Jag är väl bara som alla andra....

Ibland orkar man inte resa sig upp för att exempelvis hämta ett glas vatten. Jag bytte inställning när jag kom på tanken " Hur många steg tar jag för att komma till köket ifrån sängen? Jag var tvungen att ta reda på detta. Äntligen fick jag mitt vatten som jag velat ha i en halvtimma. Sju steg var det, sju små steg för att kunna överleva.

Sen att man kommer med inställningen " I morgon måste jag gå upp i tid för att hinna med allt " är väldigt bra. Men när man tänker " I morgon får jag gå upp i tid så jag orkar åka till systembolaget innan dem stänger " När tankar som dessa dyker upp är det ganska tragiskt.
Med Vänliga Hälsningar / Den lata studenten som bara tänker på sprit

Musik en fredagskväll

Det är fredag. Jag sitter inte med en hög cider eller sprit i högsta hugg och dansar till musik som jag annars inte lyssnar till. Sådan musik som alltid är sköna att dansa till men aldrig okej att lyssna på. Nej ikväll är Jenny en duktiga flicka ( eller tråkig kan vi också kalla det, samma sak liksom ) Nehe då, det är skönt att ta det lugnt och vara för sig själv. Se en film eller två och lyssna på musik. Och dricka coca cola så klart. Det är okej med vatten, men det är bara till för dem nyttiga människorna. Jag är dessvärre inte en utav dem. I och för sig blev jag riktigt sugen på vatten nu.

System Of A Down. Ett band som det bästa slag. Okej de ligger de delar första plats med Asta Kask på min lista, men det är något speciellt med dessa. Det var under mina högstadier år och min bästa vän spelade upp System of a down för mig. Jag fastnade på en gång. Deras speciella sätt att sjunga på, deras ibland så sjuka texter och de texter man grät till när man hörde dem. Hur de går från en mjuk och snäll stämma till att skrika. Så jävla awesome!
Första låten var B.Y.O.B, den andra låten var Cigaro ( vad bra att jag var sjuk i huvudet redan på den tiden eftersom låten är detsamma) Den tredje låter var Radio Video och jag tror, om jag minns rätt att Lonley Day var min fjärde låt jag hörde med dem. Den låten som har fångat mig så enormt att jag till och med vill ha en del utav texten som tatuering. På handleden. Lila text, lite utav en lätt skrivstil med kanter i svart. Något jag har funderat på i två år.

And If you go I wanna go with you
And if you die I wanna die with you
Låter så förbaskat jävla dramatiskt så det är lite läskigt. Kan man känna sådan kärlek för någon?
Nu är det inte detta för någon specifik person. Texten har bara gjort en slags inverkan på mig.
Texten jag hör i huvudet både vill svåra och glada stunder. Den är både glad och ledsen på
samma gång, vacker och sorgsen på två olika sätt. 

Asta Kask och valet!

Tycker att den här låten passar bra till idag ^^ Bort med allianshororna :D

Bullar med kladdkaka smak!

Rubriken har inget med texten att göra. Det har egentligen inget med något att göra. Bara en rubrik liksom. Varför ska det finnas en orsak?
Jag pluggar. Jag har haft det mer spännande förr. Men ibland måste man. Om  de inte var ett måste så skulle det inte vara lika jobbigt. Jag hatar måsten. Som i morgon, då måste jag ringa Stub så att någon kan fixa rören i badrummet. Det blir ju översvämning när jag ska tvätta kläder. Efter detta måste funderar jag allvarligt på att skriva mig en ordlista och en meningsuppbyggnad-lista ifrån min kurslitteratur! Det är skamligt för hur tokig orden och meningarna kan vara. Alltid kul att lära sig något nytt. Men inte när man ska fokusera på innehållet i boken, istället hakar man upp dig på dessa ord och meningar. Nehedå det är bara att lära sig de fjompiga orden för att förstå böckerna. Det blir aldrig för mycket av kunskap, men ibland vill man bara vara en mask och slippa!
Ni vet hur jag ser ut men jag vet att ni vill se mer utav mig. Vem får nog
liksom? Hahah sköja! Cool jag är som lägger upp en bild som var med
i gårdagens inlägg!
Har jag sagt att Asta Kask var awesome igår? Det har jag men det gör jag igen...de var awesome. Hihi så busigt av mig, neh.
Dagens info om Jenny intressanta liv
  • Hon har en ny plattång. Nu slipper och svära och uttrycka sina ilska med ord som uppfattas fula. I mitt fall tycker jag att de passar utmärkt vid dåligt humör. Och annars också. Ni vet vilket ord jag menar.
  • Hon har en ny stooor spegel i från IKEA. Det gäller att få en uppfattning hur man ser ut. Risken finns att jag inte vill veta ibland. Ni vet dessa "Jag är ful " och "Jag är tjock"-dagarna.
  • Valvaka snart. Jenny taggar med svordomar åt alliansfjomparna :D

