Skåne? Vad är det för något?

"Ja, men om emil prata skånska, så hade Malmö varit i småland" Hahaha

Godis! Ne bär?!

Halva min rygg är bruten och mina ben är förlamade. Eller så har jag träningsvärk. Ohja jag har inte gett upp än. Jag satsar på att få vara nahaaajs i sommar. Tror att personalen på SATS har en liten tävling emellan sig, hur länge kommer hon att träna här regelbundet? Tror de flesta har satsat ( höhö ) på en vecka.
Väldigt ofta ordet sats nämndes i texten.

Men i alla fall, träningsvärk? Jag? Ett ovanligt fenomen för mig. Fenomen har inte alls med saken att göra men tyckte det lät bra. Bra att låta smart då och då. Fast nu låter jag ju korkad när jag använder ett ord som inte har sin rätta betydelse i en meningen.

Jag äter bär! Vart fan är godispåsen? Jag tror att någon har utfört voodo-skit på mig.
För så här kan jag fan inte fortsätta! Kan trösta er med att jag har tillbringat halva dagen i sängen för att jag var för lat för att stiga upp
.

På mitt golv ligger en och en annan kork. Orkar inte plocka upp dem. Herr Jansson går till attack mot korkarna. Vad korkat av honom. Hahahaha!


Annars så sitter ja och sjunger med System Of a Down. Alltså inte på riktigt, tyvärr.
Tänk er att jag ska få de dem live i sommar!....iiiiiiiih * fjortis ljud.

Dret lista ...del 10!

Dag 10-Kärlek....


Min första fråga är "Vad fan är ens kärlek?" Jag tänker först och främst på den kärlek jag känner till min familj och vänner. Det är dem jag älskar och dem som jag tycker om. Ni som är betydelsefulla för mig. Men vad är det för slags kärlek man känner för en specifik person, som pojkvän eller flickvän? Det är tyvärr något jag gömmer mig för. Varför vet jag inte. Jag är väl feg och jag vet också om att jag kommer vara dålig på att visa min kärlek till denne. Hur mycket jag än tycker om någon har jag svårt att visa det. Det gillar jag inte.
Jag har lätt att tycka om människor så missuppfatta mig inte fel. Jag tycker om mina vänner grymt mycket. Men när det kommer till den kärlek jag längtar efter är det svårare för jag blir då aldrig kär. Jag har varit det en gång och jag vill faktiskt bli kär igen. Nu ska vi inte bli för deppiga här! Även om jag är dålig på att visa och tala om detta för er ( de vänner som läser min blogg :P ) så betyder ni förjävla mycket. Gillar er grymt mycket och älskar till och med....* shit jag sa ( skrev ) det. Wow ;D
Här med ger jag en bild på en pingvinbebis till er!

Broccoli...wtf?

Det är illa...I går talade jag inte bara om mina tre dagar i rad träning, utan också att jag inte vill ah chips! Nu sitter jag och äter broccoli! Fast det där med broccoli har mamma lurat i mig. Efter 20 år ( Ja hon försökte säkert ge mig broccoli när jag var en liten bebis och inte hade tänder ) så har hon lyckas. Jag gillar broccoli!
Tur är väl det att ja ska på fest ikväll.
Om jag inte hade velat ha sprit så skulle jag åka till sjukhuset.

Dret lista..FulAnkas framtid!

Okaajssiii nästa ämne för "30 dagars-listan" är Mitt bästa minne. Tycker då att det var ett förjävla knepigt och svårt att välja just ett specifikt så den struntar jag i och går vidare till nästa...
dag 09 – vad jag vill göra i framtiden.
Jag har inte många planer direkt för min framtid, men mål och drömmar har jag. Vad jag vill göra är att arbeta med det som jag nu studerar till, lärare. Det blir högstadiet/gymnasiet i religion och samhällskunskap. Ser riktigt jävla mycket fram emot det men jag har många år kvar. Jag kommer förmodligen bo kvar här i Värmland i alla fall. Jag får helt enkelt se vart jobben finns. I framtiden vill jag också resa mycket. Både för nöjes skull men också för att få erfarenheter. En dröm jag har är att flytta till England och studera där ett år eller två. Jag vet inte vad men det vore för jävla underbart och roligt. Men innan mer ansvar sätts igång vill jag leva livet ännu mera. Festivaler, konserter. hitta på roliga saker med vänner, resa, många fester, flytta till större lägenhet, skaffa en till katt eller hund. Det finns så mycket mera. Efter allt roliga är jag som sagt ivrig att avsluta min lärarexamen, flytta till och plugga i England, åka utomlands och studera kultur och religion. Efter detta ser jag grymt framemot att börja jobba som lärare.
I morgon blir det....dag 10 – min syn på kärlek. Det blir svårt, kärlek ser ja tyvärr bara som
svår.

Sockerbrist

Det är allvarligt fel på mig. Jag har tränat tre dagar i rad ( bara där smäller man av men vänta ni, det kommer mera! ) Jag hade chips undangömt i mitt skåp, och nu till en film öppnade påsen, jag har ätit tre stycken chips! Inte påsar utan chipsar. Det var som förra helgen då jag åt dipp och grönsaker, wtf med det liksom?
Jag kommer förmodligen dö av brist på socker och onödig fett. Dessutom har har nya ( hela ) strumpbyxor, med hjärtan! Helt plötsligt ser man väldigt rar och oskyldig ut.''
Skulle bara visa hur fjantig jag ser ut i hjärtan, inte min grej.
Men istället får ni se hur fjantiga mina fötter blev. Och de är inte sådär stora på riktigt.

Dret lista - del 7Dag 07 – mina olika stilar genom åren.
Jag har inga bilder på alla mina olika stilar så därför orkade jag inte med den här. Men jag kan ge en förklaring i alla fall. Vi börjar från högstadiet där jag under de två första åren hade den här "pojk-flicka stilen"
Den blev jag retad för men höll kvar den.
Under sista året av högstadiet och fram tills idag har jag varit mycket inne på svarta kläder, nitar, fluffigt hår, bandtröjor och randigt. Jag älskade kläder och smycken med döskallar. Vilket jag gillar grymt mycket nu också. Att måla sig svart runt ögonen började också vid den tiden, vilket jag fortsätter med idag. När jag var 17 fick jag äntligen färga håret. Mamma var sträng på att inte tillåta mig göra det. Det blev rödbrunt. Sen färgade jag svart utan att tala om det för mina föräldrar. Hihi de gillade det inte. Sen har det varit ett väldigt velande fram och tillbaka, rött, svart...illrött, svart, rosa...svart...brunt med olika färgglada exentsions slingor i.

