Jenny stjäl en kossa ifrån IKEA

Höromdagen då mina föräldrar var på besök fikade vi. Jag tog en chokladmouse för att den såg god ut. Dock så smakade den kaffe. Jag avskyr kaffe. Jag var så illa tvungen att låta mig äta upp den i vilket fall som helst. Det är trots allt en bakelse vi talar om, det kan vi ju inte slänga!

Samma dag stal jag en kossa. Okej ingen riktig då. Jag hade köpt mig en ko gosedjur, som handdocka, men som en kossa....ja ni fattar. Jag fånade omkring med den på handen och tyckte att jag borde få ett sommarjobb på barnprogrammet. Mitt i allt lekande glömde jag bort att betala för den och gick förbi kassan mend handdocka kossan. Mamma frågade när vi packade ner de övriga IKEA-varorna om vi hade betalat för kossan. De hade vi ju inte. Mamma sa åt mig att gå och betala för den när jag tyckte att det kvittade, vi hade ju lyckas stjäla en kossa! Min chans om att bli en kriminell kossa tjuv försvann på ett ögonblick.

Reklam jag funderar över....

En reklamfilm jag har funderat över....

" På julen får vi ta ifrån det undre lagret"- Jag har alltid fått den bilden utav att den här chokladeden äter man bara under julen. Typ då den säljs i affärerna. Så är det folk där ute som äter Aladin eller Paradis-choklad praliner annars?
" Aha, det får vi aldrig göra i vår familj" Men vad händer med resten av chokladen om de inte får äta upp resten? Slänger dom dem? Vilken vettig människa slänger choklad?
Och när vi ändå håller på, vem fasen äter Likör chokladen? Om nu ingen gillar den, tänk så många sådana slägs varje år....

Piercing och sköldpadda!

Frivilligt sätter man sig och låter någon köra en nål igenom läppen för att sedan sätta fast ett smycke där. Det gör ont. Vem gör något sådant här då, funderar ni. Jo det är eran Jenny som gjorde si 4.e piercing och lika rädd var hon som första gången. Hennes andra läpp piercing, snakebites !Trots dessa fyra gånger är hon fortfarande rädd för nålar och blod. Lyckat liksom!

Vad kallas sköldpaddans fötter? Knappast, fötter och händer? Tassar kallar man väl inte det heller?

Mitt nästa liv: En mask

En kort sammanfattning av Buddhismen " Varken du eller jag finns " Då tycker jag det är slöseri med tid att leva ett gott liv för att få ett bra nästa liv. Ni vet de där med att om man som jag äter godis till middag, har på mig trasiga strumpor och inte är speciellt snäll mot barn ( Det finns undantag. Men idag skrattade jag åt ett barn som ramlade i en snöhög ) Till mitt försvar satt jag på bussen som barnet vet inte att jag skrattade åt honom.  Dessutom såg det kul ut. Därför kommer mitt nästa liv bli som en mask. Om jag istället åt sallad och frukt, hade hela strumpor på mig och var kärleksfull mot varenda snoruge- Då skulle jag i mitt nästa liv bli en framgångsrik hamsterfarm ägare.

I annars fall är en del utav mitt hår i en mörkare nyans av brunt än tidigare och nästa del utav håret ska bli rött. Förhoppningsvis. Ska bara bleka sönder det och hoppas att mitt mörka pigment inte kämpar emot.

Flyg anka flyyg

Kan ankor flyga? Annars är det fruktansvärt onödigt att kallas för fågel ( fast de kallas anka är det väl ändå en fågel. Ankans rättigheter förstår ni ) Det är som om människan inte skulle kunna gå men har ben. Nu snackar jag inte om att någon har brutit benet, är lat eller är förlamad. Utan att det helt enkelt är så att vi inte skulle kunna gå trots benen. Vad är liksom poängen? Ankor verkar för tjocka för att kunna flyga. Pingviner flyger väl inte? Nej de kan de inte ( kollade upp på wikipedia för att jag va osäker. Vad skulle vi göra utan dig ? ) Förmodligen slå upp det i en bok men det känns fruktansvärt onödigt. De simmar  och går. Fruktansvärt gulligt går dem också.

Knock knock Penny!

Okej nu kommer det typ vad man nu kallar ...modeblogg inlägg. Trams, men den här t-shirten är så awesome så jag bara måste dela med mig utav min iver! Jag ska önska mig den i julklapp! I och för sig får jag klicka hem den själv så allt blir rätt.....Sheldon Cooper är fööör underbar!
Här finns t-shirt och annat nahjsi

Jag undrar....som vanligt

Har ni sett den där reklamen med ris i en påse? Det är en man med en usel dubbning (?) som talar om att man bara behöver lägga ner påsen med riset i varmt vatten så är det klart (wow) Min frågan är nu: Om man är som mig, usel på att ha rätt temperatur vid kokning av ris, som alltid måste provsmaka för att försäkra mig om att det är klart. Nu går det ju inte. Dessutom är påsen hur jävla varm som helst så man kan inte undgå att bränna fingrarna av sig när man häller över riset på tallriken. Jag blir så fundersam!

