Konstiga sexfasoner?

Mina ben, rygg och rumpa gör ont. Dessutom har jag fått blåmärken lite överallt också. Nu undrar ni förstås vad jag har gjort och om de är konstiga sexfasoner som har varit inblandat. Men nej, det handlar inte om konstigt sex, för jag har ingen att ha sex med just nu (forever alone, på det hårda sättet, eller nej hårt är det ju inte höhööh) Nej nu ska jag vara normal igen, eehm går det? Varför jag har ont är för att jag har fått för mig att bestraffa mig själv och för att jag inte tänker så mycket längre. Men jäkla vad kul det är. Jo, det är träning alltså, det jag har varit korkad att börja med. Amerikansk fotboll och då händer det att jag ramlar omkull då och då. Nu ser jag alltså ut som en haltande hög iller.


Ikväll serrnö (fint ord det där) blir det träffa lite vänner för grilla och annat käk för oss som inte vågar trotsa kylan, samt alkohol som vanligt. Nej vi har inte bättre saker för oss. Fröken själv ska äta sallad hon har plockat på sig i en salladsbar, fyfan vad det är fuckin gott det är. Dör en smula. Ganska dumt det när man köper mat så dör man utav det....


Puss och kram kexchoklaaaaad!
.

Sovteknik?

I samband med tidigare inlägg (hur fan hamnade den under mattan förresten?) börjar jag också fundera på min sovteknik (?) Varje morgon vaknar jag med att madrassen ligger halvt utanför sängen och på golvet ligger alltid min ena kudde. Det är också samma kudde. Jag börjar fundera på om jag omedvetet känner avsky för kudden och därför slänger ner den på golvet av ren hat. Det måste vara något sådant. Angående att halva madrassen ligger utmed halva sängen har jag ingen förklaring till....

Både blind och korkad

Jag har nu under några dagar letat efter min kamera. Idag hittade jag den, under mattan! Hur fasen har jag kunnat missa den? En jävla bula under mattan och det märker man inte, galet. Sen tänkte jag ta kort på den när den låg under mattan till det här inlägget, men då kom jag på, hur ska jag kunna ta kort med kameran när den ligger på golvet?Jag tog upp den och började skriva det här inlägget. Då slog det mig att jag kunde ta kort med mobilen....

Äckligt godis? Wahtefaan

Besvikelse som uppstår när godisen smakar konstigt. Vad är oddsen med detta? Varför gör den så här mot mig!

En fattig schtekare...

Tidigare idag satt jag på bussen med min systempåse jag handlat inför helgen(inte bara påsen utan också innehållet, daah) och den välte omkull. Självklart gick det hål(hur?!) i en av mina ciderburkar. Där sitter jag med den trasiga ciderburken och det sprutar alkohol överallt. Det luktar fylla och det var minst lika kladdigt. Detta är väl ett alternativ till att spruta en schtekig skumpa, som den gången då jag och några kompisar vaskade billig Pommac på Karlstads gator. Är man fattig student så tager man vad man haver!Man undrar ju...När inga sorger finns kvar vad blir vi då lyckliga utav?

När inga sorger finns kvar vad blir vi då lyckliga utav?
I'm flötig and i know it!

Inte liiiite gött eller! I'm flötig and I know it!


Klantig och smutsig

FulAnka har varit och införskaffat sig ett nytt vitt linne. Nu tänker ni säkert,i alla fall ni som känner mig och som borde läsa min blogg, "FulAnka med vita kläder...watefaan?" Jaa, jag behöver faktiskt inte bara bära svart eller andra mörka färger. Så det så. Suckers. Problemet dock med dessa vita linnen är att jag alltid smutsar ner dem med mat eller så tappar jag bort dem. Ibland båda delarna samtidigt. Då känns det ganska värdelöst. Typ fuck my life. I-landsproblem är fan inte okej. Nu är jag hungrig...skulle ha köpt chips.

Becös somtimes aj can be nörmöl on pictures too


Den där "normala"

FulAnka har kommit ut från garderoben som boknörd nu. För hon har och med
gått med i en bokklubb  Eeeehloosheer, fast det visste ni ju.
Den är på gammelsvenska också...faajjl, får se hur det här kommer att gå...