En hårfärg jag älskade men svår att sköta eftersom jag egentligen är så pass mörkhårig. Behövdes blekas om och så vidare. Mycket irriterande. Här var ja 17 år och oskyldig tös.
I dagsläget har jag min mörkbruna original hårfärg i med rött överhår. Snelugg eller vanlig kort. När det kommer min stil idag så är det fortfarande svarta kläder som gäller, samt  neetskärp, lackleggins osv. Klänningar älskar jag. Klär mig också i T-shirtar som är randiga eller med tryck eller skjorta. Leopardmönster är också en favorit.  När det väl kommer till färg föredrar jag dem i knas nyans^^ Strumpbyxor, gärna trasiga eller nät. Kängor och converse bär jag på fötterna. Min skinnjacka älskar jag! Tuperat hår sitter kvar än än idag, likt att ha massa svart ögonskugga.
När jag var 18 fick jag äntligen pierca mig. Det blev höger sida
om läppen. I somras piercade jag tungan( den talade jag inte om för mina föräldrar
att jag skulle ta ) och näsan. I vintras blev det andra sidan av läppen=Snakebites
( Den talade jag inte heller om för dem :P )
Till sommaren blir det min sista. Naveln.
Skjortan var populär i somras. Undra vart den är, har inte
sett den på länge :(
Hela förra sommaren skuttade jag omkring i klänning. Längtar till i sommar då
jag kan göra det utan jobbiga strumpbyxor.

Strumporna med pingviner

Jag rapa precis, om ni undrade.
För övrigt är min rygg totalt fuck't upp. Har tränat förstår ni och är man en otränad knubbis som mig då är man ovan och får träningsvärk bara av att tänka "träna". Tänk bara hur det känns när nu när ja har gjort det på riktigt!
För övrigt har jag gula strumpor med pingviner på. De är både fina, varma och awesome!


Dret lista...del 6

-Vem jag helst vill se ut som

Vad är det här för nått då? Pfff...Men en kvinna som är enormt snygg och het är Kat Von D. Hennes stil, kropp, tatueringar, kläder.....Owshiii.....Jag vill också se ut så typ!
FulAnka platsar inte in bland feministerna

Nu tänker ni "Nämen FulAnka, kränker du kvinnan?" Nämen oj då, men kul var det!


Doppa och njut

Det finns flera onödiga faktum med detta....
 • Onödigt att de säger att kakan smakar den smakar kladdkaka? Det gör den inte alls. Tänk på oss stackars kladdkaka älskare, hur besvikna vi blir.
 • Onödigt att doppa kakan i mjölk? Det blir bara kladdigt och dubbelt så mycket mjölk för den laktosintolerante. Visserligen kan denne köpa laktosfri, men nu ville denne inte det
 • Onödigt att dom är så snuskiga?
Erkänn att min rubrik äger nu när man har läst inlägget. Ibland är ja så awesome så jag själv börjar undra vart jag får allt awesomes

Något annat som är onödigt är att jag lyssnar på Muse och sjunger med. Som ni vet så kan jag inte sjunga. Det låter förjävligt. Men Matthew Bellamy sjunger så uundeerbaaaart det heta fanskapet


Dret lista..FulAnkas hemklisas..mihih

- fem hemligheter.
Med mening tar jag på mig två olika strumpor eftersom jag, av någon anledning, tycker det är finare så.
Jag ger en bild utav mig själv att vara väldigt självsäker och tuff. Egentligen är jag inte lika självsäker och inte alls så tuff och hård som jag vill gå ut med. Varför? Jag vill inte visa mig som svag.
Jag finner det otroligt tråkigt att äta med bestick. Om jag är sällskap av andra eller äter något kladdigt gör ja det, men föredrar helt enkelt att äta med händerna. Varför? Jag vet inte. Har gjort så sedan jag var liten och det sitter kvar.
Jag har det grymt svårt att bli kär. Att få känslor för någon tycker jag är jobbigt. ( Självklart tycker jag samtidigt att det är hel najsa känslor)
Jag föredrar att ha rosa tandborste..inte lika roligt annars.

FulAnka glömmer insynen....

Ibland kommer vi på oss själva med att göra något konstigt.....
Sjunger på bussen. Okej, inte på samma sätt som jag gör när jag är ensam hemma ( höhö ) Men ibland råkar man nynna liiite tyst för sig själv på allmän plats eller bussen. I alla fall jag. Jag menar du lyssnar på en hel bra låt och självklart råkar det smittas med att sjunga! Förhoppningsvis är det ingen sorglig låt så att man inte sitter där och börjar deppa eller att passagerarna tror att man har ett tragiskt liv. Typ "Love hurts" Deras tanke blir väl att man har gått och blivit dumpad eller har otur i kärlek.
Käka chips medan jag kollar på TopModel. Ibland när jag ser på tv tänker jag inte på vad det är för program jag kollar på. Helt plötsligt inser jag att jag käkar chips och kollar på en program med snygga smala brudar. Min första tanke " Smala fanskap " Min andra tanke blir "Jag vill också se ut såå" Efter detta vill jag inte ha mera chips. Så där ligger dom och röttnar. Här får jag två alternativ....Kolla klart på Top Model och pressas till att bli lika snygg och smal som dem? Eller skita i dom och äta chipsen så att de inte går ut ( inte genom dörren, utan datumet )? Höhöh där var jag finurlig. I och för sig har jag dragit det "skämtet" förut.
Glömmer insynen: Ibland kan jag glömma hur bra insyn det är här jag bor. Därför får jag lätt panik när jag inser detta när jag endast går i ett långt linne eller endast mjukisbyxor och bh. Killar får gå runt i kalsonger, så varför får jag inte gå i mjukisar och bh? I alla fall letar jag snabbt på ett linne eller mjukisbyxor när ja inser detta.
Såg på Madagascar 1 och 2 här om dagen. Jag äääälskaaar den här lilla lemuren. Han gör
hela filmen! Ooh vill klappa och krama på!
Hahaha kolla liksom på bilden xD!

Dret lista...del4

-Mina bästa tips att klara gymnasiet med bravur.

