FulAnka har inte däckat i en skog....

Ni har säkert undrat vart jag har hållit hus. Efter mitt senaste " Jag ska festa-inlägg" så trodde ni säkert att jag hade däckat i en skog och inte hittat hem ännu. De värmländska skogarna är inte okej. Men nej jag har inte däckat, inte i en skog i alla fall. I en garderob däremot, men det var för några år sedan. Nu försöker jag tagga till mig att våga ta mig ut i regnet och åskan för lekar, sitter dock fortfarande bara i mjukis byxor och bh så har inte kommit så långt.

Partybilder kommer upp när jag orkar lägga upp dem på bloggen. Om ni verkligen har ett begär utav att se mig full så får ni kika in på FB, sådana är mina regler. Tuffa men rättvisa. Ehm...

Jag kände för att vara lite kreativ och för att använda hjärnan lite, som lite omväxling.
Då tyckte jag att det var en bra ide att måla efter siffror på en Tom och Jerry kexpaket!

Jag trodde att det skulle bli en blomma med det blev Jerry vad är oddsen?


Har jag smutsig disk eller är det disksvampen som är smutsig?

Känner ni ruset? Det är fest i hela huset....

Sisådär. Då ska jag bara käka för att sedan skutta iväg på förfest innan nollningen drar igång. Är så sjukt jäkla taggad.
FulAnka är redo för nollning
Det är så jävla fett gott med fiskshot...ehm...

"***** The Duckling sprit termos!"

Kladdigt!

Blir llite kladdigt va?....

Tidning: Cosmo

30% luft i knäckebröd!

Jag förstår inte. Det är 60% fullkorn och 10% fibrer, men vad består resten av de 30% utav? Luft kanske.


FulAnka är händig!

Jag städar min lägenhet och det kommer ta lång tid. Tur att min kompis kommer ikväll, annars skulle jag dela upp min städning utefter flera dagar. Som jag brukar göra. Min damsugare och golvmopp kan stå framme i si sådär 2-3 dagar innan jag har städat klart.

Detta har jag börjat fundera på under min städning.....

 • Antingen har jag för mycket kläder eller för få galgar
 • Har jag för mycket skor eller för liten skohylla?
 • Tror ni att glödlampan fungerar efter att jag har suttit på den? Och nej, jag kände inte av den. Har väl för mjuk rumpa eller något.
 • Varför hittar jag en kapsyl i mitt badrum? Vem har festat där inne?
Jag har lekt händig idag! Har till och med bildbevis, inte behöver jag en man i mitt liv inte! Inte för handarbete som detta i alla fall....
Kolla så många och komplicerade delar! Och inte fick jag med mig
någon beskrivning heller. Käre nån vad ja fick kämpa!
Ja men se sådär, jag fick ihop den!
"Titta, det lyser!"
"Nämen titta..."


Hoppa vattenpöl barfota!

Jag vet inte om jag ska vara stolt eller missnöjd över mig själv. Jag vaknade inte bakis idag. Nu kan ni ju tänka, varför skulle FulAnka vara missnöjd över detta? Jo för då har jag festat fel. När man börjar efter 12 någon gång och håller på hela dagen och kvällen, tycker jag minsann att jag ska få lida dagen efter det. Hur som helst så fick jag hoppa i en stor vattenpöl barfota, suga kortlek och dricka vodka/sprite ut en kaffe termos. Det var en bra dag/kväll.Dock så tappade jag bort mitt partyhumör, tror den gömde sig under en soffa. Får därmed ta med mig ett bättre partyhumör under dessa två kommande veckor. Dessutom vaknade jag i natt av att mitt hjärta dunkade som på en rädd jäkla iller, eller något. Konstig liknelse. Ohne, jag tycker inte om att vakna rädd eller ledsen, speciellt inte ensam. Oj så deppigt det blev här, det får vi ändra på. Idag ska jag stääädaaaaa ( inte blev man gladare av det ) men resultatet kommer göra mig det. Dessutom kommer en vän hit och stannar tre dagar...awesome!

Där man böjer bananerna...?


Jag glömde köpa toalettpapper

Nu är jag packad! Tyvärr inte på det roliga sättet utan jag har packat mina kläder och prylar som ska hem till Karlstad igen. Och det blev mycket! Så imorgon far jag hem till min stad, mitt liv och mina vänner...whuaa!


Jag kan med glädje meddela er att jag har fått två stora kassar med mat så nu behöver jag inte lägga pengar på sådant skit, istället kan jag nu köpa snus och lite mer partysaft!

