroschyrerna står det:

"Är Du den som inte vill ha något att göra?
Är Du den som söker efter en stad som har noll att erbjuda?
Då har Du hamnat rätt! I skövde suger det mer än att suga kuk och här kommer Du att
kunna spendera dina värdelösa dagar"


Nu ska jag bjuda på Sunes Jul
innan jag fortsätter med
att vara bitter xD!Dessutom är jag arg och ledsen ( detta har ingeting med att göra med Skövde xD ) Men helt klart bortkastad tid och onödiga känslor som kröp fram. Nu är dom framme och bara blir ledsna..kul då!

"Men Jenny är du på dåligt humör?"
Ja det är jag  Men med Mimikry och Ebba Grön ( mycket av detta ) så kommer det väl bli bättre. Tills middagen då det blir ääääccckliiiig mat, får väl spy upp det och hamstra mackor. Appropå det, varför gör hamstrar på detta sätt? Menar alla andra gnagarsjur klarar sig med mat utan att se ut som en tjcok jävla pälsboll! Visserligen är det sött.

Så där nu har jag varit tillräckligt bitter, ledsen och tråkigt :D Tjenis Penis!

Pingu är en schweiskare!

Att sitta tillsammans med sin katt ( som sover ) och kolla på Pingu avsnitt är inte alls patetiskt :D Nu tänker ni säkert " Men Jenny varför kollar du på Pingu, är inte du lite för gammal för det? " Svar: Nehe då...nostalgi vafan! Och att jag fyller 20 om * räknar på fingarna*.....2 dagar! Så betyder det inte att man inte ska sluta kolla på sådant som Pingu, Bumbibjörnarna och Sunes Jul! (Att man har Pingu som sms-signal och Bumbibjörnarna som ringsignal är en annan femma) Dessutom verkar andra glädjas på bussen när de hör ljudet av Pingu sången när jag får sms. Sprida glädje och hopp är nog meningen med mitt liv!

Alltså har ni någonsin funderat på vad det är för språk pingvinerna pratar, eller är det något påhittat språk från tillverkarna? Måste ändå ge dem en applåd för att de kan få fram sitt budskap och handlig när man inte fattar vad pingiverna säger.

Idag ska vi tala om viner men inte vilka viner som helst utan Pingviner...höhöhöhöh
Efter någa efterfoskningar, Wikipedia i det här fallet, har jag fått fram att Pingu är ett Schweizisk! Språket är desto påhitt. Jag som trodde ett tag att alla pingviner talade tyska! ( är de inte också franska som talas där ?) eller är ja helt bakom flötet?

Strunt snack

Mina ögonbryn ser inte ut sådär på riktigt...tror jag. Att den högra är tjockare än den vänstra som typ inte existerar. Nee ni detta får jag kolla upp * Springer till spegeln


What's up everybööödy! Ibland är jag så cool att jag själv blir förvånad, thsö sköjja! Jag vet alltid hur cool jag är!

Neni nog om ego snack och avsluta leken " jag har världens bästa självförtroende " -för idag är den nere på botten på besök, och  jag är ledsen idag. Men nog om de för här ska vi vara glada!

Eftersom ni bryr er om vad jag gör om dagarna så ska jag berätta det nooga!
Vaknade runt 7 i morse av en as skum dröm. Brukar ni har skumma drömmar? Ganska ofta kan jag vakna upp med tanken " WTF var detta ?!" Ja dem drömmarna vill man glömma men ändå ha kvar för att de var så knäppa. Lanske ett bevis på hur störd man är? Nu glömde jag berätta om min dag som jag så utförligt skulle berätta eftersom alla bryr sig så jävla mycket om det. Men nu ska jag dissa er och inte göra det. MOhahaha!

Eftersom det var ett tvång för er att lyssna på låten i förgående inlägg så vet ni hur den går...eller hur? eller hur! Ja saken är den att låten jag talar om har spelats om och om hela dagen idag. När den inte spelas så hör jag den i huvudet.  Det har fastnat, någon får hjälpa mig att ta ut den ur hjärnan!

På tisdag ska jag få 4 nya färger i håret. Rosa, lila, blå och grön! Visserligen är det 4 slingor jag talar om med det är awesome ändå!Eftersom jag är så het *host host. Så bjuder jag på en bild på mig och mina bästa vän HallonHårspray ( ja namnet ska sitta ihop )

Tjilivippen!

Help mi some böödyy (+ Musik )

Ohwsi Ohwsi det går tydligen inte att kommentera mina inlägg, är det någon som vet vad det kan vara för fel? Blir ju nästan ledsen här :O Daaamn you designinställningar xD Fast nu kom jag på att detta meddelande är väldigt onödigt..för ni kan ju inte svara! Ja ibland måste jag också få vara korkad xD!

Nu tvingar jag er samtliga att lyssna på de tre och mycket bra låtarna
här nedanför. Annars får ni ingen kakak..ehm!


Fin och söt i början...innan punk musiken
drar igång ;)Låten är en cover minns dock inte av vem.

Skön så jävla...nahajs.


Lite mer politik i denna låt och de gillar vi!

Också denna en cover men Mimikry gör de
grymt trots de

Mimikry!

Bara så ni vet, Mimikry är inte bara grymma utan även grymma live! Dock fick vi vänta några timmar eftersom de var småband innan dem. Trots kyla och mygg var de värt de. Blev nästan påhoppad av galna punkare, och en liten förvirrad och bortkommen brat såg väldigt missnöjd över situationen och musiken. Även ett gäng fjortisar som blev bestulna av sitt sprit av vakterna...höhöhöhö *lömsk! Fick hem mig en bandtröja och lyckligtvisnog är det i tjejmodell! Jag ser allmänt tjock ut i kill t-shirtar x) Även två små autografer på jackan min...nöjd!

Jag åkte inte själv alltså även om jag verkar vara en ensam och patetisk människa...eller inte:P Nje men åkte ner med Marcus och hans syster, hennes flickvän och deras far ( alltså marcus och hans syster pappa inte systern och hennes flickväns pappa, konstig situation då )

I morgon bär de av till Liserberg med en kompis i från Karlstad! Ska även försöka hinna inskaffa mig nätstrumpbyxor och slingor i clips. Typ rosa och blått x)

Jag hade också roligt åt deras dialekt, jaa riktig dalmås vare!
Naahajs låt med dem. Den spelades dock inte men mycket
annat grymt och nytt av dem =)

Surikat och kyckling

Surikater är sociala djur. De är bra på att bitas och med det
medföra rabies.De förstör jordbrukmark...låter som riktiga
rebeller dem dära xDDet är varmt ute och jag väntar på min
kyckling! Nej det är ingen gul liten lurvig kycklingbebis utan en död fågel
som lagras för att den ska blir klar så den kan ätas. De vore ganska coolt
med en kyckling *piip piiiiiip Skulle den låta. Gillart!
I all sorg måste jag meddela att mitt favorithalsband är trasigt. Röd stjärna!
Det är inte alkoholen som är farlig när man är ute. Man kan tappa sin stjärna, man
deppar omkring i en halvtimma och letar desperat på golv och i
alla hörn. Till sin glädje hittar man sin stjärna en bit ifrån då en bit
av den ahr gått sönder. Sedan sitter man några dgar senare och funderar hur i all
sin dar ska jag lyckas laga min stjärna.

Problem med bikini

Ikväll serru är de Mimikry! Svensk trallpunk band i från Dalarna (*läs Daalaarna* damlås dialekt) om jag inte minns fel. Nu ska jag dela med mig av mina ilandsproblem. Jag stör jag gärnet på en fluga som surrar och inte fattar att den inte kan komma ut genom det stängda fönstret. Det är också irriterande när man solar, för av bikinin blir ju typ halva brösten i alla fall 10 gånger ljusare än den övriga huden? Hur snyggt är de liksom?