Okej det här var ju spännande....humpf! Jag har gått i skolan sedan jag var 6 år och pallar den fortfarande och klarat mig till Universitetet. Visserligen är det lärarprogrammet och inte typ läkare men...ändå!
Kämpa kämpa och för i helvete kämpa! Om det är något ämne som du har svårt för ( som jag alltid har haft för matte) så ge fan i att du inte ger upp. Be om all den hjälp du kan få, prata med din lärare i ämnet. Ni kan komma på något sätt så att du kommer lära dig och klara dig i ämnet/ämnena. Det är hennes/hans plikt att du ska klara godkänt i ämnet. Så klarade jag matten, jag gav aldrig upp.

Strategi. Under gymnasiet är det mycket att plugga och man vill alltid ha bra betyg. Det gäller att planera och lägga upp ditt pluggande i en slags strategi.
Hitta det du är bra på! Satsa ordentligt på det ämne eller ämnena du tycker är roligt och du vill lära dig mycket mera utav. Betyg i viktigt, men det är inte allt. Intresse och kunskaperna är lika viktiga dem.
Sätt upp mål: Om du tycker det är tråkigt att plugga, är lite trött på det eller/och tycker det är svårt. Sätt ett mål! Tänk dig " Om jag får G i matte kan jag...." Eller en belöning. Tänk dig att du klarar dig igenom detta så kan du nå ditt drömyrke eller du kan komma in vid högskolan/Universitetet. Tänk framåt. Det är jobbigt i stunden men du vinner så mycket på det i längden.

FulAnka går vilse...igen.

Här trillar jag in. Inte bokstavligt talat men ni fattar.

Jag kröp ut ur mitt täcke förut. Ladda min ipod och tog med den ut på en promenad. Under min lilla promenixen kom jag på vad som kommer få mig att ta dessa promenader. Jag klarade mig nämligen ifrån bakfylla men huvudet är minsann liite efter. Så jag behöver alltså bara supa ner mig och dagen därpå kommer jag vilja och behöva komma ut i friska luften. Nu har vi löst det. Vad kommer krävas att komma iväg till Sats? ( höhö )
Jag gick vilse i det område ja har bott i 1.5 år nu. Mitt lokalsinne ska man då inte förlita sig på.
Visserligen passar inte den här bilden in i kategorin " Jenny goes hot " men jag
tycker att den passar in här på bloggen i alla fall. Visserligen har jag inga
bilder under kategorin "Jenny goes hot"
Om ni ndrar vad det är för fel på mitt vänstra öga så är det inget fel på den.
Jag gjorde så med mening....

Jag gömmer mig ett tag....

Om ni undrar " Men vart är FulAnka? Varför uppdaterar hon inte sin blogg?" Jag ligger bara under täcket och gömmer mig. Där kommer jag ligga tills klockan 13:00 i morgon för jag har föreläsning senare. Menar så ni slipper undra! Det kanske kommer en och en annan uppdatering. Jag kommer nog börja tänka och fundera på onödig ting när jag ligger där. Men tjao tjao
!

Dret listan...del3!

min topp 10-lista över vad jag inte får missa här i livet...
1)
Under 1-2 år studera eller jobba som lärare i England, helst London.

2) Skaffa mig en stor och lurvig hund. 

3) Resa runt i länder och kontinenter för att få uppleva deras religioner och kulturer.( Skit bra erfarenheter när jag blir lärare) och grymt kul så klart!

4) Gå på Muse konsert. Helst att få autograf och krama Matthew Bellamy!!

5) Åka till Afrika och kolla på lejon, elefanter och andra vackra djur

6) Tågluffa igenom Storbritannien.

7) Äta tre bananer i rad. Verkligen hatar banan!

8) Träffa Daniel Radliffe och Rubert Grint...mihihih!
9) Vara en fjant och bli kär någon gång!
10) Fortsätta med att leva som jag vill och vara lycklig

Herr lever, hur mår du?

Att sjunga är kul, dock så låter det inte så vackert inne min lilla lägenhet. Inte så konstigt att Herr Jansson har tillbringat all tid under sängen.

Har ni hört era röster på band? Jag tycker det är så jobbigt. Jag får tankar som; Låter jag så? Hur står folk ut att höra på mig? Är min röst så där mörk?! Jah, jag gillar inte ens min röst när jag pratar!

Jag är lycklig i alla fall för hela min frys och kyl är full med mat och snart ska jag tralla ner till vänner och förstöra min lever. Bye bye
!

Vitlök och suranappar!

Lite uppdatering om mitt liv....

Min andedräkt luktar vitlök

Jag har en påse suranappar

Min ena strumpa är randig och den andra är i leopardmönster

Jag funderar på att plugga för att jag inte har något att göra. Behöver inte ens det.....töligt!


Bye bye ( Så cool ser jag ut när jag säger hej då )


Fuckin listan..del 2-När jag var som fullast
När jag var som fullast


Ohoo det här bli lite lättare än förra ämnet. Att festa är mer min grej än klackskor kan jag säga er. Men när det handlar om min värsta fylla och en av de gångerna jag var som fullast var 08. Jag var 18 år och skulle ut med några  vänner. Vi började så klar förfesta innan då jag och Marcus delade på en vodka. Jag drack och drack utan att känna av någonting. Blev lagom och nöjd full och vi drog ner till stan för utgång. Väl inne på krogen träffade vi bekanta och jag fortsatte med att dricka cider. Jag minns tills jag ramlade ihop inne på stället. Svart. Helt plötsligt står jag ute där jag bråkar med vakterna. Ohnej inte okej. Typiskt mig. Nej inte att bråka med att käfta emot. Annars fall är jag en ganska så kaxig typ men som full är jag ännu kaxigare vilket ledde till att vakerna var lika otrevliga tillbaka mot mig. Jag förtjänar väl det. I nästa stund springer jag iväg. Svart. Jag är på ett hustak. WTF med det liksom? Svart. Jag hoppar över en grind. Här springer mina vänner efter mig och är förmodligen rätt jävla trötta på mig^^

I nästa stund är jag inne i centrum och jag springer i full fart. Vette fan varför. I alla fall ser jag en bil. Men på något sätt fattar jag inte det och inser inte att jag inte borde springa emot en rullande bil. Jag springer därför på den och ramlar så klart omkull. Sen är jag i en polisbil. De kör hem mig till mina föräldrar. Jag är grym på mitt personnummer, namn och adress som stup full ;) Mina föräldrar tar emot mig av polisen och tackar ihjäl sig. Där var det slut. Fy fan vilken kväll :P! Jag var inte bakis dagen efter faktiskt! Oh...jag hade en ordentlig bula i huvudet.