Jag har också lagt märke till att tanter alltid har sina klockor upp och ner. Alltså när de ska kolla hur mycket klockan är så är självaste uret på underarmen. Därför måste de vända på armen för att kolla på underarmen för att försäkra sig om vad klockan är. Varför gör dom så? När vi ändå är inne på samma spår; Varför har dem alla tanter samma typ av klocka? En smal av skin.
Jag undrar så mycket
Jag blev lite bitter idag då jag gick på stan och handlade julklappar. Jag såg minst fyra stycken som hade Dr Martens skor. Mina älskade skor som jag så gärna vill ha men inte har råd till. Inte blev jag på bättre humör då jag hade bråttom till bussen och folk envisas med att gå lååångsamt.
Jag blev lycklig då jag insåg att jag inte alls är godis sugen. Nu är jag ledsen eftersom jag vill ha godis nu.

Barn som gråter i bussen

Jag fattar inte. Hur folk klarar av att skrikande/gråtande barn på bussar. De sitter där helt lugna och tycker synd om de gapande varelserna och ler när de gör något "sött" Själv sitter man det och tänker för sig själv " håll käften...hål käften" Nej ni behöver inte oroa er, jag ska inte ha egna barn i framtiden.

Föresten är jag halvägs med att städa min lägenhet. Resten tar jag i morgon. Idag är det två veckor sedan mina lampor gick sönder i sovrummet. En vecka sedan väggklockan dog. Jag kanske ska bli mer ordningsam? Hahah!
Hittade förövrigt en rolig grej i en affär. En slags skylt som man sätter på ytterdörren( eller andra tänkbara ställe. Badrummet kanske? ) Måste fasiken ha den..." Ute på krogen " Så där har ni mig om jag är inte hemma, om ni ville veta liksom när ni står och bankar på min dörr och ringer mig om och om igen. Ehm..det är så många som gör de...ehm.

Mina alkoholvanor kändes bättre

Jag känner plötsligt att mina alkoholvanor inte är så illa...

Lipa= Gråta / räcka ut tungan ?

I Extreme Home Makover: Ett flertal gånger har jag försökt att räkna hur många gånger familjen säger " Oh my good" När de kommer in till sitt nya hem. Jag tappar räkningen varje gång. Sen har jag också funderat på, vart fasen får de alla pengar ifrån och alla engagerade människor? Och när de frågar grannarna om den utsatta familjen; Hur kommer det sig att grannarna vet så mycket om familjens historia och problem? Är hela grannområdet jävla stalkers?


En annan grej angående Biggest Looser: Varför ska de börja stört lipa ner de har gått ner ett halvt kilo?
I värmland betyder tydligen lipa att man räcker ut tungan. Hemma säger man lipa till gråta

Du kan inte gömma dig Potter!

Nästa år ska jag inte fira jul ( samma sak sa jag förr året om det här året ) Tyvärr vill min familj ha med mig hem till jul. Neh jag vet inte heller varför. Konstigt det där. Men nästa år vill jag åka till London och stalka Harry Potter karaktärerna. Eller stanna hemma och äta massa god mat som är gott på riktigt. Julmat är inte gott. Jag tror alla bara säger det bara för att :O! Svikare där! Självklart mängder med godis också! Jag tror mes tpå sista alternativet...vem vill hålla mig sällskap?
Dagens glädje
 • Jag hittade 80 kr liggandes lite överallt i mitt lilla hem. De pengarna ska jag spara till pizza på söndag. Nu har jag något mer att se fram emot!
Det gäller att glädjas av de små ting så är man alltid lycklig.....
När jag ändå håller på så kan jag ju dela med mig av en fundering.....varför är Coca cola godare på burk? Är det bara jag som tycker det? Varför tycker jag det? Jag förstååår intee!
 • Apropå min rubrik. Som ni säkert märkt i böckerna och filmerna talar de till varandra genom att tilltala dem till deras efternamn? Är det för respekt? Det är knappast så att Draco och Snape respekterar Harry!

God mat, vad är detta?

Jag är lika förvånad som er. Gjorde mig en riktig god kycklings-geggamoja med ris. Okej vi säger kycklings röra så kanske det låter godare? Men det är geggit. Och gott! Typ bästa kombot. Dock vet jag inte vad jag la i. Kyckling och...något mer. Kanske lite päron eller ketchup? Eller ananas-haha nej jag hatar ananas.
Chokladpudding vore inte fel....

Att nysa med öppna ögon...

Jag uppdaterar här igen för att berätta om min forskning om att nysa, läs här.
Idag fick jag fram mitt svar: Ja, man kan nysa med öppen mun men jag anser det som ganska ohygieniskt. Sånt får man bara som barn hålla på med. Eller också som i mitt fall, när jag är ensam och glömmer att hålla för munnen under en nysning. Man tycker att det borde vara en reflex, men det var inte det förut i alla fall.
Dock så klarar jag inte av att nysa med öppna ögon. Helt ofrivilligt blundar man. Men jag ska försöka! Jag meddelar i slutet av veckan om jag har uppnått mitt mål: Att nysa med öppna ögon.