Nu ska jag ta med mig Harry Potter ( tyvärr boken in självaste Harry ) ut i solen och fortsätta att bli halvbrun :D

 

Burger King photoshopar!
Andra surfar efter kläder, prylar och diverse grejer ute på nätet. Inte Jenny minsann! Hon kikar på hamburgare!
Här kan ni hitta Burger Kings utbud och kolla på deras fina bilder av deras mat. Men det är inte bara i modevärden där skönheten bedrar oss. Även här photoshopas hamurgare till något snyggare, fräshare, smalare ( i hamburgarens värld: Mindre flötig och fetig ) Det enda jag tänker på är att det första jag ska göra är att besöka Birger King när jag kommer hem till Karlstad. Ack ne i Skövde finns inte detta.


Den sanna bilden! *Dam dam dam!
Tokigt nog försvann suget efter en Whopper!


Samtidigt sitter jag och funderar på om min cykel fortfarande står kvar utanför Uni där jag lämnade den för 2 veckor sedan :O

Godis gör dig lycklig


Ja så äre met! Godis piggar upp en tråkig och ensam dag. Visserligen har det inte varit ensamt eller speciellt tråkigt. Men jag hade det tråkigt och ensamt igår så godiset får ta sitt ansvar idag istället. Ska ska vi två tillsammans med ett glas saft kolla på scrubs. Kollar nämligen igenom alla säsonger nu...och sedan några dagar tillbaka..hum! Men i morgon åker jag i alla fall till en liten och sketen stad för att se Mimikry! Naaahaajs! Och på onsdag blir de äventyr på Liseberg: Tjoballong

Leker modebloggare

Bracelet 603 SEK 35, Nelly Accessories - NELLY.COM
Nu ska jag leka modebloggare och köra med "Kissie Style" som tösa så fint kallar det.
"Mitt nya as snygga armband. Köpt den på Nelly och kostar typ 500 spänn. Nu får ingen annan
köpa en likdan, för den är så Jennystyle"


Hahaha sköja! Men visst är jag lika duktig på att överdriva ;) Ne nu ska jag vara snäll och lägga av!
Den kostar 35 kr och dessutom var det ingen fraktkostnad på den. Studenten
inom mig jublar. Från Herravdelningen hos Nelly. Den ä awesome!
Här finns den för den som bryr sig

Russin i bullar!


Jenny funder.....

( funderar pose)

om bullar......

Vi har alla varit med om besvikelser här i livet. Du fick alkoholfritt champange på studenten, du känner inte skillnaden mellan Cocacola och Pepsi efter en hel dags testande och foskning. Idag var det en lika stor besvikelse som de övriga alternativen, det fanns russin i min bulle! * Dam dam daam!

De var inte synliga utan inbakade. Vilket lureri! De var som att bakaren (?) redan insåg från början att ingen skulle köpa hans bullar om kunderna lade märke till det fasansfulla och äckliga ingrediensen. Jag visste inte detta faktum att bullen innehöll något av den "nyttiga" varrianten ( Grejen är att jag inte vet hur pass nyttigt russin är, hjärnan har inte plats med sådana kunskaper ) Jag frågade mig själv efter att jag hade spytt upp bullen när jag hade insett att den innehöll russin...
 • Vem finner ett intresse att blanda i något så äckligt med något så gott?
( Det är som om jag skulle äta pizza med banan- och jag hatar banan )
 • Varför förstöra något så sött och onyttigt med russin?
Jag hade inte svaren och inte mina föräldrar heller som för övrigt är oroliga över mitt tillstånd. Att äta något man avskyr kan ge hemska bieffekter.

Detta händer också vid juletid. Då det ska bakas och ätas Lussebullar! Det där med russin i dem förstör hela min jul. Nästa år ska jag istället ha i choklad!

Jag hade ingen bild på bullen så de får bli en bild på en utter. Varför?
Man behöver inte en förklaring till allt....


Mao mao!

Hahaha ! Sjukt fel på mig när ja skrattar varje gång katten säger "Mau" - för de är så de låter som :P
Men låter ju sjukt kul...mau mau mau.
Herr Jansson är lika tjatig han, fast han gapar mera x)

Jenny ät bitter idag...

...men jag är trots allt bara en människa.

Vet ni, jag gör fel när jag vill vara snäll. Eller rättare sagt så ger det ut fel signaler. Jag har aldrig varit sådan. Men jag kan inte hjälpa vad andra drar för slutsattser när de träffar mig. Jag är den som jag är. Det positiva hos min personlighet har fått sina nackdelar. Jag får lägga ner med den glada, spralliga och sociala Jenny eftersom det leder till problem. En personlighet som har byggs upp samtidigt som min självsäkerhet har blivit så mycket starkare. Jag var nöjd. Men icke då den biten måte försvinna eftersom jag inte hänger med hurdan jag är ibland. Nej, låt bli att prata med mig för jag kommer bara göra fel. Fuck allt.

Sunes Jul avsnitt 12

Vi livar upp det hela med Sunes jul! Avsnitt 12.
Alltså är det bara jag som tycker att berättarrösten är grymt kul xD
Och oooowh va söt Håkan är...hihihihi xD

Pippi sången gjorde mig förvirrad!

När jag nydligen satt och åt middag insåg jag i min förfäran att våran ketchup flaska faktiskt var av glas ( Men det gick att få ut innehållete eftersom den va nyöppnad) I vilket fall som hellst kom jag och tänka på Pippi Långstump sången ( fråga mig inte varför, jag tänker på mycket knäppt ) Likt där är det något jag har missat med sången.

 

Om ni läser här kommer ni till ett tidigare inlägg där jag förklarar varför jag trodde jag var mordhotad varenda födelsedag. Jag hade alltså missuppfattat födelesedgassången. Hos Pippi sången har jag också missuppfattat. Hon sjunger

"Har du sett min villa,

min Villa Villekulla villa.

Vill å vill du veta

varför villan heter så?"

Aldrig under mina snart 20 år ( Jag växte upp med Pippi, mamma och pappa orkade inte uppfostra mig så de blev Pippis jobb, därutav mitt störda betende )  så har jag aldrig fått en förklaring till varför hennes villa just heter Villa Villekulla ( ps lägg till et "n" så blir det gensast mycke roligare ^^) Tills idag då jag insåg meningen med Googles uppkomst "Sök upp vad som hellst som du undrar över, hur korkat det än är" Så de gjorde jag och här kommer förklaringen.....

"Jo, för där bor ju Pippi Långstrump"

Så besviken jag blev! Det finns ju ingen logik i det hela. Typ. Den heter Villa Villekulla för att Pippi Långstrump bor där. Man ba, " jaha!! Sen då?" Fanns de ingen bättre förklaring? Ne jag tros minsann att Astrid Lindgren fantasi svek henne där. Så efter 20 år inser jag varför Villa Villek(n)ulla heter som den gör Jo Pippi bor ju där!  Åhh!

Fan Pippi, efter alla dess trogna år så svek du mig. Jag känner mig naken, exposed..rädd

Hahahah xD


Ketchup i glasflaska?!

När jag var i affären häromdagen så gick jag förbi hyllan med ketchup och liknade produkter. Tanken slog mig då, vad är grejen med ketchup i glasflaska? Okej de är mer miljövänligt och sådant trams men det är ju trots allt omöjligt att få ut ketchupen ur flaskan. De första gångerna forsar de ut ketchup när man skakar på flaskan. Ett blodbad över dina pomesfrites. Skandal bara de. De blir ju oätbara!