Och just det ja, jag glömde köpa toalettpapper, har någon en rulle att låna ut?
Hahah...låna ut de :P

Det var som hos en kompis. Han hade inget toalettpapper, istället fick man ta papper från ett kollegieblock. Lite strävt var det.
Hahhaha.

Just det, tänk på de ni, var snälla mot pandorna!
( Och bli inte upprörda om  det finns känsliga läsare. Det finns något som kallas humor
och att ta allt med en nypa salt ;) )

 


Damnlol.com

För att jag målar som ett dagisbarn....


challenges accepted!!

Carro bad mig att räkna hur många gånger Håkan Hellström sjunger "Ramla" i sin låt...Ramla ( vilken konstig sammanträffande!!) ...challenges accepted!!


23 gånger sjunger han ramla. Så nu vet vi det för visst var det flera än Carro som undrade. Ni kanske redan visste för ni kanske inte heller ha något liv precis som mig!Jag behöver en hobby....

I den här låten sjunger de " floor" 27 gånger. Det vet jag för att jag har räknat.
Och precis, jag hade inget bättre för mig.

Skutta fram 28 sek i låten då den drar igång...
Räkna själva också. jag kanske missade en "floor"


Sjunger i skogen...

Var ute med familjens hund på en promenad förut. Som vanligt då jag ska gå någonstans tar jag med mig mobilen för att lyssna på musik. Som jag säkert nämnt tidigare i bloggen är det lätt hänt att jag börjar sjunga med i låtarna på offentliga platser. Det har hänt några gånger då jag har suttit på bussen tidigare...ehm.
Lite pinsamt. Detta hände även idag. Där gick jag och sjöng, trodde att jag var helt ensam på promenad stigen i skogen (  förutom hunden och alla andra djur, men tror inte de bryr sig om jag sjunger ) Jag sjöng inte lite heller utan  både högt och med inlevelse. Plötsligt går det en farbror förbi mig och tittar lite skumt på mig. Hehehe.....

Uddatjej_90


Ostbågar..eller ostkrokar?!

Varför säger vissa ostkrokar när det  heter ostbågar. Det står till och med på påsen för jösses!

Vad kallar ni dem flumbollar?

Att förstöra one night -stand...

Oh detta är sååå jobbigt. Ni som är strumpbyxor bärare ( det är inte ens ett ord va?) kanske förstår mitt problem. Ibland, på något konstigt sätt, får jag typ småsten eller liknade i mina strumpbyxor. Det är extra jobbigt om det har placerat sig under foten. När man upplever en händelse som denna vill man ta bort den där förbaskade lilla stenen ( eller köttbulle ) på en gång så att man kan gå ordentligt igen. Men icke då om man är på en offentlig plats. Det är inte lika enkelt som med strumpor, då kan man bara ta av sig dem ( flächa  fötterna och fotsvett har ingen dött av, tror jag ). När man bär strumpbyxor och vill få bort den där lilla stenen ( eller köttbullen )  måste man dock bjuda på en lite stripshow. Dessvärre är det inte så sexigt att se en kräla av sig sina strumpbyxor, eller ännu värre, att se någon ta på sig dem. Man känner sig inte så sexig heller när man själv gör det.


Valet blir:
Att gå med stenen kvar i strumpbyxorna under foten eller förnedra sig själv med att klä av sig på dem på en offentlig plats. ( Valet att gå in på en toalett finns inte )
Dessutom: Eftersom det är så pass osexigt ( som jag påstår ) och för min del, klumpigt, att ta av sig sina strumpbyxor, borde vi alla tjejer som bär dem lära sig att inte ha på sig dem på krogen om det planeras med one-night stand. Jag kan tänka mig att de tar död på allt det "spännande" genom att ta av sig dem framför honom ( eller henne ) Eller som i mitt fall, ramla omkull på golvet när jag försöker dra av mig dem.

Detta talar jag inte från en egen upplevelse. Eller, att ramla omkull när jag tar av mig strumpbyxor har jag gjort..ehm.

"Kolla under min näsa-bild!" och den vanliga förvirrade FulAnka...
( Jag vet inte, de passade in i inlägget tyckte jag )Gotta Catch them all!

Sjukt bra låt.

 

Är med i filmen Fight Club, och ja den är riktigt bra. Det är inte bara för att Brad Pitt och massa andra unga män är utan tröjor större delen av filmen. Inte aaaallls därför...ehm.

 

Det är inte mer än sant....

Från Damnlol.com

FulAnka förvirrad & förtvivlad

Va? jag förstår inte. Inget sex? Men men.....hur fungerar det?

Bild fårn Aftonbladet


Herr Jansson och Nisse!