Becöös aj can be normööl somtiimes!...eller inte


Inte så elit som man tror

Jag satt här hemma och hade inget vettigt att göra. Det är så man upptäcker detta och säger eliiiiit för sig själv.Sex är det nya gymmet

Tränade Amerikansk fotboll igår och har idag odräglig träningsvärk. Detta ledde till att jag och Carro kom fram till att det är som när man inte har haft sex på ett tag, vilken träningsvärk man får efter det. Det är fan inte okej. Att inte ha sex och att få träningsverk utav när man väl haft det. För det är väl ett normalt konstaterande?

Jag har faktiskt aldrig påstått att mina (eller inte Carros heller för den delen) funderingar är normala. Eller att vi är det. Sex är det nya gymmet....

Segt!

Att äta en seg råtta. Alltså godiset. Inte en råtta som är lat och sliten.


Nej nej jag kan ta normala bilder också. Kolla jag vinkar som alla andra
bloggare gör, tror jag.

Pappskalle

Se där, jag har bloggat och håller på med ett inlägg nu, trots att jag skrev här om dagen att det inte kommer bli något sådant på ett tag. Det blev det tydligen, kanske kommer det bli så då och då tills min "humor" kommer på plats på heltid och på riktigt igen. Nåja, under tiden kan ni skratta åt min lätta och dåliga humor och åt Herr Jansson som motvilligt ställde upp som modell.
Nåja han ställde inte direkt upp, han hade snarare inget val. Om jag känner min katt rätt sitter han här
och är allmänt bitter på mina fasoner och tänker "dumma bajsmatte" Moget Jansson...moget.

I alla fall, ett exempel på en pappskalle. Hohoho vad jag är rolig.


Mörk asiat och köpa sex?

Om ett par, där den ena är mörkhyad och den andra asiat, får barn ihop. Hur kommer barnet då se ut?


Om man äter p-piller (i detta syfte då att slippa få en snorunge) då betalar man ju för att ha sex, är man en torsk då? ( Inte fisken torsk, men ni fattar)
Min fundering mitt allt annan fundering och plugg.

Paus

Jag kommer ta en paus ifrån bloggen ett tag. Bloggen ska vara ironisk och humoristisk, dessvärre kan jag inte bjuda på mig och min vardag på det sättet just nu. Så att ni vet varför jag inte kommer med aweome inlägg under ett tag.. tyvärr får ni helt enkelt vänta ett litet tag, förstår er sorg :P Så hejs svejs leverpastej! Nej, ingen leverpastej, känner inte för den smaken just nu.

Som en råtta

Jag känner mig seg idag...
Thöhö, den var kass...som en kasse...höhöhö.

Nördarna tar över!

När man skriver "Hon" och inte alls syftar som i "henne" utan snarare som i spelet HoN, är ett tecken på att uttycket "man blir som man umgås" stämmer.

Jo det är jag som leder med hela 10 poäng, boyhaa!
Ofan, missade med två minuter, annars skulle det var liiiit också!


Som den gången då Carro skrev Wow på "drawfree" och min första tanke var "warcraft" Hon blev så stolt över mig, och säkert mina andra vänner som spelar, visst blir ni det?

Uppdate: Hahha visst är det kul att han skrev hora? Det bästa med det här spelet att man kan skriva sådana ord. Jag brukar skriva kuk, sex, kåt och så vidare. Dock förvånas inte personer i fråga som spelar emot mig att jag skriver sådant snusk. Som jag håller på...skräpning! Eller ;)?

Flashback!

Jag förstår inte. Hela dagen har jag märkt av att min knä känns konstigt men wtf tänker inte mer på det. Tidigare ikväll upptäckte jag detta, ett fuckin jävla blåmärke/sår. Jahapp, vad har jag gjort nu då? Visserligen är jag klumpig och ramlar på allt, alla och på mina fötter. Jag är som en full sengångare. Men, då borde jag minnas det som nykter....kan någon berätta, ramlade jag i fredags?

Ibland är dem bra. Man har lite dåligt minne dagen efter fest, man tittar på sina armar, ben, ryggen (jag vet inte hur jag fick blåmärke där) så får man plötsligt en flashback utav helgen. Dock (haha skrev "dick" först) får jag inga minnesbilder av detta.


Varför vara normal är man kan vara onormal?

