När FulAnka ska dricka kaffe

Idag mina goda vänner ska jag plugga, likt mina övriga dagar ser ut. FML typ.
Jag må vara en trött jävel som snabbt tappar energi när jag måste göra något tråkigt, som att plugga! Fail att mitt liv är studentlivet också. Nåja, jag tänkte att jag skulle testa på den där magiska men ack så äckliga samt beroende framkallande drycken, kaffe. Usch, jag måster väl supa min medvetlös, köpa 1 kg godis och skutta omkring med ballonger i helgen, bara för att bli av med alla vuxenpoäng jag kommer samla ihop med just bara att fixa kaffe.
First i was like...oowh min kaffe oskuld!
Then i was like...ehm...råka kanske ta lite mycket, matlganingsgrädde! Ja ni hörde rätt!
Inte dricker jag mjölk
Then i was like...wtf is this shiiit! Typ dööör
Then i was like...fuck this shit
Then i was like...kanske kan äta upp boken. Då kan jag inte plugga..mehehe...smart FulAnka!
Sen gav jag upp och kollade fånigt in i camen.
Plugga var det ja.

Kommentarer
FulAnka har små regler.... Kommentera inte för att göra reklam för en tävling i din blogg. Jag är inte med i dem ändå. Gör gärna reklam för din egna blogg, men spamma inte tack. Ha det najs sötbollar ;) !
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Tjenis Penis! Jag heter FulAnka (nästan i alla fall )och är en rar punkar jävel. I den här bloggen skiter vi i mode och sådant trams. Istället handlar den om onödigt skit, underliga och roliga ting. Bloggen ska du helt enkelt inte ta på allvar! FulAnka är 20 jävla år och pluggar till lärare. Jag må låta mogen men så är inte fallet. Jag ägnar mina dagar åt godis och sprit. Och självklart åt min katt Herr Jansson