Valbörg o dret

Valborg, töser o pöjkar! Det betyder fest, grill, lekar och vänner. Inte serien vänner utan mina vänner!
Jag är taggad med min Ove Overall och snart med systembolaget påse i högsta hugg!
Overall<3....fina och roliga minnen har vi ihop. Ser ni min lilla anksamling i bakgrunden? Nu syns inte alla då men...

Tänk om bananerna var raka

Tjenis Peniis!
En trevlig hälsningsfras tycker jag. Kanske inte när jag hälsar på mina föräldrar. Eftersom jag förra veckan så snällt testade på att vara en modebloggare kan jag idag säga att de sög. Att visa upp mina urtvättade mjukisbyxor och random tröja var inte så kul. Att jag var osminkad och hade en dålig hårdag gjorde inte saken bättre. Men hey man kan ju inte alltid vara snygg!

Jag ska testa igen. Idag köpte jag en ny klänning. En svart ( så klart ) tub. Ni vet en sådan där som hur lätt som helst kan glida ner så man visar sina käraste boobs. Man kan bara då vid sådana tillfällen hoppas på att man då bär sin favorit bh på sig.
Idag har jag också städat, vuxenpoäng. Att jag sedan både snubblade på dammsugaren och halkade när jag skurade golvet är en annan femma. Är jag klantig eller är det städmaterialets fel? Vi kanske kan skylla på klantighet eftersom jag idag har snubblat på allt och alla.

För övrigt sitter jag och sjunger "Vart ligger landet där man böjer bananerna" .

Har du tråkigt? Måla på bananer!

Förutom att plugga till lärare med alltför låg lön och för mycket arbete, jobbar jag vid sidan av för att samla in lite cash till min snåla CSN. Mer pengar att köpa godis och sprit för helt enkelt. Jag gillar mitt lilla extra jobb men ibland kan det bli lite segt. Jag har en stor förmåga att hitta på något roligt då.
En Bananboy! Detta är inte bara för att jag har tråkigt utan också min avsky för bananer. Jag hittade den ( omålad ) vid min arbetsplats. Någon stackare har glömt den där. Jag stal den för att måla på!
Jag gillar min måla skills. Det är tur att jag inte ska bli förskollärare i alla fall. Jag skulle
bara hindra dem från deras utveckling.

FulAnka leker modebloggare-failar

Jag ska leka modebloggare. Jag har dock inte hört någon regel att man måste vara snygg klädd så jag kör med hur jag ser ut när ingen ser, eller har oturen att göra det. Förmodligen kommer en framtida pojkvän få se mig så här då jag inte orkar se snygg, söt och sexig ut för honom längre.
 • Urtvättade mjukisbyxor - Finns vart fan du vill
 • Lepardmönstrade knästrumpor- Fjollaffären Gina Trico(kåt)
 • Tröja-Vem bryr sig
 • Svart mössa-det hittar ni också vart fan ni vill

Scotty doesn't know

Det är fuckin underbaaart att skutta omkring i klänning och inte frysa! Snart blir det barbent också. Ska nog fuska lite med brännan. Eftersom jag är 50% spanjorska så verkar det som om  mina spanska gener  sitter i halva kroppen bara. Mina ben blir aldrig bruna. En brun mage, armar och ansikte..sen kommer värsta svenne benen! Inte så läckert.


Vet ni, norsk musik är rolig. Och Scotty doesn't know låten också.


Nu ska jag snart skutta iväg ( kläääning ) till en vän och fira hennes kommande åldersnoja. Äppel och kanelvin. Låter ju förbaskat äckligt men det är det inte. Så det så. Typ, ketchup låter inte så jäkla läckert, men man kan ju inte äta makaroner och köttbullar utan ketchup! Ett måste...som eehm..äppel&Kanel vin.


En  normal bild!

Jag är ingen seriös människa

Detta lägger jag märke till i Aftonbladet. Jag blir inte glad av all tråkigheter som händer i värdlen!

Snuuuuskisar :O!