Vi har en ny familjemedlem. Han heter Nisse, är hårig och är gul. Hans andedräkt luktar kattmat.
Herr Jansson tycker att det känns lite skumt med Nisse i vårt hem. Även om han själv bara bor där under sommaren och ibland under helger.

Min Herr Jansson Tansson....
Det här är Nisse

De häslar...

Nisse dissar Herr Jansson

Herr Jansson går tillbaka till trappan för att sura och blänga på Nisse...

Katter har konstiga händer och fötter....

Lila..rött tror jag

Nu ska jag leka modebloggare och visa upp min nya hårfärg. Som "leka modebloggare" så måste jag också tro att ni bryr er om min nya hårfärg och mina nya kläder ifrån billiga H&M. I och för sig är den randiga tröjan från Carlings och ska inte användas förren Nollningen. Men jag hade inga softa rena kläder....

Jag posar coolt i mitt lila/röda hår!
Kaxig telefonsvarare!

FulAnka ringer till ett företag angående en räkning. Personen i fråga tycks inte vara närvarande, då drar telefonsvaren igång .....
"Personen du söker svarar inte" Nehe?! Men vad bra att du tala om det, för det hade jag inte räknat ut...
Världshistoriens onödigaste telefonsvarare...

Vampyrer på allsång!

Störd dröm. Drömde att några från True Blood började sjunga (?!) " All by my self " (??!!!) med värsta inlevelse och grejer. När jag vaknade tänkte jag " wtf var det där " men efter ett tag kände jag min lite deppig av sången.

Ibland undrar jag om min psykiska hälsa när jag så ofta har konstiga drömmar....

Nytt hår....

Det negativa med att färga håret ( förutom att det blir göe slitet ) är att bilden på headern och profilbilden inte längre stämmer. Nu har jag lilarött...det skulle bli lila.

FulAnka i Spanien...del1Från balkongen över byn Mijas.


I spanien växer det vindruvor i taken, stollar!

Spanien är ett torrt land. De är lite små trista.
Thöhö..ne det vart torrt för att det inte hade regnat på några månader.


I spaninen bor alla i likadana hus....
.
I spanien växer det inte bara löv och kottar som det gör här.
Nej, där så växer det oliver! Bäret, inte små pojkar

Big bang!
Lenord:
Come on Sheldon, tell me the sectret
Sheldon: I'm Batman!!

Bamse jobbar på KBAB!

Service-snubben man ringer till på KBAB låter som "Bamse berättar-rösten" Jag var mer intresserad utav att höra hans röst ( barndomsminnen ) än att lyssna till den information jag fick. Hur tänkte dom där?

Btw, nu kan ni se att jag stavar normalt igen. Jag är tillbaka i  "åäö-landet". Det är lite kallare här, blåsigare och inte lika god mat här i "åäö-landet"

Vad vill fu mig FB?

Alltsa, vad ar detta? Om jag inte har nagon ny handelse pa FB, varfor ens namna de? Jag forstar inteee!


Spanska tjejer ar toppless!

Dagens notering

Spanska tjejer ar da inte blyga. Typ halften av dem jag sag pa stranden var toppless. Det var jag och nagra till som doljde brosten. Eller var det vi som var blyga och praktiga?


Prinsessan Viktoria som lebb:D!

Si sadar, da var prinsessa ar alltsa pa smallen! Jag bryr mig inte eftersom jag ska vara sa anti och inte byr mig om sadant som alla andra bryr sig om men jag kan anda inte lata bli att fundera....


Om Viktoria skulle vara gay vem skulle da ta tranen efter henne? I och for sig kan de adoptera men visst skulle det vara roligt om hon vore lesbisk..om inte coolt!

Viktoria nu skulle vara lesbisk och cool, far hennes fru da ocksa bli drottning?


for stor mellanrum mellan tarna ?!

Jag har anvant Flipp-flopps (stavning?) valdigt mycket nu och borjar da fundera, tank om "mellanrummet" ( pilen ) tojs ut nar man har den dar "gummit" mellan tarna. Ska nog borja anvanda min Converse igen for att udvika detta, trots varmen.
Foredrar fotsvamp isatallet for " for stor mellanrum mellan tarna "

Blir det storre mellanrum?


Mitt basta kop hittils har. Bada tva for 20 euro!

Sardiner...sjukt javla gott!


Mina lar gar ihop!


Jaha, da tycker alltsa Adlibris att jag ska ga ner i vikt? De kanske stor sig pa mina lar som gar ihop eller rumpan som jag
faktiskt ar stolt over. Ne nu ska jag trotsa dem och ata choklad! Vilken buse jag ar! 

