Klantig och smutsig

FulAnka har varit och införskaffat sig ett nytt vitt linne. Nu tänker ni säkert,i alla fall ni som känner mig och som borde läsa min blogg, "FulAnka med vita kläder...watefaan?" Jaa, jag behöver faktiskt inte bara bära svart eller andra mörka färger. Så det så. Suckers. Problemet dock med dessa vita linnen är att jag alltid smutsar ner dem med mat eller så tappar jag bort dem. Ibland båda delarna samtidigt. Då känns det ganska värdelöst. Typ fuck my life. I-landsproblem är fan inte okej. Nu är jag hungrig...skulle ha köpt chips.

Becös somtimes aj can be nörmöl on pictures too


Kommentarer
Postat av: hanna

Jättefin bild på dig :D

2012-03-27 @ 14:55:48
URL: http://butterflychick.blogg.se/
FulAnka har små regler.... Kommentera inte för att göra reklam för en tävling i din blogg. Jag är inte med i dem ändå. Gör gärna reklam för din egna blogg, men spamma inte tack. Ha det najs sötbollar ;) !
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Tjenis Penis! Jag heter FulAnka (nästan i alla fall )och är en rar punkar jävel. I den här bloggen skiter vi i mode och sådant trams. Istället handlar den om onödigt skit, underliga och roliga ting. Bloggen ska du helt enkelt inte ta på allvar! FulAnka är 20 jävla år och pluggar till lärare. Jag må låta mogen men så är inte fallet. Jag ägnar mina dagar åt godis och sprit. Och självklart åt min katt Herr Jansson