Hhahaha ( jag är så elak) hahaha
H

Fuckin sunshine!

Everybody say heeey! Heeey!

Som en cool och awesome vän har jag återvänt till Skövde under helgen. Mina töser har och fyller 21 år! Jädrans gamla börjar vi bli. Så de blir att fira att de närmar sig åldersnåja.

Jag ska inte fira min 21 års dag. Jag vill stanna kvar vid 20. Jag trivs bra här då jag fortfarande är ung, omogen men får handla på systemet. Nåja, får nöja mig med att mitt barnasinne kommer stanna kvar länge till. Just nu är jag lika mogen som en 15 åring.

Kolla in mina nya solglasögon! Perfekt de dagar
du inte orkar sminka dig och ser helt fuckad ut i facet.
När min mamma var liten bad hon om solglasögon. Min mormor och morfar sa att hon inte behövde det.
För hon hade ju redan så pass mörka ögon.
Där har vi förklaringen till varför jag är så knäpp, det ligger i släkten. Jag ska rädda detta genom att
inte skaffa barn.


Allt i ett....

Tittar på tv när reklamen för ost kommer
Reklam: "Smaken sitter i hålen"
Jag: "hahahahahahaa"

Reklam för film
Reklam "Hancoock!"
Jag: "Hahhahahahah"

Antingen är jag snuskig, har dålig humor eller så har jag tråkigt. Jag gissar på alla tre.HARIBO och kanibaler!

Företaget HARIBO förespråkar kanibalism! Kolla bara hur marshmallowsen grillar andra marshmallows!

Inte konstigt att barn är så vilda i dag....


Gatan för dig som är oskuld!

Är du oskuld och inte vill känna något press på sex? Flytta till Virgindgatan!
Mitt jobb är ganska rolig då det dyker upp dessa roliga namn på gator på min datorskärm. Jag skrattade gott och länge. Och som vanligt var jag den enda.
Var är FulAnka? Här är FulAnka! Fuck...nu kommer den låten sitta fast några timmar framåt. Jao, fast "boxen". En otrolig dålig låt egentligen. Är det samma med er, att det alltid är sjukt dåliga låtar som gnager sig fast och spelas om och om igen i era huvuden? Nu har jag glömt vilken låt det var som jag har tänkt på hela dagen idag, vill inte heller tänka efter. Då kommer den att fastna igen. Fan, jag hitta den. Den där "popular" med "den där snygga men som samtidigt ser så mesig ut-killen " fjanten från melodifestivalen ni vet. Ja, jag skäms som känner till den här låten. Det är liksom inte jag.

BTW, jag sitter på en hård stol och har gjort det under mina timmar då jag jobbade. Detta leder till..min röv är typ förlamad! Jag mena, om undra.

Klippa maybeee?

Jag har låtit mina naglar växa, kanske lite för mycket.
Bilden är inte den bästa. Men ibland är det skönt att ha ful-dagar.
Då känner man sig snyggare då man försöker....


Vig som en..banan!

Jag har städat. Städat som fan. Nämen, tänker ni, har FulAnka städat bort alla godis och chipspåsar? Jajemän säger jag då. Orsak: Har en liten fest ikväll och mina vänner ska faktiskt inte behöva vada sig igenom strumpor och matrester. Vilken värdinna jag är!
Hur och varför är katter så förbaskad viga? Herr Jansson kan sträcka och böja sina ben hur som helst. Han ser lite missbildad ut

FulAnka goes ny fundera pose!


Vilken låt?

Vilken låt är detta? ( Idén är stulen av Egoina. Men med en annan låt ;D )

Sup till du stupar-fick plötsligt en betydelse

Jag borde alltså ligga döende nu....
Som andra studenter. Det kommer vara dödstyst (höhöh ) här på Campus snart

Apa Apsson!

Jag fick lite tråkigt på jobbet.....
Han bor i helvetet också...thöhö

Bögbröd?