Vad vill du i mitt liv Herr Ketchupflaska i glas?
Varför förstör du mina pomesfrites?Efter ett tag får man skaka och peta ut ketchupen med kniv och diverse grejer för att få ut innehållet ut på tallriken. Då sitter man där men en liiiten klick ketchup med ett berg av pomesfrites ( ja så ser de ut hos oss som älskar pommes )

Och...är de Felix Ketchup som är sötare? Eller är de Heinz som är äckligare, eller är de tvärtom? Jag kan inte det dära, ni får förklara för mig! ( med sötare menar jag smaken, inte utseendemässigt)

En 3.e termin?

Här kommer en lååååååååång text som har med utbildning att göra.
Informationen jag delar med mig utav kommer ifrån Aftonbladet ( Länken leder till den aktuella sidan )

En tredje termin? Den orsaken till att politkerna kommer med detta förslag är att de vill få ut studenterna i arbetslivet tidigare. Det står också att Sverige är en av de länder med de äldsta studenterna. Vad jag anser är att det inte bara beror på att studierna är så långa ( delvis att sommarlovet tar upp en hel termin ) En anldning är också att många börjar studera vid universitet/högskolan när de är lite äldre. Efter gymnasiet är de många som börjar jobba för ett tag. Delvis för att de är skoltrötta och/eller att under deras period då de arbetar funderar de samtidigt på vad de vill studera vidare till. Vad de vill jobba med i framtiden. De är inte så jävla lätt att komma på vad man vill bli när man är 19 år. Och ganska jävla självklart att man är skoltrött efter gymnasiet. 

Nackdelar med att införa tre terminer
 • En tredje termin tror jag skulle leda till att en ökad stress och press på studenterna.
 • Att ständigt ha pluggandet i tankarna är enligt min mening inte hälsosamt rent mentalt.
 • Sommarlovet behövs även om de innebär att arbeta. Av egna erfarenheter är att studera och arbeta inte samma sak. De är krävande och pressande på olika sätt.
 • Det aktuella systemet fungerar för oss studerande ( det är trots allt dem de handlar om )  varför ändra på det?


Fördelen med att införa tre terminer:
 • Ja vi kommer tidigare ut i arbetslivet. Bra för oss och bra för samhället.
 • Det blir inte heller lika stora studielån/skulder. Samhälls ekonomin skulle också gynnas på detta sätt.
 • Det kan aldrig bli för mycket utbilding och kunskaper.
 • Studerna skulle få tid till att läsa flera kurser ( dessutom dem som inte är aktuella i din utbildning. Just bara för intresset skull )
Men den stora frågan är,  hur mycket klarar en studerande av?

Det skrivs också att rekordmånga har sökt sommarkurser runt om i landets univerisitet och högskolor. Tydligen tyder de på att en tredje termin behövs. Här har hon delvis rätt. Jag har bara pluggat ett år och vet inte hur mina övriga år kommer att se ut men tidbristen är knepig. Dessuomt jag har känslan utav att det kan bli knepigt att läsa kurser som jag allämnt skulle ha intresse för. Utbildngen kan delas upp i tre termine men finns då orken? Därför tycker jag att sommarkurser är perfekt. Om du vill och behöver, läs en sommarkurs. Får du jobb och behöver komma bort från skolan? Läs sommarkurser nästa år.Men jag anser också att sommarkurserna också beror på arbetlösheten. Inte bara tidbrist!  Eftersom den är så pass hög är de så klart svårt att få jobb, därför vänder sig många till att studera sommarkurser. För att tjäna in pengar så de kommer klara sig och extra poäng som bara leder till de positiva.

Studerandet ser annorlunda ut idag och likaså samhället, de går liksom hand i hand. Därför anser jag att politikerna kan vända sig till oss som studerar idag och inte tänka på hur de var för 30 år sedan. Kommer vi i dagens samhälle och skola klara av ytterligare en termin? Bara för ni skulle ha gjort det betyder de inte att vi kommer göra de. Vi är inte sämre eller svagare, utan det jag syftrar på är att det ser annorlunda ut idag. Vi har de inte lättare och kanske inte tuffare men defenitivt ser våra studier + samhälle annorlunda ut. Pressen  och stressen ökar på oss!

Men istället för en tredje termine, skulle inte dessa sommarkurser vara tillräckligt...när vi tänker kunskapmässigt?
Med sommarlov ( och även om vi jobbar hela sommaren ) så är de en perfekt tid att få slappna av ifrån sina studier. Människan klarar inte av hur mycket som hellst. Sen får vi tänka på att vi alla är olika. Alla människor har inte förmågan att kunna ta in kunskaper om och om igen. Alla behöver en paus, vissa behöver fler pauser. 

Som ner finner jag både för och nackdelar. Ni som intresserar er av utbildningsfrågan, vad tycker ni?Bothering Snape!

Appropå alla de klipp ifrån youtube som jag lägger upp så har jag ytterligare en som har med Harry Potter att göra. Låt oss säga såhär: Ni som gillar Harry Potter och har en lika dålig humor som mig och är lättroade, kolla på denna. Men ni övriga som inte alls har samma typ av humor eller finner något intresse hos vår allas fantastiska Potter, titta inte. Ni kommer bara tycka att jag är sjuk i huvudet och drar de slutsattser att min humor är sämre än någonsin.Eller! Är de ni som har dålig humor och inte finner något roligt, ska vi säga så? Jag känner mig lite bättre till mods om det är er de är fel på och inte mig :O xD

För att de inte ska bli för mycket klipp ikväll så kommer nästa avsnitt
av Sunes jul i morgon istället. Efter att Sunes juk har visas klart så
är de Mysteriet på Greveholm som gäller. Alla gillar väl den?!

Är du ledsen? Då dansar vi till 99 luftballons!

Här sitter jag ensam och kollar på Scrubs. Trots min ensamhet asgarvar jag lite då och då. Okej jag skrattar ganska ofta. Nåja vore ännu mer patetiskt om jag inte kunde skratta pågrund av min ensamhet x) Haha no no då de är gött och vara ensam. Då får jag rapa hur mycket jag vill!  Dock kan det kan ju bli lite ensamt att vara ensam, om ni fattar höhöh.

Detta är ju lite små kul sådär, eller ganska knäppt. Om man kände JD
så skulle man aldrig ha en tråkig stund. Typ som när man umgås med mig!
Ne där ljög jag som fasiken. Hahah :DTänk så vore det så enkelt som JD tänker sig. Att lösa alla sina problem
med att dansa i ett ru med röda ballongen med låten 99 luftballons
.Kan man vakna upp och må så jävla piss? Jaa antar det. Är man människa
och har känslor så blir de skit ibland.


Jag är en bitch xD

Jag mår prima efter utekvällen igår! Härligt grejer de där med att man aldrig vaknar upp helt störd
i både kropp och själ. Med andra ord var det en rolig och lyckad kväll igår. Nu får vi hoppas att
det inte dyker upp några fyllebilder på Facebook, eftersom man då trodde att man såg okej ut men när
man tittar på bilderna dagen efter inser man hur packad man ser ut. Hoppas detta inte är något
som bara händer mig..pinsamma grejer! x)


Ooh som lite grädde på nosen! Idag kommer kommunistpastillerna som både jag och Marcus beställde.
Jag berättde om dem i detta inlägg. De smakar inte mycket men jag riktigt käner hur kommunisten
inom mig växer! Äh sköjja. Nu ska jag äta frukost...lunch kanske?  Eller nee..blir nog lite chips och
scrubs! Halooojj!


Om jag inte gör grimaser så ser jag alltid ut som en bitch på bild :O
Jag är nog allt en bitch kanske :O? xD

En fågel flög in!

Det händer konstiga saker i mitt liv. Här satt jag och skulle göra
grimaser ( eftersom jag inte kan se normal ut på bild ) då en fågel
flyger förbi!Se så rädd och ängslig jag blev=(!