Varför äta från tallrik när man kan ha matlåda? Varför äta med hyfs och bordskick när man får göra som man vill?

Ett tappert försök till en normal bild, det är dock inte min grej

"Dog av kaffe"

När jag var liten trodde jag att man fick elstötar om man drack sitt kaffe eller te, om sladden till vattenkokaren satt i kontakten när man hällde upp det. Det hade jag sett i en serietidning.
Jag tror inte det än idag.
Var jag ensam med den tanken?

Äggfail!

Jag ser inte min framtid som hemmafru i alla fall. Det är ett "jobb" jag skulle faila totalt med. Ja jag satte citationstecken (Ohja, jag blev påmind om att det inte alls heter parantestecken, vad jag nu fått det ifrån) för begreppet jobb enbart för att jävlas för den som skulle bry sig. Jag kan inte ens koka ägg!


Strumpan som är forever alone

Carolines strumpor är forever alone


Skit-läskigt

Varje dag upplever jag samma känsla. Den plötsliga rädslan, förvirringen och till slut slappnar jag av igen. Detta känslomässiga berg och dalbana upplever jag just när posten anländer igenom dörren. Det skrämmer fan skiten ur mig varenda gång och lika förvirrad är jag över vad som lät.

Dagens post dagens post trallalala dagens post*sjunger
Det enda som ser kul ut är fikareklamen. *ivrigt plockade jag upp den....*


"Fika, på en torsdag?!" *läs på skånska och jag vet att det är onsdag.
Carro, vad sägs som att du tar rabattkupongen till kaffe och jag den för bullarna? Det blir väl rättvist? Du gillar ju kaffe...ehm ne men jag är för barnslig för kaffe. Ge mig bullar!
I köket låg Herr Jansson och såg allmänt uttråkad ut. Ironisk sa jag till honom att han såg stilig ut när han ligger halvdöd på stolen men ena armen i felvinkel. Han brydde sig inte. Trotsiga pälsboll…Fixar gräs..

Jag och Carro odlar gräs ..thöhöhö.

Alltså, gräs åt katterna då. Vi blir höga på socker istället


Boobiiis!

Thöhöhöhöhö

Bättre sent än aldrig...

Inte för jag vill vara för mycket tidspessimist men lite sena var ni allt?


När FulAnka ska plugga

Herr Jansson ser inte så road ut, den fisen.

Jag ser helt retard ut och Herr Jansson börjar tröttna på mitt blåsande
och petande på hans öron.

Låtsa slicka på Herr Janssons tass och ge honom baccilpanik!


Päls i nästan!
Plugga var det ja....

Är jag oskuld?

Det är bara att gissa! Ett av dessa påståenden har jag bara hittat på
medan resten är sanning. Ge mig en gissning gött fölk! Ni vinner...äran!
Eller.... ploppchokald! Nåja vi får se, jag kan ske nöjer mig med att ni
vinner äran ;) Carro, du får rösta men inte vinna eftersom du vet svaren...mhöh!Slänger hyllor och klamydia omkring sig

Tidigare idag var jag inne i en mataffär för att handla (no way?!) Klantig som jag är råkade jag välta omkull en hylla vilket var fylld med choklad. Vafaaaan, där står jag med hyllan och all choklad utspritt på golvet. Detta skedde självfallet inte i tystnad eller bland ketchup och senap hyllorna, istället hände detta precis vid kassorna så självklart både ser och hör alla detta. Rar som jag är försökte jag sätta fast hyllan igen. Dock är jag inte speciellt händig utav mig så jag får göra mitt yttersta för att montera fast den blåa hyllan igen. Samtidigt som allt detta sker går två snygga killar förbi och skrattar åt mig. Tack så mycket, för detta var inte alls redan pinsamt nog. Skratta bara. Suckers. Efter många om och men (inte för jag sa och och men, snarare "Helvetes jävla fuckin kuk fitta hylla" lyckas den fastna på rätt plats. Dåså, då var det bara att plocka upp all godis, vilket "tur" nog låg i sina förpackningar. Där satt jag och plockade medan kunderna tittade på mig som om jag hade vält ner skiten med mening och personalen gick förbi mig. Tack så jävla mycket för hjälpen. Ni kunde inte gjort det bättre...pfff! Jag ångrar att jag inte smugglade ner lite choklad i väskan. Typ som ett tack för att jag ansträngde mig så med att få fast er hylla. Som jag säkert satte fast bättre än vad ni hade gjort.