Val

Asta Kask var helt underbara fantastiska! Fick vänta till 22 innan de drog i gång. Under tiden de spelade gick strömmen ( som sist ) och brandlarmet gick. Men de var nahaajs!
Självklart ska jag snacka politik. Dock är klockan så pass mycket att jag inte orkar det. Om jag gör det vid den här tiden annars så ¨är jag alkoholpåverkad ( snackar ju alltid politik och religion vid fylla, och nykter också) Klippet får tala för sig själv. Grymt skön och så jävla....jag, ska inte säga det jag vill säga men vi säger såhär; Den stämmer överens med mina åsikter. Thadaa nu kan jag inte ha förolämpat någon.Rösta rätt!

Asta Kask- Aj am verry glad !

Jag är redo för Asta Kask...hoppas det blir bra och att de kör mina favoriter. Men det blir säkert awesome!
För övrigt har jag en ny stor spegel hem till min lägenhet. Den är fin och nu slipper jag stå på toalettstolen för
att granska mig själv i den enda spegeln som fanns i mitt lilla hem.
Jag vet att mitt ansikte är totalt jävla stört där men nu ska vi fokusera på
mina läckra ben! Ehm...*host...nee, de kanske dem inte är xD
*Jenny hoppas hon klarar sig ut utan att hennes mamma ska påpeka hennes
nätstrumpyxor. Som hon annars få smuggla med i väskan på hennes utekvällar...
moihihih! Jenny är en trotsig tonåring när hon är 20 år xD

Rulltårta rulltårta rulltårta överallt!

Jag har rulltårta! Och vet ni vad som är så awesome med den? Jag har bakat den själv! Och vad som är mer awesome? Det är att den är god! Hur coolt är inte det eller? Skulle hjälpa Marus igår och gjorde mig en egen. Ja det är sådant som ett ex-par håller på med, bakar ihop! Hahah, ja vi är konstiga.
By tha waay på lördag är det Asta Kask! Ooh jag är så lycklig! Sett dem en gång, för två års sedan men de tär alldeles för länge sedan så nu är det dags igen! I oktober är det De lyckliga kompisarna. Trallpunk och det är ju hur skönt som helst! Wiiih!

Jag är käääär

Det är dessa jag är kär i. Olyckligt kär eftersom jag inte kan få dom!
Något över 1000 spänn vilket är för dyrt för min ekonomi, men man
får ju riktiga, ordentliga och uuuuuur snygga skor för pengarna. Jag kanske
kan få  en tidig julklapp? Det enda jag önskar mig två jular framåt!
Ooh jag ska visa pappa dessa och vara en extra snäll dotter. Inte kan
han väl säga nej då tycker man!
För övrigt är skolan igång igen och snart är det VFU.Den här gången är jag
på ett gymnasium där jag ska hålla religionlektioner. Hur läskigt är inte det?
Tänk så får jag en klass med bygg eller fordonspöjkar! De kommer skrämma mig xD!
Får ta makten i klassrummet första dagen xD Mig ska man inte jävlas med ;D
Jag är förbaskat hungrig men orkar inte laga mat!