Under Nollningen. Gjorde inget pinsamt...ehm hum....
Lägg inte heller märke till mina feta armar :D

Sen har jag upplevt dumma fyllor hemma i Karlstad också. När jag tänker efter är det två specifika jag kommer att tänka på.Jag skäms samtidigt som jag skrattar åt dem. Hhaha uch :P Du som läser och vet vilka jag menar, var rar och inte skriv " Ooh var det då du....." Inte okej! :P

I morgon kommer...dag 03 – min topp 10-lista över vad jag inte får missa här i livet.

Badankor i alla möjliga mönster!Gillar ni badankor? Det gör jag. Därför blev jag jätte weih när jag hittade
den här sidan iDuck. Där kan ni köpa hur grymma badankor som helst
till ett grymt pris också. Hur grymt är inte det?


Btw en ny kategori maybe? Med mina andra otroligt coola tips. Yeah!

Locket är också gott....

Är det bara jag som tycker att det är roligare att peta på en Semla än att äta den? Var det bara jag som barn istället sa " Selma äckligt "? Och att det är florsockret på locket som är godast?


Annars är jag strängt upptagen ( eller nja, jag skriver ju ett bloginlägg. Så upptagen är jag inte. Bör vara snarare) med att läsa hur läroplaenerna för religionsämnet har sett ut. Ytterst spännande och något som jag ska tänka på när jag har tråkigt. Min VFU är slut för den här gången och det betyder att det inte blir några mer bussresor till Mariestad (weih) Men som också betyder att jag inte få sen gubben med den knallröda mössan. Han går också under betäckningen "Mannen som petade sig i örat med pennan" Min kropp ska alltså återgå till det normala. Sova till minst 11 (Har ju bara föreläningar 2-3 gg i veckan) "frukost" klockan 1, ingen lunch och middag när jag vill. Normala rutiner är inte min grej. Normalt är inte min grej över huvud taget.En gammal bild där jag återigen ska upplysa att jag har
tubklänning på mig, är alltså inte naken. Men jag undrar, vad
är det för bh jag har på mig? utan axelband? Det har jag aldrig.
Ni behöver inte undra om ni inte vill.....


En fuckin lista!Nu ska jag leka "Jag ska göra som alla andra bloggare"...nej ingen mode tips eller visa upp mina kläder. För vem bryr sig vad jag hade på mig idag? Jag och ingen mer. Nej istället ska jag följa en lista som pågår i 30 dagar. 30 ämnen och jag ska skriva om dem alla under dessa dagar. Jobbigt!

Dag 01 – mina första/bästa klackar.
Okej kunde de inte välja något sämre? Jag varken äger eller kan gå i klackar. De är snygga men helt enkelt inte min grej. Jag trivs bäst i trasiga converse eller kängor. Men jag har haft "mina första klackar"- de blev mina sista också. Det enda gången jag har burit dessa komplicerade men ack så snygga de kan vara-skor, var på studentbalen. Jag hade grymmaste och snyggaste balklänningen ewer och fick rådet att klackskor skulle vara najs till dem! Jaha, tänkte jag, jag får väl ge dem en chans.


Men sisådär jag skaffade mina första klackar. Svarta så klart med en liiten rosett som matchade den allt för grymma och stora rosa rosetten på min klänning. Jag övade i veckor! Nåväl, en vecka, för att jag skulle kunna gå i djävulskapen. Svårt var det men sen kom den stora dagen då de var dags att plåga fötterna. Och det gjorde jag också. De var i rätt storlek men trots det så fick jag förjävla ont utav dem. När jag satt ner också! Gah! Det slutade med att jag fick ta av mig dem. Bara för att jag inte hade några skor på mig trampade jag i spya den kvällen. Min högra fot led inte allt för mycket eftersom jag hade strumpbyxor.


Sen dess har jag aldrig gått i sådana farliga skor igen. Min studentbal var 09. Jag kanske klarar av det om två år. Nästa ämne, i morgon, blir "Min värsta fylla" Ohoh...vad ska man välja?

Kantarellplockning!

Mjopsi!

Härmed är jag en stolt ägare till en chipspåse. "Nemen Jenny...." , tänker ni "Inte är det helg inte, ska du tjocka dig nu igen? Du är tjock som du är" Jaaaa tänk att jag ska det och tänk att jag är de!

Annars då? Har ni plockat några kantareller på sistone? Nyligen la jag två lägenhetsansökningar. Nej jag ska inte hoppa lärarutbildningen eller flytta ifrån Karlstad, inte blir ni av med mig inte. Jag vill bara bo större och det är behövligt. Herr Jansson måste också få en större golvyta att leka sina fåniga kattlekar på.

Själv har jag inte plockat kantareller utan istället pluggat och petat på Herr Jansson när han ahr sovit. Elakt tänker ni. Men nej nej, både han och Mira ( mammas och pappas katt ) väcker mig tiidiigt med sina oändliga och högljuda lekar. Det verkar vara datten eller något liknade.

Man läser det man vill läsa


Som ni ser står det Kingdom. Det tog mig tre gånger att uppfatta att det stod just det. De övriga två gångerna läste jag "Kondom" Mina följande snabba tankar var....
 • Varför gör de ett program om kondomer?
 • Hur mycket finns det att säga egentligen?
 • Vem skulle ens kolla på det?

Plötsligt var det inte ett lika roligt program längre.....

Ankor och kycklingsröra baugett!Jag såg en anka i dag som var extremt nära. Jag kunde ha klappat den. Men när jag närmare mig så sa den *Kvack och flög iväg.

Jag lekte fröken i två lektioner sen slutade jag.

Jag såg två gula bilar på vägen hem. Kunde i detta fall säga " Guul Biiil " till Nea som jag snackade i telefon med! Jag vann alltså....
Jag har kycklingsröra -gegamoja på baugett!


Det ni visste och inte visste....

Ni har saknat mig idag och det vet jag! Däför delar jag med mig av....
Du heter:
Jenny Maria Ramona Ferlin ( Acosta ) Den sista pappas efternamn som jag ska byta till!

Smeknamn: Kärt barn har många namn. Jag har ingen!

Beroende av: Lypsyl, tv-serier och hallonklubba!