Foresten sa kan inte spanjorer dricka sprit...kansliga ar var dem ar.

En horaffar!?

Dagens lardom: Sola inte med tva olika bikinis. Du kommer se ut som en zebra pa ryggen.

Jag vet att ni vill ha bildbevis men det ar svart att ta kort pa sin egna rygg. Det vet jag for en gang skulle jag ta kort pa ett fodelsedagsmarke som sag ut som Jesus. Nee, dar ljog jag igen. Men man har ju last och hort om tokar som trott att de har sett Jesus och hans morsa Maria i typ pizza.

Idag sag jag ocksa en affar dar det stod Hora pa, jag ba WTF och skrattade gott. Sen kom jag pa att det betyder typ, klocka pa deras lustiga sprak. Da var det helt plostligt inte lika kul langre :(


En spansk Kissie!

Jag skrev pa FB haromdagen att jag vill flytta till Spanien for matens skull, nu har jag ytterligare en anledning. Alkoholen ar billigare har! Jag fick en stoor Smirnof och en stoor Absolut Citron.. for bara  20 euro! Whuaa jag var sa lycklig. Far gora ett ater besok sa jag kommer ha infor heelaa nollningen ;)

Idag pa stranden sag jag en spansk version utav Kissie  Skillnaden var den att hon var brun pa riktigt ;PSkorn satt fel!

Idag lyckades jag med att ga i en halvtimma innan jag insag att jag hade skorna pa fel fot.

Jag kande atmistonne att nagot inte riktigt stamde...Vilket skitjobb..

I den lilla byn vi besoker nu finns det asnor som man kan rida pa for o se sig omkring.
Èn asna med en tjock unge pa gar forbi och gor en av sina behov ( jag cencuerar for kansliga lasare, snallt va?)

Jag: Vem ar det som plockar upp efter asnorna...?
Pappa: Jag sag en som plockade upp med nagon slags soptunna och spade.
Jag: Vilket skitjobb

Pappa skrattade faktiskt!

I morgon ska jag badaaa!


Jag fick inte kissa :(!

Till skillnad fran Dalarna har dom datorer har i Spanien. Dock har dom inte alla bokstaver som kravs for att kunna prata eller skriva normalt. Eller inte svenska atminstanne. Jag ville bara meddela att er favorit bloggerska inte dog i en flygkrash och att jag idag var med om min varsta " jag maste kissa "-upplevelse. Jag antar att ni vill att jag ska beratta om denna handelse for er. Jo, piloten hade efter mycket om och men hittade ratt land. Han var onykter och vi hamnade forst i Irak. Planet skulle i alla fall forberedas for landning och vi var helt enkelt tvugna att sitta pa vara platser fastspanda. Just da fick jag for mig att jag verkligen maste kissa. Jag far inte lamna min plats jag ar sjukt kissenodig...det ar panik! Efter en evighet landade vi antligen och jag typ sprang ut fran planet till en toalett. Det var inte latt att hitta heller. I Spanien kan de inte engelska och skyltarna stod bara pa spanska. Den kansla jag upplevde nar jag antligen fick kissa ar battre an kanslan av att ata godis och vara kar.

Okej jag ljog lite. Vi landade inte i Irak. Piloten hade inga problem alls att hitta till Spanien. Han eller hon var inte onykter heller. Dom kan engelska har och skyltarna stod inte bara pa spanska. Jag ville bara gora det hela lite mer spannande och att ni skulle tro att jag var helt dum i huvudet.

Naja. Jag har tillsammans med min pappa utforskat den har lilla, men vackra by dar mina slaktingar bor. Jag har tagit massa kort po fina ting och katter jag inte fick klappa for pappa. Men det gjorde jag anda. Jag har ocksa atit massa spansk mat och blivit brunare!

                                                   Flickan som inte fick kissa....
                             


Jag är packad...

Jag sjunger och packar. Sjunger med till What are words och låter mig själv tro att kärlek är så där vackert och underbart.  Ja, jag är ensam och lite patetisk men det hör till singellivet. Det ska vara så!
Jo som sagt så jag packar för fulla muggar, eller snarare kläder, pass och annat viktigt dret.

Jag är packad..thöhö!

Nu är jag taggad på värme, bad, vackra byggnader och spansk mat!

Good bye lööövers. Om jag dör i flygolycka har ni i alla fall sett två sista bilder på mig...alltid något.


Vad säger ni?!