Begravnings muffins

Hemkommen från veckans enda föreläsning, som i själva verket var seminarium men lika trevligt är väl det. Eller hur man nu ska se på saken. Intressant kan vi ju säga också. Under veckan har jag blivit knäpp på min kurslitteratur om hinduism och dog där ett tag häromdagen. Ohnej tänkte ni. Jo förstår er eftersom det utlovas muffins på min begravning. Mina kära vänner får allt vänta. Jag har alltid fått för mig att jag kommer dö ung så muffinsen är inte så långt borta.Håll ut

Jag vet inte varför jag tror att jag kommer dö ung. Kanske blir förgiftad av muffins, en ninja ekorre går på mig. Eller det som är mest troligtvis, jag går över vägen och blir påkörd av en buss för att jag aldrig ser mig för utan alltid bara går. Eller så kommer jag däcka i en snöhög och ja dö.

De utlovade begravninsmuffinsen ( Det kvittar om ni kommer för min
eller muffinsen skull. Alltid coolt att ha mycket människor på besök)

Men återigen om hinduismen:Tur nog har jag lärt mig massor idag om hinduism och kan därför gå vidare med buddhismen nu. Det får bli att beställa ny hindulitteratur, en begriplig och dessutom på svenska.
Klubba=Me likie

Att ägna halva seminariet åt att knapra och suga på en klubba är lika kul det. Kanske inte lika lärorikt som att lyssna till läraren. Men jag ska till lägga att jag var aktiv med att lyssna, fundera och ställa dumma frågor samtidigt som jag hade min klubba att knapra på. God var den, och seminariet intressant måste jag ju skriva för att det ska låta som om jag är en smart och duktig student. Men ärligt talat så var det intressant och lärorikt. Jag får dock inte låta alltför duktig och delaktig på min blogg. Här ska det ju diskuteras om godis och varför mjukglass bara tycks säljas på sommaren. Där har ni något att fundera på under dagen då jag ägnar mig åt att plugga.
Dessutom, mina närmaste vänner och familj ( de läser då inte min blogg men jag meddelar dem här ändå ) Ni får inte önska er något i julklapp. Jag kommer att vara fattig som satan nu till december. Bra jobbat CSN..det är ju nu till jul då det verkligen passar. Fuck åt er. Men vi löser det på såhär vis: Mitt besök i Skövde är väl en överraskning och glädjerikt ändå. Okej...bara för att jag är snäll så får vi ha vår traditionella mini jul tillsammans.

Att nysa...

Kan man nysa med munnen stängd? Eller hålla ögonen öppna under en nysning?
Detta måste undersökas* Jag nös nyss, det är därför den här frågan dök upp i min skalle.

Om drottningen Viktoria vore lesbisk...

Dagens besvikelse
 • Hittade inte dippet ; Jag läste Egoinas blogg häromdagen. Hon delade med sig utav ett tips som jag var tvungen att ta efter. Nämligen en viss smak på dipp! Hot Holiday. Idag gick jag på dippjakt för att hitta den här. Dock så gjorde jag inte det och fick istället nöja mig med en annan smak och var lite små ledsen. Vi kan aldrig få allt här i livet-tydligen

Dagens fundering

 • Kungafamiljen: Om Viktoria skulle vara lesbisk, och att hon skulle gifta sig; Skulle det bli drottning och drottning? Om de skulle adoptera ett barn, skulle det barnet få som ta tronföljden? Eller, om hon inte kan eller vill få barn, vem ska då bli kung eller drottning efter henne?
Om jag skulle vara prinsessa så skulle jag vara lesbisk bara för att !
Piff och Puff sången
"Nånting händer det här nåt skumt på gång Men våra vänner dom vaktar dagen lång och dom finns i trakten här omkring vill du ha hjälp så ring" Här kommer min fråga; Ringer man räddningspatrullen? Jag minns då inte att de blir uppringda inför deras fall. Någon som vet svaret på detta och som vill berätta svaret för mig?
Jag menar så att jag slipper fundera.....
Were are you? Jeg kan ikke finne dig

Kvällen min!

Idag blir det då inte att sitta hemma och plugga hela kvällen, nehe då! Det är Bunken som är ikväll-som en pöjka!
Temat ikväll är Hon blir han/ Han blir hon. Så nu har jag lånat kläder av Marcus, sätta upp håret i en mössa och gå utan smink. Okej mindre tjej blir jag åtminstone. Mhöhö.
Ikväll blir det lite vänner över och förbruka alkoholhaltiga drycker...mohoh!

Kasta köttbullar

Peter Griffin smyger med en häst. Hur fasen kan man smyga och vara tyst med en häst?
Jag pluggar om hinduer. Det suger. Ta inte illa upp ni hinduer där ute som läser min blogg, det är inte ni som suger.
Det är min kurslittertur som suger för att den är knep och tråkig. Jag skulle hellre vilja kasta köttbullar ifrån mitt fönster på förbipasserande människor. Eftersom det är mörkt kommer de inte att lägga märke till mig. Luring där.
Ne ni, nu blir det käk, har varit hungrig sedan klockan tolv med har varit för lat för att fixa käk.