Brukar du skratta för dig själv: Hahah typ jämt!

Vad står det i ditt senast inkomna SMS: Vet inte och orkar inte kolla heller. Bär aldrig med mig min mobil längre. Tycker inte om den. Min rooosaa fina har pajjat!

Var bor du: I soliga Karlstad *Läs det med värmländska!

Trivs du där: Om jag gör! En av mina bästa beslut i livet att flytta dit och plugga =)

 


 

 

Äger du ett par Converse: Ett par. Resten är fejkis

Sprit, cider, vin eller öl: Sprit...mihihihi.

Är du allergisk mot något: Laktosintolerant..låter så fruktansvärt fånigt

Hur svarar du i mobilen: " Tja de Jenny " "Ah"- Fan vad otrevlig jag får låta då... Eller ett "Halå?"

Antal timmar sömn inatt: 11 timmar-gööött

Brukar du komma i tid: Det är jag äckligt duktig på  minsann!

När mår du bra: Mår oftast bra :D

 


 

Vad tycker du om fötter: Väldigt praktiska att ha!

Vad saknar du:
Oh det ena och det andra. Pengar och en hamster bland annat!

Hade du en bra kväll igår:
Nej. Jag åt dipp med grönsaker. Något var mycket fel!

Favorit dryck på morgonen:
Jag har lyckas lära mig dricka te! Och på möra är den som bäst. Inte har någon lurat mig till kaffe ännu. 

Rakar du benen:
Nu på vintern är jag dålig på det. Kanske till och med kanske förväxlas med ett ben tillhörand en man!

Är du blyg:
Nej, att träffa nya människor är super och är väldigt påt! Men har lite svårt att slappna av bland vuxna människor. Alltså vuxen som föräldrar är.Sysslar du med någon idrott:
Nej. Men ska dra igång träningen på Sats igen( höhö fatta det roliga med namnet) Ska ta många dans pass! Älskar att dansa..mihihih!

Tror du på kärlek vid första ögonkastet: Det gör jag förvånandsvärt faktiskt :O

Har du spytt offentligt: Heheh! Ohja :P

Vad skulle du göra om du vore kille för en dag: Bära kalsonger. Verkar grymt sköna!

Vad gör du i morgon: Påbörjar min andra och sista vecka på praktiken. Är på ett gymnasium, as kul!

Vad längtar du till: Sommaren och tills jag kan skaffa en iller!

Vad använder du för schampo: Nåe dret..tror ni jag lägger sådant på minnet?

 


 

Hur gammal är du: 20 härliga år! Har redan åldersnoja samtidigt som jag har en av mina bästa tider nu ^^

Tycker du om någon just nu:
Jag ogillar sådana frågor...inte okje att fråga!

Gröna eller röda äpplen: Gröna! Klarar faktiskt inte av de röda!

Gillar du golf: Finns det något töligare?

Vilken tid gick du upp idag: 12:45...då tvingade mamma upp mig. Det negativa med att bo här under min praktik.

Har du sovit i din egen säng inatt: Jajemän! Är nog lite gammal för att sova mellan föräldrarna.

Har du strumpor på dig nu: Ja! En röd/vit knästrumpa och den ena är lite kortare men längre än en vanlig strumpa. Den är blå/rosa randig! Jeete fina båda två


Är det okej att gråta: Gråta bör man...annars ...dör man? Försöker låta klok här men det gick inte.

När grät du senast: Till ett avsnitt av Cold Case:P Men det var sorligt....

Vad skulle du göra om du vann en miljon: Så jävla mycket och roligt! Men också betala av mina CSN.skulder, det är tråk- Och så klart skänka både till människor och djur. Alltså WWF. Inte så jag lämnar ut en 20.a till en ekorre.

Bär du glasögon eller linser: Det gör jag icke. Men bör när jag kör ( när jag väl har skaffat körkort )

Tycker du det är viktigt att ha märkeskläder: Nepp! Aldrig tyckt det.

Har du piercing: Ja! Två i läppen, en i näsan och en i tungan. Bara naveln kvar!

Vill du gifta dig: Neppsi!

Vill du ha barn: Kanske. Jag vet inte. Men tror det men inte förrens måånga år! Har så mycket jag vill göra när jag är klar med min utbildning.
Solar du ofta: Nej! Jag vill vara brun men tycker det är så jobbigt att sola. Funkar inte ritkigt där

Är du bra på att laga mat: Mja det går att svälja i alla fall.

Är du flygrädd: Jaah! Jag kan ju inte flyga! Men flygplan är helt okej!

Är du musikalisk: När jag är ensam och sjunger! Men annars..nej

Vad dricker du helst när du är törstig: Tråkigt nog vatten....

Vilken är din favoritglass: Ohh ...hum....Piggelin!

Tror du på ett liv efter döden? Jag tror på spöken när jag har sett en skräckfilm och är rädd

  

Tycker du om sushi? Aldrig smakat :O men tror nog inte att jag skulle göra de. Verkar skumt och inte min grej.

Vad äter du helst när du ser på film: Godiish!

Har du tandläkarskräck? Vem gillar tandläkaren liksom?

Är du morgon- eller kvällsmänniska: Ehm kväll!

Vilken ögonfärg har du: Bruna! Mörkbruna till och med.....

Biter du på naglarna: Jaaoo.Den vanan är inte okej!

Röker du: Njepp! Eller ah kan väl ha gjort det på fester men der räknas inte tycker jag. Himpf!

Hur ofta tränar/motionerar du: Aldrig:( Men nu blir det snart dags igen för de! Det kommer bli av eftersom jag kommer ta många danspas på Sats ( hihih )


Tycker du om sushi? Ja!

Vad äter du helst när du ser på film: Popcorn eller godis

Har du tandläkarskräck? Nej

Är du morgon- eller kvällsmänniska: Kväll!

Vilken ögonfärg har du: Grön

Biter du på naglarna: Nej

Röker du: Nej

Hur ofta tränar/motionerar du: Aldrig... Iaf inte på vintern. Men på våren och sommaren händer det att jag och Sebbe går ut och joggar eller tar en powerwalk


Vart gick det fel?

Någonting är fel, men kan inte komma på vad. Kan det vara att jag äter grösaker och dipp! Vart är chipsen?FulAnka=Godis

Vet ni, om ni käkar något onyttigt och får lite smått ångest. Då kan ni bara tänka på mig! Då mår ni genast bättre. Tanken om att det finns någon där ute ( jag ) som är lika tok i godis och liknade som er, får er att känna att ni inte är ensamma med att tjocka er. Eller, tänk på mig och ni slutar genast äta chips ...hahaha!