Något jag har funderat över är talkshows ( skit tråkigt btw ) när programmet slutar eller att det bara är reklam, börjar alltid programledare att prata med gästen. Vi bakom tv-skärmarna hör inte vad de säger utan bara ser hur de rör på läpparna och skattar ihop. Min fundering är..vad fasen pratar de om? Vad är så kul? Varför får jag inte veta vad de säger? Detta gör mig så frustrerad...
FB är en bluff...

När jag vaknade hade jag inte fått något snuskigt sms. Den här spådomen var bara bluff!
Ni anar inte vad besviken jag var när jag vaknade....MIn typ av humor...

Hört på bussen här om dagen

Random kille 1: Vet du vilket djur som har en fitta på ryggen?
Random kille 2: Ehm....
Randomkille 1: En polishäst...hahahaha!

Jag ( en bit ifrån ) Hahahahah!
Uppdatering: Btw! Som ni kan läsa på min presentation berättar jag att jag är en rar punkarjävel. En rar ja! Eftersom jag är så pass rar så är jag med i en tävling åt mig käre moder! Hos den  här tösen är jag och tävlar hos om smycken på treejewellery.

Jag förstår inte...

Jag fattar inte det där med torrshampo som alla snackar om. Varför använder man schampo som gör håret torrt?

Halvt rakade ben....

Efter mycket sökande i Skövdes affärer hittade jag till slut en bikini.  Jag som nästan trodde där ett tag att samtliga affärer tyckte att jag har tillräckligt snygga bröst nog för att kunna bada topless i Spaninen.
Men nehe...

Jag funderar nästan på om det är värt att raka benen. Har i och för sig gått hela sommaren i klänning med mina håriga ben så jag tror inte att jag pallar att fixa till dem den här gången heller. Det blir inte heller bättre att en del utav ena benet är lite slätare än resten. Jag bestämde mig nämligen för ett tag sen att jag efter mycket om och men skulle raka mina ben ( det är ju så tråkigt och jobbigt ) men efter halva benet gav jag upp för att jag inte orkade mer.

Ibland berättar jag skumma saker på min blogg. Men ni gillar de!

Leeskig kisse katt!

Hahhaha ååh den här katten är så creapy!


Poängen med boobs....

När jag äter popcorn eller chips hamnar ungefär hälften i mellan mina boobs ( det ordet är roligare ). Först är det lite irriterande men sen väldigt praktiskt. Om chipsen/popcornen skulle ta slut och man vill ha mera, ja då är det bara att plocka upp det som hamnat i urringningen! Detta är hela poängen och bästa funktionen med bröst.

Kolla så praktiskt. Här kan jag ha en godispåsen nära och tillgänglig!


Vem vill rädda mig från spöken?

Nu tar jag mitt pick och pack *läs smått och gott
iväg till filmkväll! Låt oss hoppas på att det inte blir en skräckis.
Så är det alltid när jag ska se skräck. I början är jag så jäkla tuff, typ " Hell yeah här ska det skrämmas "
Sen när jag ligger ensam i min säng ( kanske en snarkande Herr Jansson bredvid mig ) är jag inte
lika tuff längre. Jag lär mig aldrig. Någon som ställer med att jaga iväg spöken, psykopater och läskiga små flickor som sjunger barnvisor ( dom är jag mest rädd för....)


Aftonbladet failar med rubrik....

Var inte det lite överdrivet? Det är bara en bil....
( Aftonbladet )

Fail på rubruken.....

Ne, där gick jag för långt. Så fuck alla som kör berusade eller drogpåverkade  :mad: :thumbdown:

Det är synd om mig idag!

Jag har fruktansvärt ont i magen och fryser som en snöboll. Jag vill ha mackor och te men inte är någon hemma som kan fixa det åt mig. Man borde kunna hyra en sådan som gör mackor åt en när man är sjuk, eller ha någon form av ägande av en sådan. Just det ja, pojkvän kallas dom. Jag skriver alltså detta inlägg för att fiska lite medkänsla utav mina rara läsare. Skriv något i stil med " Det är synd om dig " eller " Jag fixar en smörgås åt dig! "
Inte kan ni säga nej?


Tankar när jag ser på Titanic (?!)

Igår kollade jag på Titanic (?!) Kärleksfilmer är inte min grej men vad fan tänkte jag, måste ju ge skiten en andra  chans.

Under filmens gång kom jag på en del funderingar och tankar....


