En svensk polsk hora?

Nu ska jag säga det som alla tänker men inte vågar säga (vi kör på att alla tänker det, blir lite roligare så) Som alla vet (eller kanske inte alla, men de flesta?) så har landet fått en ny prinsessa. Estelle. Är det bara jag som tycker att det låter som en polskt hora?

Dumt sagt maayybee ;)Kommentarer
Postat av: Meekatt

Hahahahaha, min bror har en liten Estelle så jag har lärt mig att älska namnet...men det är helt klart ovanligt! ;)Du är underbar! Skönt med ärlighet!

2012-02-27 @ 22:53:25
URL: http://www.meekatt.com
FulAnka har små regler.... Kommentera inte för att göra reklam för en tävling i din blogg. Jag är inte med i dem ändå. Gör gärna reklam för din egna blogg, men spamma inte tack. Ha det najs sötbollar ;) !
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Tjenis Penis! Jag heter FulAnka (nästan i alla fall )och är en rar punkar jävel. I den här bloggen skiter vi i mode och sådant trams. Istället handlar den om onödigt skit, underliga och roliga ting. Bloggen ska du helt enkelt inte ta på allvar! FulAnka är 20 jävla år och pluggar till lärare. Jag må låta mogen men så är inte fallet. Jag ägnar mina dagar åt godis och sprit. Och självklart åt min katt Herr Jansson