Skit-läskigt

Varje dag upplever jag samma känsla. Den plötsliga rädslan, förvirringen och till slut slappnar jag av igen. Detta känslomässiga berg och dalbana upplever jag just när posten anländer igenom dörren. Det skrämmer fan skiten ur mig varenda gång och lika förvirrad är jag över vad som lät.

Dagens post dagens post trallalala dagens post*sjunger
Det enda som ser kul ut är fikareklamen. *ivrigt plockade jag upp den....*


"Fika, på en torsdag?!" *läs på skånska och jag vet att det är onsdag.
Carro, vad sägs som att du tar rabattkupongen till kaffe och jag den för bullarna? Det blir väl rättvist? Du gillar ju kaffe...ehm ne men jag är för barnslig för kaffe. Ge mig bullar!
I köket låg Herr Jansson och såg allmänt uttråkad ut. Ironisk sa jag till honom att han såg stilig ut när han ligger halvdöd på stolen men ena armen i felvinkel. Han brydde sig inte. Trotsiga pälsboll…Kommentarer
FulAnka har små regler.... Kommentera inte för att göra reklam för en tävling i din blogg. Jag är inte med i dem ändå. Gör gärna reklam för din egna blogg, men spamma inte tack. Ha det najs sötbollar ;) !
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Tjenis Penis! Jag heter FulAnka (nästan i alla fall )och är en rar punkar jävel. I den här bloggen skiter vi i mode och sådant trams. Istället handlar den om onödigt skit, underliga och roliga ting. Bloggen ska du helt enkelt inte ta på allvar! FulAnka är 20 jävla år och pluggar till lärare. Jag må låta mogen men så är inte fallet. Jag ägnar mina dagar åt godis och sprit. Och självklart åt min katt Herr Jansson