 • Det finns hundar med på båten, vart fan skiter och pissar hundarna när de är ombord?!
 • Att ha sex första dejten är en grej, men att måla av någon naken första dejten..naaee!
 • När skeppet fylls med havsvatten, kommer det inte med några fiskar in?
 • Om de inte vore för att "isvaktarna" skulle blivit distraherade av Jack och Rose som höll på att hångla och ha sig, skulle de ha lagt märke till isberget i tid. Att båten sjönk är alltså de kåta små jävlarnas fel.
 • En tanke slog mig...fan va fail att inte kunna simma när båten håller på att sjunka.
 • Fasen vad onödigt att Jack dog av kyla när han hade klarat sig så länge. Väärt allt jäkla besvär då.
 • Förresten dog jag typ av skratt när Rose säger "Put your hand on me Jack"  Hahhaha!
 • Helvete vad jag lipa då. Blir besviken på mig själv att jag är så blödig.

Sugen på chips? Sup dig full!

Ibland kan jag få ett enormt jävla sug efter chips . Jag har det nu, som vanligt. I alla fall funderade jag över detta faktum och insåg att det är saltet i chipsen jag suktar efter. Jag funderade vidare och tänkte att det kanske skulle gå att stoppa mitt chipsberoende med vanlig jäkla salt. Så, jag hämtade vanlig jävla salt man har till mat och experimenterade. Resultat: Nej. Saltet stoppade inte mitt sug efter chips, nu vet vi det.

Jag har också kommit på att jag inte är sugen på chips när jag är full, som de flesta brukar vara. Jag får helt enkelt se till att att bli full när jag känner att jag börjar bli sugen på chips.

Lila hår!

Jag ska färga hela håret lila. Just nu är bara luggen och en del utav håret det, och svart. Men vill ha hela håret lila! Ooowh kommer bli awesome. Jag ville bara meddela er eftersom ni säkert bryr er och undrar vilken hårfärg som blir min nästa. Nu vet ni!

Cooltjej_90


Boobis!

Inlägget kommer  att handla om för små bikinis. Det kommer däremot ingen bild på mina boobs, som man kan tro när man läser rubriken...Beklagar om jag nu gjorde er besvikna.


Skulle köpa bikini idag inför Spanien. Men tydligen har alla affärer bestämt sig för att alla kvinnor har typ
A/B-kupa. Mina boobs får inte plats i de storlekarna. Jag är besviken på mina bröst.
Istället kommer jag hem med en ny (lila) klänning. Den sitter ordentligt och kommer inte glida ner så jag visar hela min bh igen. Tur att jag hade valt en snygg den dagen. Annars vore de pinsamt i affären.

Mamma:
Häng med och handla
Jag: Neee...
Mamma: Jo.
Jag: Nej!
Mamma: Men du behöver komma ut lite
Jag: Och se Maxi? *kaxigt..
Mamma: Kom nu!
Jag: Okej då! *Muttrar...

Jag har blivit tonåring på nytt! Kaxig och besvärlig. Eller så har jag alltid varit så och kommer förbli sådan.

Det heter väl pockcorn?

Jag äter popcorn och kollar på O.C. Jag vet att det är så 200...någonting men serien är bra än idag!
Tills bara några år sedan trodde jag att popcorn hette pockcorn.

Det luktar banan!

Jag har inte skrivit på två dagar och jag förstår att ni har saknat mig något så otroligt. Jag var i Karlstad  och kände faktiskt inte för att informera er om en massa skit som vanligtvis. Dock blev min vistelse mer kortvarig än vad jag hade tänkt mig men varför behöver vi inte gå in på. Jag behöver inte heller berätta vad jag gjorde eller vem jag umgicks med. Era nyfikna apor :D


Jag åkte tillbaka till min hemort med en bussresa på över två timmar. Under hela den tiden luktade det banan i bussen. Som i kanske vet så avskyr banan, lika mycket avskyr jag också doften och till och med synen av en banan. Tur är det att jag inte har en hörsel som en fladdermus och kunde höra hur kärringen smaskade. Ja, för när man äter banan så maskas det något så otroligt. Den gången jag blev lurad till att äta en banan blev jag till och med trött på mitt egna smaskande ( är det ens ett ord?) Jag som annars älskar att smaska och tugga med öppen mun för att irritera och äckla folk. Är jag verkligen 21 år?


Nu ska jag äta en smörgås...så att ni vet. Bye bye löööövers ♥ ;)


En sån här grimars gjorde jag mot "tanten som bara äter banan"
Jag hoppas hon förstod hur bitter jag var....Sport för kvinnor?

En sport som faktiskt kvinnor skulle vara bättre på än män....

Förutom kvinnor som mig....

Damnlol!

Jag har skumma arbetsuppgifter!

Mamma gör hemmagjord sylt (?) och ber mig om hjälp.

