WTF?

Jag har en skål fylld med apelsiner här hemma. De är mina och inte Carro ifall ni skulle påstå det (efter er chock om att jag har handlat frukt) Om jag äter dem eller inte är en annan femma. Visserligen är det gott med apelsin men så förbaksat jobbigt att äta så det är inte värt besväret. Det ser bra ut i alla fall. Alltid ba att ha en skål ståendes med frukt ifall mamma skulle komma på besök.

Bildbevis

Kommentarer
FulAnka har små regler.... Kommentera inte för att göra reklam för en tävling i din blogg. Jag är inte med i dem ändå. Gör gärna reklam för din egna blogg, men spamma inte tack. Ha det najs sötbollar ;) !
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Tjenis Penis! Jag heter FulAnka (nästan i alla fall )och är en rar punkar jävel. I den här bloggen skiter vi i mode och sådant trams. Istället handlar den om onödigt skit, underliga och roliga ting. Bloggen ska du helt enkelt inte ta på allvar! FulAnka är 20 jävla år och pluggar till lärare. Jag må låta mogen men så är inte fallet. Jag ägnar mina dagar åt godis och sprit. Och självklart åt min katt Herr Jansson