Sossanas fel?

Jag förstår inte varför jag knyter påsarna såhär, får ju aldrig upp dem i alla fall! Värre blir det om man måste återanvända påsen. Inga Blondinbella fasoner här som kan slänga huxflux! I och för sig fryser hon nog inte in mat, för det är jäkla sossefasoner minsann. Eller i mitt fall, vänsterfasoner.
Jag förstår inte varför jag plörsligt har så mycket spenat i frysen (euroshopp också) jösses vilka sosse fasoner jag håller på med. Jag lärde mig äta det förra året, grattis mamma,det tog bara 20 år.
Jag blev lite besviken då jag trodde att en av påsarna var broccoli, men inte var det. Vilket jag också lärde mig äta  förra året. Jösses vad stolt min mamma måste varit över mig!

Kommentarer
FulAnka har små regler.... Kommentera inte för att göra reklam för en tävling i din blogg. Jag är inte med i dem ändå. Gör gärna reklam för din egna blogg, men spamma inte tack. Ha det najs sötbollar ;) !
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Tjenis Penis! Jag heter FulAnka (nästan i alla fall )och är en rar punkar jävel. I den här bloggen skiter vi i mode och sådant trams. Istället handlar den om onödigt skit, underliga och roliga ting. Bloggen ska du helt enkelt inte ta på allvar! FulAnka är 20 jävla år och pluggar till lärare. Jag må låta mogen men så är inte fallet. Jag ägnar mina dagar åt godis och sprit. Och självklart åt min katt Herr Jansson