Nördarna tar över!

När man skriver "Hon" och inte alls syftar som i "henne" utan snarare som i spelet HoN, är ett tecken på att uttycket "man blir som man umgås" stämmer.

Jo det är jag som leder med hela 10 poäng, boyhaa!
Ofan, missade med två minuter, annars skulle det var liiiit också!


Som den gången då Carro skrev Wow på "drawfree" och min första tanke var "warcraft" Hon blev så stolt över mig, och säkert mina andra vänner som spelar, visst blir ni det?

Uppdate: Hahha visst är det kul att han skrev hora? Det bästa med det här spelet att man kan skriva sådana ord. Jag brukar skriva kuk, sex, kåt och så vidare. Dock förvånas inte personer i fråga som spelar emot mig att jag skriver sådant snusk. Som jag håller på...skräpning! Eller ;)?

Kommentarer
FulAnka har små regler.... Kommentera inte för att göra reklam för en tävling i din blogg. Jag är inte med i dem ändå. Gör gärna reklam för din egna blogg, men spamma inte tack. Ha det najs sötbollar ;) !
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Tjenis Penis! Jag heter FulAnka (nästan i alla fall )och är en rar punkar jävel. I den här bloggen skiter vi i mode och sådant trams. Istället handlar den om onödigt skit, underliga och roliga ting. Bloggen ska du helt enkelt inte ta på allvar! FulAnka är 20 jävla år och pluggar till lärare. Jag må låta mogen men så är inte fallet. Jag ägnar mina dagar åt godis och sprit. Och självklart åt min katt Herr Jansson