Ny blogg! Kakamonstret.blogspot.com

Hej mina käääära läsare (Ni vet vem jag härmar ;) ) Nu har er FulAnka, gått vidare. Ohnoooo tänker ni, vad gör vi nuuuuuuu?! Panikslagna är ni. Ohjaaa. Men, under en liten period kommer jag att lägga den här bloggen på hyllan. Ett sätt att uttrycka sig på, annars skulle det betyda att jag skulle lägga hela min dator på en hylla. Kan ju inte vara utan den! Nej men orar er inte, jag har en annan blogg nu som jag kommer att testa på. Den nya bloggen är likt den här, där humorn är i fokus, det är ironisktoch en aning korkat. Men ni älskar det, eller hur? Den enda skillnaden är att den nya är bättre ;) Så, börja läs den här istället: Kakamonstret istället!

Kommentarer
FulAnka har små regler.... Kommentera inte för att göra reklam för en tävling i din blogg. Jag är inte med i dem ändå. Gör gärna reklam för din egna blogg, men spamma inte tack. Ha det najs sötbollar ;) !
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Tjenis Penis! Jag heter FulAnka (nästan i alla fall )och är en rar punkar jävel. I den här bloggen skiter vi i mode och sådant trams. Istället handlar den om onödigt skit, underliga och roliga ting. Bloggen ska du helt enkelt inte ta på allvar! FulAnka är 20 jävla år och pluggar till lärare. Jag må låta mogen men så är inte fallet. Jag ägnar mina dagar åt godis och sprit. Och självklart åt min katt Herr Jansson