Det gäller att kunna driva om sig själv;)
Jag är cool fast jag go knubbish!Solen gömde sig....


 • ...luktar det så skumt i affärer som Gengåvan?
 • ...fanns istiden? Vart fasen höll solen hus?

Jag ljuger...

Bara så ni vet: Jag sitter inte alls och kollar på Cold Case och dricker Coca Cola. Nej nej, det är plugg och vatten som gäller. Eehm.

Bara för att jag har den här bilden som skrivborsunderlägg och skrattar varje gång jag ser den. Den ska jag ha som bakgrundbild när jag köper Marcus HTC. Glömt hur det är att ha en fungerande mobil...


I'm a biatch

Ett till klipp...tvp dagar i rad. Det får mig att tänka på Johan Glans  "Tårta? På en torsdag?!" *På skånska. Haha så underbar.

Haha, WTF med katten liksom!För övrigt sitter jag och pluggar, ohja mitt liv är äckligt spännande.
Annars så har jag varit på illdåligt humör idag. Men man kan inte
alltid vara glad. Inte blev det bättre på bussen hem när en kärring
inte kunde registrera sitt busskort. Hur svårt kan det vara? Efter fjärde
gången lyckades hon. Blev fan nästan applåder! Om jag hade sett någon
se lika arg och bitter ut som jag säkert gjorde, ja då hade jag tänkt " Biaatch"

Cat funeral!

Hahaha. Oojshi! Jag har visat det här klippet på min blogg förut men den är
så äckligt rolig så jag måste visa den en gång till. Speciellt vid 1:20, jag vet
fan inte hur många gånger jag har sett just den biten. Men lika för jävla roligt är
det varenda gång. Älskar hur de sjunger " mjau mjau mjaau"

Mannen med pennan

Idag såg jag mannen med pennan i örat igen. Hela min bussresa hem gick åt att vänta på att han skulle göra samma sak som igår. Det gjorde han inte. Däremot hade han en rolig mössa på sig. Eller snarare han såg rolig ut i den. Ingen elakt menat här, men tänk er en farbror med en röd liten mössa.

Idag åt jag köttbullar. Efter fem dagar hos mina föräldrar, därav vegetarisk mat, behövde jag få i mig lite kött. Jag menar jag har faktiskt dragit ner på godis ( ja det blev ju inte så mycket av klubban igår )  Kan ju få leva också?Dagens fail

Jag var i stan idag och knaprade på en hallonklubba ( Jag var inte bara där för klubbans skull, skulle till bibioteket) Plötsligt börjar det blåsa och mitt hår fastnar i klubban. Där stod jag mitt på torget i Skövde med en klubba i håret. Inte så coolt. Inte blev det bättre när ett gäng killar går förbi och ser mitt misslyckande. Inte så konstig att jag aldrig har varit populär bland killar.

...Jag fick ju slänga klubban
och klippa bort en tuss av håret som
var alldeles kletigt.

Skolpolitiken ställer högre krav

Det sägs att utbildning är viktigt....


.....undra hur kurstentan kommer se ut?


Föresten blev jag länkad av den här söta tösen...Moa på hennes blogg.
Blev så glad så nu måste jag helt enkelt tacka henne med att länka henne!

Där ser man. Inte behöver jag vara en modebloggare.
Det funkar att ha en blogg med ekorrar och inlägg om konstiga funderingar

Inte lätt ha ha tillgång till mat...

....JOBBIGA
 • Att få mat i mellan tänderna.
 • Att hitta lite godis här hemma och inser snart att det är smak av banan. Hatar banan och allt som smakar som det.
 • Igen...jobbigt med mat i tänderna. Har fortfatande inte fått loss det.

Föräldrar ljuger och fejkar glädje

Häromdagen höll mamma på att plocka ner julpyntet. Vi har pyntet i en slags stor låda där massa dekorationer har samlats under årens lopp. Där hittade jag sådant som jag själv som barn hade gjort och gett till mina föräldrar som med glädje hängde upp dem vid juletid. Detta fick mig att tänka på en sak, tänk hur mycket skräp vi har tagit hem i från dagis, skolan och fritids när man var liten. De är så fula och onödiga. Mina föräldrar fick väl fejka sina glädje och låtsas vara imponerade över mina mästerverk. Grejer som jag hade gjort i träslöjden som de fick i julklapp, kul för dem att få fula trä klumpar liksom.Vem lägger i paprikan i oliven?

.....Vem lägger i paprikan i oliven?

Jag gillar oliver. Alltså frukten, talar inte om någon specifik person. Vad kul föresten, att ha ett namn efter en frukt. Jag vill heta Kiwi!...eller Plommon. Men i vilket fall som helst så har jag så länge som jag kan minnas käkat just oliver ( för att förtyda, det är inte människor med det namnet jag äter ) När man har en spanjor till farsa så får man som typ i två års ålder äta skum mat ifrån söder. Det var typ " Potatis och köttbullar, vad är det? Nej ät oliver och paella tösa " Okej kanske inte riktigt så, mina minnen från när jag var 2 år är inte så starka.

I vilket fall som helst så har jag under alla år funderat över oliven med paprika, vem fasiken lägger i den? De växer väl allesammans med stjärna i ? Istället för att söka upp en oliv-expert bestämde jag mig för att googla istället. Vår kära och bästa vän som har räddat oss igenom våra uppsatser, Wikipedia, gav mig svar även denna gång...( forstsättning följer efter den fula med awesome bilden )


Jag är både ambitiös och dålig när det kommer till Paint.
Jag som oliv...för att? Jag äter mycket oliver! Kommer snart
att förvandlas till en!"Inlagda oliver brukar vara urkärnade, och ibland fylls hålet efter kärnan med en strimla röd paprika eller pimiento på spanska" Tyvärr står det inte om det är barnarbete som de har hyrt in som kärnar ur oliverna och lägger i paprikan, eller om de är ett allmänt lågavlönat "sämre" jobb. Jag får forska vidare........

Pennan har fått ännu en kass uppgift....

Idag när jag satt på bussen hem till Skövde ( Ja eftersom det envisnas med att jag ska vara i Mariestad under min VFU-period ) satt det en farbror framför mig. Han kliade i sitt öra med sin penna som han rättade prov med. Inte lite heller. Han höll på ett tag.