Jenny goes party!

" Du har inte skickat in studieförsäkran" Nehe men har jag inte skickat in massa annat skit som står för att jag pluggar? Nee efter 100 år väntan på bekräftelse ska jag skicka in ännu mer skit. Så om två dagar kan jag köpa mat av det svenska folket skattepengar. Vi skvallrar inte om att mycket går till sprit också ;) :P
Nehe ni lite nytta gör jag allt. Inlämningar och sitta och lyssna på Religionvetenskap. Grymt intressant man man blir så förbaskad hungrig så nu ska jag laga maaaaat!
Så här cool är ja på dansgolvet. Så jävla party xD

Boom!

Jag är 20 år men i kroppen är jag som 80 år. Att dansa i Converse flera kvällar i rad är ingen bra ide. Att sedan tro att man är en klok flicka som byter till kängor och dansar lika mycket i dem är inte så smart som flickan tror.
Ska skriva mig en lapp om att jag ska låta bli att dansa. Om jag låter ilsken på mig själv så kanske jag lyssnar!
"Jenny, du är en jävla idiot jävel om du sätter igång att dansa nästa vecka. Sitt still för i helvete"

Förutom ont i kroppen, tusen blåmärken på armarna som alla har frågat om. Och dem på ryggen, hur helvete har dem hamnat där? Vad gör ag egentligen? Frågan är om jag vill veta. Humsi! Rösten är tillbaka men hes och har bara hosta som en rökare i 50 år :)! Har just skrivit klart på ett litet arbete om Jehovas Vittne. Intressant må ja säga. Tokigt men intressant.
Hahahahaha !" Alan it's me again, remember that turtle joke for the party...höhöh" Hahaha xD Oooh ja ska också skaffa mig en sådan och lämna meddelanden!

Äntligen uppdatering av FulAnka!

Jag suger på att blogga de dagar jag har mycket att göra, men idag har jag en festfri/nollningsfri dag. Har hållt igång hela veckan och det har satt sina spår. Har inte haft någon bakfylla över huvudtaget vilket är awesome men jag har varit hes, haft ont  hals och kropp ungefär hela veckan^^ Nu har jag åkt på en ordentlig förkylning också. Att jag ahr ätit och sovit dåligt hör dit. Ojshi vad jag klagar för trots allt är allt det där värt det. Jag har så jävla roligt med kompisar och bekanta. Att träffa nya människor äger x)
Jag vet inte hur uppskattande det skulle vara för andra om jag la upp
bilde rpå mig utan deras tillåtelse. I och för sig är de uppe på fb.
Min underbara Ove och mina politiska inriktade skor som någon nämnde...
de Rödgröna x)
Som sagt ska jag laga mat strax åt mig och en vän och sen kämpa mig iväg till Coop Konsum. Karlsson på Taket säger faktiskt att man blir frisk av godis! Men jag vill ha chips så hoppas de har samma inverkan :O höhöh.
Kallt är det med! Fy fan får inte bli sjuk för det vore sorgligt. I morgon är det finsittning. God mat och underhållning ( tror jag ) Humsi..jag som rapar vid matbord och äter med händerna passar inte riktigt in när känner jag...haha xD Dessutom ska man klä sig fint! Funkar en svart kort spetsklänning ( ingen urringning!!) och nätstrumpbyxor samt svarta kängor :P? Vafan ja ska komma som mig själv ja xD

RSS 2.0
Tjenis Penis! Jag heter FulAnka (nästan i alla fall )och är en rar punkar jävel. I den här bloggen skiter vi i mode och sådant trams. Istället handlar den om onödigt skit, underliga och roliga ting. Bloggen ska du helt enkelt inte ta på allvar! FulAnka är 20 jävla år och pluggar till lärare. Jag må låta mogen men så är inte fallet. Jag ägnar mina dagar åt godis och sprit. Och självklart åt min katt Herr Jansson