Ser man dääär!

Jag har en ny design...boyhaaa! Om ni inte kan se den så kan ni reglerna, tryck på f5 ( jag tänkte på dig som kanske inte visste det) Jag vet, jag är rar. Nåja, det är inte jag själv som har gjort detta utan den här tjejen
Sarabackman.blogg.se.

You likieeee? Me likiieee söt och rosa....som jag. Förutom att jag inte är rosa och inte är speciellt söt, snarare....charmig. Eeehm.
Det var bara det jag vill ha sagt så nu ska jag fortsätta trycka i mig nachos och kolla på OC och förälska mig mer i Seth Cohen. Boooyhaaa!


Kommentarer
FulAnka har små regler.... Kommentera inte för att göra reklam för en tävling i din blogg. Jag är inte med i dem ändå. Gör gärna reklam för din egna blogg, men spamma inte tack. Ha det najs sötbollar ;) !
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Tjenis Penis! Jag heter FulAnka (nästan i alla fall )och är en rar punkar jävel. I den här bloggen skiter vi i mode och sådant trams. Istället handlar den om onödigt skit, underliga och roliga ting. Bloggen ska du helt enkelt inte ta på allvar! FulAnka är 20 jävla år och pluggar till lärare. Jag må låta mogen men så är inte fallet. Jag ägnar mina dagar åt godis och sprit. Och självklart åt min katt Herr Jansson