 


Tidigare samma dag hade jag yrat omkring på stan och letat efter ungdomsmottagningen. Jag hittade det inte. Som om det inte vore jobbigt nog var jag alltså tvungen att fråga efter vägen, vilket gjorde att tanterna jag frågade gav mig dömande blickar. Deras tankar om att jag både var gravid, har klamydia och skulle göra abort, for runt i deras huvuden. Ja, allesammans på en gång! Men nej så är inte fallet. Jag inte med barn och har inte klamydia . Fet text så ni inte ska missförstå mig, man kan inte vara tillräckligt noga ;) Jag skulle bara hämta ut ett nytt recept på p-piller. Så oskyldig är jag. När jag väl är där frågade barnmorskan mig om jag inte ska fundera på barn snart och såg skeptisk ut när jag talade om att det är måååånga år kvar, om jag ens ska ha ett. Hon hade säkert föreslagit att jag skulle sterilisera mig på en gång eftersom jag inte verkade ha något hopp om en snorunge. Det gjorde hon inte.

Nu ska jag värma mat och vi alla får väl hoppas på att jag inte kommer spränga mikron. Tack och hej leverpastej. Fan ja, skulle köpa kaviar.


Mobbning på hög nivå!

Hur man mobbar någon på Facebook. Ren jäkla ooondska *dalmål*


Ser man dääär!

Jag har en ny design...boyhaaa! Om ni inte kan se den så kan ni reglerna, tryck på f5 ( jag tänkte på dig som kanske inte visste det) Jag vet, jag är rar. Nåja, det är inte jag själv som har gjort detta utan den här tjejen
Sarabackman.blogg.se.

You likieeee? Me likiieee söt och rosa....som jag. Förutom att jag inte är rosa och inte är speciellt söt, snarare....charmig. Eeehm.
Det var bara det jag vill ha sagt så nu ska jag fortsätta trycka i mig nachos och kolla på OC och förälska mig mer i Seth Cohen. Boooyhaaa!


Hon med strumpan

Ett bevis på att jag faktiskt har strumpor som hör ihop....

Men det fakto är att jag aldrig bär likadana strumpor. Blir lite roligare såhär!

En fuckin lista

Vad är du rädd för?

-  Att råka äta ananas (göms bra i sallad!) och misslyckas

 

Vad är du mest nöjd med hos dig själv?

- Utseendemässigt: Ögonen. Annars är jag ganska awesome på att äta pommisar och bränna poppisar!


Det roligaste jobbet du haft/har?

- Vet inte om man kan kalla någon av dem roliga. Men fann det ganska roligt att ringa upp till folk och störa dem när de åt middag.

 

När grät du senast?

-  Det minns jag inte.

 

När skrattade du senast?

-  Åt Scrubs. J.D är bra föööör underbar!

 

Vem åkte du bil med sist?

- Med han som körde bilen maybööö.

 

Vem åt du mat med sist?

- Jag borde säga Caroline men tror inte att det var hon. Nej igår när jag pluggade men en vän. Eller ja då åt vi då och spelade wordfeud när vi satt mitt emot varandra. Boyhaaa! Han vann dock den omgången.

 

Vem sov du hos sist?

- Thöhöh!

 

Vem sov hos dig sist?

- Om inte katterna räknas så...thöhööö! I will not tell yööö

 

Vad var du rädd för när du var liten?

- Tomten. Har en bild på mig som liten då jag sitter vid julgranen med en prydnadstomte ståendes bredvid. Jag gråter som fan och mina föräldrar tar kort. Schyst liksom. De såg säkert fram emot julen för att få skrämma mig. Klädde säkert ut sig till tomte och tog fram den läskiga tomte-prydnaden då och då resterande av månaderna.

 

Vad ville du, som liten bli när du blev stor?

- Brandman och prinsessa. Jag hade inte så mycket att säga till om angående monarkin när jag var tre år.


Hur många gånger har du besökt ett sjukhus när du själv varit patient?

- Ofta jag har koll på det. Varit mycket knas med mig!

 

Har du någonsin sportat?

