Stor och rund, vad använder man den till?

I en av kökslådorna ligger några av mina prylar. Jag upptäckte tidigare idag ett nytt föremål. En brödkavel?! Jag har då aldrig ägt ett sådant. Det är knappt så jag vet hur man använder den. Har mamma smugglat ner den när de var på besök sist i hopp om att hennes dotter ska baka eget och nyttigt bröd? Eller är det Caroline som la ner sin brödkavel för att hon tycker att jag borde lära mig baka och bli en riktig kvinna? Eller så fanns det inget plats för den någon annan stans, men det ligger säkert ett hemligt budskap bakom placeringen av brödkaveln.


Kommentarer
FulAnka har små regler.... Kommentera inte för att göra reklam för en tävling i din blogg. Jag är inte med i dem ändå. Gör gärna reklam för din egna blogg, men spamma inte tack. Ha det najs sötbollar ;) !
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Tjenis Penis! Jag heter FulAnka (nästan i alla fall )och är en rar punkar jävel. I den här bloggen skiter vi i mode och sådant trams. Istället handlar den om onödigt skit, underliga och roliga ting. Bloggen ska du helt enkelt inte ta på allvar! FulAnka är 20 jävla år och pluggar till lärare. Jag må låta mogen men så är inte fallet. Jag ägnar mina dagar åt godis och sprit. Och självklart åt min katt Herr Jansson