Ja lite tråkigt har jag medans jag väntar på en kompis för
en tripp till stan. De ska inhandlas nätstrumpbyxor för den
som bryr sig

Humor på hög nivå ( nåja min humor )

Alltså de är sjukt vad jag as garvar när jag ser detta klipp. Hahah katten kommer inte in x)!
Ne nu blir de allvar, nu är de nästa avsnitt av Sunes jul. Och som jag
har sagt tidigare kan ni följa hans bus om ni kollar igenom hela juni och jul x)!
Jag somnade sent i natt...morse! Klockan 6 var sista gången jag muttrandes
tittade på mobilen. Jag släckte väl runt halv 3, så får väl skylla mig själv
kanske. Men var ju upptagen med Harry Potter, boken ska man läsa
om tills man dör!  Sen fick Herr Jansson för sig klockan 5 att de var dags
att leka. Så här fjompade han omkring och skuttade i sina töntiga lekar.

Jag är hungrig, ingen hemma som kan göra mat åt mig heller. Jag har då
de inte lätt trots allt! I kväll är de utgång som gäller....wiih!

Jenny dissar banan&päron!

Vet ni vad jag tycker är jobbigt? Päron och banan! Jag kan
ger er en lista på vad som är så dissit med just päron och
bananer....ska ja de? Ja då gör ja de....
 • Smakar äckligt! Fullt normal sätt att uttrycka sig på när man nästan är 20 år. Omogen jag?
 • Konstiga former! Om man ska ha något långt i munen så är de inte banan i alla fall. Och vad är grejen med päron, tjock/smal, bestäm dig!
 • Lukten: Banan luktar äckligt
 • Slaskig eller hård. Antingen så är päronet så pass hård att man inte kan tugga i sig den, typ delar av tänderna som kommer lossna. Passa ju inte så bra när man ska ska börja betala för tandläkarn ( jävla system helvete ) Tror inte att de kommer ge dig rabatt för att " Tanden gick sönder pga ett hårt päron" Om man ska ha något hårt i munnen så är de inte päron i alla fall - haha ne nu får ja ge mig :P
Eller så är päronet för slaskig eller för mjukt så att det blir ett slurpande jobbigt ljud när man äter det. Man får liksom suga i sig de. Om man ska suga på något så....Hah skojja x)...kan inte låta bli:P

 • Smaskas: Det är nog de jag mest avskyr med banan. Det smaskas så! Hur man än äter det så ska de alltid smaskas. Jag hatar smaskande!
Det som är på plussidan med banan är att det blir så kladdigt och geggigt när man äter det, då kan man öäta med öppen mun framför någon som är känslig ! Väldigt underhållande!

Anleddningen till att det päronet är mobbad (bilden ) är för att det helt enkelt ser mobbad
ut när den ligger ner och är halv.
Grejen är att jag minns bara två tillfällen i livet då jag har ätit banan. Då jag var mycket liten och knubbig och som alla barn blev ilurade ett och annat. Självklart skulle mina föräldrar lura mig med att banan va gott. Jag tyckte alls om banan!  Sen har de suttit i resten av livet...banan är inte gott! För kanske...2 år sedan så offrade jag mig med att äta en liiiten banan bit. Varför, jo för då skulle Marcus smaka på en oliv som han påstår sig hata ( Fallet är sådan att han aldrig har ätit oliver ) Han har fortfarande inte ätit den där oliven.


Som ni ser på bilden...big no no för päron....men Absolut Päron ( eller pears då ) de går så bra såååå :D
Men banan kan man ju inte äta och inte ens..ja hör och häpna..jag skulle inte ens sätta i mig en Banana Split!

För oss med (dålig)humor!

Är man en Harry Potter nörd, en riktig sådan så tycker man att detta
kan vara undehållande. Eftersom jag själv är en Harry Potter nörd och
har dålig humor så tycker jag så klart att detta är as kul x)


De finns flera utav dessa så ja kommer lägga upp flera..
vare sig ni vill eller ej! moahahahah!


Sjuukt kul!

Sådär höll Herr Jansson också på i vintras. Ja han hade inte snöbollskrig med en
fågel utan de där med att vara rädd-och sen skutta i snön x)


Dessa kommer jag också lägga upp flera utav x)


Kommunist i mintpastill!

Här kommer fortsättningen av Sunes jul. Om du scrollar neråt och kikar på juni kommer du finna
de övriga avsnitten ;)
Om någon skulle höra ett avskyrt värt ljud ute Schryyd, de kanske
hörs i hela Skövde? I så fall är det bara min falska och bisarra röst stämma
in med Metthew Ballamy ( En het jävel med grym röst och awesome
på gitarr, alltså min drömpojkvän! ) Så ni vet så ni inte ringer polisen
om att de är ett monster därute i Schryyd! Varför polisen skulle ta hand om
ett mosnter får förbli en fråga.


I vilket fall som helst så har både jag och Marcus beställt kommunistpastillerna nu.
Inlägget om dem kan ni läsa här.
Varför? Det behöver inte finnas en orsak till allt :P Sen att fråga moderater om
de vill ha en kan jag finna lite humor i x)


No-lifarn ;)

Idag har jag verkligen varit " No-lifer " Men i morgon och på fredag är de utgång
så då är de " No - life suparn" istället, alltid en förbättring, dock inte hälsomässigt
men när ja var ja hälsosam senast?Verkar ju enorm dåligt, inget som hänger ihop men förjävla kul!


Jamenjustde i kväll blire te ett nytt avsnitt av Sunes Jul. Kväll är de då
redan men senare ikväll säger vi istället då...." Du är ful, vakna!"

För någon vecka sedan så vaknade jag...jo jag vaknade utav att jag sov med öppen mun!
Ofta man sover med öppen mun och sen att man vaknar utav de?
Idag så vaknade jag och kände mig så jävla ofräsch ( Ändå hade jag duschat en dag innan )
Alltså de var så att jag vaknade av min egen fulhet den här morgonen x)

När jag såg mig i spegeln hade jag stört ful frisyr och luggen var en " Stig-Helmer "
Mina ögonbryn såg ut som hos...en arab? Haha sorry :P Ne men man kan nog säga
att mina spanska drag syns på ögonbrynen. Mindre charmigt ;)
Men nu efter en dusch och nyplockade ögonbryn är jag lika het som vanligt..pff!:P

Korvar och kommunister!

Idag är det ett tema på bloggen. Tema: Hihi tokigt !
Dessa tuggumin i smak av frukt med formade som prinskorvar är ett perfekt exempel på Hihi tokigt !
Här är dem


Komnunistpastiller

Även Stalin fick tänka på andedräkten ibland och därför skapade han Commie Mints                                               för sitt trogna folk. En ask per person och år tilldelades man.

Folket var lyckligt och det hände även att man firade Kommunistpastillens dag.                                                       Detta skedde dock inte ofta nog för att festerna skulle ingå i de moderna historieböckerna/Roligaprylar.se


Hahaha knäppt :D

Mera Sune!!

Sune får sköta underhållningen idag..avsnitt 9!
Jag är lite bitter. Detta är ingen depp eller emo blogg...
men ibland vill man bara skrika ut fula ord. Men eftersom
mina föräldrar är hemma och kanske inte uppskattar mina
ordval så skriver jag ner orden istället...bra va xD?

...fuck fuck helvetes jävla fitta...
Känns redan bättre

Omdesignar !

Som ni kan se är bloggen igång med omdesign. Eftersom jag är värdelös på de ( kan ju inte vara bra på allt )
Det resulterar att kommer de dock kommer att se smått missbildat ut. Men detta får vi överleva med och jag tror nog att mina inläggkommer höja det hela i status, trots dess utseende ;)

Nu ska jag avlsuta ombygget och mysa ner mig med Harry Potter.
Boken det vill säga, den är hård, hahaha, boken...de brukar ju inte vara mjuka och gosiga.