Mamma
: "Ta bort skummet från sylten med sleven" ( när sylten puttrar i kastrullen )
Jag: "Vilken skum arbetsuppgift jag fick...."
Mamma: "Haha vilken kass"

Jag tar åt mig att hon skrattade och ignorerar kommentaren. En nöjd FulAnka!

Grejen med sexiga underkläder....?

I kylskåpet finns det tacorester och Cola. Resten av dagen är planerad om ni undrar vad jag ska göra.

Jag surfade runt efter kläder förut, visst är det en bra idé när man inte har pengar?
I alla fall så tipsade hemsidan om "sexiga underkläder inför din partner" Då slog det mig,
varför ska man anstränga sig med att ta på sig sexiga ( matchade till och med !! )
underkläder när killen ( eller tjejen, beror på vad du föredrar ), bara kommer ta av dem?
Okej, nu behöver man inte satsa på "mormor trosor" men det är sällan man får höra
" Vilken fin nyans och mysig material din bh har " utan snarare "Najs (glor lite gillande)....
du får ta av din bh, jag kan inte göra det med en hand". Det är snarare att man bär dem
för att man själv tycker de är snygga och trivs i dem....( i alla fall jag )
partnern ( eller ditt kk )  i fråga föredrar ju en utan....

Nu vet ni också att jag tänker shoppa sexiga underkläder....
Det var väldigt många parenteser i det här inlägget....

Ibland funderar jag på underliga ting....

Tokiga ortnamn


När FulAnka ska nanna!

För ett tag sedan skrev jag att skådespelarna filmer alltid är snygga när de vaknar på morgonen, medan jag själv ser ut som as. De är också snygga när de ska sova..vilket är sjukt irriterande.


Så här ser jag ut när jag ska sova! Läcker som sköen eller hur?!

Mörka ringar under ögonen is tha shiet...vi kan väl låtsas i alla fall?

....man kan inte alltid vara fager!


FulAnka nykterist? Nee...

Att vara student är underbart på alla sätt och vis. Det ligger till och med lite i charmen att vara fattig och bara lägga pengar på mat och sprit. Den här sommaren har jag lekt nykterist. Nästan i alla fall. Istället har jag lagt fokus på Cola. Det känns konstigt, som om mina njurar börjar återhämta sig. Om cirka tre veckor kommer jag plåga dem igen. kanske ska börja vänja dem lite...

Jag har det fasiken inte lätt

Livet är jobbigt när....
 • ...man måste betala för Spotify
 • ...man inte längre får lyssna på en specifik låt ( Spotify ) för att man har spelat den för mycket.
 • ...det finns lite Cola kvar i burken men man får inte ur det
 • ... man inte orkar äta tacos för hungern gick över.....


Det är inte lätt att vara FulAnka


Duckface!

Jag kan också göra "duckface" bara lite coolare och lite snyggare..ehm

Jag kan göra fler grimaser

Jag blir så jäkla impad av mig själv.
"Så här stolt är jag"..sa jag och charmerade mig själv med bilden

Kastar vindruvor!

Herr Jansson satt och jamade åt en fluga i mitt rum. Jag som blev trött på hans förbaskade jamade kastade en vindruva åt hans håll så att han skulle bli distraherad ( eller bli träffad ;) ) Istället åt han nöjt upp den och fortsatte jama åt flugjäveln. Den där katten kan verkligen förstöra det roliga för mig.

Pälsbollen har fått syn på ett bi som han försökte äta upp. Suck....
Det är jobbigt när man märker efter att ha borstat tänderna en liten stund att det inte är ens egna tandborste. Känns inte så jäkla party då. -Dagens fail.

Igår skulle vi käka pizza. Jag ville bestämde mig för en Hawaii utan ananas.  Jag avskyr nämligen ananas. Grejen var att jag var sugen på en pizza med tomat, ost och skinka vilket den har. Pappa talade om för mig i sista stund innan beställning att Vesuvio har samma ingredienser jag vill ha, och utan ananas! Där räddade han mig från att faila hårt.

En Hawaii utan ananas tack!Det är jobbigt när man märker efter att ha borstat tänderna en liten stund att det inte är ens egna tandborste. Känns inte så jäkla party då. -Dagens fail.Igår skulle vi käka pizza. Jag ville bestämde mig för en Hawaii utan ananas.  Jag avskyr nämligen ananas. Grejen var att jag var sugen på en pizza med tomat, ost och skinka vilket den har. Pappa talade om för mig i sista stund innan beställning att Vesuvio har samma ingredienser jag vill ha, och utan ananas! Där räddade han mig från att faila hårt.
- Detta var gordagens nästan fail!


BTW...Har de stängt ner pizzerian Mama Rosa?!

