Flashback!

Jag förstår inte. Hela dagen har jag märkt av att min knä känns konstigt men wtf tänker inte mer på det. Tidigare ikväll upptäckte jag detta, ett fuckin jävla blåmärke/sår. Jahapp, vad har jag gjort nu då? Visserligen är jag klumpig och ramlar på allt, alla och på mina fötter. Jag är som en full sengångare. Men, då borde jag minnas det som nykter....kan någon berätta, ramlade jag i fredags?

Ibland är dem bra. Man har lite dåligt minne dagen efter fest, man tittar på sina armar, ben, ryggen (jag vet inte hur jag fick blåmärke där) så får man plötsligt en flashback utav helgen. Dock (haha skrev "dick" först) får jag inga minnesbilder av detta.


Kommentarer
FulAnka har små regler.... Kommentera inte för att göra reklam för en tävling i din blogg. Jag är inte med i dem ändå. Gör gärna reklam för din egna blogg, men spamma inte tack. Ha det najs sötbollar ;) !
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Tjenis Penis! Jag heter FulAnka (nästan i alla fall )och är en rar punkar jävel. I den här bloggen skiter vi i mode och sådant trams. Istället handlar den om onödigt skit, underliga och roliga ting. Bloggen ska du helt enkelt inte ta på allvar! FulAnka är 20 jävla år och pluggar till lärare. Jag må låta mogen men så är inte fallet. Jag ägnar mina dagar åt godis och sprit. Och självklart åt min katt Herr Jansson