Kitten Rides Turlte-Awesome!Hahaha fatta vad kul! Katten bara sitter där och...sitter :P


Ne ni jag är på gott humör och inte sugen på godis ( Wtf?!) I kväll blire te o träffa några
vänner och i morgon far jag iväg för att fira midsommar. Funderar om jag ska baka!

Åldersnoja!

Vet ni världens bästa känsla? Jag har en av mina favoriter. Men nu gäller det inte den känslan då jag har godis, eller då jag får sova länge eller inte heller när ja har nya cola strumpor, nej den här känslan är så jävla mer awesome! Nog om mina känslor och stora glädje ( ja i dagens läge går jag med ett lende på läpparna typ jämt )


Jag har börjat känna av ålderstecken, senast idag. Jag och en kompis satt och gungande på en lekplats. Man kan ju tro med tanke för min fasa för gapiga ocj kladdiga barn att jag puttade ner en från en gunga och tog den. Nej inte ens jag har så svårt för dem att ja skulle göra så. Gungorna var lediga, så ni slipper undra.

Vi satt där och gungade högre och högre, snabbare och snabbare. Till slut gungade man så mycket att man hade den dära känslan som man hade när man va liten...att " Om jag släpper taget och sträcker ut armarma så kommer jag kunna flyga" Just i detta blev ja yr! Smått snurrig i huvudet. Va är detta undrade jag och saktade farten...sen ville ja inte gunga mer utan satte mig i på banken i solen..som en vuxen! De är faktiskt 42 dagar kvar tills jag blir 20! Det är för tidigt för detta!


Nu ska ja bli glad igen och inte oroa mig för att ja är vuxen snart ( nej ja räknade inte mig sm vuxen när ja blev 18 ) Egentligen är ja inte vusen när ja blir 20 heller, det är bara en ålder. Ja är vuxen då ja känner fört.

En iller gör mig alltid lycklig!

Evenescence

Tjeenis!
Har börjat lyssna på Evenescence! Ja gjorde det för några år sedan lite så där smått men efter att ha sett ett youtube klipp fastnade jag totalt för den låten. Och klippet jag såg på grät jag till. Den lilla fjompa som jag egentligen är:P Titta-gråt en skvätt och kör försiktigt ;D!

Snuskig reklam! El är jag som som tänker fel?

"Först slickar du, sen doppar du"  Oreo reklam...Det kan väl bara inte var jag som missuppfattar det?
Antingen är det dem som inte tänker riktigt när de gör reklamen, eller är de jag som tänker snuskigt. Jag gissar på den andra, tokar alltid och det mesta fel, höhö^^
Har ni sett den? Då borde ni också missuppfatta!

Nya piercings på g!

Ojoj jag tror jag har någon som är sur på mig, eller en patetisk jävel som sitter bakom en skärm som inte känner mig. Fick nyligen en kommentar här på bloggen om att jag är ful. Jasså det men jag bryr mig inte x)
I vilket fall som helst så har jag ett datum att se fram emot ! Den 30 juni äre piercings som gäller. Både för mig och marcus. Äntligen ska han pierca läppen! För mig blire tungan och näsan :) Awesome!

Det är lite synd om mig-tkr jag då :D

Låt mig va!
Ja så bittert börjar jag mitt inlägg. Men nej jag är varken van med detta och inte redo heller. Skitiskit alltså.

Sallad utan cola :(

Åh det är så synd om mig. Jag kan inte plugga idag. Min intervju blir inte förens i möra. Stackars mig. Tss, tror ja överlever :D
Något jag inte överlever är mig själv. Lämnade halva packningen på min säng hemma  K-stad så sommarkläder vad är det? Inte har ja några i väskan i alla fall. Igår var ja på jakt efter klänningar/kjolar i den tuffare varianten. Ja för ja vill inte skutta omkring i blommiga vackra sådana. De är söta! Men jag är inte söt. Men tror ni ja hitta något...inte då! Ja får fortsätta svettas som ett as! Men de är mys de med.
Ne ni nu ska jag äta sallad ( dock ingen cola till ) och ge mig ut i hettan och skrämma grannarna! Ja jag inte nåra shorts på mig inte, bara ett långt linne.

Gör egna studsbollar!

Hur awesome är inte detta?! Du som vill kan köpa detta åt mig när ja fyller år!
Visserligen är det exakt två månade kvar...men ja kan få den i förskott?
Här beställer du min present :D!
http://www.roligaprylar.se/Gor-din-egen-Studsboll.html

Information:

Detta genialiska paket innehåller små plastpartiklar som du mixar med vatten och vips så har du en egen studsboll! Du kan mixa de fem olika färgerna hur du vill för att skapa just din egna unika boll.

Det följer med tre olika former. En stor rund och två mindre oregelbundna former. Lägg ner formen i vattnet och efter 4 minuter kan du öpnna upp den och ha din egna färdiga boll.

Paketet räcker för att tillverka mellan 4-10 bollar.

Innehåll

  • Instruktioner (engelska)
  • Material för 4-10 studsbollar
  • 10 påsar av material i 5 olika färger.
  • 3 olika former.
  • Lämpligt för barn över 8 år.
  • Stora bollen mäter 5cm
  • Små bollarna mäter


RSS 2.0
Tjenis Penis! Jag heter FulAnka (nästan i alla fall )och är en rar punkar jävel. I den här bloggen skiter vi i mode och sådant trams. Istället handlar den om onödigt skit, underliga och roliga ting. Bloggen ska du helt enkelt inte ta på allvar! FulAnka är 20 jävla år och pluggar till lärare. Jag må låta mogen men så är inte fallet. Jag ägnar mina dagar åt godis och sprit. Och självklart åt min katt Herr Jansson