Det där med morgonsex?


När jag vaknar på morgonen ser jag ut som värst. Håret åt alla håll och självklart ser man sjukt trött ut. Nästan lite drogad.  Jag frågade mig den här morgonen då jag såg mig själv i spegeln, hur kan någon ens få tanken på morgonsex om man ser ut så hemsk ut? Jag är väl knappast ensam att se ofräsch ut på morgonen? Detta är en gåta....

FulAnka är redo för frukost...

Natt/tidig morgon uppdatering :tired:

Det är förbaskat jobbigt att både bli hungrig och kissnödig ( om alla andra får så får jag också säga det )så här dags.  Man kan inte sova! I och för sig så blir det inte enklare att sova då man bloggar och kollar på O.C. Jag vill ha tekakor. Make me sandwiches woman!!
Ibland förnedra mina egna art lite.....
jag bör sluta innan en feminist läsare ger mig elaka kommentarer :bigeyes: ;)

Dela med dig mera!

Något jag stör mig på är när vuxna människor säger "Jag ska bara gå och kissa"
när de är på allmän plats.Inte för jag vill klaga men, kan de åtminstone säga "
jag ska gå på toaletten" Men nee. för de antog att alla människor omkring på
fiket ville veta vad hon skulle gå och göra. Vad bra, för då slipper jag fundera!
De kan lika gärna säga "Jag ska gå och skita", när de ändå håller på att avslöja
sitt kissande. Lika naturlig det. Jag blir så frustrerad. Suck

Jag har det inte lätt....
.

Om du suger länge blir den mindre....

Idag var jag i Gränna. Något dret ställe där de tillverkar Polkagris. När jag sög och knaprade på min egna  polkagris hade jag en enda tanke, att kvinnan som är grundaren till godiset var en snuskig kvinna. Polkagrisen är som ni vet, lång, hård och man ska suga på det. Låter inte det bekant för er? Jo det tyckte jag också, lite för smal för min smak bara. Nu hade ni väntat er så klart att jag sitter med min polkagris i munnen och suga för fullt. Men så roligt ska vi inte ha det.

Anka-tvålpump!

Det blev tyvärr inga bilder med mig med chokladtårta i halva ansiktet. Jag tror inte att någon skulle ha ställt upp med att ta en sådan bild. Vem vet varför. Ska ta ett nytt försök i morgon eftersom det blev tårta kvar. Detta betyder så klart att jag lyckades med min tårta. Den blev i alla fall inte bränd och var ätbar. Ganska så nytt för mig faktiskt. Ibland dyker kvinnan inom mig upp. Tyvärr fick jag ingen hamster eller Alexander Skarsgård som vampyr, men jag hade nästan insett det igår kväll så blev inte så besviken.Mina presenter var inte helt fel trots utan vampyr och hamster.

21 år och fortfarande underbart awesome....

Brudar med små pattar...

Lilla Lovis är en ironisk och rolig kvinna.
Denna är då favoriten utav henne Jag spottar aldrig ut mitt snusFulAnka goes 21 år.....

Okej, detta är viktigt och jag måste dela med mig av denna coola nyhet.
För 21 år sedan skedde något legen...wait for it....dary! Legendary!FulAnka came into the world.
Jajemän att jag nu är 21 år, singel, fattig student och bor med sin katt i en liten lägenhet.
Det lät mindre petetiskt när jag bara var 20 år. Jag är inte bitter. Bara för att göra mig gladare
lägger jag upp den här bilden som jag asgaravde åt i si sådär fem minuter. Nej, mognaden har inte
blivit bättre med åren ännu. Idag ska jag baka min chokladtårta. Med det menar jag att mamma
ska göra det och jag ska äta smet ur bunken och vispen.

Men nej nej. Jag ska fortsätta att njuta utav ännu ett år ( får man väl hoppas )!

Förra året fyllde jag systemet på en söndag. Hur bittert var inte det?
Bild på min chokladtårta och bild på mig med massa tårta i ansiktet som en
femåring får ni i morgon. Förstår att ni väntar spänt.
Hahahhaha ooh ja dör!

RSS 2.0
Tjenis Penis! Jag heter FulAnka (nästan i alla fall )och är en rar punkar jävel. I den här bloggen skiter vi i mode och sådant trams. Istället handlar den om onödigt skit, underliga och roliga ting. Bloggen ska du helt enkelt inte ta på allvar! FulAnka är 20 jävla år och pluggar till lärare. Jag må låta mogen men så är inte fallet. Jag ägnar mina dagar åt godis och sprit. Och självklart åt min katt Herr Jansson