Mundungus Fletcher-Spanjoren?

Harry Potter och Dödsrelikerna=Me likie!

När jag såg filmen och såg karaktären Mundungus Fletcher, var min första tanke; spanjor. Var det ingen annan som tyckte att han såg ut som en spanjor eller italienare?
Bra för att det var längesedan jag nämnde godis ska jag vara vänlig och tala om en av mina många chokladfavoriter....Maraboue Caramel Crisp!

Barry Totter


Ikväll är det MIIIN tur att äntligen få ser Harry Potter and me likie! Längtat såå hääär mycket!
Innan filmen blir det käääk med bio kompisarna! Nam nam!

Värt liksom

Family Guy....
Chris och Stewart gick vilse i skogen för att Chris jagade en fjäril.....lyckat liksom


Dagens fundering....

Detta är trots allt en oseriös blogg, därför är det onödigt om du tar detta seriöst ;)


Jag har under eftermiddagen pluggar buddhismen och druckit cola. Väldigt intressant! Religionen alltså, inte colan. Eller jo den också. Mitt i läsningen kom jag på en rolig tanke. Det berättas i boken att enligt buddhismens skildringar av Buddha så levde han först som en Gud i himmelen innan han föddes som människa. Enligt Buddha han själv var det att hans mamma blev gravid med honom då hon levde i celibat. Buddha hade alltså inte heller en biologisk pappa. Enligt kristendomen blev Maria gravid med Jesus utan att hon också hade det. Gud var ju där och trixade lite.

Så min fråga är.....
 • Vad är det med religion och tanken om att få barn utan att ha sex?

I-landsproblem

Jag har kommit fram till vad som är det jobbigaste i hela världen. Det slår allt jobbigt man går igenom i livet....
 • Att inte få sova för att man måste plugga
 • Sen att min högerfot somnar flera gånger om dagen är också ganska jobbigt
-Ibland är den så död att jag måste krypa fram. Tänk er hur jobbigt det blir om min mobil skulle ringa.

Snubblar hem

När jag gick hem idag från föreläsningen undrade jag för mig själv hur många gånger jag egentligen ska snubbla på mina egna fötter. Okej om man är 3 år och gör det för då är det till och med lite gulligt ( Jah, jag sa att det fanns något gulligt hos barn :O! ) Men när man är 20 år bör man ha kontroll på sina egna fötter.
Nu ska jag och ett glas coca cola besöka kurslitteratur om Buddhismen. Lite mat först kanske...fan vad gott det skulle vara med köttbullar.
Jag ser ut som en fjortiiish.
Apropå mat så ligger det på min önskelista till jul. En stor låda med mat skulle inte vara helt jävla fel. Självklart också en låda med godis och chips. Att skippa julen skulle vara en trevlig tanke, men min familjen vill nog tyvärr ha hem mig. Till nyår åker jag hem till Karlstad i alla fall.

Barnprogram is tha shiet

Vet ni vad som gör mig lycklig? Nu ställde jag den där frågan igen som jag hatar. Som om man skulle veta...suck!! Barnprogram gör mig lycklig! Här är mina fyra favoriter av både intron och själva barnprogrammet^^
Nej jag är inte alls omogen 
Pingu klippet kvalite suger som tusan :D

Ananas i min mat, del 3

Idag blev jag lurad till att äta ananas. Min goda smörgås med kycklingröra innehöll ananas! Ah jag säger då det. Jaah nu kommer vi till det där med att folk envisas med att lägga ananas i mat. Det här är del 3 på " De lägger i ananas i min mat :(" SÅ under andra delen av föreläsningen gick åt att vara ledsen över detta faktum.
Annars så har jag damsugit och diskat men jag tröttnade på att städa. Får ta resten nästa gång jag inser att jag måste.
Vet ni vad jag blev sugen på? Klart ni inte vet. Jag hata när folk frågar så, " Veet duu?" Hur ska jag veta? I vilket fall som helst; Jag är grymt jävla sugen på soppa. Ofta man är det liksom.

Dagens....

Dagens besvikelse
 • När jag märkte att Kalaspuffarna hade gått ut. Nej inte gått ut genom dörren, utan datumet. Höhö
Dagens fundering
 • I bland annat The Big Bang Theory ( och andra amerikanska serier/filmer ) Har de typ halva glaset fyllt med is och sen cola. Varför har de så mycket is? Det är till och med så att jag ber om en läsk på MC Donalds utan is.
Jag kom på att jag inte hade ätit något idag, Ni vet man sitter hungrig halva dagen men för lat för att laga till något. Då glömmer man till slut och kommer på att man är hungrig klockan 00:00. Tur att mina föräldrar inte läser min blogg.
Föresten: Ät upp era flingor med filmjölk ( eller ska jag säga filmjölk med flingor?) i tid. Det blir så kenpigt kladdigt och äckligt annars.

Sheldon Coopes song-Soft Kitty

‎"Soft kitty, warm kitty, little ball of fur. Happy kitty, sleepy kitty, purr purr purr."
Alldeles för underbar!