Ne nu God natt suckers :D

Bilden, bara för att reklamen är så misslyckad för oss som
missuppfattar allt :P

Inte party-disco disco!

Partylåtar ni vet,  dem som man kan lyssna till när man är full och till och med kan dansa till! Ja då vet man att man inte har druckit för lite i alla fall! Ja också dessa sommarplågor låtar. Inte okej!

Jag ska inte låta mig blogga om dessa utan istället om helt jävla flum låtar! Typ värsta disco som fanns innan legenden, innan ordet awesome fick en betydelse..innan min födelse ;) Höhöh-
Men det är sådant som våra föräldrar dansar till i smyg när de tror att deras stackars barn inte ser. Eller också så sätter de på en sådanhär pinsam skiva i bilen och nynnar med. I baksätet sitter inte bara du utan den kille eller tjej som du nyss har börjat dejta.

Här är Thats the Way ( I like it )och i 2:48 minuter kommer
tuffingen ( Shake shake shake ) Shake you Boty

Hahahaha så jävla kul musik xD


Visst var de kul! Hahah :D

Bilder säger mer än tusen ord...något sådant fånigt

Appropå roliga bilder ( Länken leder till en awesome blogg ) så kommer jag på bjuda ytterligare
tre till. Lite humor förlänger livet!

När svininfluensa var igång skickade Marcus mig denna bild. Jag dog av garv
typ 3 gånger om. Humor kan också vara skadligt

Hahahahhaah men kolla så ledsen Nasse är! Hahahaha * Seriöst: Ja asgarvar verkligen

Uppdatering: Något ännu roligare som Marcus kommenterade om vad han hade sagt
när han sgå bilden " Nasse har pruttat!! Hahahaha på hög nivå" Jag äter balle....*tuggar, mumsar*....rina "
Ett internskämt...nej de är inte roliga för er andra men jag har kul i alla fall.


Jag kan nog bidra med ett och annat....hahahah!Höjden av humor...en bild på mig själv!

Nyttig fakta!

Allmänbildning på hög nivå
 • Att äta 1½ kg vattenmelon inkl kärnorna (viktigt) ger samma effekt som viagra-
 • En vanlig ko skulle kunna slå värdens bästa 100 meters löpare på ett 100 meters lopp
 • Man tillbringar sex månader av sitt liv på toaletten
 • Binnikemaskar kan bli mycket långa. Den längsta som trivs i människor är Taenia Saginata. Honan kan bli 24 meter lång
 • En genomsnittlig chokladkaka har åtta insektsben i sig
 • I vartenda avsnitt av TV-serien Seinfeld kan man se något med Stålmannen på
 • Tjejer är ca 4 år mognare än killar

Julkalender!

Sunes Jul avsnitt 8!
Fortsättningen av julkalendern!
Del 1 av 2                                              Del 2 av 2

Moses och Jesus busar


HIttade den här bilden hos Toby ( En skön humorblogg )
Jag skrattade gott när jag såg den. Min första tanke blev den att
det inte skulle vara kul med en fisketur med Moses. Jag funderade
vidare och insåg sedan vilka hyss han och Jesus kunde ha haft för sig
om de umgicks. Typ en bibel version utav Fred och George Weasly

Chipsen i mitt liv...

Nu ska jag tala om för er vilka mina favorit chips är. Det är alltid bra och veta ifall
jag skulle glömma. En god ide då den dagen jag står i affären och har världens panik
över att jag inte minns vilka mina favorit chips är. I all denna panik och förtvivlan kan
jag ringa vem som helst av mina vänner ( För jag hoppas att ni läser min blogg * lömsk blick)
Varför jag slulle glömma det har flea orsaker. Balnd annat : Jag är en glömsk, virrig och
förvirrad person. Dessutom håller jag på att bli gammal, 20 om 13 dagar.
På gamla dar är det lätt att glömma!


En nyare smak typ! Värsta någon krydda så de smakar
mycket mera och godare!


Föresten tappade jag korken till min cocacola flaska förut- det var väl korkat?

Dagens mål!

Människor har liksom mål här i livet. De har jag med men just nu så behöver jag
inte stärva efter dem. Att inskaffa sig en hamsterfarm kan jag minsann göra på
senare dar. jag tror på att varje dag ska man uppnå något nytt idag är mina mål att....

 • Få ork till att laga mat. Är hungrig som ens vältande iller ( ni ska bara veta hur
hungriga de små varelserna kan bli ) Så min kamp är att klara av att resa mig upp, leta efter
mat och tilllaga den. Att äta blir inga problem

 • Finna en anledning till att inte vistas ute i solen idag. Jag orkar bara inte. Säger som tjuren
Ferdinar " Jag trivs så bra här framför min dator med att surfa " Riktigt så sa han inte med inspirationen
kommer därifrån

 • ..att gömma min godispåse och glömma vart jag har gömt den. Detta behöver inte vara så svårt
som de låter. Jag är en väldigt glömsk och virrig människa.

Klant!

Okej just nu är jag liksom i chock. Jag har gjort något som varken jag eller någon annan trodde på.
Det krvädes mod, vilja och kämpeglöd. Jag var ute och sprang spåret. Okej inget tågspår utan en vanlig
promenadväg genom skogen här hemma. Men inse det faktum att jag var ute och motionerade.

10 poäng awesomnes!

Är jag en hemsk människa som as garvar åt detta?Hahah samma grej händer här förutom Peddobear i slutet.

Sunes jul avsnitt 7

Sunes Jul avsnitt 7!
Jag måste ju fortsätta med att underhålla er på något sätt. Tyvärr är ja inte lika
cool och awesome som Sune så han får ta över de jobbet!
Sven-Göran bakterier!

Jag äter kycklingsallad. Applådera, grattulera och busvissla. Beröm gott folk! Jag kunde lika gärna
ha valt pizza men icke då. Kycklingsallad. Jag hoppas ja inte kommer spy sen. Tjaa,,,salladen är
köpt i Shcryyd är hemma ( det stavas inte Schryyd men de låter så ...typ ) i vilket fall som helst
så vet jag inte dess ursprung och kvalite. Menar tänk så är de bakterier som min mage inte tål
på grund utav den svenska och tråkiga maten ? Vi har typ Sven-Göran bakterier medans kycklingen
jag äter kanske innehåller..typ Mohamed-bakterier...haha ne skojja :P


Pe es ( PS ) Jag behöver inte känna skuld för att jag dricker cola till. Snälla ni
de räcker med att de är en sallad. Inte hälsosamt att vara för nyttig. Vetenskapliga
bevis på de! Vetenskapliga tester utav mig som misslyckades! Hahah xD
Som Arznuld här. Han är en tysk bakterier :D

Världen är emot mig xD

Jag tror inte att de är meningen att jag ska skaffa barn. När jag väl gör de om 10 år eller mer x) Världen verkar inte vilja det för på flera sätt så
är median på med att skrämma mig mer och mer angående de där med barn.
 • Unga Mödrar: Där får vi uppleva vardagen med att ha barn. De ser inte ljust ut. Jag blir förskäck när jag ser all jävla kladd med mat och hör ungnarnas bristande förmåga att kunna komunicera normalt.
 • Livet på BB: Alltså vad är själva grejen med att låta oss se dessa kvinnor lida. Ja de liiiiiider när de ska föda de små varelserna. Både innan, under förlosningen och efter ( de där med gläje tårar som de håller på med är bara lögn ;P )
 • Nya Ikea reklam: Ett barn som gråter. Icke moderskänslor som känner "naaw trösta" utan ja blir mer "håll käften ungjävel! "- när jag ser reklamen.