Blir man flata om man äter mycket av det här brödet?
Om du är trött på idioter till killar, ta ett flatbröd så är problemen lösta!
( kom ihåg att detta är en humor blogg )

Ordvits som inte fungerar...överallt
"Maj maj måne, jag kan lura dig till Skåne
Ja som ni förstår, detta fungerar ju inte i Skåne.
Tänk er i Norrland..vilken jävla luring det måste vara !
Hahaha....
Jag är så jävla sämst ibland
 • Två verktyg tittade på tv. En såg.
 • En gång blev en massa järnvägsräls stulet. Och polisen hade inga spår
 • - Vilket spöke har mest bråttom? - En stress-ande
Jag var busig och snodde de två skämten!

En hård helg

Jaha? Ska jag bara få ligga ner? Var ju spännande helg. Lägga mig på marken så är det gjort!...dock blir det hårt att ligga på marken, det blir en hård helg det här....tolka det hur ni vill

Gissa maträtt!

Vad kan detta äckelpäckel vara för något?

FulAnka goes vuxen!....nästan

Idag har jag samlat vuxenpoäng. Det gillas inte. Jag gick upp innan gryningen, kl 09 för att ha en föreläsning. Äckligt tidigt och var äckligt trött. Jag har dessutom handlat och städat! Nåja, damsög lägenheten innan jag tröttnade på skiten. Tappade lite poäng där. Yes. Vi måste tyvärr lägga till att jag redan har hunnit jobba två kvällar den här veckan och har en tredje kvar i morgon. Huaa. Jag får bli extra vårdlös och oansvarig i helgen. Så här får jag helt enkelt inte fortsätta.

Vilket vuxet och normalt inlägg det blev. Jag kan istället meddela att jag garvade ihjäl idag när jag fann en lapp på en dörr till toaletten  idag på Universitetet. Den var avstängd på grund av diarée. Hahahah! Glömde dock ta kort på den, slarvigt. Får göra det i morgon istället.

En vanlig syn...

Insåg att detta är en ganska vanlig syn hemma hos mig. Självklart en liten skål med godis. Det har faktiskt legat där i snart en vecka! Om det är dammigt bryr jag mig inte om. Men jag, FulAnka, har haft godis stående så länge! Ge mig en applåd gott fölk!
Men bredvid ligger en tandborste? Vill detta förmedla mig om att jag borde borsta tänderna noga efter att ha ätit godis? Eller är det så att jag råkade lämna den framme efter att ha borstat tänderna? Yrar runt i lägenheten samtidigt som jag tar bort tandtroll.
Godis= borsta tänderna noga!

"Vi tar inte kort"

Ni vet sådana små affärer som ofta säljer lite utav b-varor. Jao, vi tycler det eftersom vi aldrig har sett en rosa korvförpackning eller en förpackning med ytterst skumma kakor. Dessa mataffärer har ofta en lapp där det står "Vi tar inte kort" Eller att de tar en avgift på 5 kr. Då undrar jag, varför skulle jag vilja att de skulle ta kort på mig? En ännu större fråga är, varför skulle jag betala en femma för det?
Är de trötta på japanska turister?
Sen finns det också de mataffärer med lappen "Vi tar kort", men jag vill inte bli fotograferad!
Min nya " Jag fattar nada "- pose

En morgon hos FulAnka

Tyvärr kommer jag inte med något spännande inlägg om min fantastiska dag. För jag ligger fortfarande kvar i sängen. Jag funderar över mina beslut, jag är grymt törstig samtidigt som jag verkligen måste kissa. Inget privat här inte! Är det dummare att dricka vatten före eller efter?

Paus för fundering...Joh, jag är fortfarande kvar i sängen. Bestämde mig för att det dummaste är att lämna den. Så varmt och gosiigt! Underbart att ha en säng för sig själv*Puttar ner en sovande Herr Jansson med foten. Herr Jansson blänger. Jag räcker ut tungan. Jag är mogen.
Jag fick sms klockan 9. Det är strängt förbjudet att sms.a mig så tidigt!
Nu ska ag fortsätta ligga kvar här tills jag ska jobba och fundera när jag fasen ska
få min kurslitteratur. Kursen började förra veckan...än så länge har jag klarat mig
utan dem!
Ps: Nu är Herr Jansson här igen och gör ett nytt försök om att få sova här istället för på golvet....