Uppdatering: För att säga att jag inte vet hur många gånger jag har tittat på det här klippet och lika roligt är det varje gång. Jag får ont i magen och jag är störd. Så är det helt enkelt.

Amerikanska dörrhandtag!

Vad är grejen med amerikanska dörrar? De har inte normala dörrhandtag som vi har, utan handtagen är runda! De ser kanske coolare ut men jag kan tänka mig att det är knepigare att öppna om man har händerna fulla med annat eller för en unge med kass motorik. Och varför kan de inte ha handtag på sina matkassar?
Peter Griffin har fåglar i sitt skägg...tihiih ^^

Som en överkörd iller

Jag är tydligen inte den enda som har missförstått det där med att Piggelin glass smakar päron. Jag var ju tvungen att dela med mig av den fakta som vänder min världsbild totalt, och det är flera som har blivit lika chockade som mig. Men jag kommer fortsätta att låta mig tro att Piggelin smakar päron-för det ska vara så hel enkelt.
För övrigt sitter jag hemma med Herr Jansson en lördagskväll som denna, orkade verkligen inte hitt på något. Så det är jag en chipspåse och dipp som har kollat på film och serier. Herr Jansson gillar varken chips eller dippet. Fan vad jag snackar om min katt, att vara singel sätter sina spår.
This is England körs nu på tv. Tvåan av alla jävla kanaler.
Det har varit tyst här dag men större delen av dagen har jag känt mig som en överkörd iller. Sett ut så också för den delen.

Keno?

Vad är grejen med Keno? Vem spelar det egentligen och vem kollar på det ens? Det räknas inte att ha det bara i bakgrunden på tv.n som jag har nu. Men är det typ för pensionärer som sitter taggade om kvällarna?
Dessutom pratar programledaren roligt. Lite charmigt är det allt.
Herr Jansson är lite bitter över att det inte finns pizza kvar åt honom från igår. Han tar ut sina aggressioner på pizza kartongen. Nu får mattan ta skit för hans humör också.

Scotty doesn't know

Sjukt skön film! För övrigt har jag ont i magen på grund av Family Guy

Missförstånd, del 2

Okej det här är en stor jävla miss. Hela min världsbild är krossad och min barndom är en lögn.
 • Jag har alltid trott att piggelinglass är i smak av päron!
Men icke då tydligen är det tuttifrutti smak.
 • Är det bara jag som tycker att tuttifrutti låter oerhört lömskt?
Men vart har jag fått det ifrån? Har mina föräldrar lurat i mig under hela min barndom att piggelin smakar päron?
Har jag då missuppfattat hur päron smakar? Visserligen har jag inte ätit den frukten på flera år. Samtidigt tycker jag att det är en rolig frukt. Den ser rolig ut och det låter så kul när man äter det. Det slafshar så.
 • Varför står Piggelin under kategorin barnglass? Det är min favorit glass och jag är inget barn. Typ...
Men ja där ser ni, jag är 20 år och fick idag reda på att piggelin inte alls smakar päron som jag alltid har trott. Vilket jävla fail

Alkoholfritt? Va? Varför...?

Dagens onödiga
 • Alkoholfritt: Tänk er öl, cider, vin eller drinkar som är alkoholfria. Jag ställe mig nu frågor: Vad är poängen med alkoholfritt och vem fasiken har kommit på det? En stort jävla suck!
 • Badankor: Vad är dessa bra för? Okej visserligen samlar jag själv på det men jag har alltid varit knäpp. Och varför är de knallgula? Riktiga ankor är inte gula.

Gömma mig i en gran!

Jag har mindre vett att dela med mig idag än annars. Men jag ska dela med mig om dagens fundering. Egentligen funderingen ifrån i natt. Mina flingor innehåller spår av jordnötter, mandel och mjölk. Det är rena dödspaketet. Och varför säger dem "spår av"? Är dem lite osäkra på det? Varför inte skriva att det innehåller nöter, mjölk och mandel istället för att gissa?   Om man är väldigt allergisk så chansar man inte utan skippar flingorna. Så i själva verket kan de skriva att skiten faktiskt innehåller de ingredienserna. Det är samma sak som med jordnötsmör " Jordnötsmör kan innehålla spår av nötter " precis samma sak!

Ja det var nattens fundering där. Den enda normala också. Mina andra funderingar är så komplicerade så jag blir knäpp bara av att tänka påt.
 • Jag har en nyy gröön fiin mösse! Nu kan jag gå ut och gömma mig i en gran för de är i samma färg!

Pluggat som en jude

Det var ett barn som glodde på mig i mataffären idag. Det var lite läskigt. Blond som jag vet inte vad var hon också.
Nu har jag i alla fall mat så det borde räcka tills jag får pengar nästa gång annars så får jag äta varannan dag eller något liknade. För palla dra och handla igen mena jag. Förutom att handlat och skaffat vuxenpoäng ( som försvinner med helgens fest och pulka åkning ) har jag också pluggat religion som en jude...haha xD
Mitt linne kom idag också. Röd med leopardmönstern. Fasiken vad jag har kläder i det mönstret nu. Nästan så jag blir en leopard snart. Leeeskiigt.