Ne, bäst att ja skippar allt de där med barn. Ja kommer bli en ensam lärare vars närmsta vän är Her Jansson. Vilket patetiskt liv jag har framför mig! :P

"Slagsmål"

Svullen fot, blåmärke och ont i hakan och en öm näsa efter ett slag där från igår kväll. Ja de låter som om jag hamnade i slagsmål igår på fest men det är klumpigheter alltiopa. Här är förklaringen till mina skador....

 • Foten: Om du har dålig balans och allmänt är klumpig, hoppa då inte studsmatta när du är full. Du kommer trilla ner och foten din kommer hamna i tokigt läge
 • Hakan och näsan: Av misstag fick jag armbåge plus en hand uppkörd i ansiktet. Lite näseblod senare var de bra igen xD


Men annars så var det en bra kväll! Nu ska jag fortsätta att tycka synd om mig själv och äta vidare på chips och kolla på Scrubs!

Kvällens kloka frågor

När de gäller amerikanare så har jag två funderingar. Dessa frågor är ingeting jag själv har upplevt med dem ( Lät ju normalt. "Upplevt med dem" ) utan detta har jag observerat genom tv-rutan! Man lär sig mycket genom tv! Exempelvist att det är billig mat på Lidl och att godis tydligen är onyttigt. Ja detta var en shock för mig också,,,vad ska ja nu göra med min godisdiet?

 • Varför har amerikanare alltid skorna på sig inomhus? På filmer får man alltid se dem sätta sig i soffan / sängen med skorna på. Eller att de knyter på sig dem när de stiger upp ur sängen på morgonen ( Efter att de ha klätt på sig givetvis, de sägs vara korkade. Inget jag vet eftersom ja inte känner någon därifrån. Men att klä på sig först har de hajjat! Hajar ni? hahah xP )  Wtf med detta :O? De blir ju smutsigt i hemmet! Och detta kommer från någon som ständigt har stökigt!

 • Och vad är grejen med att ha matlassar utan handtag i Amerika? Och små är dem med! Inte så konstigt att de bär på så mångar påsar när de är storhandling på gång. Och vad icke miljö tänkt. Men grejen är...varför utan "handtag"?


Så här ser jag ut nu, när jag funderar över mina viktiga frågor!


Vill någon ge mig ett svar?
Jag må vara klok och allmänt awesome men ibland så behöver jag också hjälp med mina funderingar. Precis som alla andra :D! Hahahah xD


By tha waayhe ( svengelska ) Är jag en tönt/nörd? Jag ser så jävla mycket fram emot mitt andra år på Uni nu. Till hösten ska ja börja med mitt första lärarämne. Religion! Ooh vad jag ser fram emot detta! Tänkt er diskutionerna, debatterna, få förståelse och bli klok på tro och relgion. Fan va kul :D!!


Så här hypad är jag inför att plugga religion!
I morgon ska ja läsa bibeln för första gången! Okej ja ska kolla igenom vad den har att säga, stryka
under de jag funderar över, tycker är intressant, korkat och klokt.
På kvällen äre te o festa och träffa vänner och bästisen vodkan xD Hahah meningen va att
de skulle se wierdo ut där :P

Forts på Illerfundering!

Lika väl som i förgående inlägg så funderade ni vidare på illrar. Frågor som hur en iller skulle
se ut när han åker karusell eller hur en iller gör när han bakar muffins. Det sista kan va värd
att tänka på eftersom illrar har så pass små armar, hur skulle själva bakandet gå till? Hur rör
han om smeten i bunken med sina korta armar, hur håller han vispen med de klena tassarna?

Och hur i all sin dar lägger han i alla ingredienser i rätt mått och antal? kan illrar verkligen räkna?

Om de kunde så skulle de förmodligen vara bättre på matte än mig. Tyvärr så vet jag inte hur                              illrar ser ut när de åker karusell eller hur de gör när de bakar, men hur de ser ut när de sover                                    med en badanka och hur de klär ut sig till Halloween, bra och veta de med!

 

Iller som sover med en badanka. Mer normalt kunde de tyvärr inte bli

 

De är inte bara vi människor som ska ha kul till Halloween! Illrar har samma                                                rättigheter till att klä ut sig och leka " Bus eller godis "

 

Ber om ursäkt för den störda texten, men den har också rätt att bete sig dumt som alla andra xD


Hur en iller ser ut i keps


Har ni någonsin ställt er själva den frågan; " Undra hur en iller ser ut i keps " - Eftersom jag har svar på
de mesta * uhm, så har jag så klart svar på den förundringen ( är det ett ord ens? Lät kul i alla fall )
Här har ni ett levande (?!) bevis på hur en iller ser ut i keps


Apan som kastade apelsiner!

Jag blir lite fundersam ska ni veta. Ni som av någon anledning snubblar in på min blogg. Antingen är ni som mig, snubblar över era egna fötter och klumpigt ramlar in, eller, så snubblar ni på en apelsin som ligger på golvet.
Anledningen till att den ligger på golvet är att en apa försökte kasta den på din hamster som rymde. Förmodligen ville apan rädda hamstern från att ramla ner genom ett hål som du har mitt i golvet ( fråga mig inte varför du har de ) Eller så är apan enbart ond och finner glädje med att kasta apelsiner på hamstrar.

Ja..jag har liter tråkigt ikväll :P
I vilket fall som helst så blir ja fundersam när de är besökare här på bloggen, ja fler än 3! Men inte en jäkel lämnar en kommentar! De behöver inte vara några speciella kommentarer. Men liksom kommentarer som " Du är cool " " Fasen va snygg du är " Eller " Snälla jenny dela med dig av all din awsesomenes till oss "

I gengäld lovar ja att berätta för er varför och hur cool, snygg och awesome ja är! ( Detta är inte Kissie-style, jagdriver med er :P )


Många coola hälsningar från snygga Jenny

Vit färg=Målarfärg?

Minns ni då jag hade något vitt på armen och jag trodde i en heldag att de var målarfärg? Läs här. Allt detta när jag i själva verket inte har rört färg på år och dar! Förutom när jag målar med kritor

Ska meddela er nu att tandkrämen är borta och jag
ska lägga detta på minne till nästa gång

Edward Cullen kan inte knulla x)

Edward är en vampyr. han har inget hjärta som slår. Han har då ingen blodcirkulation. Utan det tar sig inte blodet fram. Edward kan därför inte få stånd. Hur ska Bella palla detta :o xD ?
Hahahaha ! Jag tycker att detta är as kul xD!

Och julen fortsätter

Eftersom jag glömde lägga upp gårdagens avsnitt av Sunes jul så blir de två avsnitt idag!

Avsnitt 5 ( gårdagen )

Del 1 av 2                                                                Del 2 av 2Dagens avsnitt 6
Del 1 av 2 och                                                 del 2 av 2

Dyra underkläder-jag skulle visa dem !:P

Jag har aldrig haft de där dyra kläderna. Okej de har bättre matreal än linnen för 49 kr på H&M x) Något jag aldrig fattat är att ha dyra underkläder. Snygga och sexiga underkläder är hur najs som helst, de trivs man i ! Men varför äga riktigt dyra?
Aj dont gett itt ( svengelska är alltid kul )
På Nelly kan man nu köpa ett jätte gulligt "underklädesset" (klicka för att se )- som de så fint heter för....ja 948 kr.
Ingen ser dessa förutom din pojk/flickvän. Ditt KK i fråga ser dem också om du nu har en sådan :D!
Själv kör man på spetstrosor från Gina Trico. De ja fokuserade på vad hur söt och snygg tjejen var xD
Om jag skulle ha dessa dyra underkläder så skulle jag visa dem också! Haha xD

Jag i bild

Jennys humör i bild. jag orkar nämligen inte skriva så därför kommer det fin fina bilder!
 • Om jag är nöjd att min halv land ( 50 % spansk=halv land :P ) vann VM igår!
 • Förövrigt vill jag ah en iller. Kolla bara på den här, så jävla cool!
sugen på cocacola och därför har jag en bredvid mig. Damn you Arznuld !

