Hostar ut mina lungor

Är hemma och har en "pluggdag" det bill säga, jag kollar på tv men tänker att jag bode plugga. Men ni har väl hört ordspråket, det är tanken som räknas! Nåväl. Kollar på Jon Kate och åtta barn. Jösses amalia. Jag blir ju irriterad, trött och stressad av att bara titta på progammet. Barn i framtiden är nog inget för mig.
Min förkylning pågår ännu. Snoret rinner som niagarafallen och jag hostar ut mina lungor och andra organ. Blir en saligröra.

Kommentarer
FulAnka har små regler.... Kommentera inte för att göra reklam för en tävling i din blogg. Jag är inte med i dem ändå. Gör gärna reklam för din egna blogg, men spamma inte tack. Ha det najs sötbollar ;) !
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Tjenis Penis! Jag heter FulAnka (nästan i alla fall )och är en rar punkar jävel. I den här bloggen skiter vi i mode och sådant trams. Istället handlar den om onödigt skit, underliga och roliga ting. Bloggen ska du helt enkelt inte ta på allvar! FulAnka är 20 jävla år och pluggar till lärare. Jag må låta mogen men så är inte fallet. Jag ägnar mina dagar åt godis och sprit. Och självklart åt min katt Herr Jansson