Pappskalle

Se där, jag har bloggat och håller på med ett inlägg nu, trots att jag skrev här om dagen att det inte kommer bli något sådant på ett tag. Det blev det tydligen, kanske kommer det bli så då och då tills min "humor" kommer på plats på heltid och på riktigt igen. Nåja, under tiden kan ni skratta åt min lätta och dåliga humor och åt Herr Jansson som motvilligt ställde upp som modell.
Nåja han ställde inte direkt upp, han hade snarare inget val. Om jag känner min katt rätt sitter han här
och är allmänt bitter på mina fasoner och tänker "dumma bajsmatte" Moget Jansson...moget.

I alla fall, ett exempel på en pappskalle. Hohoho vad jag är rolig.


Kommentarer
Postat av: Sally

Hahah, ordskämt <3

2012-03-23 @ 14:59:55
URL: http://keyboardsmash.blogg.se/
FulAnka har små regler.... Kommentera inte för att göra reklam för en tävling i din blogg. Jag är inte med i dem ändå. Gör gärna reklam för din egna blogg, men spamma inte tack. Ha det najs sötbollar ;) !
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Tjenis Penis! Jag heter FulAnka (nästan i alla fall )och är en rar punkar jävel. I den här bloggen skiter vi i mode och sådant trams. Istället handlar den om onödigt skit, underliga och roliga ting. Bloggen ska du helt enkelt inte ta på allvar! FulAnka är 20 jävla år och pluggar till lärare. Jag må låta mogen men så är inte fallet. Jag ägnar mina dagar åt godis och sprit. Och självklart åt min katt Herr Jansson