Dagens "problem"

Jag ska alltså ut i snön och kylan för att handla mat. Visserligen kan jag överleva utan det jag skall inhandla men både frukost och grönsaker är ett litet måste för mig. Jag har jämt slut på frukost.
Nu ska jag ge mig ut och trotsa snöovädret.
Visserligen ska jag bara gå 2 minuter upp till bussen och det snöar inte ens ute.

Det där om tomatketchup

Min ketchup flaska har stått på golvet sedan min middag, som var runt klockan 18 så nu har den stått där ett tag.
Varför den står på golvet och varför den fortfarande står utanför kylskåpet har jag dock inget svar på. Det bara blev så. Nu klockan halv 2 sitter jag och funderar varför det just heter tomatketchup. Jag fattar ju att det heter just tomat för att den är utavv tomat. Frågan är egentligen den varför ens nämna tomaten när man vet att det är just tomatketchup man pratar om.
Jag vände mig till den klokaste vi har-nej inte hjärnan, utan Google. Wikipedia tala om för mig att det finns
 • Alnötsketchup,
 • Svampketchup,
 • Anjovisketchup,
 • Ostronketchup och
 • Mango-ketchup
Grejen är den att dessa är mest vanliga i USA och att här i Sverige är det tomatketchup som gäller..is the shit typ.
Trots att det är USA som har mest ketchup varianter så är det Sverige som konsumera mest ketchup per person i heela världen.

Det börjar gå för långt.....

Det börjar gå för långt.....
 • När man vet vilket smör är den lättaste att bre på mackor
 • När man tar ut kött ur frysen för att den ska hinna att tina till middagen
"Jag kan inte vara omöjlig, jag existerar" / Sheldon Cooper

Ni borde göra detsamma

För er halvblinda så ska jag tyda texten åt er....
"Eftersom du tycks tycka om chokladpudding så mycket så ska jag
skicka några paket till dig. Jag är raaaar! / Bamse&Lilleskutt
Som rubriken säger så borde ni göra som Bamse och Lilleskutt.
Föresten kan det vara ett par tro?
Jag tycker att Bamse och Lille skutt låter lite gay. Misstankarna kom redan
som barn då manläste Bamse böcker och serietidningar.

Glömt att berätta

Jag har visst glömt att berätta att jag och Robert Pattinson är tillsammans.
Jag har faktiskt bildbevis här ovan på vår nästan pussbild.
Att han inte vet om vårat förhållande är en annan femma.

Det börjar gå utför....

 • Idag fann jag en skål i mikron. Uppvärmd pastasås. Grejen är den att den skulle ha använts till maten i lördags.
 • Nu står det lika många tomma spritflaskor på fönsterbrädan som antalet blommor.
Det började snöa idag! Jag gick ut och slängde soporna med glädje för att bemöta snön. Okej kanske inte bara därför. Soporna började lukta och det var dags att gå ut och slänga påsen. Lägg märke till påsen. Förra veckan gick jag ut med fyra stycken samtidigt.

Min typiska humor...

Någon som inte får nog?

Crazy hamster!

Hihih hamster ataaack!

Chokladpödding!

Om man äter det kanske an blir en riktigt pudding...höhö.
Ica-chokladpuddingen står blandad och kall i kylen. Den ska få en stor
punkt på min " Dagens glädje " lista i förgående inlägg.
Jag är en lycklig tös ( som jag i helgen fick reda på att det betyder hora på norska )
Chokladpödding!

Mitt coola liv i punktform

Dagens besvikelse
 • När jag insåg att vattenpölarna jag ville hoppa i hade frusit till is
 • När min klubba tog slut
 • När jag tappade bort mitt sugrör
 • Att  jag inte har någon som kan laga mat åt mig
Dagens glädje
 • När jag sög på min klubba ( Alltså själva godis klubban med hallonsmak. Inte själva sugandet, eller delvis)
 • När jag hade min festis och sugröret att tugga på
 • När jag såg en söt katt på hemvägen
Som ni märker blir jag glad av väldigt små ting...och fåniga sådana också. Vi kör på att det är en del av min charm! För något med mig måste väl vara charmigt? Som att tugga med öppen mun eller att ha knappljud på sin mobil enbart för att irritera folk. Det där rapande är ganska trevligt också har jag hört.
Vad är det för figurer liksom?
Var tillverkaren hög och såg
i syne?

8.53 minuter

Hur länge orkar du lyssna innan du blir knäppis?
Eftersom jag redan är knäpp ( enligt andra knäppisar ) så klarade jag hela låten !

Tankeläsare?

Häromdagen satt jag på Uni bibliotek och pluggade. Bredvid mig satt en tjej med sin godispåse och pluggade. Under större delen av mitt "pluggande " försökte jag komma på det smidigaste sättet att stjäla en godis utav henne utan att hon skulle märka det. Efter ett bra tag insåg jag att min plan inte skulle lyckas och det skulle vara bäst att fråga henne istället om jag fick ta en godis utav henne. Just då reste hon på sig och gick. Självart tog hon godispåsen med sig. Jag tror hon var tankeläsare?

Är du en alt jävel?