Korkad fundering och dåliga skämt, som vanligt

Jag började fundera på en sak. Om man äter för många P-piller, alltså tar 10 stycken per dag under en längre period än bara en, får man få en överdrift av hormoner då? Kommer brösten att växa som faaasen? Alltså riktiga bomber pratar jag om då.  Är detta ett billigare alternativ till bröstförstoring? Ska jag dela med mig detta till Kissie så slipper hon operera sig mera?

Som alla andra längtar jag ju till sommaren. Men även den årstiden har ju sina nackdelar. Myggen! Mygg suger verkligen. Haha.
En present som verkligen suger...det skulle vara en damsugare...Ja, jag har sagt mina dåliga skämt förr.
Jag måste se lika dum ut som jag verkar. Tycktes jag lyckades bra.
Lite fjortis style över det också

Hakuna matata!

Vet ni vad jag älskar? Sjunga Disney! OOoh me lööööve it. Nostalgi och sångerna kan man utan till som fan. Nästan baklänges! Neeah, jag får nog sänka min hemska sångröst lite. Mina grannar börjar snart fundera vem det är som skriker "Hakuna Matata!!"
"När jag var ett vårtsvins baaaaarn!
Hans mage var krånglig de var inte så lätt de
blev tomt på savannen när han blivit mätt
Jag var känslig och vek trots mitt tjocka skinn
var så svårt ingen polare som ville bli min

Åh vilken skam
(Han skämdes så)
Ville helst byta namn
(Vad betyder ett namn?)
Alla bort från mej skutta
(Hur kändes de?)
Varje gång som jag
(Nej Pumba, inte inför barnen)
Oh, förlåt

Jag förstörde för min katt!

Igår satt min Herr Jansson och tittade ut genom fönstret. Det är alltså min katt och inte en människa. Under ett ögonblick kikade jag också ut. Nej, jag spionerade inte på mina grannar med kikare och anteckningsblock. I vilket all som helst såg jag en katt och blev så klart lycklig över detta och sa till min katt "Titta Tansson, en kisse katt"Jo, det går redan ut för mig. Jag är en ensam kattbrud. Herr Jansson i fråga tittade då upp i himlen och jamade. Hur korkad är han inte? Han tror att katter kan flyga! Jag fick tala om för honom att det inte är så. Med tanke på att jag inte kan läsa hans ansiktsuttrycker, han är ju trots allt en katt, så vet jag inte hur han reagerade över detta faktum.
Jag kanske förstörde min katts världsbild. 
Är det inte en sovande okänd kille på bussar så är det alkoholister. Mannen i fråga var så klart trevlig när han satt där med sin ölburk klockan halv 1 på dagen.
Vet ni vad som är jobbigt?....
 • Att efter tre timmats hunger orkar jag äntligen laga mat. När den väl är klar är jag inte hungrig längre.
 • Att jag har garderoben fylld med kläder men inget fint att ha på mig.....
Skönt att inte ha större problem....

FulAnka laddar....


Jag är laddad! Hahahaha!
Men tjaooo!

En jobbig bussresa...

I går åkte jag buss. Bredvid mig satt en okänd kille och sov. Jag ägnade därför halva bussresan åt att fundera hur jag skulle bära mig åt om jag skulle gå av före honom. Skulle han sova tills jag skulle gå av? Hur djupt sover han? Hur ska jag väcka honom när jag ska gå? Ska jag peta på honom, säga ursäkta eller röra på mig överdrivet mycket? Kommer han ens att vakna? Tänk så måste jag sitta kvar! Han vaknade utav att jag flyttade lite på mina ben och låtsades leta efter något i min väska. Det kändes skönt och jag behövde inte plågas mera av mina funderingar hur min bussresa ska sluta. Visst är det jobbigt när detta händer?
Igår kväll var jag på väg hem från jobbet och hade gått av bussen. När jag närmade mitt hem råkade jag sparka till något och någon slags väska flög ut på mig. Ohnej hade jag sparkat på en igelkotte och det var hans blod?! Nepp, det var ett jäkla mjölkpaket. Helt jävla fylld på mjölk. Detta är andra gången det står ett mjölkpaket, mitt på marken utanför lägenheterna. Jag fattar inte varför.
Jag hittade en sko som låg utanför någons fönster förut. Mjölk, skor och ölburkar....
välkommen till Campus