Julkalender på sommaren är de inget fel påt :D

Sunes Jul, avsnitt 4 är här!

Att borsta tänderna....

Mina 3-4 senaste tandborstar har varit i färgen rosa. Jag tycker om rosa tandborstar. En annan favorit var en som var ljusgrön, väldigt grön. Det blir lite roligare att borsta sina tänder om tandborsten är fin. Det finns vetenskapliga bevis på det *host hum*
Något annat som skulle förbättra att borsta dina tänder är att ha tandkrämen i en god smak. Här rekommenderar
Jag barntandkräm

Hon är vild....

Sunes Jul ! Avsnitt 3, vad kan lilla Sune hitta på den här gången då ;D?
Igår var jag vild, tittade klart på Sunes jul och på Sunes Sommar!

Studenten jublar över billig kycklingfile !

Här har ni avsnitt nummer 2 av Sunes Jul!
Jag kommer lägga ut avsnitt för varje dag ( då jag minns xD ) bara för att de är kul !
Fuska inte! Under klippet finns de text att läsa!

Förövrigt lever jag vilda livet med en coca cola, Maraboue Digestive
och random serier. Jag får ta igen detta snart känner ja...
för så här kan de inte fortsätta!

Necsh då, de är gött att vara ensam och ta de lugnt! Får lura hit någon
till Karlstad nästa helg! Någon av mina vänner som vill anmäla sig?
Jag har inte Herr Jansson hemma så du kommer få sova på morgonen
( Vem har sagt att vi ska sova på nätterna? Om du ska hit ska vi festa
och ha " Tjejsnack" till gryningen ! )

Idag köpte jag kycklingfile, 20 spänn! ( egentligen 19:90 men de räknas
ju inte så, varför skriver de så då ?) Trots det billiga priset så var det inte
kyckling ifrån Pakistan, packad i Polen och mellan landat i Danmark,,,,
trots de billiga var det kronfågel och 700 gram!

Varför jag berätta detta, ingen bryr sig och du kommer läsa för att du inte
har något liv, som mig :D!

Sunes Jul !

Se där ni här kommer det första avsnittet av Sunes Jul! Det är från 1991 så det är
massor av år sedan.
Om de är tidigt eller sent med att lägga ut julkalender nu får ni själva avgöra!
Gäller att ja ska komma ihåg att lägga upp ett nytt avsnitt varje dag, har ju
lite svårt de där med att minnas grejer.

Det mystiska vita märket...?Vad har jag för vitt jag har på armen?
Under större delen av dagen då jag har lagt märke till detta så har jag
tänkt " vit målarfärg" detta har jag tänkt cirka tre gånger innan jag
kom på " Vafan jag har ju inte målat på år och dar, hur, varför, vad är detta?"

Kom fram till att det är tandkräm från i morse.....smart där

Skånes demonstraion

Det där med att Skåne en gång tillhörde Danmark, tror att skåningarna fortfarande inte har släppt detta och att de har en ovilja att tillhöra Sverige. De demonstrerar med att använda sig utav tokiga ord som vi andra inte förstår oss på.

Chokladbolarl=Chokladbullar
Coca Cola= Cocka ( Om stavningen är rätt vet jag ej, skriver som de låter )

Detta är väl bara få utav de tokigheter de säger!Ni bör förstå att detta inte är i fullaste allvar och att jag bara driver :P

Vi som fortfarande är rädda för Greven från Mysiteriet på Greveholm

Alltså, jag är fortfarande rädd för Greven ifrån Mysteriet från Greveholm ( Julkaldender 1996 )
När jag var så där liten ( som 6 år, fan 14 år sedan ! ) så var jag livrädd! Täckte ögonen eller
gömde mig under täcket ( som om de skulle hjälpa, korkade unge )Än idag har jag svårt
att titta på honom och höra hans röst. Så jäklans läskig! Kommder detta att alltid att sitta i?
Kommer jag att skrämma mina barn med att tvinga dem att se på julkalendern när de har varit olydiga?Någon mer som var rädd eller som till och med fortfarande är rädd för Greven?

Jag gömde mig under täcket-som beskydd!

Häromdagen så berättade jag om att jag hade missförstått den svenska födelsedagssången. Läs här . Mamma skrattade åt mig och jag kan se mig framför vilka som skulle ha suckat åt mig. Jag funderade vidare, vafan har jag mer missuppfattat?

När vi har sjungt den där " skjuta "-delen så kommer följande;
Ja, då ska hon hängas
Ja, då ska hon hängas

Där la jag all min fokus och undrade skrämt varför vi sjunger något så hemskt....så jag har väl inte uppfattat nästa bit som lyder:
Ja, då ska hon hängas på en häst bakåfram!

Jag skämtar inte! Jag trodde att man sjöng att man både skulle bli skjuten och hängd. Varje år har jag också funderat på varför man ska blir mördad två gånger. Och den där delen " På en häst bakomfram " den kommer jag verkligen inte ihåg! Men att hängas delen minns jag! Då är de kanske inte så kontisgt att jag omdevetet fruktade mina födelsedagar som barn. Att jag gömde mig under täcket var inte för att låtsas sova, jag gömde mig för jag varje år blev mordhotad.

Ytterligare en bild som representerar min dumhet!

Musik-Our love would be forever

De var ett tag sedan jag la upp en låt här. Nu är jag så jävla såld på denna.
Så grymt vacker, de är muse och arr sångaren är hetast och har en otrolig röstThat our love would be forever
And if we die, we die together
But lie I said never
Cause our love would be forever


Låten är föresten med i Eclipse. Förmodar också att sången är tillgänglad
till filmen/ Edward och Bella. Videon handlar om dem ( delvis klipp i från Eclipse )
 ...bara få skymtar av våran snygga Matthew Bellamy!
Men den rösten!...lyssna på flera av Muse, han är grym på gitarr också. Jenny är käääär!

En lista-så jag har koll på mitt "liv"

Nyss varit på Eclipse med Linnea min vän! Biosallongen var de cirka 98% tjejer. En och en annan pojkvän
hade väl blivit dit tvingad av sina flickvänner ( som Marcus blev till New Moon...mohahaha ) Eller lurade och lockade. Har inte tyckt att filmerna har varit så bra, det är böckerna ja tycker så mycket om och då måste
man se filmerna..ett måste! Sen att se två urlcäkra killar är ju inte helt fel :P


Ne ni nu ska jag svara på en lista. Inte för den skulle intressera er men för min egna skull.
Så jag har koll på mig själv liksom, svårt ibland att veta av sig själv!SENASTE...

 

Sms:et du fick: "Du är världens snyggaste och coolaste i världen " Jag ljuger

Personen du träffade: Linnea min vän. Eller nu sitter jag här med mamma så kanske hon? Herr Jansson skuttade hit nyss, räknas han som person?

Låten du hörde: Någon jäkla låt på filmen. Vet bara att en Muse låt spelades. Blev helt woho för de är så grymma och sångaren ör typ hetast,,,efter mig förståss.

Personen du pussade: De har jag koll på. Och eftersom ni inte skulle intressera er av listan så behöver ni inte veta heller:P
Personen du ringde: Mamisi min! Inget kul där heller. Av denna lista får jag bara veta vilket tråkigt liv ja har xD

TV-program du tittade på
: Intressant fråga för minns de inte själv.

 

ANTAL...
Gånger du varit kär: 1 gång på riktigt. Små kär har man ju varit...
Gånger ditt hjärta brustit: Har haft lyckan att inte få den brusten helt och hållet
Hjärtan brustit på grund av dig: Aldrig...inte på de sättet-
Gånger ditt namn varit med i tidningen: Ja namnet Jenny har väl dykit upp många gånger. Om de är mig de menar är färre.