Fyra faktorer som tyder på att du är en lat jävel...
 • Senast du tittade ut genom fönstret var det ljust ute.
 • Det började nästan skymma när du vaknar,
 • Du har suttit törstig hela dagen men inte orkat att hämta vatten.
 • Katten ligger ur svulten på golvet

När vardagen börjar bli för rolig....

När din vardag börjar bli för rolig måste du genast göra något tråkigt. För en balans i livet liksom!
 • Städa
 • Diska/tvätta
 • Sortera strumpor efter färg och mönster ( fungerar bara om du har dem i par, och inte som mig, bara udda par )
 • Räkna igenom din gamla matte bok ( känn dig smartare eller dummare, i mitt fall blir det dummare )
Jag tänkte att ni ville ha en lista på vad jag gör när mitt liv blir allt för spännande...eller inte. Jag försöker motivera mig själv till att göra tråkiga saker nu. Men det där med att sortera strumpor och räkna matte är alltför onödigt. Speciellt matten.

Bara för att...

Jag har lika lite att berätta idag som vanligt. Men jag tycker att det är kul att bara tjata ut massa skit som ni måste läsa. Ni vill inte sluta läsa.
 • Ni vet den där känslan då man är så mätt så att man vill spy-spy mätt? Jag känner så nu
 • En makaron som steks blir obefintligt liten
 • Icas chokladpudding är legendary
 • Herr Jansson har legat under sängen hela dagen, rädd för mina illaluktande strumpor tro?
Jag hade målad mustasch igår, jag kände mig som en man. Visserligen vet jag inte hur det känns att vara man men jag kände mig extra fånig och mindre smart.
Ikväll får jag bära min Ove overall igen och lyckan är stor. Detta betyder så klart bunken och deras helt awesome nachostallrik.

Framtids Jenny prolblem

Hörrni är det okej att sminka över utslag i facet? Ne må se värre ut i morgon men det får framtids Jenny ta skiten för.

3 orsaker till att vara lycklig idag
 • Jag har Harry Potter biljetterna
 • Jag såg en ekorre
 • Min tunga ska bli blå. När kvällen är slut kommer jag att vara en smurf!
Hej hoo nu drar jag på förkalas!

Leopard vantar

Jag är en leopard...arr!
Nej inte på riktigt men man jag skulle klä ut mig till en fantastiskt sådan.

Randiga strumpor!

Var typ 100 grader varmt i mitt sovrum i natt. I morse kom jag på varför, jag har satt på elementet. Smart där.
I morse vaknade jag upp och märkte av att jag hade fått skumma utslag i ansiktet. Inte okej, inte söt.
Harry Potter biljetterna ska hämtas ut idag och ett besök på apoteket för utslagen, det kommer inte mitt konto tycka om.
Jag har röd/vita randiga knästrumpor och massa kärlek åt dem. Kärlek åt min chokladpudding också. Ica-varriationen är godare. Och billigare. Vi tycker om sådant. Skutta iväg till bussen!

Fjårtis

Jag har också varit fjortis. För....ett år sedan.
Jag har också varit smalare, det också för ett år sedan.
Jag ångrar jumusten nu

Om ni undrar.....

Sedan en tid tillbaka har...grejerna för trådlöst internet?, inte fungerat. Så för att kunna leva normalt och inte få ett psykbryt får jag fixa internet på andra sätt. Med en..sladd, kabel, fungerar det! Nej jag kan inte tekniska grejer och deras tillbehör. Eftersom den här kabeln är så kort så får jag antingen sitta på golvet eller ligga i sängen. Men att ligga i en säng halva dagen är inte okej. Dessutom får jag ont i ryggen. Så jag halverar tiden med att sitta på golvet. Istället gör min röv ont.

WTF...en fågel!
Nu frågar ni " Men Jenny varför har du inte köpt dom dära " internet grejerna "-
Svar: Jag vet inte. Och den här månaden då jag har tänkt, " Ne nu jäklar ska jag sluta sitta på golvet och skaffa grejerna"...Men problemet är, jag är typ pank. Jag har till och med dragit ner på godis för att kunna ha pengar till mat. Ja mamma lyckades till slut få mig att förstå innan jag flyttade hemifrån att godis är inte mat.

Fågeljäveln flög förbi ba!
Ni undrade nog hur situationen såg ut för mig. Det är därför jag berättar det. ( Inte alls för jag inte har något roligt att berätta som att jag såg Justin Timberlake tappa 5 liter mjölk i mataffären och sedan halkade i det och bröt näsan )
Jag är bäst på att vara ego. Och ack vad jag saknar mitt halsband.
Den röda stjärnan. Nu är den trasig för att jag tappade den på
Husaren. De borde stå till skuld åt mig.
Vad har jag gjort den här fantastiska dagen då? Jag har tvättat strumpor. Ja enbart strumpor eftersom en hel jävla hög var smutsiga. Jag hade inga kvar. Pluggat som en liten dåre. Jag har alltså inte haft ett liv idag. Jag kommer inte ha ett liv förrens på fredag kväll.

Jesus underverk på jorden

"Jesus uppfann high-five" /Barney Stinsson


Varför är det så?...