Min damsugare suger...

Tjaba tjena hallå..( vi säger så? ) jag kommer inte ihåg allt. Kan ju inte minnas allt ifrån min barndom.
Mamma klagar jämt på att min damsugare står framme i vardagsrummet/köket/hallen. Bor man i en liten stundetlägenhet hänger allt samman.  Jag tycker att jag är smart och jätte effektiv. Palla att gräva fram dammsugaren från ett hörn varje gång det ska damsugas. Bättre att ha den framme så jag kan städa på en gång. Annars kommer jag att ha tröttnat innan jag ens har startat den. Det suger att damsuga...hahah!
Jag behöver damsuga ofta, delvis för att.....
 • Herr Jansson tycker om att pälsa ner mattan samt att skräpa ner med sin mat på golvet
 • Jag är otrolig slarvig och plockar aldrig upp efter mig.
Jag får helt enkelt säga åt min katt att lägga av med sina dumheter. Det är den enda lösningen.

 


Frysa muffins?

Min läpp gör ont. Jag vet inte varför. Det svider. Har någon pussat mig
och råka bita mig? Nej, inte får jag några pussar inte!
Så här ledsen är jag över det. För att jag har ont. Inte det där med pussar.
Jo kanske lite.
Vill ni veta något konstigt. Jag har en chokladmuffins. Jag har inte ätit upp den. Nej jag vet, helt stört! Ni som känner mig borde vara chockade. Ni vet hur mycket jag älskar sötsaker. Jag vill inte att den ska bli gammal. Kan man frysa halvätna muffins?

FulAnka försvannes!

Tjenis Penis. Även den här gången har jag bara varit frånvarande från bloggen. Jag har alltså inte blivit attackerad av ekorrar eller inte heller den här gången rymt tillsammans med Matthew Ballamy.Kommer förmodligen aldrig bli så. Ska jag ge upp om honom? Ska jag istället satsa på en icke engelsk kille som inte har den underbaraste sångrösten eweeer? Så, jag har bara varit upptagen med att att äta kakor.
Jag såg en ekorre idag. Det är det enda roliga jag har att berätta. Eller jo, jag har coola Homer Simpsons strumpor. Inget mer onödigt att tala om för er. Jag mena, ni har ju saknat både mig och min blogg. Vem skulle inte liksom.

En fredags kväll hos FulAnka

Det är inget aprilskämt. Jag är faktiskt inte ute och förstör njuren.

Ville bara visa....
..att det ser ut som om någon har spottat i mitt te. Men tepåsen ska tydligen se ut så!Och jag ville bara visa min jätte fina vattenkokare! Den är egentligen jätte rosa!
Här ska det kokas te och makaroner
!

Ingen trodde på mig!

Det var ingen som trodde på mitt aprilskämt!

Varför inte? Prata jag mycket om godis? Ne ni, nu går jag och äter godis och funderar över detta ;)


RSS 2.0
Tjenis Penis! Jag heter FulAnka (nästan i alla fall )och är en rar punkar jävel. I den här bloggen skiter vi i mode och sådant trams. Istället handlar den om onödigt skit, underliga och roliga ting. Bloggen ska du helt enkelt inte ta på allvar! FulAnka är 20 jävla år och pluggar till lärare. Jag må låta mogen men så är inte fallet. Jag ägnar mina dagar åt godis och sprit. Och självklart åt min katt Herr Jansson