Ni vet bussar som har en röst som anger nästa station. Jag menar inte att det är bussen som talar, utan en inspelad röst. När denna röst anger busshållplatser låten den förjävla positiv. Vilket stör mig. Hur glad kan man bli av att gå av vid nästa hållplats. Det är kallt ute och man måste gå en bit. Jag vet inte om jag ska störa mig mer på kvinnorrösten på tåget som låter så förbaskad vänliga. De låter lite drogpåverkade också, vilket skulle vara roligt om det vore så. 
Dessutom kom Skövde med " Bussrösten " tio år efter alla andra städer. Som om vi ens skulle behöva ha det.Nu ska jag fortsätta med att plugga, jämföra katolsk och protestantisk etik. Mer spännande kan min kväll inte bli. Föresten såg jag den så enormt gula bilen idag igen. Den som jag berättade om igår.
Inte hade jag någon att slå på idag heller, den andre passageraren ( En som inte kliade i örat med pennan ) satt för långt bort. Han såg ut som vara djupt i sina tankar, ville inte störa.Judar är bra på att skriva uppsatser.

Jag är trött som en jäkla iller och lika hungrig som en sådan. Får jag sova? Nej, får jag mat? Nej. Att båda svaren är ett nej har betyder inte att de har koppling till varandra. Att jag inte få sova beror på att jag skriver som en jude på en uppsats. Varför jag inte får käk beror på att pappa inte är klar med maten. Det lät bara mer dramatiskt med två "nej" på det sättet.

Lite kul att jag skriver en uppstats i religion och säger att jag skriver som en jude...Höhö.
Jag har även kommit fram till under min pluggning och skrivande på min uppsats, kristendomen är en förbanad krånglig grej. Lite små tokig sådär.
Jag har ont i magen och min ena läpp piercing. Jag ville helt enkelt bara förmedla att ni borde tycka synd om mig.

Min gula strumpa harr återvänt!

Under en lång tid har min ena gula Hello Kitty strumpa varit borta. Jag gillar dem just för att de är så gula. Vem har gula strumpor liksom? Hum jag tydligen men ändå. Jag hittade den borttappade strumpan igår. Under min säng i Skövde. Den andre ligger alltså  i Karlstad i mitt badrum och skräpar. Har gömt undan den så jag skulle slippa se den ligga där helt oanvändbar och värdelös.


Visserligen har jag haft på mig den gula strumpan under tiden då den andre var borta ( i Skövde ) tillsammans med min ena blåa Hello Kitty strumpa. Den är knasblå så gillar den också.Apropå gul. Såg en förjävla gul bil idag. Hade dock ingen att slå på. Är de bara jag som tycker att det är jobbigt att åka buss själv eller med en okänd bredvid sig när man ser en gul bil? Jag är helt inne i " Gul bil "-leken. Tyvärr är det ingen av mina kompisar som uppskattar den. I vilket fall som helst så har jag ingen att slå på då en vän inte sitter bredvid. Grymt irriterande. Händer jämt att jag vill drämma till den okände bredvid mig och gapa " Gul bil " Stackars sate. För det första så får han ont och sedan inser att han det sitter en tok bredvid honom. Tur nog har jag inte gjort det ännu. Bara "råkat" nuddat lite lätt vid dem och tänkt " gul bil "

Mördarnas by!

Kollade på Morden i Midsomer förut. Och något som jag har undrat över, ja sedan jag började kolla på programmet för flera års sedan.
 • Borde inte alla i den liiilla byn vara döda nu?
 • Är inte invårnarna skräckslagna för att de bor i en liten by med en drös mördare?


Nu blir det sängen tillsammans....med en bok. Bättre blir det inte.
Goodnight suckers :D

Tåg.....

Jag blir helt störd på att min blogg ser jätte konstig ut på vissa webbläsare. Visserligen är den inte snygg från början men de är det inte tänkt att vara heller.

I vilket fall som helst så är jag tillbaka i Skövde för att praktisera i två veckor. Ska få hålla mina första lektioner i kristendom och det ska bli awesome! Men att åka tåg ger en mycket att fundera över.
 • Varför får man inte dricka vattnet ut vattenkranen på tågtoaletterna?
 • Varfär sitter kontakten typ en meter över på taket? Om man måste ladda sin mobil ( som var i mitt fall) får den hänga i luften ifrån sladden. Värt med det liksom.....


Och för en gång skull sa dom Skövde på rätt sätt och inte " Shööövde " Vem är den människan som säger så?

Jag fick ingen kebabrulle!

besvikelse
 • Jag var grymt hungrig men ville grymt gärna inte laga mat. Ja tänkte mig att en kebab- eller kycklingsrulle skulle vara gott som satan. Så jag sätter mig för att beställa på onlinepizza eftersom jag inte har kontanter ute. Allt är klart och fixat och min sista uppgift blir att fylla i mitt lösenord. Men jag har glömt den! Den står i min mobil som inte fungerar och inte kan jag fixa ett nytt eftersom min internetdosa är hemma i Skövde.
Känn min sooorg


Ikväll blir det utgång så det är lite wiiih i alla fall!

Knep och knåp

Eftersom ja höll på att dö ikväll för att jag hade tråkigt efter mitt pluggande försökte jag knåpa
ihop en ny design. Jag vet inte om ni kan se den ännu. Men är den totalt katastrofs
beror det på....
 • Jag är inte klart
 • Ja kan inte det där med design.
Fruktsoda är gott och har ett ganska så lustigt namn. Som sockerdricka....tokigt.

Är jag kall eller lättroad?

Minns ni min nyårs hälsning till er? Låten är helt underbar och rolig, självklart är den liksom fast i huvudet och jag kan inte sluta sitta och sjunga på den. Och skratta lite åt den. Inte bra alla gånger och man typ sitter på bussen och råkar mummel sjunga  " I just had sex " Antingen kommer passageraren bredvid betrakta en som en slampa, sexmissbrukare eller allmänt konstig.


Förutom att jag lyssnar på låten för tredje gången nu och ha skrattat varenda gång så äter jag lasange
och massa sallad! Samtidigt sitter jag och funderar som vanligt. Den här gången handlar det om en
reklam, som det ofta gör. Har ni sett reklamen för Barnfonden. De berättar om en flicka som är
föräldralös och som vill gå i skolan. Hon heter Emane. Men varenda gång tror jag de säger
" En man är föräldralös " Tyvärr så skrattar jag varenda gång också. Jag må låta kall...
eller är jag bara lättroad?