 

ÖVRIGT...


Vad har du gjort idag: Ätit en baugett och tittat på Edward och Jacob.
Var det kul: Ja mackan va god och de var trevliga att titta på
Hur tidigt stiger du upp: Tidigt? vad är de för något?
Vad ska du göra ikväll: Göra egen hallonsylt och fläderblommsaft!

Är du seriös: Seriös...vad är de för något?
Vad är du allergisk mot: Laktos, men också att inte ha haft godis eller alkohol i kroppen under lång tid
Var har du ont: Frisk som en nötkärna! Vad är de för jäkla utttryck egenlgigen?
Använder du hårspray: Om jag gör! Min luktar hallon. Med tanke på hur mycket jag använder så kommer jag snart att förvandlas till ett hallon
Kan du stå på händer: Det händer aldrig
Favorit serie: För många! Mitt liv går ut på serier.

Dagens dryck: MIn fläderblommsaft?


Onödiga prylar-men roliga sådana!

Ja ni har gissar rätt, Jenny har inget vettigare för sig att än att blogga
om harry potter glasögon! Missuppfatta inte detta, menade att jag i stället
kan sova natten igenom. Inga snuskia tankar här inte!

Nu kan du bli Harry Potter utan att missbruka LSD och förvirra dig in i drogernas förlorade land.

Bara köp dessa brillor gör alla med pottfrisyr till Harry Potter utan övriga tillbehör.

Världens bästa och sämsta maskeraddräkt på samma gång.

Glasögonen är officiellt licensierade med Harry Potter logotypen. Tillverkade i metall med akryllinser.
Kopierat och bild lånat från Roligaprylar.se


Kiss och bajs nyckelringar


Bild lånad från Roligaprylar.se

Jag tror jag vet en kompis som skulle "uppskatta" bajs nyckelringen...eller inte x)


Ålderstecken nr 2

För någon vecka sedan berättade jag om mitt första ålderstecken ( jag fyller 20 om 28 dagar ) Mitt första ålderstecken tydde på att jag blev yr, snurrig när jag gungade. Inte kul...inte okej!

Idag hände de igen! Jag och en kompis badade tidiafre idag.Vi gick i försiktigt och gnällde om hur kallt de var och muttrade åt barnen som skvätte vatten ( okej jag muttrade om de som skvätte vatten. Vännen min snackade om söta barn som fjompade omkring och om moderskänslor. Farliga grejer de där! Jag ska se upp de för det! ) I vilket fall som helst så var vi töntiga som försiktig tog oss ut i vattnet. Förr ( När man var i sina bästa år ) så sprang man i, hoppade och skvätte som en jävla ekorre som håller på att drukna!
Ne ne nu tar man de lungt..fan!


Vuxet barn ?

Mordhotad varenda födelsedag

Jag läste Egoinas blogg förut där hon berättade att hon hade under sina år missförstått den svenska födelsedagssången. Läs hennes inlägg här:http://www.bloglovin.com/m/1716828/105713052/a/0/aHR0cCUzQSUyRiUyRmVnb2luYXMuZGV2b3RlLnNlJTJGYmxvZ3MlMkY1MjMyMDk3JTJGa
W50ZS1sYWV0dC1hdHQtdmFyYS1saXRlbi5odG0
Kortfartat: När man kommer till den delen- " För då ska hon skjutas för då ska hon skjutas..." så trodde  flickan att man skulle bli skjuten....tills hon förstod nydligen ".... på en skottkärra fram"

Först fnissade jag åt detta,sen kom jag på mig själv. Vafan detta har jag också alltid trott! Jag trodde man skulle bli skjuten och typ...vafan ja vet inte, läggas i en skottkärra?! Eller något liknade för skotkärra biten har jag inte tänkt så mycket på utan just, " För då ska hon SKJUTAS"- delen. jag har ärligt talat aldrig fattat denna sång men nu har Egoina lärt mg något nytt. Och vad skönt att de inte bara är jag som har missuppfattat sången x)

Bilderna relfekterar ja till att jag ser till och med korkad ut, inte konstigt att jag inte fattar  xD

Glass i paint


Glass glass i stora lass! Nja så mycket åt jag kanske inte och det var mcflurry med dailm jag åt.
Räknas det då? I vilekt fall som helst så får man så lite daim, man blir så sorgsen då. Hoppas
någon som jobbar på Mcdonalds läser detta, så du vet att lite extra daim inte gör något. Du skulle
srida glädje och förhoppningar om en ljusare framtid...hmpf!


Humlor är söta och knubbiga. Ja det var mina kloka ord för idag.

Magemonstret...Arznuld!

Har du upplevt detta att du blir hungig lång in på kvällen eller på nätterna? det gör jag. Ganska ofta faktiskt. Eller ne när jag är på besök hemma då vi äter normalare tider än vad jag gör hemma i karlstad..där frukost är klockan 12-13....lunchen kl 4 ( om de så blir någon, oftast är de bara frukost eller bara lunch ) + min sena middag runt 20-21:00. Pågrund av detta blir jag inte hungri in i sena timmarna. Här hemma äter vi normalare tider och jag hinner ibland bli hungrig då jag har lagt mig.

Här har vi jäkeln som gör dig hungrig när du inte ska vara hungrig...Arznuld
heter han. PS:Denna varelse existerar det är bara namnet som är påhittat.Jag har länge funderat på varför och jag kom på svaret. Arznuld! En liten figur i magen som jävlas med dig och gör dig hungrig. Angående namnet Arznuld så har jag ingen aning om de är ett namn, ord eller om de ens existerar. Jag tyckte att den lilla filuren i magen skulle ha ett tyskt namn. Jag kan inga tyska namn så fick hitta på. Arznuld ( Tänk namnet lite argt...typs om hur Hitler skulle ha pratat ) Får man skriva på detta viset? Förlåt om man inte får men tänk dig hur kul de skulle ha låtit!! xD


Undra om de är Arznuld som också gör att du blir sugen på godis. Ska forsk vidare om detta.

Det där med att va kreativ= Min grej!

Kreativiteten flöder genom mig ut i mina fingertoppar. Ohjsiho vad jag är bra på paint. Helt jävla bäst. Släng dig iväggen photoshop..( eller släng dig i datorn papperskorg ) paint is thaa shit!


Om de skulle finnas en tävling på Facebook " Bästa profilbilden" så skulle jag lätt vinna. Den är snygg, charmig, kreativ och personlig. Snygg=Jag Charmig=Rosa sol och texten " Jag är awesome " Kreativ=Jag har kämpat i paint Personlig=Färgen rosa

Se där vinna priset är 100 kg godis och en valfri hamster.


I morgon ska ja köpa undekläder och godis. Intresseklubben antecknar väl?

Ny piercad...bara 1 dock

Aldrig varit läckrare...! Nja där talade jag inte helt sanning men min nya piercing är
på plats. Och visst är staven lite stor men det är den som tungan ska läkas med innan
ja sätter i en mindre =) Näsan gick inte igår så den är bokad om två veckor.
Ja jag talade inte helt jävla rent och marcus påstår att ja läspar, men vad vet han ^^
De går väl över om några dagar =)

RSS 2.0
Tjenis Penis! Jag heter FulAnka (nästan i alla fall )och är en rar punkar jävel. I den här bloggen skiter vi i mode och sådant trams. Istället handlar den om onödigt skit, underliga och roliga ting. Bloggen ska du helt enkelt inte ta på allvar! FulAnka är 20 jävla år och pluggar till lärare. Jag må låta mogen men så är inte fallet. Jag ägnar mina dagar åt godis och sprit. Och självklart åt min katt Herr Jansson