Klumpig? Ja visst!

Jag har snubblat på en Ikea-påse fylld med tvätt som står i hallen. Detta hände inte bara en gång utan cirka fyra till fem gånger. Antingen är det den som flyttar på sig eller är det jag som är glömsk, klumpig och allmänt förvirrad människa. Jag vill gissa på det första alternativet, men det vore lite läskigt om den flyttade på sig själv, så då måste jag alltså erkänna att det är jag som är felet här.

Daaaamn you Ikea paosee! Why do yaa want to höört me?

Kommentarer
FulAnka har små regler.... Kommentera inte för att göra reklam för en tävling i din blogg. Jag är inte med i dem ändå. Gör gärna reklam för din egna blogg, men spamma inte tack. Ha det najs sötbollar ;) !
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Tjenis Penis! Jag heter FulAnka (nästan i alla fall )och är en rar punkar jävel. I den här bloggen skiter vi i mode och sådant trams. Istället handlar den om onödigt skit, underliga och roliga ting. Bloggen ska du helt enkelt inte ta på allvar! FulAnka är 20 jävla år och pluggar till lärare. Jag må låta mogen men så är inte fallet. Jag ägnar mina dagar åt godis och sprit. Och självklart åt min katt Herr Jansson