Den tråkiga studenten idag...

Idag har jag blivit rånad av apoteket. Okej nej inte rånad på riktigt men mitt inköp var rena rånet. Mina händer är helt fuck 'up och behöver dränka dem i massor av olika salvor. Inte okej. Nu upptäckte jag att det är mini-tuber också. Pff!

Idag ska ja leka student ordentligt. Dock inte den roliga varianten som super skallen av sig. Nej idag ska jag sitta hemma hela fredaskvällen för att plugga. Men ganska intressant ämne i alla fall och det underlättar det hela en aning!
Men jag har min lasange att se fram emot. Och nej inte har jag varit så duktigt och gjort min egna, den är färdiglagad och fryst. Inte helt okej men nu får det vara så!

Resultat: Koka pasta&ris ihop

Som i ett tidigare inlägg kunde ni läsa om att ja skulle testa att koka pasta och ris ihop. Jag ska nu ge er resultatet....* trumvirvel
Det gick...typ! Det blev inte en enda stor gegamoja, det fastnade inte i kastrullen eller brann upp.
Visserligen smakade det lite konstigt och riset hann inte riktigt koka klart ( Men på grund utav att förhindra fastkokning! ) Men nu är det gjort. Nu ska äta mackor, för det smakade som sagt lite knasit.

En obesvarad fråga....

Tidernas största obesvarade fråga:
 • Vad gör mest ont, för en kille bli sparkad förjävla hårt i skrevet eller för kvinnan att föda barn?
Ingen kan genomgå både smärtorna så..en obesvarad fråga. Egentligen är det väl en självklarhet att det är värre att föda barn? Visserligen har jag aldrig fött barn, och inte blivit sparkad i skrevet heller.. Så vad vet jag? Eftersom min blogg är lite udda som den är så kan vi likaväl ha en udda "rösta-tävling" också....Vad gör mest ont?

Ja funderar, därför kör jag min " Fundera pose "

Test " Koka pasta & ris ihop "

Dagen har bestått utav att sova, plugga och dricka cola, åhne inga nyttiga nyårslöften här inte. De funkar inte i alla fall.

I mitt enkla liv dyker det upp problem ibland ( den ena jobbigare än den andre. Idag fick jag bara ett i-landsproblem) Jag ska käka falukörv men som sagt krånglade det till sig för min enkla planerade måltid. Jag har nästan ingen pasta kvar. Så jag kommer inte bli mätt. Därför tänkte jag "Humsi, men ris då!" Men likaväl där var det nästan inget kvar. Attans åt att jag aldrig har ordentligt med mat hemma, när ska jag lära mig? Men om jag både tillagar pasta och ris?


Detta må låta som en konstig kombination med va fasen det är ju mat trots allt. Men inte orkar jag koka båda två åt ena gången, tidskrävande och jobbigt. Återigen ansträngde jag min överintelligenta hjärna  och kom fram till följande " Om ja istället kokar ris och makaroner samtidigt, då sparar jag tid och all min energi som jag lägger ner på att kolla på kokande mat och röra lite i det "
Detta blir alltså dagens experiment. Jag lägger mina kursböcker åt sidan ( vill ju trots allt bränna upp en utav dem ) och ska forska om..." Vad händer om man kokat pasta och ris ihop"


Jag är grym på coola poser. Nu ska det testas. Ja återkommer med resultat!

Värdelösa jobb?

 • Vem lägger i paprikan i oliver?
 • Vem lägger te-påsarna i små pappersförpackningar?
 • Vilken idiot har konstruerat det nya locket till Coca-Cola ( och annan läsk )? Helt omöjlig att få upp

Detta är onödigt #2

....Då måste man skaffa sig en hamster också och tänk om hamstern är dålig på att köra bil.

Tysk chokladpudding

Chokladpudding åt all ära, men alla sorter är inte goda....Jo de sant!
Nu kan man fråga sig, chokladpudding som inte är gott? Wtf med detta? Den jag köpte igår heter Ehrmann Grand Dessert. Ja nu vet vi det i alla fall, tyskarna kan inte göra chokladpudding.
Lite sorg känner man allt.....
Såhär känslokall är inte jag. Att slänga det? Nej nej. Inte okej.
Men visst ser de gott ut?

.

Cokladpudding=Avundsjuka!

Våfflor våfflor våfflor överallt!
Nej min lägenhet har inte blivit attackerad av våfflor, det är bara en våffelsång som man sjunger när man gör våfflor.
Jo de sant, typ.
Föresten så har jag chokladpudding, ni är så jävla avundsjuka :O!
Föresten, jag är värdelös på att göra våfflor, de brändes och fastnade i järnet. Men trots det blev de mumsi mumsiga!

It's sucks!

Vet ni vad jag har funderat på? Nej självklart inte och väldigt mycket men har ni sett reklamen för Nikotin sugtabletter? Jag litar inte på det märket. Jag tror dem är dåliga. Nikotin Sugtabletter suger nog :O

Kan du?

Jag kan bara vända min tunga åt höger. Inte kan jag heller jag göra det där tungtricket som typ alla kan.
Kan ni det tricket? Ohja ett väldigt intressant inlägg samt viktigt fråga att svara på!
Föresten, en av mina mobiler la av efter en drunkningsolycka. Jag tappade det i ett glas. Min fråga är, varför "dog" den? Den hade ju ett simkort! Höhöhöh.

Bra då vet vi!

Det är tur att Aftonbladet kommer ut med sådan viktigt information. Det svenska folket hade ju börjat undra!
Vilken pizza är populärast egentligen? Tack vare mig slipper ni undra! Rar som jag är.
Dock tycker jag att det ska vara pommesfrites på kebabpizzan och sås på det. Kan lika gärna göra det onyttigare när den redan är onyttig.

RSS 2.0
Tjenis Penis! Jag heter FulAnka (nästan i alla fall )och är en rar punkar jävel. I den här bloggen skiter vi i mode och sådant trams. Istället handlar den om onödigt skit, underliga och roliga ting. Bloggen ska du helt enkelt inte ta på allvar! FulAnka är 20 jävla år och pluggar till lärare. Jag må låta mogen men så är inte fallet. Jag ägnar mina dagar åt godis och sprit. Och självklart åt min katt Herr Jansson