 • Vad är grejen med pepparkakor utan julmust?-Det är som bara tre skedar Oboy
 • Varför hittar jag inte min vänstra ( eller är det högra..hum ) toffla?
 • Varför har jag bara udda strumpor?

Bibeln ger barn dumma ider


"Jag donerade en barnbibel till dagiset förra veckan. Ska bli kul att se
om dom små ungarna har fått ut nåt av den"

Vad är huvudingrediensen i potatismos?-Mos?

Varför låter Beng Magnusson som han gör?

Lasermannen och min toffla!

Dålig humor is tha shieat!

Jag har en toffel på mig för jag hittar inte den vänstra( eller är det egentligen den högra? ) tofflan.
Jag hade båda två för ett tag sedan. Innan dess hade jag bara en utav dem här, medan den andre
låg kvar i Skövde i ett halvår. Inte så effektivt att flytta upp till Karlstad med en toffla. Ni ville veta

Bi!

Som ni vet var jag utklädd till humla under halloween. Folk frågade mig om jag var en geting eller humla. Jag sa att jag var bi. Ingen fattade det roliga.

Nej jag är inte bisexuell, det skulle bara låta så när det var insekten jag menade xD

Hoppa i vattenpölar är kul

Mina strumpor var blöta när jag kom hem. Jag fann detta mycket onödigt eftersom jag hade undvikit med att hoppa i vattenpölar för att slippa blöta strumpor. Något som jag annars hade gjort. Jag kunde alltså glädja mig med att hoppa i vattenpölar utan att bry mig om blöta strumpor och åsynen utav att jag skulle se ut som en 5 åring. Jag behövde hoppa i vattenpölar idag eftersom jag istället skulle leka duktig student med att sitta på universitetets bibliotek och pluggade i flera timmar.
Nu lagar jag mat och har städat-ansvar alltså. Detta börjar gå för långt. Så fort snön kommer ska jag åka pulka!

Candywomen!

Jag och J.D har samma dröm jobb, Candyman! Eller för min del blir det Candywoman. Mitt CV skulle se ganska bra ut för ansökan för ett sådant jobb. Jag är ju självaste godismonstret och en av mina intressen är trots allt godis.
Så vad säger ni? Ska jag skippa det här med lärarutbildningen och bli Candywoman istället?

Jag försöker tänka smart---

Som ni vet brukar jag fundera endel. Låt oss kalla det att filosofera. Typ saker som varför Kalle Anka har handduken runt midjan när han kommer ur duschen, när han annars aldrig har byxor. Eller varför man målar ankor som gula när det egentligen är vita ( Förutom Kalle Anka då ) Nu kom jag på en till fundering. Om man gör en smet av chokladbollar men istället lägger smeten i muffinsformar i ugnen. Kommer de att räknas som muffins då?

Mina funderingar är kanske inte så kloka och filosofiska men jag försöker i alla fall.

Ägget flyter

Förut fick jag lära mig, av Facebook, att gamla ägg flyter om man lägger dem i vatten.
Detta faktum hade jag då ingen aning om. Tråkigt att man missar sådan nyttig fakta.

Äta bör man annars dör man

-Säger jag och knaprar i mig lite chips medan kycklingen ska tina. Åt en vrål äcklig macka idag, vet ni vad det var i den? Klart ni inte men visst ska man ställa den frågan? Det var ananas i . Owshi, jag som hatar det så :( 
Till skillnad från förra gången då min köpta sallad innehöll 36 bitar ananas ( nej jag kommer aldrig att komma över det ) så kunde jag i dag faktiskt inte läsa ingredienserna. Men vem fasen lägger ananas i mackor? De kunde lika gärna lagt i bruna bönor eller något. Lika äckligt lika skumt.
Tack vare detta kommer jag vara livrädd och osäker på när jag kommer köpa färdiga smörgåsar.Tack för mig leverpastej!

Hungrig, räcker 13 kr?

Jag samlar ihop mina mynt för att köpa macka på Uni, kan man få en någorlunda mättade smörgås för 13.50 kr?

Skulle ni kunna klara er utan mobil för några dagar?Jag var utan min under en dag och det var fan i mig inte lätt. Fast jag får skylla på följande saker
 • Det var nollning. Jag behövde få tag på folk och de behövde få tag på mig
 • Jag har ingen hemtelefon...ingen kunde nå mig
 • Min mobil är rosa
Så jag utmanar er. Var utan mobil minst en dag xD!
Nu snart dra iväg till universitetet för veckans enda lektion-seminarium. Följande vecka kommer bestå utav plugg. Intresseklubben antecknar?

RSS 2.0
Tjenis Penis! Jag heter FulAnka (nästan i alla fall )och är en rar punkar jävel. I den här bloggen skiter vi i mode och sådant trams. Istället handlar den om onödigt skit, underliga och roliga ting. Bloggen ska du helt enkelt inte ta på allvar! FulAnka är 20 jävla år och pluggar till lärare. Jag må låta mogen men så är inte fallet. Jag ägnar mina dagar åt godis och sprit. Och självklart åt min katt Herr Jansson