- Ohja, springer ganska ofta iväg till affären innan den stänger för köpa godis


Någon du ser upp till?

- Jag är ganska kort så ganska många det vill säga...

 

Vad finns alltid i din handväska?

- Jag använder inte handväska. I min ryggsäck och väska har jag all möjlig dret. Konstigt nog hade jag kondomer och en strumpa liggandes i den. WTf liksom? Det sorgliga är att kondomerna aldrig kom till användning och jag hittade inte den andra tillhörande strumpan.

 

 


Me and mr potato

Det här är en potatis. Det har växt ut lustiga grejer på den.
Varför har det gjort det? Nu tänker säkert en potatisforskare att jag är korkad, men
käre lilla potatisforskare, vet du hur många taggar en vuxen igelkotte har? Nej tänkte väl det!
Det vet väl igelkotteforskaren och jag. Samt dem som var med och spelade dricka-spelet förra helgen.


Slicka på

Ett test till en normal bild. Det gick inte så bra. Nåja...fuck och hej!

Skumt!

Jag badade förut idag då Zelda kom in i badrummet och såg allmänt förvirrad ut. Den fisen. Hon såg skumm på badkarskanten och fann det ytterst roligt att leka med skummet. Skumt va? Oh jösses vad jag är rolig.
Roligbrud_90

Det där med kvinna....

Sitter hemma och pluggar och sjunger "när du hör en bra låt och din kompis är kåt är det glassiiiiiiigt" Ohjha sjuukt gammal låt och inte så bra (jag är ju inte full nu) och jag vet att jag sjunger fel. Men efter fyra år med "kompis är kåt" i skallen, så låter det helt enkelt lite bättre. Glassiiiiiigt!
Idag ska jag leka kvinna, det vill säga handla lite och fixa ihop en kladdkaka. Bohyhaaa. Får se hur det går, jag är trots allt inte bra på att vara en kvennaaa. Med dert går vi över till "Quinna hora" med The kristet utseende

Riv och slit, klös och bit. Gråta.
Kan ej sansa sig, vad är det för fel?

Lätt att lura, svår å bli av med
Quinna!
Lätt för att sura in i det sista
Quinna! Hora!Pippa snabb och effektivt...


Bild stulen ifrån Expressen..thoh!

Livets gåta är löst!

Vi får inte bara veta vilken barnvagn den nya prinsessan har och hur hennes kofta är stickad (vilken tur, för som jag undrade!!!) Nu behöver jag inte ligga sömnlös under nätterna och inte behöver jag heller ägna mina dagar åt ytterligare en fundering, nu har jag svaret; Prinsens betyg! OOoooh vilken lättnad, nu vet jag allt jag någonsin behöver kunna! Jöses!
Märk av min ironi, ironisk är mitt andranamn. Nej där ljög jag men det kunnat vara det!

Bild ifrån Aftonbladet

Iraaaq lobsteeer!

Dagens uppgift är att spela den här låten om och om igen.
Jag meddelar senare hur det gick. Nej jag har inget liv

Vilken sats(ning)

Förra året då jag hade lite mer energi och motivation i livet, tränade jag på Sats. Det är inte bara namnet "sats" som är kul utan också loggan. Hur tänkte dem? Sats...och en "skvätt-bild" Vilka tankar får man? Vilken uppfattning får man utav loggan (samt namnet) Jag lovar, det äääär inte bara jag som tänker fel här! Men visst är det kul....
Bild stulen ifrån Google. Jag får låna den då...så det så. Suckers!

När det inte glider...

Glädjen som uppstår när man har gått en heldag med sin tubtopp, utan att den har glidit ner!
En annan tubtopp åkte ner under mina bröst en gång inne på systembolaget. Tur att jag bar en snygg bh den dagen.RSS 2.0
Tjenis Penis! Jag heter FulAnka (nästan i alla fall )och är en rar punkar jävel. I den här bloggen skiter vi i mode och sådant trams. Istället handlar den om onödigt skit, underliga och roliga ting. Bloggen ska du helt enkelt inte ta på allvar! FulAnka är 20 jävla år och pluggar till lärare. Jag må låta mogen men så är inte fallet. Jag ägnar mina dagar åt godis och sprit. Och självklart åt min katt Herr Jansson